Pléa odchází z Nice, boj o jeho služby vyhrál Gladbach

13.07.2018, 13:59
Aktuality
Především francouzská média od dnešního dne už nemusejí spekulovat o tom, kde bude od nové sezony hrát Alassane Pléa. Pětadvacetiletý útočník se nakonec stěhuje do německé bundesligy, na přestup ho získala Borussia Mönchengladbach...

Pléa patřil mezi důležité postavy OGC Nice a loni nastřílel šestnáct ligových branek. O jeho služby měly zájem Valencia, West Ham nebo AS Monaco, fotbalista se ovšem nakonec stěhuje do Německa. V Gladbachu podepsal kontrakt na pět sezon, opačným směrem bude putovat suma pohybující se okolo 23 milionů eur.

"Moc nás těší, že tento přestup vyšel a za úsilí jsme byli odměněni. Alassane do Borussie chtěl, jedná se o univerzálního, rychlého a chytrého útočníka, který své kvality prokázal ve francouzské Ligue 1 a Evropské lize," raduje se sportovní ředitel Hříbat Max Eberl.

Nice tak v průběhu 24 hodin přišlo o další důležitou postavu. Už včera přestoupili do Fulhamu záložník Jean Michaël Seri a obránce Maxime Le Marchand, do Marseille má navíc namířeno jiný útočník Mario Balotelli.

Autor: Tomáš Pavlík / borussia.de

Komentáře (34)

Přidat komentář
lajka30

To tam moc hráčů nezůstane ,aby Viera neskončil dřív než začal.

Reagovat
Mr.Mike

Velká posila

Reagovat
smazaný uživatel

Nice příští rok o udržení v lize s těma odchodama

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, prodali 5 hráčů, maj k normálnímu budgetu dalších 50mil, navíc už přišel Danilo a minulou sezonu výbornej Herelle. Potřebujou přivést kvalitu dopředu, o tom žádná, ale při rozumných investicích fakt o udržení hrát nebudou.

Reagovat
Benedict

stačí 2-3 dobrý nákupy, fiorentina se taky odepisovala loni a nedopadla vůbec zle na vyrovnanost italský ligy(Juventus nepočítaje - ten si jede svojí ligu)

Reagovat
Mönchengladbach

Gladbášek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

23 je na Gladbach docela dost. Není to dokonce jejich přestupovej rekord?

Reagovat
havrys99

druhý Ginter 17, třetí Kramer 15.

Reagovat
Han střelil první

Konec jedné éry v Nice.

Reagovat
Kluivert9

Stejnej výprodej ala Montpellier...

Reagovat
Han střelil první

Tak Montpellier nějaký extrémní výprodej nedělal. Z té mistrovské sestavy hned po sezóně odešel snad jenom Giroud a Yanga M'Biwa. Tam na to ten mančaft prostě neměl ani náhodou.

Reagovat
Kluivert9

Tak ber to tak, že tohle už je taky druhej letní přestupák, po té jejich povedené sezóně.

Reagovat
Beči

Nice ruší klub? S tím, co jim tam zbude po tomhle výprodeji, neukopou ani udržení

Reagovat
havrys99

Je to velká škoda, že zrovna oni, když tam začíná Big Pat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ukopou a bez problémů, kádr ještě posílí, vůbec bych se o ně nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

60m pro Nice dobrý. Už přivedli Danila z Bragy za 12 a ještě určitě pár posil přijde. K tomu třeba někoho vytáhnou z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch peněz za takový průměrný hovno to mohli koupit za desetinu Vaněčka,Krmelce,Půlkraba a byli na tom stejně

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Kluivert9

Jinak za ty peníze mohli zkusit třeba Arpa...

Reagovat
Seydou Doumbia

neskutečně kvalitní útočník pro Gladbach ...Německo by mu mohlo sedět více než WHU

Reagovat
Rudnevs

OT: Sleduje niekto zápas Austria Wien - Borussia Dortmund... Austria začína novú éru s novým štadiónom a na otvárací zápas si prizvali Borussiu.

Zatiaľ je to ale inak strašná nuda, žiadne šance, príde mi akoby Borussia hrala dosť na Ballbesitz, ale zatiaľ je ešte len začiatok, tak uvidíme...

Čítal som mimochodom zaujímavý článok v Sport Bilde, kde sa písalo, že Favre si so sebou Balotelliho vziať nechce a celkovo útočník možno ani nepríde a Nr. 1 do útoku bude Philipp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to mě tak mrzí že jím těsně uteklo hrát evropský pohár a sním teď i všichni hráči. Ten klub měl fakt velký ambice a zajímavý kádr. Bojím se že posily nepřijdou

Reagovat
db18
Reagovat
Rudnevs

Veď to je Wintzheimer a nejaku veľkú podobu medzi ním a Heikom tam tiež moc nevidím...

Reagovat
db18

Mne ta podoba přijde docela velká, akorát má Manuel víc vlasů.

Reagovat
Rudnevs

OT: Nové dresy Wolfsberger AC - https://tinyurl.com/ybsfbe4w

Oficiálna klubová stránka na to reagovala upozornením na fakt, že Schmitz s Liendlom (mimochodom dve nové posily, ktoré poznáme i z 2. BL) majú ešte dostatok navyužitej reklamnej plochy na svojej koži...

Reagovat
Seydou Doumbia

odmítl bych v tomhle nastoupit na hřiště

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

Tak WAC si na tom očividne chce získať na Twitteri popularitu...

Nejaky fanúšik poznamenal, že viac sponzorov sa tam snáď už ani nezmestí a oficiálne konto WAC odpovedalo, že keď privedie nového sponzora, tak mu ukážu, že zmestí...

Taktiež písali, že keď vidia, akú popularitu má tohtoročný dres, tak budúci rok tam dajú ešte viac sponzorov... Keď predstavil nové dresy (mimochodom veľmi pekné) Sturm Graz s “iba” jedným hlavným sponzorom (Puntigamer), tak vo WAC reagovali otázkou, že kedy predstavia sponzorov...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele