Piszczek má zraněné koleno, možná pro něho skončil celý podzim

10.10.2017, 10:19
Aktuality
Poláci v neděli porazili 4:2 Černou Horu a stvrdili tak svůj postup na světový šampionát do Ruska, a to v utkání, které nedohrál Łukasz Piszczek. Obránce Borussie Dortmund si poranil kolenní vazy a čeká ho nucená pauza, která se může řádně protáhnout...

32letý fotbalista se krátce před skončením prvního poločasu srazil s vlastním brankářem Wojciechem Szcezsnym a po pauze se na trávník už nevrátil.

"Łukasz Piszczek bude na nějakou dobu chybět Borussii Dortmund poté, co si poranil postranní vaz v pravém koleni," oznámil Dortmund v prohlášení na internetových stránkách.

Německá média už včera informovala a délce absence polského fotbalisty a podle prvních zpráv se mělo jednat o tři až čtyři týdny. Další informace už tak pozitivní nebyly, dle nejčernějších prognóz se totiž Piszczek může na trávníky vrátit až v příštím kalendářním roce.

Piszczek letos patří do základní sestavy BVB, v rámci Ligy mistrů a 1. Bundesligy odehrál všechna utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
eder

Je v piszczi.

Reagovat
Knight_in_fire

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda,uz jedno zraneni mu zkazilo prestup do Realu,kterej pak misto neho vzal Carvajala a ted znov. Jeste ze nahradou je Toljan,velka budoucnost repre

Reagovat
smazaný uživatel

Toljan teda zatím vůbec nepřesvědčuje... A budoucnost repre asi taky nebude, když na jeho postu hraje mnohem lepší Kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich v prubehu nasledujicich dvou sezon vysumi. Zjisti se totiz, ze to jen nadejnej, sympatickej snazivec co umi od vseho trochu, ale dohromady je to jen zaskok na hromadu postu ala Rode, Ottl a dalsi..

Reagovat
vladino10

V tejto sezóne s lewom snáď najlepší hráč bayernu.. Túto sezónu zatiaľ jeden gól a tri asistencie..

Rode ani ottl nikdy základ v nemeckej repre nehrali, na rozdiel od joshuu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... takže napravno Toljan a vlevo Zagadou.. dokud se nevrátí Schmelle nebo Rapha

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mohl dostat šanci Passlack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na svůj věk furt skvělej bek. Něco jako Dani Alves...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele