Plzeň si zopakuje duel s FCSB, na české týmy čekají dva krajánci

25.08.2017, 15:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (778)

Přidat komentář
pepinho2

Těžký, neatraktivní, daleké cestování

Reagovat
Spalovač šancí

Pojedete v MOL Cupu do Frýdku-Místku, jo?

Reagovat
mstain

Doufám že nikdy!!! To je ten poslední tým co bych tu chtěl vidět... Mimochodem kde si vzal že Frýdek je těžký soupeř

Reagovat
pepinho2

Mně vyřazení vůbec nevadí, EL byla každý rok, letos to oželím, pokud bude titul

Reagovat
Spalovač šancí

Snad titul nebude

Reagovat
pepinho2

Bude

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel ve Slávii.

Reagovat
Rezan

to snad raději ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na Líšeň.

Reagovat
pepinho2

Nebo Převýšov?

Reagovat
Y.N.W.A

katastrofa, horší kombinace už snad ani nebyla možná ...já trvám na opakování ceremoniálu!

Reagovat
PP

Ješito Ješito, už to máš ušito..

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam jen jedno daleké cestování

Reagovat
Mustang™

Plzeň i Slávka by mohla 2. místo uhrát.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč těžký ? Co lehčího (rozumněj hratelnějšího) by sis představoval ? Tak buďto se chceme podívat na konfrontaci českých klubů s evropskou elitou a akceptovat porážku a snižování koeficientu a nebo se koukneme na zápasy, kde naše týmy budou v roli favoritů, budou sbírat body a koeficient poroste. To si vyberte hoši..

Reagovat
josepe

souhlas

Reagovat
Y.N.W.A

takhle to přece nestojí, Sparta, Plzeň i Liberec v posledních letech sbírali body i proti atraktivním, Sparta i Plzeň z takových skupin dokonce postupovali... naopak to může dopadnout neatraktivní týmy a navíc bez bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že může. Jednak ale šance na body jsou objektivně větší..

Reagovat
widlak

Proti komu budou naše týmy favority?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzově. Plzeň bude doma favorit ve všech třech utkání. Venku bude favorit ve Švýcarsku. V Rumunsku favorit určitě nebude a v Izraely podle mě taky ne. Slavia bude doma favorit určitě s Maccabi i s Astanou. Venku budou favorit v Astaně, na Maccabi myslim že ne. S Villarrealem nic. A Zlín venku nic a doma si myslim, že budou favorit s Tiraspolem. Možná i s Lokomotivem. S Kodaní ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dej do placu svuj názor. Klidně uznam chybu..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bude favoritem jen v dvojzápase proti Luganu, Zlín doma proti Šerifu a Slavia doma proti Maccabi a Astaně.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jako vážně si myslíš, že zrovna vy budete proti Steaue nebo v Astaně favoritem?

Reagovat
Kluivert9

Plzeň nebude proti Izraelcům v obou zápasech favoritem?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by jako měla být favoritem? V Evropě už dávno nic neznamenáte. Každý druhý dřevo si z vás dělá srandu.

Podívej se na výkony Hapoelu letos a minulý rok. Kvalitu mají prostě vyšší než Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já navrhuju tuhle debatu schovat, zpracovat tabulku kurzů a pak vyhodnotit. No a pak se ukáže, kdo má nabubřelý kecy a kdo měl aspoň jakžtakž odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak splést se samozřejmě můžu, o tom žádná. A osobně doufám, že se plést budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš - a já bych měl strach do někoho vrtat a bejt důležitej, když tu jistotu nemám, mně to potom nestojí za trapné omlouvání.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl dělat důležitého? Hraje Plzeň v Evropě tragicky? Hraje. Může uspět? Může, ale pravděpodobnost je malá. Já jenom nemám rád tohle podceňování všeho zahraničního, když k tomu navíc nemám ani důvod.

Tobě to samozřejmě nestojí za omlouvání, stačí se schovat do kanálů, že jo...

Reagovat
Kluivert9

Já zas nemám rád podceňování všeho českého...

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne. Ale podceňovat Plzeň, která za poslední 4 sezony porazila jen Maccabi, Vojvodinu, Minsk, Austrii a Larnaku? Z toho poslední dva týmy totálně haluzácky?

Jako nechci nic říkat, ale tady někdo žije v roce 2012. Fakt si myslíš, že dokáže uspět s hráči v základní sestavě jako Kozáčik, Hubník, Limberský, Kolář nebo Bakoš? Tak to teda GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o podceňování, jen potřeboval nakydat hnůj - vždyť nic jinýho neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Že Plzeň hraje tužku je kydání hnoje? Nebo podle tebe hraje v evropských pohárech dobře?

A ty si tady nějaká matka Tereza, která má určovat, co všechno se má a nemá psát? Kdo tě do téhle role dostal? Pořád se snažíš tvářit hrozně nad věcí, přitom se nechováš jinak než kdokoliv jinej tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje tužku. My taky. Když napíšeš slušně, proč hrajeme tužku a kde hrajeme tužku, neřeknu ani popel. Jenže tohle ty nenapíšeš, ty urážíš a zesměšňuješ - což v kontextu se sparťanskou tužkou je - no sparťanský...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže poukazování na špatný plzeňský výsledky je zesměšňování?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - teď už se ozvu. Slavii fandím něco přes třicet let. Byly doby, kdy veškerej můj kontakt se Slavií byl o tom, že jsem si přečetl Československý sport. Ze Znojma je do Edenu přece jen trošku dál, než někde z Chodova. Pak byla doba, kdy jsem fotbal nesledoval skoro vůbec a na Slávku jsem koukal spíš náhodně. Holt nebyl čas, politika byla přednější - takhle jsem prakticky prošvihnul titul s Ciprem v devadesátým šestým. Pak taky byla doba, kdy jsem na ty fotbaly jezdil, někdy i na zápasy, kdy Slavia zrovna nehrála - měl jsem na to čas a prachy. Pak byla taky doba, kdy jsem se staral víc o svou budoucí rodinu, sice jsem na ten fotbal čuměl v bedně, ale i tak jsem víc času nechal jinde - tahle doba skončila tím, že jsem se oženil 12.5.2012, což jsem tady patřičně prezentoval v souhrnu posledního kola tehdejšího ročníku. Následovalo pár drobných starostí, jako že jsem se léčil z rakoviny, což se poměrně jednoduše povedlo, řešil jsem harém svých ženskejch, což se moc nepovedlo, plodil jsem syna, cože se povedlo sice složitě, leč povedlo. Tuto skutečnost jsem tady prezentoval taktéž. Teď jsem se dostal do období, kdy jsem poměrně často u internetu, prostě proto, že jsem doma a starám se o synka. Je čas psát, tak píšu. Až čas nebude, psát nebudu - což možná nebude dlouho trvat, už delší dobu jsem doma a měl bych se asi zapojit do pracovního procesu, přece jen moje baronská renta není příliš vysoký příjem. Jasně, když se Slavii daří, píše se jednodušeji, člověk se chce podělit o radost. Když se nedaří, je to mrzuté, ale byly doby, kdy jsme se tady aspoň jakžtakž bavili nejen o fotbale a ty prohry a nepostupy se probraly poměrně v klidu, už jen proto, že se tady tolik neblilo - teď slušnej koment aby člověk pohledal, protože asi není hlavní probrat fotbal, hlavní je urazit toho druhýho. Ano, nějakou dobu jsem sem nechodil a nějakou dobu jsem víc četl a prakticky nepsal, ovšem zdaleka ne proto, že by to nějak souviselo s výsledky Slavie - nakonec za Řebíčka jsem toho napsal ještě pořád víc než dost. A teď k meritu věci - tvé narážky na schovávání se do kanálu jsou mi šumák. Ovšem z tvé sparťanské nadutosti se mi chce zvracet. I když - nakonec si stejně člověk uvědomí, že přes všechny ty naše peripetie s insolvencí a podobně máme za těch posledních deset sezón (kdy jsem podle tebe chodil kanálama) o jeden titul víc než Sparta a LM jsme si taky zahráli. Pravda - v tomhle jsme taky věčně druzí, protože Plzeň má ještě o titul a jednu účast v LM víc, ale to už mi zase tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ti tohle neberu. Mě jenom fascinuje, jak si tady hraješ na matku Terezu. Přitom se tady objevíš v době titulu, začneš pořád plácat něco o sparťanský nabubřelosti, vytahovat Štrougala a apod.

Proč to nenatáhneš na 11 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty to chápeš, nebereš mi, že určitou dobu, jsem se k fotbalu nedostal - což jsem snad vysvětlil dostatečně, co mě k tomu vedlo, ovšem v další větě zase začneš vrtat do toho, že jsem přišel době titulu - to je prostě házení betonu na mokrou zeď. O Štrougalovi píšu, co jsem tady, vždycky jsem říkal totéž, že Spartu Štrougal neudělal, ale pomohl jí. Vždycky jsem říkal, že Sparta za Štrougala nemohla, jen využila situace, tak, jako by to udělal kdokoliv jinej. Za tím si stojím celou dobu, co jsem tady. Taky si stojím za tím, že manšaft z osmdesátek v kontextu s politickými změnami do značné míry ovlivnil úspěchy Sparty v devadesátkách - kdyby se stejnej manšaft ve Spartě vytvořil o deset let dřív, zdaleka by z něj nevytřískala tolik. To je zase otázka štěstí, mohla to bejt Dukla, mohla to bejt i Slavie, ale vyšlo to Spartě. Já to Spartě nevyčítám, jen mi vadí ten nekritickej způsob, jak se to prezentuje. A ano, hraju si možná na matku Terezu, byl bych rád, kdyby se k sobě i fotbaloví fanoušci dokázali chovat jako lidi. Fotbalem jsem se vždycky bavil. Nevadí mi normální kritika. Problém značné části sparťanů (teda oni jsou takoví všude, ovšem u vás to dost převládá) je v tom, že vy jste schopní dvě stejné věci, potažmo výsledky popsat tak, že u Sparty je to ohromnej úspěch, kdežto u kohokoliv jinýho je to vlastně hnus. Prostě sparťanská nabubřelost. Zažil jsem ji v devadesátkách, držel jsem hubu, protože tam to mělo aspoň jakžtakž nějakej důvod, ale od dob Křetínskýho je to o tom, že byste si měli zamést nejdřív před vlastním prahem. Na jedenáct jsem to nenatáhl, jednak je 10 kulatý číslo, jednak se mi to hodí do počtů (no dobře - uznávám, že tohle období pro mě bylo výhodnější , ovšem konkrétně ty takovýhle "výhodný statistiky používáš neustále, tak proč ne...) a hlavně já zastávám názor, že deset let je nejlépe odpovídající doba pro nějakou statistiku úspěchů. A teď mi polib ucho, jdu do kanálu. Respektive - jdeme se synátorem čutat do meruny, už stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to se synem užijte.

Reagovat
El Campeon

Na Astaně favorit,alespoň pro mě,rozhodně nebudou.A Lokomotiv bude ve skupině lepší,než Kodaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Tak šťastnou cestu všem třem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Zlín postup

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict jestli jim k tomu bude stacit 0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

V takovej skupině...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
widlak

Přivedls mě na úlohu, s kolika nejméně body je možné postoupit. Vyšly mi 4 body, pokud se nemýlím

Reagovat
dave30

jj, takova pekna teorie...

Reagovat
Rezan

zatím jsou na tom ve skupině všichni stejně

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Greny

kdo má nejvetsi sanci na postup ? Zlín ?

Reagovat
Puskas

ten má šance nejmenší

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen sanci ma solidni, u Slavie je otazka cim se bude prezentovat jestli tim co v predkolech tak je bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

iba Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Letos na Steau ani na Hapoel nebudou mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň snadný postup s FCSB, Zlín má hratelnou skupinu, ale pořád jsou v ní papírově nejslabší. A Slavia nedá gól, takže tam je postup utopie.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín má šance největší,Plzeň a Slavia jsou téměř bez šance

Reagovat
GabrielBatistuta

I bez gólu se dá postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin by nepostoupil ani ze skupiny, kterou by slozili celou ze 4. kose.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že v Českém poháru všechny ty vaše favority z Prahy a Plzně v pohodě předčil

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,snad aspoň Zlín postoupí,má nejlepší skupinu

Reagovat
hilarious

to je hnus, velebnosti

Reagovat
C-M@ster

Podle mě Arsenal postoupí. Má to celkem hratelný.

Reagovat
hilarious

však víš, že mi o to nejde...měl jsem v plánu se jet aspoň na jeden match českýho týmu, ale takhle si fakt nevyberu...jinak za vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Kolín?

Reagovat
Rakoid

Bože, za co!

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce atraktivity, tak totalni odpornost. A to vcetne slabouckyho Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na kteryho hrace Villarrealu by ses sel podivat

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca? Soriano? Soriano? Čeryšev? Bakambu? nevím, já na ten Villarreal půjdu docela rád mrknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou teda zajimavi hraci.. Hlavne Cerysev

Reagovat
celeb

nahodou, specialista na pohare

Reagovat
Pasha

Verím, že iba trolluješ

Reagovat
db18

Castillejo... jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty jmena mi neco rikaj, ale ze bych se na ne sel specialne divat a tesil se.. no nevim nevim..

Reagovat
stas87

Trigueros, teraz kupili z Malagy Fornalse...clovek si tam vyberie. Ani ten Sansone nie je uplne zly hrac, pacil sa mi aj Bruno Soriano.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, už jsem si chtěl udělat výlet na Arsenal nebo Everton. AC Milan by taky šel..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Black Jagir

Ty ze sebe musíš mermomocí udělat trotla... ten tým má spoustu zajímavých hráčů.

Reagovat
KingMaster13

V životě bych nenazval tým z La ligy slaboučkej, ačkoli neatraktivní to je jako svině

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hawk

No tak skupiny těžké a jako bonus ještě neatraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to uz se dalo cekat podle toho jake tymy do EL postupovali... navic na tyhle celky z mist kam se nikomu nechce mame pravidelne stesti... a nejvetsi bonbonek je FCSB ve skupine s Plzni jak jsem sledoval kvalifikaci tak jsem si tak rikal ze by na ne Plzen jeste mohla letos narazit... a hle!

Reagovat
hawk

to je pravda, abych řekl pravdu, tak to vidím jako vždy. Všichni posouvají dál Plzeň a u ní se bojím, že skončí nejlépe třetí. Slávie by mohla a celkem ji i věřím na to druhé místo a Zlín, u kterého nikdo nic nečeká třeba zahraje ala Liberec a bude příjemný překvapení.

Reagovat
One-Real

Plzeň a Slávka musí dál Zlín se snad popere o pár dobrých výsledků

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
naheCZ

Reagovat
tnt03

Reagovat
Mr.Mike

Plzeň pujde dál. Ale Slavii nevěřim.. Hlavně venku to bude mít dost těžký

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ondrasch77

Slavie ani omylem, vždyť neporazej ani Bohemku...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak aspoň využijem ty zkušenosti Jardy z ČSA

Reagovat
Le Gunner

Z devíti soupeřů českých klubů je atraktivní jen Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani moc né

Reagovat
smazaný uživatel

A i ten ma k atraktivnosti hodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ANi ten nie. Bieda.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Zajda

Hodně špatný los

Reagovat
smazaný uživatel

No..při současné formě asi nikdo Ale jinak by měla Plzeň postoupit,Slavia taky...a Zlín nějaké bodíky uhraje.

Reagovat
iamek

Paul . Dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia a Plzeň ne do LM, tak za trest EL. Po tomhle losu doslova.

Tohle je fakt za trest, až na Villareal totálně neatraktivní a jakkoli hratelný, tak zároveň klidně prohratelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal pro Slavii absolutne hratelny teda neni APOELu nedali gol za 180 minut a Villarrealu daji?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z penalty

Reagovat
widlak

Nikde nepíše, že Villareal je hratelný

Reagovat
smazaný uživatel

A co je tady?: "Villareal totálně neatraktivní a jakkoli hratelný"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
widlak

A co zbytek věty?

Reagovat
jenage

"až na..."

Reagovat
icemike

Reagovat
Rezan

ale když to zvládnou, tak si na jaře kopnou pěkný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič

Reagovat
PP

Zlín nejlehčí možný, ale jsou to nováčci v pohárech.

Plzeň by měla postoupit

Slavia bez šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

třeba se Slavie probere

Reagovat
kedul

Myslím že hratelný pro všechny 3

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň klasicky štěstí na los jak svině cokoli než nepostup přes Beer Shevu a Lugano by byl výsměch...

Reagovat
placa

Beer Ševa je prave dost silna, lepsi nez Maccabi Tel Aviv, ale s Luganem souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

a to jim právě může svazovat nohy, že mají POVINNOST porazit "výsměch", který má ale rychlejší a techničtější hráče než oni ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že já vždycky naletim a rozkliknu u hloupého komentáře sekci "oblíbené kluby". Vždycky tam vyskočí Sparta - to už neni náhoda. Jaký klasický štěstí na los ty lolku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Beer Sheva a Lugano, to jsou nejtěžší možné varianty ty lolku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvim o dnešku. Pochopitelně sme mohli mít těžší skupinu. Ale ty si kvákal o tom, že to je klasický. To znamená, že se to pravidelně opakuje. A já se ptám, kdy jindy sme to štěstí měli ?

Reagovat
vedder

A ruďoch klasicky zmlknul..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho sme nečekali ani..

Reagovat
stas87

Tak vam nestacilo, ako ste podcenovali APOEL, teraz budetd to iste robit aj s Beer-Shevou. Lugano bude do poctu ale ja voac favorizujem Hapoel hlavne kvoli tomu, ze za nich hra v utoku Nwakaeme. Ten strci do vrecka tie kopyta Bakosa s Krmencikom.

Reagovat
Counter

Plzeň byla nasazená v prvním koši, proto tam žádnou "těžkou váhu" nedostala.

Reagovat
Alan_Shearer

Plzen i Slavia jsou favoriti na postup, minimalne jeden z nich by to urvat mel. Zlin by taky 4-5 bodu mohl ve skupine udelat.

Reagovat
Alan_Shearer

Tady je celkem dost breku, ale myslim si, ze moc lehcich variant neexistuje. Taky bych byl radsi, kdyby hrali s nekym z Gruzie nebo Finska, ale takovy tymy tam bohuzel nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koeficient to jsou idealni skupiny. Ted jde o to, to jeste potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice neatraktivní, ale zase dost hratelný - to platí pro všechny 3 týmy.

Reagovat
Taiger

Gunneři do Kolína?

Reagovat
kiciN

Tvle vzdyt to je daleko ze si radsi zase zaletim do Londyna

Reagovat
lenckoj

lístky od £15.50

Reagovat
Counter

Tam už jsme byli, před pár lety tam Arsenal hrál přátelák. Jak píše kicin, raději ten Londýn

Reagovat
domingo

Zlin

To jsou presne takovi ti souperi, kteri jsou lepsi, ale totalne nezajimavi, takze Zlin vypadne a nebudou z toho mit ani zazitek

Reagovat
smazaný uživatel

Si deme pro postup voe

Reagovat
vrabejka

Neskutečné jak nás tu všichni podceňují aby se nedivili až budeme mít víc bodů jak Plzeň a Slavia.

Reagovat
ondrasch77

Jestli to nebude tím, že jste zatím letos o gól dokázali porazit Karvinou a totálně tragický Brno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jak sparta, se teprve sehráváme. Počkej za měsíc.

Reagovat
ondrasch77

Počkám, neboj..., ale jediný co máte společnýho se Spartou je název stadiónu...

Reagovat
Posledni Kovboj

Slovacko hraje EL?

Reagovat
Marv

A na jaře přijede za odměnu Liverpool

Reagovat
Liquid

na jaře přijede za odměnu Steaua

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Tak největší šanci má asi Plzeň - 4 body s Luganem, bod s FCSB a 3 body s Izraelci by dát mohli...

Slavie bude ráda za dvě domácí plichty s Astanou a Maccabi...

A Zlín podle mě tak domácí plichta s Kodaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Už se těším na články, jak bude chtít Čech pomstít Spartu za vyřazení...

Reagovat
Nebelung

Já se těším, jak budou v tv lákat na Čecha a on chytat nebude

Reagovat
mickey mouse

Celkem hnus pro naše týmy a hlavně vůbec atraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jakpak teď Tvrdý Jarda tvýtuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Luftjarda je bavič a ani o tom neví.

Reagovat
El Campeon

jo,je to klaun

Reagovat
Nebelung

Naprosto neatraktivní skupina. Tak snad se to vykompenzuje výsledkově.

Reagovat
bobis21

Slavia - postoupí do evropské ligy a 2/3 výjezdů mají do asie ale aspoň to nemají z číny do astany daleko no ...

Plzeň postup ze 2. místa, Slavia možná taky, Zlín zajímavá skupina a třeba taky nějaké body uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nedas gol, tak nemuzes vyhrat

Reagovat
ZB 07

No..letošní ročník je fakt slabej, všechny nalosovaný týmy (nebo aspoň většina) nejsou moc atraktivní + daleký cestování, ale věřím, že postoupit mohou všichni 3 včetně Zlína

Reagovat
Liquid

to by ale soupeři Zlína museli hrát do kopce

Reagovat
Manau

FCSB to mají radost

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej atraktivní soupeř, ale hodně hratelný. Slavia i Zlín by se možná mohl prokousat, ale Plzeň přes FCSB a Hapoel Beer Sheva to bude asi moc.. Skupiny celkově takový nezajímavý.

Reagovat
Hokaido

FCSB To z nás zase budou mít v Rumunsku prdel.

Reagovat
Kang & Kodos

A Villareal zkompletuje třetí českej tým, kterýmu dá na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tešil som sa do Olomouca na atraktívneho súpera, ale toto je o ničom. Sklamanie u všetkých troch.

Reagovat
smazaný uživatel

To jakým způsobem se vyvíjí fotbal dělá z EL naprosto druhořadou soutěž.

Týmy z prestižních lig jsou buď nezajimavý jako Bergamo nebo Hoffenheim a nebo to odfláknou. A už ani pro české týmy není bůhví jak prestižní hrát se Steauou nebo Bilbaem.

10 let si nepřeju nic jinýho víc než aby UEFA byla v u nás v Brně a když by se to náhodou stalo (což stejně nestane ) tak mít skupinu jako Zlín tak je pro mě atraktivnější jít na Baník, Spartu nebo Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Hele Bilbao nebo Atalanta je i v prestiži jinde než většina těch týmů tam

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom právě to nejhorší, že tady ty týmy jako Bilbao co můžou týmy z TOP 10 porazit jednou z 10 utkání jsou skoro to nejlepší co můžeš do skupiny dostat.

Z pohledu fanouška klubu radši hrát LM, všechno prohrát a mít skore 2:18, jak EL. Už jen proto jak dlouho jsme v ní neučinkovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já mám EL hrozně rád, ale zrovna letos je to poloviční Intertoto.

Reagovat
Kang & Kodos

To by ale mohl mít Zlín výhodu, ten zkušenosti z Intertota má. Slavia ho snad nikdy nehrála a Plzeň v tý době hrála sotva ligu, natož takovej prestižní pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

V semifinále těsně padne s Atletikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně protože fotbal se hraje jen kvůli těm pár klubům co hrají pravidelně LM. A podíívej se kdo se nakonec v EL dostává mezi nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby českej klub postoupil v LM do osmifinále což je momentálně naprostá utopie tak je to víc jak vyhrát evropskou ligu. Jak ze sportovního, z fanouškovského tak i z marketingového a finančního hlediska. To myslím hovoři za vše.

Já jsem fanoušek týmu co ty soutěže zná jen z televize a přesto kdyby k nám do Brna přijel Šerif Tiraspol nebo Lokomotiv Moskva tak bych to upřímně nebral jako nějakej svátek fotbalu.

Reagovat
r.mrazik

blbost

Reagovat
r.mrazik

mysleno to osmifinale x vitezstvi v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je těžký si to představit, protože tam tak dlouho nikdo nehrál, ale i tobě přece musí vadit, že ty úspěchy našich týmů v EL jsou shazovaný tím, že když Plzeň vyřadila Neapol tak to Neapoli bylo v podstatě jedno, nebo že když Sparta porazí Bilbao tak je ve španělsku dalších 6 silnějších týmu proti kterým si "nikdy" nezahraje.

Stejně tak si trounfu řict, že by United loni radši vypadli ve čtvrtfinále LM s někým jako Bayern nebo Real než aby se potáceli do finále EL zápasy pro ně v podstatě nudnými zápasy bez patřičné prestiže.

Reagovat
r.mrazik

a to ja se vsadim,ze s ohledem na vysledny umisteni v lize je pro MU mnohem lepsi vyhral EL nez vypadnout s nekym jako bayern...se koukni treba ted na arsenal...urcite jsou taky radi...

a jinak...vitezstvi v EL je mnohem lepsi,nez vypadnout v semifinale LM...pro me

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cristiano.K.

ona druhořadá je.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

tak je pravda ze EL ide za posledne roky stale nizsie a nizsie. pred dvomi rokmi to bola brutalne nabita sutaz, vlani vacsinou nic moc a teraz este horsie ked z anglicka su tam len dva timy a z nemecka chyba lever so schalke. uz tak obmedzenu atraktivitu to dalej skrta...

Reagovat
smazaný uživatel

Dva naše nejlepší týmy mají sice neatraktivní skupiny, ale za to solidní vyhlídky na postup. A koeficient potřebujeme vylepšit jako sůl. Pro mě to je lepší než mít Arsenal - se kterým není šance na výsledek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani 1 český tým nepostoupi do další fáze

Reagovat
Mönchengladbach

Slavia dobře ostrouhala, místo na San Bernabéu, do Wembley a na Vestfálský stadion poletí do Kozachcánu...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni by mohli postoupit, to druhé místo by uhrát měli všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsi predkola??

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin easy postup

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš v krvi Lokomotiv a Kodaň a k tomu TirasspolSlávia s italským trenérem, Zlín skončí poslední v té skupině

Reagovat
smazaný uživatel

v tyhle trapny skupine? lehci uz dostat nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Slávka mohl hrát s Realem, Borussií a Tottehnahem, místo toho jede do Astany a Tel Avivu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle je k placi. To by me zajimalo, co na to Cinani

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou vysmátí, dva zápasy mají skoro za barákem

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv, Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Zase rumuni

Reagovat
Spalovač šancí

Parádní skupiny na výjezdy

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
dextroza_m

Jakože mas nějaké bonusy za nalitane km?

Reagovat
Spalovač šancí

Spíše místa, kam by se normálně člověk nevypravil. V takovém Milánu, Římu, atd. byl na výletě a na fotbale každý

Reagovat
dextroza_m

Z tohoto pohledu.. Tirana, Gdaňsk jsou na podzim krásné:-)

Reagovat
hawk

Celkově se dá říci, že by mohli postoupit všichni, na druhou stranu, taky můžou uzavírat pořadí, protože ty týmy znějí sice neatraktivně, ale zase tak slabé nejsou vyjma Lugana a možná Tiraspolu

Reagovat
Pipo123

Lugano nevyzerá zle, cez víkend som ich videl na pôde Basileju a uhrali remízu 1:1, hrali ofenzívne.

Reagovat
hawk

tak zrovna Lugano jsem zařadil proto, že je asi jediný tým, který hodnotit vůbec nemůžu, protože jsem ho nikdy neviděl a tudíž těžko z mé strany hodnotit (mírné podcenění kvality týmu z mé strany).

Reagovat
smazaný uživatel

To ma vybornou logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádní atraktivní soupeři. Zvláště pro Zlín smůla, poháry po padesáti letech a na padesát let dopředu a ve skupině to i tak skončí.

Reagovat
Kostomlat

Ze sportovního hlediska dobrý los. Z hlediska atraktivity špatný, ale na to sere pes, musíme konečně přestat naříkat a žgryndat a začít hrát!

Reagovat
Coutinho10

to je hnus ten los jedinej Villarreal atraktivni, ale proti tomu jsme bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne, to vypustí a bude klid. Mě by spíše děsila ta Astana..

Reagovat
Black Jagir

Nejsou to Italové, skupinu s přehledem vyhrajou.

Reagovat
Coutinho10

Villarreal to zvlada na pohodu...tam vsichni jsou top technický....Astana me fakt stve hodne, protoze ty jsou dobry a jeste v Asii a Tel Aviv ala APOEL

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze ta astana sa tu nejak dost podcenuje

Reagovat
Coutinho10

ja ji urcite nepodcenuju...videl jsem ji se Celticem v odvete a jako celkem to bude zahul

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Španělé nevypouští. Kdyby dostali AC, to by bylo něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Atletico prohrálo jako jistej postupující (tim nesnižuju výkon Plzně), a Bilbao tenkrát bylo docela v hajzlu, co si tak vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba si i Villareal vybere slabou chvilku. Každopádně, Astana je pro mě minimálně stejně nebezpečný tým už jen proto, že nemá takové jméno.

Reagovat
Kang & Kodos

Astana je sice hodně zkurvenej soupeř snad z každýho ohledu, ale Villareal je prostě v tý skupině jasnej lídr.

Reagovat
afc

To je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

C, D, H, K, L dobrý.

Reagovat
SpecialOne

Co furt máte všichni s tou "atraktivitou" hlavně postoupit, ale FCSB mě už fakt sere to je pořád. Taky je blbý ze jsme dostali samé týmy co když das gól v 8 minute tak v devátý už zdrzujou ale Plzeň a Slávka postup a Zlín aspoň 4-5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ve Zlíně určitě musí být zklamáni, celé léto se těší na skupiny EL, jejich účast je historická a asi se hned tak opakovat nebude a pak jedou do Moldávie a Ruska, dejme tomu Kodaň jakž takž, když si vezmeš že byla ve hře skupina Lyon, Everton, Atalanta...

Reagovat
vrabejka

Atraktivní soupeři přijdou na jaře.

Reagovat
ondrasch77

Tak možná Sparta nebo Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu o tom, ze koukas na fotbal a misto super atmosfery tam porvava par fanousku z nejaky prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v lize. Tady u těch to tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem se tak těšil, že Zlín dostane nějakýho atraktivního soupeře, kterej by stál za návštěvu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na druhou stranu mají šanci i na nějakou tu výhru

Reagovat
ondrasch77

tak to fakt pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Sheriffu bych řekl, že je velká šance je porazit

Reagovat
ondrasch77

Tak já bych vám to i přál, ale fakt si myslím, že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Spalovač šancí

Tiraspol je mega atraktivní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

A - Villarreal, Slavia

B - Kyjev, Partizan

C - Hoffenheim, Basaksehir

D - AC, Rijeka

E - Everton, Lyon

F - Kodaň, Zlín

G - FCSB, Beer-Sheva

H - Arsenal, CZ

I - Marseille, Salcburk

J - Hertha, Athletic

K - Lazio, Nice

L - Zenit, Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

A: 1. Villareal 2. Slavia 3. Astana 4. Macabbi

B: 1. Dynamo 2. Young Boys 3. Partizan 4. Skenderbeu

C: 1. Braga 2. Hoffenheim 3. Basaksehir 4. Ludogorec

D: 1. AC 2. AEK 3. Rijeka 4. Austria

E: 1. Lyon 2. Everton 3. Bergamo 4. Apollon

F: 1. Lokomotiv 2. Kodaň 3. Zlín 4. Sheriff

G: 1. Steaua 2. Plzeň 3. Lugano 4. Beer Ševa

H: 1. Arsenal 2. Kolín 3. Bate 4. CZ

I: 1. Marseille 2. Salzburg 3. Konyaspor 4. Guimaraes

J: 1. Bilbao 2. Hertha 3.Ostersunds 4. Zorya

K: 1. Lazio 2. Nice 3. Arnhem 4. Zulte

L: 1. Zenit 2. Rosenborg 3. Vardar 4. San Sebastian

Reagovat
Rakoid

Proč ne, jen bych vsadil barák, že San Sebastian nebude poslední

Reagovat
dextroza_m

2.

Reagovat
placa

RS za Vardarem a Rosenborgem... pokud se to tohle stane, tak zacnu fandit FCSB

Reagovat
Hiko

za ten Rosenborg

Reagovat
smazaný uživatel

Ak uz postupi Slavia tak s Astanou nie Villarealom

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tu všichni brečí, jak to je strašně neatraktivní. A pak, až bychom s těma podle vás atraktivníma týmama dostávali 4:0, 5:0, tak byste tu všichni psali jak to je strašný a náš fotbal jde do pr*dele...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Neatraktivní v tom smyslu, že pojedou někam do Astany nebo Moskvy, kde to bude strašně těžký a ještě k tomu naprosto nezajímavý. Naopak třeba takový Nice, Kolín nebo Salcburk jsou atraktivní a zároveň docela hratelný týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Moskva není atraktivní? :D twoe, mám dost..

Reagovat
ZB 07

Tak pro tebe asi jo, pro mě Lokomotiv Moskva není zrovna vysněnej soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolín je ? A čím? Chápu kdybys napsal Arsenal, AC Milan

Reagovat
ZB 07

Kolín je atraktivní tím, že i pro ně je Evropa svátek, budou plný stadiony a vzhledem ke vzdálenosti je velká šance, že budou plný i sektory hostů...navíc Kolín je soupeř, se kterým se dá hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Toto se nelíbí uživateli 1. FC Köln.

Reagovat
ondrasch77

Köln je fajn všude se poflakujou ty zkurvený Arabáči a musíš být furt ve střehu, aby tě někdo neobral...

Reagovat
smazaný uživatel

Moskva je pěkný město, ale už vidim jak tam jede z Gottwaldova výprava, zima, zášť vůči Rusku, bejt to 40 let zpátky, tak je to něco jinýho.

Reagovat
dextroza_m

Za ten Gottwaldov:-)

Reagovat
john334

Pro lidi, co nemají vyvěšený plakáty Putina, to atraktivní moc není.

Reagovat
dextroza_m

Vlada>>Donald

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejak...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš koho Merkelovou? Donalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv fakt atraktivní není. Z těch větších ruských klubů je ze všech nejmíň atraktivní. Navíc čekej prázdnej stadión.

Reagovat
Pasha

Ale ved má pravdu, nic zle nenapisal. Radsej by som isiel do futbalovejsieho prostredia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Moskva je velmi atraktivní pro pořadatelé:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín 6 bodů s těmi Moldavci a uvidíme. Slávka by měla postoupit a u Plzně..no tak 50 na 50

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Moldavci mají kádr plnej Brazilců, Chorvatů a v kvaldě posekali Legii. Zlín s nima bude rád za jeden bod doma..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ou to jsem nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Prej posekali. Ještě tak ty zápasy vidět, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posekali ve smyslu vyradili. Netvrdim ze jsou lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřadili slabou, bez formy hrající Legii, která si nechala dát branku (z jedný ze 3 střel za celej zápas) tři minuty před koncem. V odvětě se pro změnu už v první půli nechal stupidně vyloučit Pazdan.

Reagovat
Liquid

i tak Legi jeden rok remíza s Realem Madrid, rok an to remíza s Tiraspolem a konečná Zlín nemá ani na ten Tiraspol, měl by mít sám 5.koš

Reagovat
smazaný uživatel

obrátil bych to - Plzeň by měla, a Slavia 50 na 50

Reagovat
Kaspar

zbytecny to cely hrat, beztak Vardar vsem nakope prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Vardar - Östersunds finále

Reagovat
TheTopFootbaler

To spíš Zulte - Skenderbeu

Reagovat
Jajinek

Doufám, že to pořadatelství zase vrátíme na Slovácko...takovej grc v Olomouci ani nechceme...přitom tak 2/3 jinejch skupin velice atraktivní soupeři...ach jo...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo to je nuda, ono to fakt stojí za niečo až vo vyraďovačkách.

Reagovat
tnt03

Plzeň vs. FCSB to bude jízda!! :D Musej jim to vrátit!! :)

Reagovat
Shevchenko

Výborný los k ideálnosti chybělo jen to, aby byla Slavia nalosována k Arsenalu a BATE

Reagovat
smazaný uživatel

Ze skupiny C pravděpodobně nejslabší Braga...

Reagovat
Al Capone

Tak tohle je fakt bída... na tohle nemá cenu čekat lístky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč řešíte atraktivnost. K čemu mi to bude tu sledovat Arsenal, Everton apod., když příští rok si naši EL skrz koeficient nezahrajou?

Z tabulky potřebujeme body. Na atraktivní soupeře si počkám do vyřazovačky.

Reagovat
Al Capone

Protože jet na Arsenal či Everton jen 20 km se moc nepoštěstí.

Reagovat
Puskas

Osobně se raději podívám na Arsenal než na Tiraspol, nevím, jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem, že na Arsenal si můžu počkat do vyřazovací fáze. Stejně nikdo nepředpokládá, že se postoupí dál, ale aspoň můžeme mít 3 výhry ze skupiny v kapse.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Plzeň třetí, Slavia čtvrtá a Zlín, jestli uhraje 0 bodů, tak budou rádi.

Reagovat
ondrasch77

asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Posledni Kovboj

prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

a ještě se Zlínu zraní Železník

Reagovat
vrabejka

Plzeň a Slavia musí postoupit. My máte taky solidní los ale stále budu překvapen jestli postoupíme. Ale šance tu je,

Reagovat
dextroza_m

Nevěřím v postup nikoho a Zlín ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Jsem fanda FC koef, ale po těch předkolech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostudu máš ve slipech

Reagovat
dextroza_m

I kdyby, nemám ji jen na chcani..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tři konec, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozlosování by muselo být hodně šťastné, aby byly slušné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro slátaný a Zlín ano, pro Plzeň ne. Ale to, že chytli tohle, je spíš smůla.

Reagovat
dinss

Tss, Bakoš ukáže Rumunsku svoje přímáky. Zlín má docela hratelnou skupinu.

Reagovat
dextroza_m

Viděl si hrát Zlín?:-) Těm by vyhovovala tak skupina s Přerovem, Hodoninem a Holicem

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Co závidíš nebo si tak takový retard??

Reagovat
dextroza_m

Běž si koupit lístek na vlak do Olomouce a drz hubu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hratelná skupina?? Kde to proboha žijete? Kodaň a Lokomotiv si s nima utřou prdel, budou rádi za 2 body, za dvě plichty doma..

Reagovat
dinss

Mohli jim vylosovat někoho mnohem těžšího. Navíc Kodaň byla ráda za to, že se hráč Žiliny doma nechal hloupě vyloučit jinak to bylo celkem vyrovnané utkání.

Reagovat
ratusek

Čoveče Zlín nebude mít šajn. To tempo i u těch týmů je uplně jinde než v naší lize a hlavně kádr Zlína nic moc. Můžou dostat v prvních zápasech výprasky než najedou na to tempo. Ale třeba překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

překvapit můžou jedině tím, že budou podceněný, na což pravděpodobně dojde, takže v důsledku toho možná nějakej bod doma uhrajou, ale není možný aby tenhle tým byl schopnej někoho přehrát, to prostě nejde..

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen postup, Slavka bez sance mozno ked Villareal bude mimo tak miesto neho a Zlin, nepovedal by som ze bez sance ale skor nepostup a ani ziadny nejak extra atraktivny super.

Arsenal s AC asi tiez pohode a tesim sa na skupinu E

Reagovat
SpecialOne

Partizan VS Skenderbeu? :-D Já myslel že Srbové s Albancema hrát nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to pravdilo zrušili. Srbsko taky hrálo kvalifikaci s Albánií... No tak fanoušci Skenderbeu už můžou chystat dron...

Reagovat
Elliasson

No jó, to mě nenapadlo. To budou velké zápasy.

Reagovat
lampas

Jsem rád, že i Zlín má šanci v té EL něco uhrát. Snad nebudou jen parazitovat na koeficientu, který udělal českýmu fotbalu Slovan a Sparta.

Reagovat
tnt03

a Plzeň

Reagovat
Zaschrona

Jaka nahoda, ze jsme zase koupili papirove nejtezsi skupinu, zatimco Liverpool vcera zas nejlehci...

Reagovat
Pipo123

Keď budete hrať ako proti Ružomberku tak je 4 miesto isté

Reagovat
Zaschrona

Snad tu nasi udrzbu zase trochu zlepsime, jako se nam to povedlo s Hajdukem a nejak se to ukope.

Co muzu cekat od Atalanty? Budou to brat vazne?

Reagovat
Spalovač šancí

Váš problém. Měli jste se nechat nalosovat již včera ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase fňukání, jděte s tím do zadele... ty skupiny jsou fajn

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Artaxerxes

Fňukaj tu stejně hlavně Sparťani a těm se nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

3/10

Reagovat
smazaný uživatel

EL by meli zrusit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase fňukání, jděte s tím do zadele... ty skupiny jsou fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Přesne všechny skupiny(kromě A,F,G) jsou fajn

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase fňukání, jděte s tím do zadele... ty skupiny jsou fajn

Reagovat
miguel bain

Tak peněženku zpátky do kapsy, na Tiraspol fakt nejedu.... Dva nebo jeden tah dřív a skáču radostí

Reagovat
dextroza_m

Ve kterém vesmíru ma šanci Zlín?? Kodaň, Moskva a jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Prečo nie ? Kodan sa tento rok trápi a hrajú hrozne, rusáci sklamali už veľa krát v EL, aj keď Lokomotiv vyzerá tento rok veľmi dobre

Reagovat
dextroza_m

Nikdy... Kodaň se trápí, ale ne proti týmům, které nemají vlastni stadión na Evropu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se trápila i s letos tragickou Žilinou.

Reagovat
Greny

Reagovat
dextroza_m

Ale ta je pořad o vesmír před delnikama, pardon sevcama

Reagovat
smazaný uživatel

Předposlední na Slovensku no.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

tak to je škoda ze nemohli dostat Tottenham ten nema svuj stadion ani na ligu letos

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv je druhej v ruské lize momentálně a Rusáci většinou ze skupiny postupujou, Krasnodar nebo Rostov byly na podobné úrovni, Kodaň hraje poháry každej rok a pořád nějakou kvalitu má, Tiraspol už taky dávno nejsou nazdárci, Zlín je tak Tiraspol před 5ti lety. Jako mít tuhle skupinu Plzeň nebo Slavia ok, ale Zlín je jinde.

Reagovat
dextroza_m

Nedal ted Lokomotiv debakl Cska nebo Spartaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaku

Reagovat
dextroza_m

Jejich liga je jinde, Zlín skóre tak 3:18, snad neprekonaji Slovan

Reagovat
Elliasson

Debakl bych neřekl, ale ano. Oba týmy porazil.

Reagovat
Greny

Skupinu vyhraje Lokomotiv a druhej muze podle me skoncit kdokoli.. navíc Zlín nebude muset ani proti jednomu souperi tvorit..

kdyz vzpomenu jak hrali loni na podzim ..branili a jen rychly brejky.. v momente kdy musi hrat do zavrene obrany maji problem..

v EL budou moc hrat to svoje .. bořit a ne tvořit

Reagovat
dextroza_m

Přál bych si, kdyby to tak bylo, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno na postup!

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán to letos vyhraje... Oni se na to letos nevykašlou jako je u italských týmů zvykem...

Reagovat
mojmira

tak to bych s jistotou netvrdil ... ale čistě podle týmů by mělo být finále AC - Arsenal, jedině by někdo vyletěl ze skupiny LM

Reagovat
pedro-pedro

A co týmy, které vypadnou z LM a půjdou do EL?

Reagovat
smazaný uživatel

AC bude letos silné, to porazí i vypadnuvší z LM...

Reagovat
mojmira

No však ty jsem tam zmínil. Ale nepředpokládám, že by vyletěl někdo silný, možná tak slepice, ale ty nejde brát vážně. Ostatní týmy co propadnou do EL by měli silou odpovídat postupujícím ze skupin EL.

Reagovat
Artaxerxes

Což se určitě nestane

Reagovat
mojmira

Tak já spíš předpokládám, že to bude vypadat jak Inter loni.

Reagovat
TrueCommunist

Je docela pravděpodobný, že Arsenal bude hrát s širším kádrem, čekám, že určitě taky dostanou šanci hráči z Juniorky, hlavně to chce při rak nabitém programu pošetřit na ligu.

Reagovat
Artaxerxes

No určitě kvůli tomu nevypustí Serii si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Italské týmy majú vo zvyku vypúšťať EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter určitě

Reagovat
Artaxerxes

I jiný

Reagovat
pingla

To je přesně potřeba, podcenit Zlín Spartani tady vyskakují, jak neuhrajem ani bod

Reagovat
vrabejka

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
fsada

No los podle mě takovej zvláštní. Můžou naši postoupit všichni a nebo taky nikdo no jsem zvědavej už aby to začlo

Reagovat
smazaný uživatel

O atraktivitu soupeře jde !

Asi nikdo nečeká, že někdo z těch 3 našich zázraků EL vyhraje ....

Tak je aspoň dobrý vidět naživo atraktivní tým z ciziny.

Sheva .....?

sorry jako

Lugano ?

je ve Švýcarsku v lize ještě někdo míň atraktivní ?

Rumuni po miliontý a Steaua zas po pár týdnech ?

Reagovat
dextroza_m

El zrušit nebo změnit formát... A hlavně zrušit Asii!

Reagovat
smazaný uživatel

Středoevropský pohár

Reagovat
smazaný uživatel

64 týmů vyřazovacím způsobem už od začátku. To by bylo zajímavé od začátku do konce.

Reagovat
dextroza_m

Jj

Reagovat
lampas

To už tu bylo a znovu opravdu ne....

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Zaschrona

To radsi teda tech extra 16 tymu rozhazet do dalsich skupin a zrusit prerazeni tymu z tretich mist skupin LM do jarni casti EL. Tu soutez to devalvuje.

Reagovat
Filipow

hm, tak jediný zajímavý pro mě Austria Vídeň - AC Milán..

kterej pitomec to losoval proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

2 bývalý hráči Barcelony

Reagovat
mstain

Jak někdo může napsat "bývalý hráči"?

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Shevchenko

S losem AČ spokojenost, Austrii jsem chtěl Lazio taky super, Atalanta to má hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Partizan vs Skenderbeu, to bude šláger celej EU

Reagovat
pedro-pedro

to jo tankové divize budou hlídat fanoušky obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude přestřelka

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
pedro-pedro

Jsem zvědavý kolik majitelů permice na Slavii se pohrne aby nakoupilo lístky v předprodeji. Celkově jsem teda zvědavý na cenovou politiku všech 3 klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské týmy nemohou hrát s ukrajinskými, ale srbské s albánskými ano? Uefa.

Reagovat
Greny

zajimavy je ze podle FIFA a UEFA politika do sportu nepatri... ale pak nemuze potkat rus ukrajince... UEFA mafia ... to jako kdyby se do finale dostal Zenit a treba Sachtar tak EL vyhraje kontumacne Celtic?

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
HullCity

Tak nic,hraje se přece na neutrální půdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bez diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

kdo jinej než Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

Reagovat
lampas

Je mi Partizanu líto. Už teď mají jistotu, že min. jeden zápas s Korce skončí kontumací pro Albánce, ne-li oba

Reagovat
pedro-pedro

tak ať se naučí chovat a bude to v pohodě ne?

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Albánci? Proč by se učili chovat, když mohou kontumačně vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Liquid

Reagovat
Elliasson

Taky je mi jich trochu líto a to sympatizuji Zvezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a cesky proti cobolakum

Reagovat
smazaný uživatel

mě už fcsbflmpsvz nebaví ...................

Reagovat
dextroza_m

Nedivim se... 2:2,1:4

Reagovat
smazaný uživatel

to už radši dardu s někým atraktivním ...

0:3 se Citizens mně onehdy ani nijak neurazilo

Reagovat
dextroza_m

Tj fakt, ale vidím to na "omertu"

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsi vendettu ?

Reagovat
dextroza_m

Myslel, Mafii jsem hrál fakt dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Omertu a co takhle koni hlavu do postele

Reagovat
dextroza_m

Klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie narazí znovu, Šilhavý selhal jednou, selže i podruhý a pak půjde, jsem jen zvědavej, kdo tenhle kabaret v čele s trapným Tvrdíkem bude dál financovat..

Reagovat
dextroza_m

Fun Ding Dong

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když fanoušek Plzně nazývá ostatní týmy kabaretem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Chingu, jsme alespoň český kabaret.

Reagovat
smazaný uživatel

A je něco špatného na tom, mít v týmu cizince? Haló, haló, 21. století je tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

A co je dobrého vyházet tolik peněz za R. Vydochč., D. Sosa nebo H. Verdufteta ?

Proti přínosným cizincům, efektivním nákupům ani popel, pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Cizinci by nevadili, horší je s tím, že mají věkovej průměr 34,5 let a to do toho nepočítám Tvrdíka

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to Plzeň ma nejvyšší věkový průměr v celé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se máte teda čím chlubit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty máš dobrej kabaret mezi oblíbenými týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale vy ho máte v klubu, to jsem na tom líp ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou pokud se bavime o tomhle tydnu aleale, tak souhlas

Reagovat
Mr.Mike

Slavia v Asijske skupine kde taky jinde

Reagovat
HullCity

Slavia a Zlín končí,ale Plzeň by měla bojovat o 1.místo...Dynamo easy postup a snad i pomsta za vyřazení v LM,v Luhansku musí vybojovat 6 bodů proti Švédům a doufat,že se Hertha vykašle na EL jako loni.

Reagovat
božský John

Jako co se tyce sportovni stranky, tak tam nemohlo bejt nic moc lehciho. Maximalne to becko vypada malicko hratelne pro tym ze ctvrtyho kose, takze z tohohle pohledu spokojenost. Jinak atraktivita nula, ale neco uhrat musej. Kdyz plzenskejm reknou, ze to FCSB je z bulharska, tak s nima muzou neco uhrat, chce to jen zabavit atlasy.

Zlinu verim, ze aspon dve neprohry uhraje

Reagovat
pedro-pedro

Limberský a spol ani neví co je to atlas takže pohoda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak strašně východní ta EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam můžou hrát Izraelci a Kazachstánci, Turecko je v Evropě taky omylem.

Reagovat
dextroza_m

Vše za Uralem nebrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste par let a uz to nikdo ze zapadu nebude chtit hrat. Bude se to muset resit, protoze tymy v PL nebo BL se budou predhanet v prohravani, jen aby neskoncili na miste pro EL. To same vitez poharu, ktery je treba v Nemecku dost prestizni. Osobne si myslim, ze predkola LM by mela stacit pro srovnani tymu z mene prestiznich lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nikdo hrát nemusí ne? Stačí se nepřihlásit a místo zaujme někdo jiný.

Reagovat
SpecialOne

Jinak aspoň že ze 4. koše dostala Plzeň někoho solidního, mít v té skupině ještě Turky to by byla poslední kapka..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukam že Zlín neuhrál ani bod a to ještě neodehrál v evropě ani zápas

Reagovat
smazaný uživatel

S tou atraktivitou je to trochu skoda. Protoze kdyz se ve fotbale vyslovi Zlín, Slavia nebo Plzeň...kazdy by s nimi chtel hrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady všichni plácáte o atraktivitě. Je to soutěž o Miss nebo fotbal? I Villarreal který zastupuje nejsilnější ligu a ví co to je hrát v semifinále LM a vyhrát EL je pro mnohé tady neatraktivní.

Co jsou naše kluby zač aby si mohli rozhodovat kdo je a není pro ně atraktivní? To tady musí být tyhle plačky každý rok?

Reagovat
dextroza_m

Všichni chtěli do skupiny Zbrojovku, výlet na Špilaz je velmi atraktivní.

Reagovat
pedro-pedro

S tím souhlasím taky nechápu lidi co pro ně existují jen kluby: FCB, Real, Bayern, Juve, Chelsea, Arsenal a oba Manchestery...

Podle toho jak se tady většina lidí vyjadřuje by se všechny ligy měli omezit na 3-4 týmy a zbytek je tam do počtu. Což je ale blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Namlsal jsem se kdysi Bayernem, Man City etc.

Tak sorry, že neřičím blahem nad Ševou nebo FCSBFLMPSVZ.

Kdyby aspoň něco mezi .....

Tak jo, Lugano ... super

ehm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň si rozšíříš obzory. A Bayern a Man. City EL nehrají. Ti druzí možná na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys bejt rád, že jste dostali hratelný soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodovat o tom kdo je atraktivní a kdo ne snad můžou ne? A ani jedna skupina není atraktivní. Vlastně ani žádný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou, ale já tomu nerozumím. Jsem ochoten se bavit kdo je jak dobrý. Ale tvrdit že je někdo neatraktivní, protože je z východu mě přijde jako naprosto neoprávněný povyšování se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tři týmy, tři skupiny a ani jeden velkoklub, smutné

Reagovat
dextroza_m

V El nejsou velkokluby do vyrazovacky většinou..

Reagovat
smazaný uživatel

A tak třeba AC, Arsenal, Lazio mají nějaký jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua vyhrála LM (PMEZ)

Reagovat
dextroza_m

Ale velkoklub... Ono jde asi o pohled každého jedince.

Reagovat
Artaxerxes

Tak jestli AC nejni velkoklub, tak už fakt nevim co by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký jméno? Vole je to klub finančně do top 5 a počtem fans na světě jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

Top fajf asi ne ale jméno má nějaký. Fans má více už jen jejich městský rival, jestli o tom něco vís

Reagovat
Kostomlat

tak já bych hlavně tipoval, že Becali si během losu zase ucvrkl

Reagovat
andrew96

Ale, ale...EL je slušná náplast místo LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo bifteku uzenina od Babiša

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
SpecialOne

FC Porto FC, už máte toho Alibeca?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Everton to docela schytal

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia jasnej postup 4x 0:0 a dvakrat vyhra 1:0, oba z penalty...

Reagovat
Spalovač šancí

Jediné, co je hnus na tom rozlosování, že kluby nevydělají tolik na vstupném. Jinak skupiny budou zajímavé/napínavé (snad ...)

Reagovat
Spalovač šancí

„Plzeň dvakrát porazíme, ve skupině vyhrajeme všechno, vyděláme peníze a postoupíme,“ prohlásil Gigi Becali, prostořeký šéf FCSB.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já teda doufám, že ty vyprcaný Rumuny konečně porazí český tým.

Reagovat
pedro-pedro

Já se budu smát až FCSB nepostoupí ze skupiny

Reagovat
Mirek na tenisu

Dumitrescu, Lucescu, Tataru, Pircalab, Moceanu, Dumitrache, Popa, Hagi, Metelescu, Blescu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bragu docela krutý los, na to, že šla z prvního koše.

Skupina H je dost zajímavá.

Pro Apollon docela neřešitelná situace v oblasti postupu.Na druhou stranu, co by za jejích pozici dali fanoušci/diváci Slávie...(co z toho, že se nepostoupí, hlavně, že přijede zvučný tým)

Slávia šanci na postup určitě má.Villareal by dokonce mohl plnit úlohu toho zvučnějšího týmu.Astana je silná doma, venku je poloviční.S Maccabi to bude fifty fifty, ale určitě by žádná senzace nebyla, kdyby s nimi uhrála Slávia 4-6 bodů.

Plzeň dostala do skupiny jeden z nejlehčích týmů v celé soutěži.Pak má svého nedávného soupeře z předkola LM, s kterým hrála z těch celkových 180 minut - 150 vyrovnanou partii.Čas konečně vrátit rumunům ty nejen jejich prohry s rumunskými týmy.A Sheva, to je sice jak neatraktivní, tak silný tým, ale doma by je porazit měli.

No a Zlín, ten může být rád, že dostal takové soupeře, jaké dostal.Určitě to není tým, co si nějak může vyskakovat Kodaň patří ke zvučnějším, ale zároveň asi nejhratelnějším, co se 1.koše týká,Lokomotiv, ten se tedy úplně nepovedl, tam se bojím, že je to jak netraktivní, tak nehratelný, ale třeba se pletu.A Tiraspol, to sice není žádná neznámá, ale spíš je to podle mě nepříjemný soupeř pro týmy, který jsou v soubojích s nimi favoriti.Kdežto tady bude v pozici týmu, co nemá co ztratit, naopak Zlín a tak by třeba i díky tomu něco uhrát mohl.

Suma sumárum: Plzeň by postoupil měla.Slávia by postoupit mohla / záleží na formě. a Zlín nejspíš nepostoupí, ale nějaké body ve hře rozhodně jsou.

Reagovat
Shevchenko

Doufám že postoupí jak Plzeň, tak FCSB a potkají se znova v osmifinále.

Reagovat
SpecialOne

Ano a v 1/32 vyřadí Slavii.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, samí nevděční cvoci, kteří čekaj že je ve skupině EL hnedka potká Arsenal, PSG a Barcelona... Vaše týmy hrají evropskou soutěž, a hráči si to jistě užijí tak i tak, tak je podporujte, protože pokud dobře vím, tak se jezdíte na zápasy dívat na VÁŠ tým, a ne na tým soupeře!!! Tak tady nebrečte a fanděte.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vidím, jak se Arsenal bude obávat Zlínu a pošle tam celý áčko.

Přijeli by sem junioři a stejně by vyhráli....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší junioři Arsenalu než to co tam je teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nepřímo řekl, ze pokud to jen trochu půjde budou hrát EL hraci z lavičky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

Kodaň a skoro Rusáky pro Zlín liquid téměř trefil

Reagovat
hodjohn

Za výkony v předkolech si nic jiného nezasloužili. Teď můžou ukázat, jestli na to opravdu mají. Kdy jindy sbírat body.

Reagovat
h8_sfatto

EL bude letos snad zajímavější než LM, 3-4 skupiny jsou hrozně nadupaný

Reagovat
Kixi Syhimour

Zato LM je úplně v háji

Reagovat
havrys99

Když čtu ty příspěvky cikánů na FB Viktorky, tak si o to víc přeju vidět vítězný odvety. Ale v momentální formě by se to rovnalo zázraku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude chytat Bolek ani Lolek, takže šance na vítězství jsou daleko vyšší, než v tom předkole,

Reagovat
havrys99

Koza si prostě vybere zápas, kdy chytí všechno a další zápas nic. Ale Alibec mu tam prostě minimálně jeden šoupne, to je taková životní jistota Navíc Rumuni jsou ještě silnější, ten blázen Becali vykoupil 3 hráče z Vitorulu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si ze začátku nesednou jako posily ve Spartě.

Reagovat
placa

Ja bych snad klidne i bral 6 bodu s FCSB a nepostup spolecne s nima, nez postup, ale treba jen 1 nebo 0 bodu s nima

Reagovat
Coutinho10

https://twitter.com/OndraZlamal/status/901053628118695937

příběh bude mít svoje pokračování

Reagovat
havrys99

nějakýho jižana rozhodčího a jedeme nanovo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
h8_sfatto

Slavie 1 bod, Plzeň 2 body...dál půjde akorát Zlín a pak vystřízlivění

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká prognóza k 1.kolu hokejové extraligy/WSM ligy?

Reagovat
h8_sfatto

spíš krutá realtia stavu českého fotbalu. Plzeň dvě remízy s Luganem a Slavie jednu s Astanou a budou rádi a Zlín požene srdíčko a alkohol a budou třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia 1 bod s Villarealem, 4 s Maccabi a 3 s Astanou.

Plzeň 6 bodů s Luganem, 3 s FCSB a 2 s Maccabi

Zlín reálně 4 body (výhra doma nad Šerifem a remíza s Kodaní).V optimistické verzi potom 3 body s Kodaní, 4 body s Šerifem a 3 body za famozní vítězství doma s Lokomotivem

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou soupeři, nic atraktivního, Villareal ještě no. Zlín ten Andrův stadion nenaplní ani z poloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl docela trapas, kdyby alespoň na Lokomotiv a Kodaň nebyl full house.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš správně, že se bude hrát v Olomouci? Možná kdyby dali lístky za 50 tak možná, ale jinak těžko. Nemyslím si, že přijde víc než 6000 lidí, ale rád se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu...ale kdy "naposledy" hrál Zlín základní část evropských pohárů?Navíc Olomouc je dostatečně velké město na to, aby i její obyvatelé dorazili na stadion.Přeci jen po týmech, co tam hráli loni jako je Táborsko, Vlašim nebo Táborsko, se mi zdá Kodaň a nebo Lokomotiv celkem atraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

re: Táborsko, Vlašim nebo Varnsdorf

Reagovat
smazaný uživatel

No ono tam teď nechodí moc lidí ani na dobře hrající Sigmu, ale budu se opakovat, že se budu rád mýlit a potěší mě když přijde třeba desítka.

Reagovat
pingla

Ze strany domácích bude plno pořád, jen hosté sem nepřijedou. O lístky je obrovský zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, rád se budu mýlit. Co to znamená obrovský zájem? Přijede vás 8000 třeba? To si fakt jako nemyslím.

Reagovat
pingla

Jen ze Zlína a okolí těch 8000 přijede úplně v pohodě. Lidi z Olmíku taky přijdou a cca 10 tisíc by tam mohlo být úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě super teda.

Reagovat
Frick

Jinak Zlín by měl vypustit mimikry a přejmenovat se na TJG - to by znělo celkem hrozivě jako

Reagovat
smazaný uživatel

To samý co tady řešíte o atraktivitě si o našech týmech povídají ve Švýcarsku, Kazachstánu atd.

Reagovat
Spalovač šancí

V Kazachstánu si stěžují, že se zase musí tahat někam daleko na západ

Reagovat
smazaný uživatel

No a co.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to shrňme - My budem rádi za 3. místo (Astana letos vyřadila Spartak Moskva, Legii a dokázala dát 4 góly Celticu, minulej rok dokázala porazit APOEL; Maccabi Tel- Aviv v kvalifikaci dostalo v 8 zápasech 3 góly a ani jednou neprohrálo, minulej rok skončilo ve skupině EL jenom bod za AZ; no a o Villarrealu netřeba psát).

Zlín bude na tom stejně (O Kodani mluvit neptřeba; Lokomotiv předloni skupinu EL vyhrál - vypadl v 16-finále s Fenerbahce, loni vyhrál ruskej pohár a letos je zatím druhej; jedinej hratelnej by mohl být Šeriff, kterej v kvalifikaci z 6 zápasů vyhrál jeden proti Kukesi a v lize je zatím 2.).

U Plzně to vidím tak 60, že postoupí - se všema klubama se dá něco uhrát - s Luganem je 6 bodů povinnost, s FCSB je to tak půl na půl a Beer Sheva se při troše štěstí taky dá obrat o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Legii vyřadil i Tiraspol Astana dala Celticu 4 góly, ale 3 dostala a co hlavně, tak u nich prohráli 5:0! Takže bych to viděl tak, že doma budou nepříjemní, ale venku to bude pro Slávii povinné vítězství.U Villarealu záleží na tom, v jakém budou hrát složení.Ale doma by s nimi Slávia uhrát něco mohla.

Kodaň letos dobrá není.Viděl jsem zápas jak na Žilině, který se zlomil blbostí jednoho z hráčů Žiliny.Která pak i u nich dokonce vyhrála.Z 1.koše asi nejlehčí soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vyřadil ji, ale nedokázal ji ani jednou porazit. Co se týče Kodaně, tak pro Zlín je to obtížnej soupeř až až, přestože teď určitý problémy měl. A povinné vítězství s Astanou? Je pravda, že venku je Astana poloviční, zatímco my jsme doma letos ještě neinkasovali, takže v tom zápase určitě favoriti budeme, ani jsem nepsal že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat, ze vyradili Spartaks a nie Spartak Moskva ale inak

kto caka nieco ine, bude sklamany

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, sry, jsem se přehlídl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady se z Izraelců dělají neporazitelný týmy.. Liberec vyklepl Shmonu, Sparta Shmonu i Shevu, jedině Plzeň vypadla s Macabbi, ale to podcenila odvetu, a ještě tam hrál Zahavi a Ben Haim..

Z Astany se taky dělá přehnaně silný tým, Kodaň průměrnej tým. Podtrženo sečteno - Plzeň musí, Slavia by měla a Zlín může.

Reagovat
stas87

Astana ma ale napriklad hraca typu Twumasiho ci Kabanangu a oni dvaja su schopni rozhodnut. Hapoel ma Nwakaemeho a aj ti domaci hraci maju svoju kvalitu. Kodan je ovela slabsia oproti minulemu roku ale stale ma Verbice ci Pavelice... samozrejme ze vsetko toto nemusi platit na ihrisku ale pride mi, ze postavenie v rebricku vam tak trosku zatemnuje mozog a robite z tychto timov sracky...

Reagovat
smazaný uživatel

ba naopak, většina lidí z těch týmů dělá až moc silný..

Reagovat
stas87

Ja osobne teda Hapoel za silny povazujem. Dokonca im verim, ze tu skupinu vyhraju. U Maccabi si netrufam odhadovat, ako moc su silni ale podla mna nebude Slavia o tolko lepsi ako su oni. Bohuzial pre Zlin plati, ze aj takto spatna Kodan je stale vyrazne lepsi ako Zlin. Takze celkovo z vasich troch zastupcov verim na postup len jednemu a to Slavii. Plzen v poslednej dobre v europe je cista katastrofa a nemyslim si, ze sa to zmeni. Hlavne teda nie vonku. Tam snad tahaju 10 zapasov bez vyhry.

Reagovat
Elliasson

Astana vyřadila Spartak?

Reagovat
Rezan

Docela hratelnou skupinu mají všichni. Plzeň by to měla uhrát, Slavie pokud se probere taky (ale moc tomu nevěřím) a Zlín by mohl něco uhrát, ale tomu věřím ještě míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já k nám taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Any tam vůbec nějakej čech zbyl

Reagovat
One-Real

Jen ať s tímhle přístupem vypadne.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

navíc má i rozum když tam nechce hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys k vám bral každého hráče ze Sparty. To máš o našem kádru tak vysoké mínění.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si vsimam, ze automaticky kazdymu Spartana co odchazi by brali do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

O ceskych mladych hracich u vas ano. Urcite bych bral Frydase, Hybse, Julise, Sacka i toho Kadlece. Akorat vedeni mate na hlavu, proto ty hrace neumite vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hybše To si labužník

Reagovat
smazaný uživatel

Backup dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

hybš je třeba dobrej v systému 3-5-2, což prokázal v Jablonci, ale překvapuje mě, že ještě nemá angažmá, Kadlec je mrtvola, z toho dostane něco jen Sparta, protože jinde hlavně kvůli svý psychice hrát neumí a když ho Sparta vyhodí - podle mě se z toho nevzpamatuje, já bych bral třeba Váchu, ale ten by k nám nikdy nešel..

Reagovat
smazaný uživatel

No. Není to chyba vedení ale trenérů. A to ještě jen u Juliše, kterej musí hrát hrot. Má sice předpoklady hrát i křídlo ale není dostatečně fotbalově inteligentní aby tu změnu zvládl. Prostě se naučil hrát na hrotu a přes to vlak nejede. Ten odejde na hostování. Sáčka využíváme dobře. ten nikam nepůjde. Hybše bych vám klidně jako trojského koně poslal. Na Spartu nemá. Není náhoda, že v zahraničí nic pořádného nesehnal. Kadlece nechápu. Dostal dost šancí a nic. Je to jen a jen jeho chyba. Přitom vypadá, že to nefláká. A Frýdek si tohle nemůže dovolit. Navíc po tom zranění zatím pěkná slabota. To taky není ničí chyba jen jeho. Navíc k vám ani jeden hráč nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Až začnou chodit další a další, jak se bude blbě rotovat sestava jen v lize tak se mu to začne solidně sypat.

Reagovat
REPLIKATOR

Už se jim to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň a Slavia by měly hrát o postup....Zlín může překvapit s Kodaní nebo Lokomotivem...

Žijme v naději....

Reagovat
Zaschrona

Muze mi nekdo objasnit, jak presne se jako urcuje ta atraktivita souperu?

Reagovat
One-Real

preference uprchlíků

Reagovat
Kostomlat

pomyslnou hranicí bývalé železné opony. Čím dále na východ, tím hůře

Reagovat
Uwe háže buly

Daleko atraktivnější je pro mě Steaua, CZ, Partizan, Dinamo Záhřeb, Legia, Šachtar, Zenit, Dynamo Kyjev jak Salcburk, YB Bern, Östersunds, Swansea, Waregem, Hoffenheim, Villareal, Atalanta, Braga, Lugano, Real Sociedad, Freiburg apod.

Reagovat
smazaný uživatel

U zdejších expertů všechno od Prahy na západ je atraktivní, raději by měli ve skupině Lugano než např. Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

to by me taky zajimalo.. kazdej ma naky osobne preference

Reagovat
oli9

no bude to hodně vyropvnané postoupit můžou všichni , stejně tak nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny naše týmy sice ne atraktivní soupeři, ale zároveň celkem všichni hratelní

Vidím to tak, že Slavia bude druhá, Plzeň také ma šanci být druhá a Zlín třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

1) Jaké slavné týmy se letos nikam nedostaly?

2) Co to je za hloupé pravidlo, že ukrajinské a ruské týmy na sebe nemůžou narazit?

Reagovat
smazaný uživatel

1) PSV, Fenerbahce, Galatasaray, Ajax?

2) Asi aby se tam mezi sebou na tribuně nepostříleli?

Reagovat
Kostomlat

1) + Dinamo Záhřeb, Legia Varšava, Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Protože týmy z jedné země proti sobě hrát prostě nemůžou..

Spíš nechápu, že nevadí Skenderbeu x Partizan

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Xaviercreus

Plzeň i Slavia by ale měly postoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

Niektoré mužstvá som musel dať do Googlu.

Reagovat
oli9

o to smutnější že Žilina nebo Slovan se tam nedostávají ...

Reagovat
h8_sfatto

to bys musel dát do gůgolíku

Reagovat
smazaný uživatel

To ma malo akože uraziť?

Reagovat
oli9

To ne, o to je to smutnější

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak potom , je to v poriadku?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

Vardar to proti Feneru odmakal a za odmenu si zalieta skrz-naskrz po celej Europe...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Drsné, ale pravdivé.............fly emirates

Reagovat
Nikikrew

S tym Kolinom to moze byt dobry zapas, inac ani neviem ci to ma zmyslel sledovat

Reagovat
SpecialOne

OT: Karavaev a Frýdek na odchodu. Po tom italském břídilovi tam neporoste tráva hodně dlouho.

Reagovat
Kuchta

Jestli odstřelej Karavaeva kvůli Zahustelovi, tak to jsou opravdu korunovaní idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímají se o něj v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

za 65 mega.To nechápeš, v dnešní době, kdy se rozhazují stovky miliónu za kdekoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je Sparta ještě nějak natáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Karavajev spät do Moskvy? Frydka skoda nie je vobec. Ak by zahral len jeden post, tak uz v Sparte davno nie je. Dopadne ako talent Hybs.

Reagovat
SpecialOne

Frýdek je super hráč, a to že je flexibilní je devíza. Akorát bych ho nenechal hrát moc tvořivé posty. Velká ztráta pro Spartu.

Reagovat
stas87

Mne teda pripada, ze je na tom rovnako ako taky Großkreutz. Ten bol dost dlho v BVB ale okrem jednej sezony uz nic neukazal a dneska je rad, ze hra za Darmstadt. Niekedy sa musis na to pozriet triezvo a dat stranou sympatie. Frydek nicim nevynika, len v agresivite a obcas sa mu podari strela zo strednej vzdialenosti. Nic viac neponuka a ak ma Sparta ambicie byt spickovym timom v ceskej lige, tak sa ho musi zbavit.

Reagovat
SpecialOne

Absolutně nesouhlasím, pro mě je to hráč k nezaplacení, který by měl být zcela jistě v základu. Vyniká bojovností.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin hlavne nesmel pul roku hrat..

Reagovat
stas87

Ale v BVB bol zbytocne dlho, ten isty pripad je Schemlzer. Su to sice nemci ale obaja uz na BVB nemali a aj tak boli v time. Schmelzer dokonca kapitan...

Reagovat
r.mrazik

frydek super hrac opravdu neni

Reagovat
smazaný uživatel

U Kary to musela být otázka času, Rusáci kolem něj kroužili už dlouho, navíc je zřejmé, že kvalitou převyšuje naši ligu. Co se týče Frýdka, to snad není taková katastrofa, ne? On sice zahrál skoro kdekoliv, ale co z toho?

Reagovat
SpecialOne

Já se obávám, že Kara neodchází protože vyčnívá, ale proto, že bastardo nevidí, jak je to dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je sice teď z formy, ale furt je to nejlepší bek v lize a pokud je Sparta nepodojí a Kara opravdu odejde za těch 65 mega, tak to bude průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Za bastardo te tady sezerou

Reagovat
SpecialOne

Ale tak to je nadsázka, navíc se mi nechtělo vypisovat "neschopný trenér, který nikdy nic nedokázal a do Vánoc je pryč" Jsem k němu skeptický od začátku a kdyby podělal co mohl a nezanechal škody na kádru než odejde, tak by se to dalo brát. Ale on náš top klub připraví o nejlepší hráče, přitáhne plevel ze zahraničí a odejde no potěš.

Reagovat
smazaný uživatel

Budete stavet novej tym z niceho. Muzete padnout hodne na hubu.

Reagovat
SpecialOne

Aaaa tu 1. osobu prosím ne já chci, aby nejlepší české týmy fungovaly, nejsem žádný Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvam se, takhle urazit jsem te nechtel.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

V Panathinaikosu udělal to samý tak uvidíme. Já jen doufám že dá víc šancí Kadlecovi.

Reagovat
SpecialOne

Já taky věřím, že to ve Vencovi je, ale už nás ubývá.

Reagovat
Riviera Kid

Jsou ti soupeři atraktivní? Nikde jsem to nenašel..

Reagovat
Frick

Jinak EL bude mít ČT a Novasport?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že O2 ne. Nemám ho, ale stream to jistí.

Reagovat
Uwe háže buly

Bude na o2, měli by mít všechny domácí zápasy Slavie, ČT zas domácí zápasy Plzně a o zbytek se snad maj podělit.

Reagovat
cristiano.K.

ponorky letos nebudou tak silné jako dřív, i tak by měli skončit první. Slavie i Plzeň by se měli poprat o druhé místo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick

Fakt nevíte, kdo má ty práva? Jsem to nikde nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za portugalské týmy a jejich brzký konec už základní skupině

Reagovat
Counter

Z pohledu AFC nic moc, ale mohlo to být horší. Snad usuchotrikujeme postup i s béčkovýma sestavama.

Reagovat
Kang & Kodos

Běžte do prdele s atraktivitou, dementi...Hlavní je něco uhrát, ne běhat po prohře 0:5 za Özilem kvůi dresu.

Reagovat
Frick

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Jako fanoušek...i jako hráč a trenér to vidím stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase já osobně bych chtěl aspoň jeden zajímavý tým. Než mít tři těžké týmy a neatraktivní..

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, Arsenal a dvě močky na pohodovej postup by v ideálním světě šlo. Ale snad chci postoupit, nejedu na Emirates nebo na San Siro obdivovat protihráče. Chápu to akorát u Zlína, protože tam hrajou poháry jednou za 100 let, a přijede jim z 1. koše Kodaň a z 2. Lokomotiv Ale Slavie s Plzní by měli mít ambice na to, aby se k těm kvalitnějším týmům probojovali, ne aby je chytli do skupiny a dostali 2x rychtu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, ale být to třeba LM tak raději dostanu pro Baník (v ideálním světě) Real, abych viděl třeba naživo Ronalda než třeba jiný, pro mě nezajímavý tým z prvního koše, který bude stejně hodně silný.. Ale jo, v té EL se to týká jen pár týmů.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

za ozilom staci kracat a dozenies ho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
goodbay

Reagovat
goodbay

CZ Bělehrad ještě ukáže svou sílu.

Reagovat
Elliasson

Doufám!

Reagovat
Frick

No ale škoda, že nevyšlo Arsenal, Marseille, Hoffenheim.... Opava

Reagovat
Uwe háže buly

Jak kurva někdo muže chtít Hoffenheim?

Reagovat
spider_8

Tak tomuhle říkám nechutný los Čekám maximálně jeden postup, jestli vůbec. Letos bude zajímavější domácí liga než poháry.

Reagovat
KingMaster13

Tak to je fakt na hovno Soupeři těžce neatraktivní, výjezdy skoro žádný nebudou až možná na Villareal, daleký cestování. A ještě i přesto, že ti soupeři jsou buď stejně silný nebo možná i slabší, rozhodně nejsou silnější než my, tak se s nima dá snadno prohrát, zvláště fotbalem který teď prezentujeme.

Plzeň by to ukopat měla ale teda ta Steaua ta mě fakt mrdá už, ten mafián bude zase vysmátej jak lečo a plodit ty svý moudra a nakonec dá nabídku na nejhoršího hráče Plzně

Zlín nedostal tak těžkou skupinu, tak snad pár bodů udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je pro tebe zábava a atraktivita sledovat, jak našemu klubu Sanchez nebo někdo takový vpálí hattrick během poločasu a vyhrajou v suchym triku a na míči přes 60%...

Reagovat
KingMaster13

Tak dá se chytit atraktivní a zároveň hratelná skupina pro fanoušky. Třeba ta Milánská: Výjezd na San Siro, v Edenu představení 1 z nejslavnějších týmů historie, výjezd ve velkém do Vídně a zajímavá a neprobádaná Rijeka. Ne Kazachstánce a Izraelce co nepatří ani do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úhel pohledu. AC Milán vezme 3 body, zaváháš se slabším soupeřem a postup je v háji. Já na výjezdy nepojedu. Nemíním si na to hranit ani čas, ani peníze. Budu koukat v TV. A nejvíc si tu soutěž prožiju, pokud dojdeme co nejdál. Přes co možná nejhratelnější soupeře.

Reagovat
KingMaster13

Já bych do Vídně jel a zrovna šance na postup v té skupině by byla dost velká. Ono je jedno jestli nás porazí 2x Villareal a nebo AC Milan. U AC je ale rozdíl, že je to větší požitek. Z toho klubu je cítit historie, fanoušci, San Siro. To z Villarealu je cítit leda prd, město velký jak možná Litoměřice. Tam je lákadlo jen hezký fotbal, což u nich taky ne vždy platilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak San Siro stejně nebude vyprodané. A dívat se do ochozů prázdného stadionu je opruz. Viz Neapol v LM. Stadion krásný, super atmosféra, ale většina sedadel prázdná. To je mi spíš líto. Ale jinak máš pravdu. Já si ten prožitek nechám ujít na úkor prožitku z postupu z hratelnějších soupeřů.

Reagovat
KingMaster13

To asi ne ale ze 70% by mohlo. Přeci jen z fanoušků AC je teď cítit obrovská euforie a víra v opětovný návrat díky posilám, očekávání vedení a tak. A i z 50% vyprodaný San Siro je víc než plnej Villareal, kterej jsem popravdě ještě vyprodanej neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase ACM má šanci soutěž vyhrát a projít přímo do LM. Což v lize asi jednoznačné nebude. Tak by je podpořit mohli. Villareal jsem sledoval, když hráli s námi a jinak v magazínu. Docela si mne zklamal, když tohle říkáš. Jsem myslel, že měli větší podporu. Ale už si to nepamatuji.

Reagovat
KingMaster13

Stačí kouknout na zápas se Spartou(čtvrtfinále EL) a plno tam rozhodně nebylo. Plno u nich bejvá sotva na Real. Celkově španělský kluby nejsou moc záživný až na tu trojici z LM. To už bych ze Španělska bral třeba Bilbao nebo Valencii aby to byl zážitek jinak to stojí většinou za prd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově z těch lig jako Portugalsko, Nizozemsko, Itálie, Francie, Anglie, Německo, Francie...si nějakou stabilitu drží Německo a Anglie. U Francie, Itálie...Španělska jak říkáš...jsou průměry nižší než je maximální kapacita, protože se chodí jen na zvučná jména. Jeden čas jsem často koukal na EFS a právě mne některá čísla zklamala a to bylo u klubů, které hrály o poháry atd. Ale zase kolikrát na LM lidi chodí. I když ne u všech. Třeba Neapol...

Reagovat
KingMaster13

Španělsko je fakt zvláštní tam nejsou ani moc kotle, tolik se tam nefandí. To Itálie je jiný kafe. Tam na LM je u všech full house ale EL je moc nezajímá ale i tak většinou těch 60% naplní a i tak je to atmosféra úžasná. Na ostatní se chodí docela dost, ještě Portugalsko je problematický. Prostě týmy z Pyrenejského poloostrova to mají složitější v tomhle

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko je. Na to, že Barca a Real má v kádru nejlepší fotbalisty světa, krále své ligy, ligy mistrů, bojovníky o zlatý míč, tahouny svých reprezentací, tak to moc neprožívají. To jiné stadiony burácejí pod brankami daleko méně kvalitních a slavných hráčů. Ale zase choreo přes 100.000 tribuny je pecka, u které mne mrazí i teď, když na to myslím. Ale je pravda, že u Porta a Benficy se příjemně nehraje. Chápu, že EL není taková káva jako LM. Ale když se někam nechodí v lize, v EL...kdy se tam má chodit...až zahřmí?

Reagovat
KingMaster13

Jako chorea hezký ale zbytek bída, třeba ty oslavy golů, vždyť se tam jen tleská To když to padne v Neapoli tak si fandové skáčou na hlavy, odpálí se tam pyro který zakryje celej stádec a hlasatel tam vyburcuje při skandování střelce tifosi tak, že to slyší ještě v Římě A to platí o celý Itálii. Hrát takhle Slávie nahoře tak je každý zápas extáze Prostě tu Španělskou logiku nechápu. Třeba i Getafe který hrálo La ligu a mělo poloprázdnej stadion každý zápas Žít v zemi kde je taková liga tak každý kolo jedu tak na 5-6 zápasů a užíval bych si to jak svině. Mě stačí už to jak žiju českou ligou. O víkend navštívím při dobrý konspiraci hvězd i 3 zápasy, což je fakt dost

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak. Když si Bayern pod Heynckesem mazal na chleba Barcelonu, tak Allianz Arena prožívala nové zátěžové testy. A jak říkáš..trefí se Messi a je rád za tleskání. Mít možnost chodit na takového hráče, tak se asi po*eru, že mohu zrovna já skandovat jeho jméno. No, asi po těch letech to omrzí nebo nevím. Zase u Neapole se mi nelíbily ty rozdíly, že Gonzálo zahučel 4x, ale jiný hráč pak méně. V Mnichově ti zařve stejně Robben jako hráč ze střídačky s prvním gólem v sezóně. To v jiných klubech heja hej, tlesk, plesk a prd. A ještě na něj zabučí, když podělá přihrávku.

Reagovat
rufus

Pokud pojedeš na výjezd do Villarrealu, tak nekupuj lístky do kotle hostů. Je uzavřený za plexisklem.

Máte na výjezdy hroznou skupinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem za 3 miestenky v EL. Ale pekne poporadí...

Zlín podľa mňa nepostúpi, ale získajú nejakú skúsenosť

Slavia... s 3 bodmi sa nepostupuje

No a Plzeň musí nahrať 11-12 bodov, z toho 9 doma!

Finále u mňa: AC Milan vs. Everton 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1.zápasy:14.9.

Slávia - Maccabi 19:00

Zlín - Tiraspol 19:00

FCSB - Plzeň 21:00

Proč nejsou ty 3 hrací časy Bude docela dilema, co sledovat v těch 7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 hrací čas si nevyprosíme. Ale pokud bude Čt mít rozum, neukáže výsledek a jeden match bude ze záznamu.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal končí

Reagovat
smazaný uživatel

Ta představa, že pošlou na ty týmy ne zrovna nejsilnější sestavu a dopadnou jak v LM s Olympiakosem nebo Záhřebem v loňské sezóně...ne, myslím si, že postoupí.

Reagovat
KingMaster13

Šanci potrápit je má možná Kolín a dejme tomu kdyby hodně podcenili utkání v Bělehradě ale jinak musí projít i s juniorkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře...respektive v článku pro Plzeň, Slávku i Zlín to vypadá nadějně. Ne tak radikální soupeři, jaké nám mohli padnout. Myslím, že šance postoupit má z té skupiny každý tým, jsou vyrovnané. Myslím, že ani Zlín není bez šancí. Ale ukáže se, v jaké budou kluby formě. Nejvíc asi věřím Vrbovi a Plzni. I když pořád věřím i Slavii, že až se rozehraje, tak to bude hvízdat. No, uvidíme. Těším se na letošní sezónu. 3 týmy z Čech na jaře v EL není úplně sci-fi.

Reagovat
ratusek

Uvědomujete si někdo že Zlín netuší co je čeká a že EL je uplně jinej kolotoč a vy mu tady prorokujete postup proti Kodani a Lokomotivu

Reagovat
smazaný uživatel

Kodaň není, co dřív. Nepostoupila ani přes Quarabach do LM a Lokomotiv taky není nic děsivého. Liberec taky uměl ve skupině trollit. Neříkám, že je to jasný postup. Ale černý kůň skupiny to být může, pokud chytnou formu.

Reagovat
KingMaster13

Na Lokomotiv mít nemohou ale skalp Kodaně? Proč ně

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si to z pohledu Lokomotivu...proč by oni měli suveréně přejet Zlín...i oni můžou klopýtnout, podcenit neznámého soupeře, nemít formu.

Reagovat
KingMaster13

Já to beru tak, že z Lokomotivu prostě cítím kvalitu, Kodaň se mi zatím vůbec nepozdává ale taky se mohou rozehrát, to neříkám. Jen, že Lokomotiv na mě působí silnějším dojmem. Nicméně podcenit je mohou

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské týmy nejsou špatné. Kodaň na mne nikdy nebudila veliký respekt. Ani tenkrát, když hráli proti Plzni. Tenkrát mne mrzelo, že jsem si nevsadil. Protože jsem si byl jistý na 120%, že Plzeň přes ně projde. I když dokázala i Kodaň v LM zlobit Chelsea apod kluby. Ale tuhle formu nečekám. Uvidíme. Moc se na všechny těším.

Reagovat
KingMaster13

Minulou sezonu na mě docela udělali dojem ale letos je to teda velká bída. Jako být horším týmem v duelu se Žilinou to je na zamyšlení. Pamatuju si, že vypráskali 3:0 Spartu ale nikdy jak říkáš na mě silně moc nepůsobili.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové týmy sleduji jen v pohárech. Jako ten zápas s Karabachem mne zklamal.

Reagovat
KingMaster13

Oni postoupili nepřesvědčivě přes všechny. I z toho důvodu Zlín šanci má, zase o tolik horší jak Žilina třeba nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
stas87

Ty vole...Karabach je uplne niekde inde ako Zlin...a to, ze sa momentalne FCK trapi a nejde im to, je pravda. Ale stale maju v time schopnych utocnikov(Sotiriou, Santander, Pavlovic..)a aj zaloznikov(Verbic, Kvist, Toutpuh..) Takze prosim spät na zem, kvalita sucasnej Kodane a sucasneho Zlina je stale velky rozdiel. Cudoval by som sa dost, ak by s nimi Zlin uhral viac ako bod za remizu doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde i o hlad...Kodaň už je známá...Zlín je nováček, budou mít hlad, budou se chtít ukázat, soupeři je mohou podcenit...vidí formu Slavie, Plzně, Sparty...co pro ně znamená prcek ze Zlína. A tyhle faktory rozhodují...ne jména na papíře. Liberci taky asi málo kdo věřil. Kdo ví...třeba skončí s 0 na bodech...ale třeba taky ne. Já jim věřím.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
stas87

Lenze kvalita priemerneho ceskeho timu a kvalita spickoveho danskeho timu su dva ine svety. Stat sa samozrejme moze hocico ale nepredpokladam, ze Solbakken po vypadnutiu s Karabachom cokolvek podcenil. Ani v lige sa im extra nedari ale je koniec augusta. Neverim tomu, ze Zlin podceni. Uz kvoli timom v skupine, pretoze Sheriff moze obrat kazdeho a Loko tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě otázka, jakou vůbec ty týmy budou mít náladu a motivaci do EL. Věřím, že třeba Zlín ji jistě mít bude. Otázka, jak soupeři budou váhat mezi ligou a EL. Je to daleko jiné, než mít v lize Ajax nebo jiné týmy, které by tahaly za postupem, vidinou výhry a LM. Jako papírově je Zlín nejslabší. Ale to nerozhoduje. Šance tam je. Uvidíme.

Reagovat
KingMaster13

No hele ale tohle zrovna je ta síla Zlína. Oni když jsou v pozici outsidera tak jsou hodně nebezpeční. Vůbec bych je nepodceňoval. Mají něco co Žilině chybělo v tom dvojzápase a to taktika. Já ti říkám, že 1-2 šance jim ke 3 bodům klidně stačit budou A co jsem tak koukal na Kodaň tak do plných jim to moc nejde. Takže proč by je doma nemohli porazit? Neříkám, že postoupí, na to nemají ale uhrát 5-7 bodů? Proč ne

Reagovat
KingMaster13

Tak Kodaň není tak nehratelná, stačí to zamknout vzadu, což Pánik umí a z brejku jim tam něco prdnout. Klidně se i vsadím, že přes Luftnera tam něco pošlou

Reagovat
ratusek

Jako stát se to může. Zázraky se koneckoncu staly i v předkolech ale mě to přijde jako scifi když tady většina píše že Zlín postoupí. Kdyby nějak posílili tak jo. Ale takhle? Jo a takhle shazovat bývalého hráče

Reagovat
KingMaster13

Já ho neshazuju ale vím, že u nás byl skvělej hlavně kvůli tomu, že měl vedle sebe jistotu(Deli). Na U21 hořel jak papír a jestli mu ta forma vydržela tak to potěš koště Já neříkám, že Zlín postoupí ale nějak slepě věřím, že Kodaň i Tiraspol si u nich pěkně namelou držku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si Liberec.

Reagovat
El Campeon

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, Vrba málem včera vypadnul. Slavia se štěstím prolezla přes Bate a na Apoel vypálila přes 35 ran a Bohu do zahrady. A Zlín bude hrát o sestup. Ok. Tak jo. Tohle už se ti líbí?

Reagovat
El Campeon

Tak ty předkola ukázaly,jak na tom letos sme a od skupin nějakej velkej progres nečekám.Slávka nesehraná a bez formy,Plzeň stará a vyčpělá a Zlín...

Těch 35 slávistickejch ran bylo taky proto,že APOEL se po 10 minutách prvního zápasu nemusel nikam tlačit,takže to bránil a Slávie mohla střílet co to šlo.Věřim,že kdyby ten stav byl vyrovnanej po oba zápasy,tak by je Slávka takhle nepřestřílela.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to, že je start sezóny a může každý tým hrát jinak. Vrba se vrací do Plzně a nevěřím, že po návratu bude jeho cílem a vizitkou shořet ve skupině. Slavie se může pořád sehrát a něco ukázat. A Zlín má motivaci nováčka a kouzlo týmu, kterého ostatní mohou podcenit. Neříkám, že každý může skončit s nulou. Ale radši budu optimistou. Pesimismus nikdy nikoho nikam nedostane. A prostě žádná zvučná jména v těch skupinách nejsou. Místo radosti, že tam nemáme nabouchaný Arsenal nebo Milán...se tu ještě bude nadávat. No...well. Mlčím.

Reagovat
El Campeon

Já beru,že je začátek sezony,ale český mužstva chytli hrozně těžký týmy,který svym jménem nebudí hrůzu a nemaj takovou historii,ale poslední roky dou nahoru(Hapoel,Astana) a potom týmy,který sou prověřený(Steua,Kodaň,Lokomotiv,Maccabi) a to je podle mě šílenej mix.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že nemáš pravdu. Ale vždy jsou dva úhle pohledu, jakým se na to dá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

3, 2, 1...kretén, co tu udělá schéma celé soutěže...teď

Reagovat
Whitemedia

chtěl jsem vidět, jak Zlín hraje na Emirates Stadium, protože by to byl parádní bizár a místo toho se pojede do posrané Kodaně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Takže.Z českých týmů na postup nevidim ani jednoho.Nakonec si myslím,že o ten postup bude nejvíc bojovat Zlín,ale nejspíš ne do posledních kol.Možná,kdyby se Zlín se Slávií v těch svejch skupinách prohodili,tak bych i věřil,že by Slávie Mohla zabojovat.

Jinak k tomu,že Steua znova přijede do Plzně mám jen to,že Becali asi dobře nahřál míčky

Dynamo Kyjev a YB Bern tohle losování vyšlo opravdu skvěle

Zajímavý jsou pro mě-C a L

Partizan a Skenderbeu bude taky ožehavej dvouduel.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Co to je za frázi, "hrát o sestup" ??

Já se tomu vždy musím smááát a i tady v diskuzi to čtu

Reagovat
ZB 07

Úplně normální fáze, třeba my letos o nic jinýho než sestup ani nehrajeme.

Reagovat
El Campeon

je teprve 4.kolo

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to myslel spíš tak, že se hraje O ZÁCHRANU...nikoliv sestup...hrát o sestup, to je jako bys chtěl schválně prohrávat...

Reagovat
didosh

Reagovat
cristiano.K.

tady jsou zas názory, že by z toho mohl zase někdo sepsat blog "co vlastně češi chtějí? (za soupeře).

V první řadě by mělo jít o koeficient a to jestli přijede AC Milán

Reagovat
cristiano.K.

* a né o to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že se najde i dost lidí, co to vidí podobně.I já byl vždy toho názoru, že jde především o body, o výhry a o úspěch.Pro kluby pochopitelně i bonusy.Kdyby se vylosovaly silné týmy, bylo by drahé vstupné a lidé by zase nadávali Navíc by pak nepřijeli hvězdy a ještě ke všemu by naše týmy nic neuhráli a to by se pak nadávalo opět a ještě víc.Na silné týmy se přeci může narazit až ve vyřazovací části.Až bude vylepšen národní a klubový koeficient a nějaká ta kačka přiteče na účet klubům.

Reagovat
El Campeon

Jenže uZlína tohle jaksi neplatí.Ten se dál neprobojuje,proto je škoda,že nechytnul někoho zvučnějšího.

Reagovat
Whitemedia

Dlabu na koeficient.. Zlín se do EL probojoval poprvé a dost pravděpodobně i naposledy, ze skupiny na 99,9% nepostoupí, i kdyby mu složili skupinu jen z týmů ze čtvrtého koše a proto jsem je chtěl vidět hrát alespoň s jedním zajímavým týmem ze Španělska, Itálie nebo Anglie..i ten Lyon by byl fajn, ale Dánové, Rusové a šerif fakt ne..

Reagovat
cristiano.K.

tak u Zlína se to dá chápat, že jo... ale Slavia a Plzeň by měla koukat hlavně na postup.

Reagovat
Hurrikane

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě... FCVP

Reagovat
Mirek na tenisu

Pozdrav do Zlína: Bobe! Soupeři nezvuční, ale hodně silní. Kodaň je v Dánsku velkoklub, Lokomotiv Moskva je silou kádru někde jinde než Zlín a moldavský Tiraspol? Viděl jsem jak ve dvou špílech vyhnali pro letošek z pohárů Legii Varšava. A ta byla hodně sebevědomá...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem to prošel, něco se uhrát dá, a když se zlomí komplexy (u Plzně ten rumunskej a u Slavie hrůza ze vstřeleného gólu), tak by se dalo s trochou štěstí i postoupit. Zlín by musel předvést svoje vrcholný výkony a spolehnout se na to, že ho ti ostatní podcení. No ale snad to aspoň jednomu klapne a do jara postoupí.

Reagovat
cristiano.K.

Přes poslední tým PD musíme jednoznačně postoupit !

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden se losuje 3. kolo MOL Cupu! Kohopak dostane Sparta? Líšeň, Domažlice, Sokolov anebo to bude dokonce Vlašim?

Reagovat
Frick

Měla by dostat nějakej východ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve ValMezu už se na ni těšíme

Reagovat
martin1

Domažlice

Reagovat
Stiksxx

Skupina smrti C a K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se bere to podceňování Beer Shevy? Loni určitě nebyla v EL do počtu, tak proč by to tak mělo být letos? Rozhodně bych je neodepisoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Je z Izraele, nezní to jako Kaiserslautern nebo Leeds United...

Reagovat
db18

...a protože je porazila Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

... I když postoupila přes Southampton i Inter s nima. Beer Sheva je tým na úrovni Plzně. Nic jednoduchého.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej si neporadil ani s Mariborem.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt neporadil, taky to bylo jen o gól venku. Galatasaray si zas neporadil s Östersundem, který je poprvé v pohárech (a poprvé hraje v posledních letech švédskou první ligu), Fenerbahce zas dvakrát prohrálo s Vardarem.

Reagovat
db18

Ještě, že z Lugana už odešel Alioski...

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty kecy o psotupu Zlína přitom ten dostane takové nářezy, že si budou přát aby ten Mol Cup nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Až ty nářezy nebudou dostávat, tak se omluv.

Reagovat
cetto

Všichni tu nadávají, ale já jsem s losem spokojen. Nevím, co byste chtěli - pro každý náš tým skupinu smrti, jako je D nebo E?

Zlín na 99% nepostoupí, ale Sheriff je vesměs vyrovnaný soupeř a 4-5 bodů by pro ně mělo být dosažitelným výsledkem.

Slavia by Astanu měla dvakrát porazit, s Villarealem dvakrát prohrát, takže rozhodovat budou souboje v Maccabi.

Mezi Plzní, Beer Shevou a Steauou to bude vyrovnaný souboj a postoupí dva týmy, co budou nejmín chybovat (pomrknutí na Hubníka s Limberským )

Reagovat
smazaný uživatel

"Nepříjemným soupeřem pro Viktorii bude i Hapoel Beer Ševa, kam v létě zamířil bývalý reprezentant Pekhart. "Tipuju, že dostaneme nejmíň jeden český tým do skupiny," uvedl na twitteru před losem Pekhart a měl pravdu. "

A kolik jich jako Pekhart chtěl dostat? Všechny tři?

Reagovat
didosh

Zas ty rumunské chcanky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele