Perin se z Janova nechystá, chce zůstat i pro další sezonu

13.04.2015, 21:55
Aktuality
Mattia Perin by měl i v sezoně 2015/2016 chytat za Janov. Italský brankář se prosadil do národního týmu a jeho jméno bylo spojováno s několika nápadníky, sám ale má jiné plány. Zároveň ale i jeden požadavek na prezidenta Enrica Preziosiho...

"V Janově jsem šťastný a chci tady zůstat. Smlouva mi běží do roku 2017 a jsem stoprocentně odhodlaný zůstat i v příští sezoně v Janově," vzkazuje svým nápadníkům.

Perin je druhým rokem jedničkou mezi tyčemi CFC a vedle pozvánek do reprezentace si vysloužil i pozornost několika klubů. Zájem mají mít Liverpool nebo Fiorentina.

Janov měl výtečně rozehranou letošní sezonu a pohyboval se i na pohárových pozicích, na přelomu prosince a ledna ovšem přišlo zhoršení a z něho rezultující propad na aktuální desáté místo tabulky. Pod zhoršené výsledky se podepsala i řada zimních příchodů a odchodů.

"Prezident ví, co chci a že chci zůstat. Ale rád bych viděl tým, který se nebude znovu přebudovávat po dalších šesti měsících," nechal se dále slyšet Perin.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (36)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Ta Fiorentina by pro něj mohla být ideální.

Reagovat
Setwo

ja som zvedavý na nástupcu Buffona

Reagovat
andycek1

On alebo Scuffet, popripade Leali

Reagovat
smazaný uživatel

Leali

Reagovat
havrys99

80's style

Reagovat
Recoba Inter

* 70's

Reagovat
Posledni Kovboj

bez tech vousu by to byla docela pekna sterbina

Reagovat
veikko

Máš divný vkus.

Reagovat
Kowe

Zkrocená hora.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Znalec

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ty vole ten snad patří k Beatles...

Reagovat
veikko

Jó, docela vypadá jako Ringo v roce 69.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nech jede dål a v repre nevahal.

Reagovat
niflheim

Fotka jak z nějaké staré kartičky.

Reagovat
Recoba Inter

jo no

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky 30.kola a doplněni 24.kola fanta A na foru

Reagovat
Pinturicchio

Není to nějaké divné, Tome? Ztrácel jsem na Bianca 4 body a najednou 8?

Reagovat
smazaný uživatel

no prave o to mi jde, aby se to prepocitalo od toho 24.kola, jak jsem tam psal protoze se zmenily vysledky v tom kole a tim padem i body a proto by bylo dobre to vyresit, nejak jsem to tam udelal a budu rad, kdyz si na to sedne vic lidi a mrkne na to.

Reagovat
smazaný uživatel

v kazdym kole sem musel odecist dva tobe a jeden pridat biancovi, to by melo byt sedm no :/

Reagovat
smazaný uživatel

on se Scuffetem budoucnost Itálie. a moje hlavní jedničky do fify :D

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takovej čertík v bráně, zvláštní styl chytání, takový rozevlátý ale funguje mu to, je mrštnej.

Reagovat
smazaný uživatel

V letě ho prodaj tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Claudio Marchisio se podle posledních informací italských médií dohodl s Juventusem na prodloužení smlouvy o jeden rok, vše má být oficiálně potvrzeno v nejbližších dnech. 29letý fotbalista se turínskému celku upíše do června 2019.

FORZA PRINCIPE CLAUDIO!!! FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Marotta se v týdnu potká se Zamparinim ohledně Dybaly.

- The paper reports that Marotta will suggest a deal worth €25m with a €5m bonus and Edoardo Goldaniga or Kingsley Coman in exchange. Zamparini však poté poletí do Anglie se potkat s dalšími zájemci a trvá na 40 milionech, zatím to vypadá na bidding war.

Juventus s Ruganim příští sezónu ještě nepočítá

- Sarri has been linked to take over at Sampdoria or Sassuolo in the summer and the Bianconeri hierarchy would like Rugani to gain first-team football to continue his rapid development.

- With the likes of Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci and Angelo Ogbonna in their ranks, Juventus are not short of quality at centre-back. (za tohle )

Claudio podepíše novou smlouvu

- The 29-year-old’s current deal expires next summer, but according to La Gazzetta dello Sport, he has reached an agreement with the club to renew until June 2019.

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu je dobre že Rugani ešte nepôjde do Juve, ak by ste hrali na 4 obrancov tak by si moc nezahral, nikto si nedovolí posadiť Bonucciho alebo Chielliho, na to nemá nikto gule. Sezóne v Empoli mu asi ešte prospeje

Reagovat
10

Pro Daniho je to dobře, další sezonu už se ale musí rozhodně prosadit v Juve. Doufám, že vedení tu obměnu kádru zvládne dobře a nebude nad výkonnost určitých hráčů stavět jejich reputaci, jak se to u delší dobu úspěšných týmu často děje.

Reagovat
Pettirosso

já se té obměny docela obávám, viz Pirlo poslední dobou, všechna čest, je to pořád geniální hráč, ale za zásluhy se hrát prostě nemůže, pak to dopadá jako včera první poločas..

Daniho je mi líto, rozhodně tím rokem nic neztratí, naopak, může ukázat, že letošek (v SA, v SB hrál dobře už předtím) není jen náhoda, nicméně bych ho rád zpátky už teď. Ogbonna a dost možná s lehkou nadsázkou ani Chiellini pro něho nejsou nepřekonatelní soupeři.

Na druhou stranu, pokud Miha fakt odejde a přišel by ten Sarri, tak bych se roku v Sampě vůbec nebránil, ideálně by zaplnil místo po Romagnolim, čím bychom si ještě polepšili a navíc bych ho měl v oblíbeným týmu

Reagovat
10

navíc by možná hrál EL

Reagovat
Pinturicchio

1) Conte měl pravdu, když mám 10 euro, nejdu do restaurace, kde jídlo stojí 100.

2) Dani říkal, že mu setrvání v Empoli ještě pro příští sezonu nevadí, ... řekl, že to bude ta finální sezona, kdy udělá krok mezi dospělé.

3)

Reagovat
Pipo123

Danilo Cataldi má s Laziem Řím smlouvu pouze do roku 2017, načež se spekulovalo o tom, že nadějný záložník z Itálie odejde. To by se však stát nemělo, neboť Biancocelesti hodlají se svým odchovancem prodloužit smlouvu do roku 2020. Italský mládežnický reprezentant by si měl přijít na 500 tisíc eur ročně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele