Pizarro bude brzy jednat, trvá na setrvání v Bayernu

15.05.2013, 21:59
Aktuality
Claudio Pizarro se před letošní sezonou podruhé během své kariéry upsal Bayernu Mnichov a přestože sám moc dobře věděl, že nebude členem základní sestavy, dokázal využít své šance a byl vidět. 34letému fotbalistovi nyní končí smlouva a moc rád by v Bavorsku podepsal novou...

"Samozřejmě bych rád zůstal, i kdyby to mělo být jenom na jeden rok. V průběhu tohoto týdne začneme jednat o mé další budoucnosti," řekl peruánský útočník magazínu Kicker.

Bayern letos prožívá vynikající sezonu, suverénním způsobem si dokráčel pro bundesligový titul a velké problémy, snad až kromě odvety s Arsenalem, neměl ani na cestě do finále Ligy mistrů a Německého poháru. Pizarro k tomu všemu přispěl třinácti brankami.

"Doufám, že toto nebyla moje poslední mistrovská oslava. Samozřejmě bych byl raději, kdybych nastupoval častěji, ale nakonec jsem spokojen," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vůbec bych se tomu nebránil. Ještě příští sezónu a pak konec

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem pro, stále kvality na to, hrát náhradníka u nás má. :) A ten tým zná ze svého dlouholetého působení a Bayern miluje, tak proč ne. :)

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je lepší jak Mario Mandzukic

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý žolík

Reagovat
Bayern +

13 golov v pozícii tretieho útočníka Bayernu? Parádny počin, Claudio je sympaťák a stále platný hráč, mal by sa predĺžiť. A vôbec, celý útok snáď zostane po starom.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že se to nějak výrazně měnit nebude. Jen budu radši, když útočníkem n.1 bude znovu Gomez. Pizarro je ideální žolík, navíc mu sedí hra Bayernu. Moc nevěřim, že by jinde vstřelil víc gólů v pozici prvního útočníka než u nás z pozice třetího. Tohle je prostě pro něj jako dělaný.

Reagovat
jv

Reagovat
HSV1887

Škoda ho na lavičce..

Reagovat
db18

Reagovat
Eve95

Ve většině týmu Bundesligy možná ve všech ( Až na Bayern ) by hrál v základu a 25 golu za sezonu by dával.

Škoda že sedí jen na lavičce , ale chápu že nemá důvod odcházet.

Reagovat
db18

Bundesliga - sestava sezony

Ideální sestava letošního ročníku německé ligy podle serveru www.goal.com: Adler (Hamburk) - Carvajal (Leverkusen), Dante, Lahm (oba Bayern) - Müller, Kroos, Ribéry (všichni Bayern), Götze (Dortmund) - Mandžukić (Bayern), Lewandowski (Dortmund), Kiessling (Leverkusen)

neni na to ještě trochu brzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo? Kolo před koncem je brzo?

Reagovat
db18

No - tak nějak mi přijde blbost dát tam jen jednoho stopera a tři herně hodně podobné útočníky - kde o nejlepším může rozhodnout právě to poslední kolo (a teď koukám, že tam jsou dokonce dva RB, ach jo - vím, že to je jen goal.com ale stejně mne snad nepřestanou překvapovat )

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to celý spíš podle postů než přesné pozice Ale je fakt, že nad ideální sestavou roku jsem ani nepřemýšlel, po posledním kole si nějakou zkusim zveřejnit

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern-zvyšok ligy 6:5

Reagovat
smazaný uživatel

7:4 (Götze)

Reagovat
smazaný uživatel

a Gotze tu sezonu odehrál kde? V Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

chybí tam Reus..

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho věku si plní sny

Reagovat
smazaný uživatel

Právě zakládáme československou stránku německého klubu SC Freiburg, která na fb doteď založená nebyla. Vím, že klub nemá v Čechách tolik fanoušků, ale kdybyste přeci jen chtěli, můžete se přidat, budeme rádi :)

https://www.facebook.com/ScFreiburgCzsk

Reagovat
JozkokozleJ

Kazda iniciativa dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Gómez 2) Mandžukič 3) Piza

Snad zustane jak Gómez, tak Pizarro.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Ten Lewa by tam k nim fakt nedělal dobrotu. doufám, že to padne.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
db18

OT: Caligiuri z Mainzu do Braunschweigu - tak jsem zvědav, kolik hráčů se zkušenostma z BL ještě seženou, tohle je si myslím dobrá posila, ikdyž je to nevytrhne

Reagovat
Arne

Mě překvapilo, že Lieberknecht má být kandidátem na lavičku Werderu... Ale snad to bude někdo jinej.

Reagovat
db18

Mne překvapilo hlasování na BILDu, kde nejvíc hlasů dostává Matthäus

...ale měl by to být někdo externí + "mladý a divoký" tak do toho by mi nejvíc seděl Tuchel, ale zase ten nemá důvod odcházet k Werderu

Reagovat
Arne

Možná Babbel, Tuchel proč ne? Mainz je oproti Werderu furt provinční klub, on taky jednou půjde nahoru stejně jako Kloppo.

Já se nad Mätthausem a podobnými taky spíš směju, ale na druhou stranu zrovna on by potřeboval dostat šanci jinde než v Maďarsku nebo Srbsku (či kde to všude byl). Jen by to chtělo třeba 2. BL a ne hned Werder.

Reagovat
db18

Ikdyž v druhé lize by mohl dopadnout podobně jak Ziege s Arminií v třetí lize...

...na Babbela jsem si ani nevzpomněl - to by mohla být dobrý volba + k tomu ještě nějaký asistent z bývalých hráčů (Frings, Baumann teď nevím, co má v klubu za roli)

Reagovat
db18

...tak Baumann má na starosti scouting - to by vzhledem k přehmatům ve formě Gebre-Selassieho, Elii atp. asi nebyla dobrá volba

Reagovat
jv

Třeba Eliu bych mu moc nevyčítal, to asi nebyla záležitost scoutingu, ale spíš dobré práce jeho agenta, který mu prostě musel nutně sehnat nové angažmá a Werder se na pěkný slova jednoduše chytil, to je čistě vina sportovního úseku, že takového hráče angažovali. Navíc ho všichni už moc dobře znali... Gebre už je potom jiná, toho určitě museli sledovat, ale pořád má ještě šanci se chytit.

Reagovat
Arne

Asistent Rainer Widmayer, ten se od Babbela nehne a Babbel nedá ránu bez něho... On de facto vede tréninku, Babbel je jen "tichý pozorovatel".

Ziege to měl v Arminii těžký, nebyly peníze a ten tým zkrátka neměl na druhou ligu. Tam by s tím nikdo nic nezmohl.

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Nechce se mi věřit, že by zrovna teď odešel, navíc snad nedávno i prodloužil smlouvu. Na druhou stranu Brémy se neodmítají snadno.

Reagovat
jv

Tak už to je i potvrzený...

Reagovat
JozkokozleJ

Velmi dobra posila. Väcsinou sa mi pacil, ked nastupil za Mainz, az ma prekvapovala, ze dostaval tak malo priestoru (i na ukor Zabavnika). Vsimol som si spekulacie ohladom Braunschweigu a Bellarabiho. Vyzera to, ze Eintrecht vie, ze bez investicii to nepojde.

Reagovat
jv

Situaci okolo Karima měla oťukávat i Hertha... Zrovna od něho jsem před sezónou čekal docela hodně a nakonec to (hlavně vinou těch zranění) moc nedopadlo, i když toho moc nenahrál. Jinak stojí taky o Hochscheidta - ten se mi za Aue dlouhodobě líbil, když jsem zrovna koukal a měl by jim výrazně pomoct.

Reagovat
JozkokozleJ

Myslim, ze zo spojenia Bellarabi - Hertha uz zislo.

Jeden mlady DM alebo CM z Aue sa mi celkom pozdaval, ked som tak trikrat videl Aue. Ale ani keby ma vrazdili si nespomeniem, ci to bol Hochscheidt, ci iny.

Reagovat
jv

Hochscheidt tam nastupoval hlavně na podzim a od jara spíše z levé strany. Jinak to mohl být taky Höfler, kmenový hráč Freiburgu a ročník 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z největších sympaťáků v současným fotbale.

Reagovat
Arne

http://www.herthabsc.de/de/intern/neue-trikots/page/2632--17--.html

Jsem si říkal, že nic hezčího než ten letošní domácí trest zas jen tak nebude... Ale tohle je mimimálně stejně dobrý. Ten venkovní je hrůza, ale už jsme v něčem podobným hráli a úspěšně, tak proč ne.

Reagovat
Arne

Jinak Jos vidí Lustiho napevno zpět na DM, takže vedle Brookse fakt bude ten Langkamp, popř. Franz, jestli zůstane.

Reagovat
jv

Právě jsem nechtěl věřit tomu, že by měl Langkamp dělat až toho třetího stopera, zvláště když ho Jos tak dobře zná. Podle mě je to ta nejlepší možná varianta, už jenom kvůli tomu, že by Niemeyer měl zamířit na lavičku.

Reagovat
jv

Náhodou mi ani ten venkovní nepřijde vyloženě zlý, je to taková neobvyklá barva a už byla potřeba změna.

Reagovat
JozkokozleJ

Parada!

Reagovat
db18

Příprava policie na poslední kolo:

http://s14.directupload.net/images/130516/cm8qrwlq.pdf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele