Po sezóně se budu zabývat budoucností, prohlásil Zouma

10.02.2017, 14:54
Aktuality
Kurt Zouma dokázal vyléčit vážně zraněné koleno, pod vedením manažera Antonia Conteho se však do sestavy Chelsea prakticky nedostává. Mladý stoper tak chce po sezóně své herní vytížení řešit...

Odchovanec Saint-Étienne je na Stamford Bridge třetím rokem, přičemž nejdříve plnil vyloženě roli náhradníka a do základní sestavy se probojoval až během minulé sezóny.

Na začátku února si však proti Manchesteru United vážně poranil kolenní vazy a sezóna pro něho předčasně skončila. Nyní se do sestavy Antonia Conteho příliš nedostává.

To pochopitelně bývalému reprezentantovi Francie vadí, momentálně se však soustředí pouze na týmový úspěch, své herní vytížení chce řešit až po sezóně. "Nyní máme před sebou jako tým jasnou prioritu," vysvětlil Zouma, jehož Chelsea jasně kraluje Premier League. "Po sezóně si však budeme muset promluvit, protože jsem mladý a ve svém věku potřebuji pravidelně nastupovat," uvědomuje si. "Chci se znovu dostat do reprezentace," vyhlásil na závěr Zouma.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (364)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele