Po výtržnostech fanoušků rezignovalo vedení uruguayského svazu

01.04.2014, 09:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A takhle se dámy pánové zachovají v Urugvay. U nás za vše můžou všichni fanoušci, u nich zřejmě pochopily, že když se s tím nedokázali vypořádat do ted, tak tam nemají co dělat a odstoupily. Prase Pelta místo toho bude řvát do medíí, jak se najednou začne něco dít. Jako kdyby na to ti lidé neměli dostatek času. No holt Česko, co bys chtěl.

Reagovat
Pipo123

To by som neporovnával, už len to číslo že zranili viac než 40 policajtov svedčí o niečom, na Baníku si pár fanúšikov vytrhalo sedačky a všetci sa s toho idú posrať. Toto je ďaleko horšie

Reagovat
smazaný uživatel

tahle naše garnitura neodstoupila po x aférách, kauzách, průserech a problémech, takže bitka na stadiionu je absolutně nevyvede z konceptu a budou to tam vést ke dnu vesele dál

Reagovat
smazaný uživatel

Takze za to co se stalo na Baniku muze Pelta a svaz a ne bezmozci?

Reagovat
Puskas

nejen on, ale i špatně připevněné sedačky a vyviklaný plot

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož tyto problémy jsou zde deset, dvacet let, tak ANO! Kdyby se to tu vedlo pořádně, tak se nic takového nestalo! V Urugvay to pochopily....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že zase tak dramatický, jak to hystericky líčí média, to tady s násilnostmi na fotbale není. Jediný problém je v tom, že kluby se z různých pochybných důvodů nechtějí od problematických skupinek fanoušků distancovat a odmítají s nimi něco dělat, přestože prokazatelně mají možnost je ze stadionu vystrnadit.

Chyba je samozřejmě i na straně svazu, který na kluby vůbec netlačí, aby s tím něco dělaly. Viz. neustále výjimky pro nevyhovující stadiony a podobně. Nicméně po rezignaci Pelty a spol. bych kvůli tomu nevolal. Zatím.

Reagovat
Pipo123

Ono kluby sa nemôžu od svojich fanúšikov distancovať, veď kluby fanúšikov potrebujú a keď si pozrieš problémové sektory ako majú fans Zahrebu, Belehradu atd, tak sú to zárovej ich jediný fanúšikovia, takže nepošlú do prdele to jediné čo fandí na štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pak jsme v začarovaným kruhu a nikdy se nic nevyřeší. Ale nemyslím, že je na místě srovnávat fans Záhřebu atd. s českýma, protože český fanoušek je navzdory tvrzením v tv a médiích dost v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby kluci meli mozek, nemusi se prichazet a prachy ;)

Reagovat
REPLIKATOR

Pelto, vidíš to? Odstup!

Reagovat
smazaný uživatel

Urugayský fotbal pro fanoušky!

Reagovat
smazaný uživatel

Decka v prve rade nemaji na stadionu co delat ,hooligans by pro svuj klub umreli a oni jim zakazaou fandit ? Nemam rad banik ,preju mu sestup stejne jako slavii ale fans maji famozni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele