Pjaca v zimě zůstane v Juventusu, míní hráčův agent

16.12.2017, 19:29
Aktuality
Marko Pjaca chystá návrat na zelené trávníky a při comebacku na sobě bude mít dres Juventusu. O dvaadvacetileté chorvatské křídlo se zajímají kluby z celé Evropy a rády by si jej vypůjčily na hostování, Stará dáma o něčem takovém ovšem podle hráčova zástupce nechce ani slyšet...

Pjaca přišel do Juventusu loni v létě za 23 milionů eur z Dinama Záhřeb a dobré vzpomínky rozhodně nebude mít na konec března. Tehdy si vážně poškodil kolenní vazy a od té doby za první tým italského mistra nehrál.

"Volali mi z Anglie, Německa, Itálie a Francie. Juventus nebude nabídkám vůbec naslouchat, trenér Allegri měl pro Pjacu vždy jenom samá pěkná slova a to představuje další motivaci," řekl pro Tuttomercatoweb agent Marko Naletilić.

"Marko mi řekl, že se cítí dobře a je připraven na návrat, už brzy by mohl naskočit na několik minut z lavičky," dodal.

Pjaca loni stihl čtrnáct ligových startů a další čtyři zápasy přidal v Lize mistrů, kde se v souboji s FC Porto premiérově zapsal do listiny střelců. K většině svých zápasů naskočil až jako střídající hráč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Najprv vyzdravie, potom sa dostane do formy a nakoniec prestupi do Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

snad zase předvede své kvality...super hráč a stále obrovský talent...jen aby byl v dřívější formě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě..... Na Juve nemá, měl by zvolit klub dle svých kvalit např. Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

je ještě mladý, záleží, zda ho budou pronásledovat zdravotní trable nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

V léte do United.

Reagovat
smazaný uživatel

Je s podivem jak dlouho zůstává stále v kádru oproti tomu kolik toho stihl nahrát, jinde by se s ním nemazlili a dali by jej hned někam hostovat..no uvidíme, takových vychazejicich hvězd už bylo. Buď to teď zvládne a bude hrat, nebo se bude pakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s podivem? Když jsi zraněný, tak tě asi těžko kdokoliv kdekoliv vezme. Přišel v létě 2016, nestačil se pomalu ani sžít s prostředím a zranil se. V říjnu 2016 se zranil, vrátil se v prosinci 2016, zase se dostával pomalu do kondice a v březnu 2017 další zranění a dával se dohromady do teď. Ještě nedostal absolutně žádnou šanci se předvést a zabydlet trochu v kádru. Taková jsou fakta.

Reagovat
PISTOLERO

I když Juve není můj šálek kávy tak ti dávám za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat, za cokoliv

Reagovat
mato Kreator

Niee

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele