Petržela se sestupem dlouho počítal, teď ho mrzel

30.04.2016, 22:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že když už musí spadnout Baník, tak že sebou vezme Příbram, ať má tato sezóna alespoň jedno pozitivum ...

Reagovat
pawelFCB

To Jarda nedovolí, bohužel...

Reagovat
Kucka

Reagovat
kalla

Nejlepší klub v práci s mládeží si ligu zaslouží. Ať jde Jihlava nebo Zlín...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sestupovat z 2. místa by byla pěkná blbost.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Aldeano

Reagovat
taws

Reagovat
taws

ajo ted mi došlo že tím klubem v nejlepší práci s mládeží myslíš Příbram

Reagovat
Murtago

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

No pokud postoupi Karvina, tak by sestoupit nemuseli, co sem slysel...

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
Figi

By mě zajímalo co má Karviná společného se sestupem Baníku? pokud někdo čeká že v případě postupu karviné do ligy to baníku přenechá nebo to baník odkoupí tak to je blbost, protože to už se dávno nemůže a Karviná ligu hrát chce pokud se do ní dostane. Baník bude na sto pro ve druhé lize. není co by je ještě mohlo třeba i papírově zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc zvědav, jak se bude vyvíjet kádr. Že odejde Hrubý, Lásik je jasné a je to škoda. Nicméně Lásika nahradí Ožvolda a na náhradě Hrubého budeme muset zapracovat. Pokud odejde Červenka tak vůbec nevadí, Dostál měl dobré zápasy, ale Celba dnes ukazoval, že by nemusel být špatný. Celkově věřím, že to snad v 2.lize zvládneme, pokud třeba neodejde ještě Holzer.. O zbytek kádru by takový zájem být nemusel.

Reagovat
pawelFCB

Nejčastěji se řeší Kaša,Holzer..ostatní by zůstat měli,snad. Kašu bych ještě zkousl,ale Holzer by byl ztráta. Každopádně jsem zvědavý i na posily, dost možná Lašty a nějaký obránce (odchovanec) by měl přijít..

Reagovat
Banikovec7

Bych si docela dovedl představit toho Zavadila, o kterém se někde psalo, ale po tom zranění to asi není reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho já ne

Reagovat
Bex5

asi to nerad uslyšíš, ale Holzer by se podle mě kvalitou neztratil v Plzni nebo Spartě. Rozhodně bych ho tu viděl radši než toho kolotočáře s velkými řečmi.

Reagovat
Kornovec

to jsi trochu prepalil, ne? Holzi mel vybrne momenty a taky zapasy ve kterych hral hrozne

Reagovat
Bex5

Věc názoru. Na hovno - především když hrál na beku. Nikdo už od něj víckrát nechce, aby hrál na beku. Ale je na něm vidět, jak si rozumí s míčem, umí dobře centrovat, slušně vystřelit, je rychlej a hlavně - neni blbej, leccos vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

No centry mu právě ještě moc nejdou..

Reagovat
db18

a jak píše lichna, tak na centry máme stejně Kovaříka a chtělo by to někoho napravo, takže Holzi s jeho levačkou by byl ideální. Ale říkal, že chce ještě zůstat v Baníku.

Reagovat
bart_ik

Vlasto, za rok zpět do ligy, Baník tam patří ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Když na to nemá, tak nepatří.

Reagovat
taws

Se sestupem každý počítal...Přesto asi budu jeden z mála Baníkovců, ale musím říct že mě v určitých věcech Petržela nasral. Prohlásit hned po nástupu do funkce že počítá stoprocentně se sestupem je napřesdržku. I přes 4 body z podzimu, kdy byla nulová šance se zachránit, by bylo lepší pro ty mladý kluky říct že budou do poslední chvíle bojovat o zachranu, než tvrdit že takový kádr nemá šanci se zachránit. Možná kdyby tady zůstal Davor s Francisem a Derereckem by to vypadalo jinak, přece jen není těžký si spočítat kde bysme byly kdyby aspon polovina zapasu kde jsme vedli skončila vítězstvím. Další věc...hned po nástupu Petržela veřejně ve všech médiích potopil Arťoma, kterej se nakonec ukázal jak jeden z našich nejlepších defenzivních hráčů, což ostatně ukazoval už minulý rok v juniorce..A co mě nejvíc sere je to, že se Petržela pořád chvástá jak chce stavět na mladých a hlavně na baníkovcech a přitom staví furt červenku, kterýho s přehledem zastíní Šašinka v těch dvaceti minutách co hraje po něm. A nechápu proč je tady vlasně by Hrubý (i když byl náš nejlepší hráčs Holzim), když se dopředu počítalo se sestupem a mohl se tam rozehrávat radši náš mladík, než hráč co po pár zápasech s jistotou odejde. I přes to však musím být Petrželovi být vděčnej že dal šanci takovým talentům jako je Granečný, který předváděl neskutečný výkony a dokázal že i v 17 letech je lepší fotbalista než ti podprůměrný kopáči, kteří se v lize drží jen díky svýmu jménu. Holt jednou to přijít to muselo...Teď prostě budeme muset naučit fandit svýmu klubu fotbalovou národní a za 15 měsíců jsme zpět!

Reagovat
Mr.Mike

no jako musim říct že Baník na jaře nadočekávání aspoň pro mě

statečně se s tim prali kluci,,bejt liga o tři kola delší ještě by to byl boj si myslím

Reagovat
vanGomm

Ale kdepak boj.Ostrava by se stejně nezachránila akorát,že by se o týden dva déle psalo,že tam je ta teorie Ve fotbalové praxi to pak samozřejmě tak v takových případech nikdy nefunguje.Mít po 17 kolech 4 body zachránit už nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně ruského tanku. Taky to mohl být psychologický nátlak na to, aby na sobě zamakal. Pač od té doby ho chválí, je to jeden z mála hráčů, co si na tréninku přidávají, chodí se ptát na rady.

Ohledně hostovaček...Bůh ví, co vše bylo napsáno ve smlouvě, zda tam musela být garance toho, aby pravidelně hráli. A když vezmeš v potaz to, že sháněli hráče opravdu na poslední chvíli, nemůžeš si bohužel moc vybírat svá pravidla.

Ohledně Granečného souhlas. A nejen on, vidím i potenciál u Matěje třeba. Akorát to chce pořešit brankáře (k Frantovi nějakého mentora a klasika, třeba návrat Laštyho), stopera, no a v záloze může Hrubého nahradit třeba Behan z juniorky.

Reagovat
Banikovec7

Nemyslím, že by zrovna Meschaninov byl hráč, co by potřeboval změnit přístup k tréninku, to měl spíš takhle zatlačit na Šašinku. A Behan jako krajní hráč Hrubého nenahradí, na jeho post nemáme žádného hráče, ani v juniorce, jedině tak Šichora, ale toho už doufám v áčku neuvidíme, tam bude muset někdo přijít.

Reagovat
Wyrda

Tak já si umím představit, že místo Hrubého bude hrát De Azevedo,Šašové obstarají útok, no a v obraně bych to viděl na Meschaninova s Karčmářem či Honišem i když ten se vrátí bůh ví kdy

Reagovat
Banikovec7

Azevedo nejspíš odejde a ikdyby zůstal, tak on Hrubý nehrál jen ofenzivního záložníka, ale spíš ve středu a taky bránil a tam si teda Azeveda neumím představit.

Reagovat
skteel

Co Kundrátci jak jsou na tom?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele