PERUZZI SE JEŠTĚ VRÁTÍ, TVRDÍ ROSSI

03.05.2007, 09:50
Aktuality
Angelo Peruzzi by se ještě v letošní sezóně měl objevit mezi třemi tyčemi římského Lazia. 37letý gólman po nedělním derby s AS ukončil svou profesionální kariéru, podle trenéra Delia Rossiho ale jednal unáhleně a toto rozhodnutí ještě vezmě zpět...

"Mluvil jsem s Peruzzim a mohu ujistit, že nedělní zápas nebyl posledním v jeho kariéře, alespoň ne v letošní sezóně. V zápalu řekl některé věci, protože si zranil prst při střele Vučiniče. Před skončením letošní sezóny ho určitě ještě uvidíme na hřišti, co bude dál, to se rohodne až poté," prohlásil Rossi.

Za rozhodnutím Peruzziho ukončit kariéru byly jeho zdravotní problémy, kvůli nimž musel být v posledních letech často střídán. Peruzzi si stěžoval především na prsty, do nichž musel dostat hned několik injekcí.

V Itálii se okamžitě začalo spekulovat o nové brankářské jedničce Lazia. Tou by se mohl stát Morgan De Sanctis z Udinese, trenér Delio Rossi však myslí ještě na někoho lepšího. "De Sanctis? Mám rád Buffona. Angelo pro mě reprezentoval to nejlepší, a tak ho nejlepším také musím nahradit," zažertoval si trochu Rossi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele