PIRES SE DOČKÁ NOVÉ SMLOUVY

11.04.2005, 21:06
Aktuality
Kouč Arsenalu Londýn Arsene Wenger prozradil, že vedení "kanonýrů" má připravenou pro francouzského reprezentanta Roberta Pirese novou smlouvu. Nový kontrakt ale nebude obsahovat zvýšení platu a bude prodloužen jen o rok.

"Kdo sleduje mojí politiku, určitě ví, že hráčům, kteří mají nad třicet let, už neprodloužíme kontrakt na víc roků. Robertovi po sezóně nabídneme novou jednoletou smlouvu."

Pires podle slov Wegnera s novou smlouvou souhlasí a věří, že se spolu co nejdříve na podmínkách dohodnou.

31letý Francouz již dokázal vsítit v Premier League tuto sezónu jedenáct branek, naposledy se trefil v zápase s Middlesbrough a rozhodl tak o vítězství svého týmu 1:0 ve prospěch Gunners. A právě po tomto utkání prohlásil, že bych chtěl na Highbury zůstat i nadále.

"Rád bych tady zůstal. Moje setrvání v klubu však nezáleží jen na mě. V klubu jsou i vyšší osoby, které taky rozhodují o mém budoucím působení tady. S prodloužením smlouvy musí souhlasit i Arsene Wenger a David Dein. Věřím, že se nějak dohodneme a vše rozumně zhodnotíme. Jsem si jistý, že věc vyřešíme kladně."

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele