Pioli: Vyhráli jsme první zápas, ale vše zůstává otevřené

19.08.2015, 21:08
Aktuality
Duely čtvrtého předkola Ligy mistrů mezi Laziem a Leverkusenem slibovaly vyrovnanou podívanou a před odvetou je opravdu zaděláno na drama. S mírnou výhodou do druhého zápasu půjde římský celek, který si do Německa poveze hubený náskok 1:0...

Lazio i Bayer v průběhu zápasu měly šance, oba celky nastřelily brankovou konstrukci a hosté dokonce slavili gól, než jim radost pokazil zdvižený praporek na znamení ofsajdu útočníka Stefana Kießlinga.

Jediný gól tak nakonec zaznamenal střídající Balde Diao Keita. V 72. minutě ho sice ještě vychytal Bernd Leno, o pět minut později si už ovšem mladý útočník počínal lépe a svou akci zakončil přesnou střelou k tyči.

"Celý zápas byl náročný a komplikovaný, Leverkusen dobře napadal a hrál rychle s míčem. Věděli jsme, že si můžeme vytvářet šance a to se nám také dařilo, ale jenom jeden vstřelený gól je vzhledem k celkovému výkonu možná příliš málo," domnívá se trenér Lazia Stefano Pioli.

"Vyhráli jsme první zápas, ale vše zůstává otevřené. Samozřejmě je skvělé udržet doma čisté konto, tím spíše, když si Bayer Leverkusen vytvořil spoustu šancí a způsobil nám řadu problémů, ale po většinu času jsme ho dokázali držet na uzdě. Dokázali jsme, že můžeme hrát na této úrovni a bojovat s Bayerem i v Leverkusenu. Náš soupeř doma loni porazil Atlético Madrid, Benficu a Zenit, jeho síla je zřejmá, ale hráči dnes poskytli odpověď, kterou jsme hledali," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud v odvětě použijete italskou hlavu, zatáhnete to a budete aktivní a rychlí směrem dopředu, tak to zvládnou.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že postoupí Leverkusen, doma je silný, když bude efektivní, postoupí

Reagovat
andycek1

Ked bude hrat Radu, Marchetti a Djordjevic tak ocakavam ze Lazio bude o 50% lepsie ako doma

Reagovat
smazaný uživatel

ja nepochopil slova Karocha,ac ho mam rad jako komentatora,ze Lazio jasne lepsi a favorit,nicmene bude odveta o jednom gole,nic vic.. zadny fotbal,vsechnío taktika,jak prvni zaps

Reagovat
Pipo123

Hrali sme zle, ale stále sme mali viac šancí než súper a ku koncu ak by Keita či Anderson premenili dalšie šance sme mohli vyhrať aj o dva góly. Ale doma udržať čisté konto bez Raduho či Marchettiho, v to som neveril, môže to byť do odvety rozhodujúce, verím že ten jeden gól im minimálne dáme

Reagovat
Bayernista18

Gól Bayeru měl platit.

Reagovat
Werkrider

Škoda toho gólu. Nemyslím si že to bola Tahova chyba nie je šprintér, je tam od iných vecí ktoré si plnil OK, skôr papa a ten jeho odkop.

Či mal náš gól platiť alebo nie neviem, ale ten kungfu zakrok vo výške hlavy určite nebol len na žltú...

Reagovat
Pipo123

Ono tam bolo tych situacii viac, cervena pre Mauricia, neuznany gol, penalta po faule na Keitu, cervena pre Papu aj Wendella

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom góle chybovali podľa mňa obaja stopéri a dosť obrovským spôsosobm.....ospravedlňovať, že Tah nie je šprintér, to v profi futbale určite neobstojí, je mladý, šprint a rýchle štarty sa dajú natrénovať

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, tam prostě neměl projít tečka......jinak byl Bayer lepší, v německu to bude těžké, přesto postoupí Lazio, očekávám kvalitní catenaccio x))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele