Perin řekl jasně: Chtěl bych odejít do Juventusu

21.05.2018, 18:02
Aktuality
Brankář Janova Mattia Perin dal jasně najevo, že by rád přestoupil do Juventusu. Ten hledá náhradu za odcházejícího Gianluigiho Buffona, který se s klubem rozloučil po dlouhých 17 letech.

Juventus by se měl znovu sejít se zástupci Janova ve středu. Pětadvacetiletý Perin má ale ohledně přestupu jasno. "Juventusu se nelíbí jen tak někdo. Už to samo o sobě mě naplňuje hrdostí. Jsem šťastný, že jsem vůbec jedním z hráčů, o kterých uvažují," řekl.

"Pokud tady bude možnost přestoupit, pak bych do Juventusu rád odešel," dodal. Na druhou stranu neskrývá, že opustit Janov by pro něj nebylo úplně snadné. "Byla by to cesta za snema možností hrát Ligu mistrů," uvedl Perin.

V Turíně by si to o pozici jedničky rozdal s Polákem Wojciechem Szczesnym, který za Buffonem čekal na šanci poslední rok. "Konkrence mě neděsí. Prošel jsem si těžkými obdobími během zranění, ale teď se cítím silný. Jsem si vědom toho, že Juventus je velký klub, takže bude mít i dalšího výborného gólmana. Vždycky se snažím dělat jen to nejlepší a trenérovi rozhodnutí co nejvíc ztížit," doplnil Perin, který by mohl údajně stát okolo 20 milionů eur.

Juventus však prý doufá, že právě hráčův postoj a touha přestoupit by mu mohl něco z peněz ušetřit.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ideálny vek, viac ako vhodný okamih a okolnosti posunúť sa ďalej a vyššie...

Reagovat
FC Porto FC

Tak to může Szczęsny odejít

Reagovat
hyper01

Zaslouží si chytat v TOP klubu, tak snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
LeonardoUžoa

Perin>Donaruma

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Súhlas, ale Donnarumma je o 6 rokov mladší. Pre mňa je však Perin v súčasnosti najlepší brankár ligy.

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja nevim jak je na tom uplně ten Alisson, viděl jsem AS mimo LM tak 4x, tkže nevim jestli je nejlepší v lize. Ale Perina mam hodně rad od te jeho prvni povedene sezony a doufal jsem ze to zraneni nebude tak vazne aby se jeho jmeno vytracelo. A nechapu lidi co rikaji ze je Donaruma lepsi, podle me je uplne prumernej golman, ale respektuji jej v tom ze jako velice mlady golman se nerozklepal a stal se slusnou jednickou pro zoufale milano.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Videl som všetky zápasy AC v tejto sezóne a Donnarumma je niekedy schopný vytiahnúť taký zákrok, ako sa niektorým nepodarí za celý život, čiže on tie záblesky geniality má, len potom porobí úplne nezmysli, čudne vyraža lopty, čudné stojí v bráne atď atď.. ale napr. hru s loptou si neskutočne zlepšil a celkovo ide prudko hore. Uvidíme čo ako to pôjde ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak bude 1 Wojciech, je skúsenejší a objektívne lepší. Perin tam dostane akurát Coppu Italiu a zápasy so Spalom a Empoli... Možno si tým zničí kariéru, mohol ísť do Napoli alebo AC/AS (ak by im odišli jednotky). Aj keď možno dopadne ako Neto.

Reagovat
svkmd

Nemyslím že poliak je jasne lepší myslím že by mohla vzniknúť pekná konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Neto nedopadne, vždyť ten kluk byl marný. Szczesny nemá nic jisté. Perin je vynikající brankář a není horší než Szczesny. Budou spolu bojovat o post jedničky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele