Plzeň a Slavia chtějí v lize napravit pohárové porážky

05.10.2018, 17:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
kylo ren

Skoda ze slavka nebodovala

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyc to skončilo 1:3 nikdo by ani nemukl. Aby je to na konci skupin neštvalo

Reagovat
rufus

Reagovat
vanGomm

Slavia mohla dokonce v Petrohradě vyhrát.No alespoň tu remízu by si bývala zasloužila.Bohužel v závěru utkání inkasovala a neměla ani bod.Navíc je nepotěšil ani výsledek z Francie.Je ale vidět,že EL je soutěž pro naše týmy.Zde při určité shodě náhod a potřebného štěstí můžou ze skupin postoupit.To se nedá říci ale o LM,protože postoupit do OF LM je ta šance pro naše týmy vlastně nulová.Plzeň je toho letos jasným příkladem.Sice se před zahájením skupiny všeobecně prohlašovalo,že alepoň 3. místo a následné pokračování v EL by se mohlo a snad i mělo uhrát.Bohužel už po 2.kole k přihlédnutím ke všem okolnostem to vypadá,že Plzeň skončí poslední.Dokonce bych se ani nedivil,kdyby se tak stalo pouze s tím 1 bodem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele