PECKA SPLNIL CÍL, ALE MYSLÍ JEŠTĚ VÝŠE

07.05.2007, 21:58
Aktuality
Nejlepší střelec Mladé Boleslavi se po zimním odchodu Marka Kuliče stal novou hvězdou svého týmu. Zřejmě nebude dlouho trvat, kdy se Luboš Pecka dočká nominace do týmu Karla Brücknera, v současnosti totiž prožívá jednoznačně nejlepší období své dosavadní kariéry...

Luboš Pecka si před zahájením jarní sezóny přál nastřílet takový počet gólů, aby jejich součet odpovídal číslu, jež nosí na zádech fotbalového dresu. Asi je málokdo čekal, že se mu to doopravdy podaří. A to čtyři kola před koncem sezóny, kdy dosáhl šestnácti branek. Právě šestnáctka je to zmiňované číslo, které má Pecka na drese.

Po včerejším zápase Mladé Boleslavi s Brnem vyslovil domácímu útočníkovi poklonu také trenér Josef Mazura, který o něm prohlásil: "Když se dostane do vápna, je těžko k ubránění."

"Jsou to velmi cenné body a když jsme hráli proti deseti hráčům, byla by velká škoda, kdyby se nám nepodařilo vyhrát. Jsem rád, že dávám góly, je to moje práce a kvůli nim na hřiště chodím, ale podílí se na nich celé mužstvo. Nejdůležitější je, že vyhráváme," zdůraznil po utkání Pecka.

29letý útočník dal v posledních čtyřech utkáních šest branek, čímž odskočil svému nejbližšímu pronásledovateli Davidu Střihavkovi na rozdíl pěti branek. "Splnil jsem si přání nastřílet šestnáct gólů, ale chtěl bych dát ještě další," vzkázal Pecka brankářům Slavie, Ostravy, Mostu a Liberce.

Autor: Tomáš Honajzer / fkmb.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tsigi

Pokud ho Karel nenominuje na Wales tak by měl odstoupit. A ty goly dává hlavně kvůli Matějovskýmu který je nejlepší v lize

Reagovat
HOST*

16 golu neni nahoda a ty ses magor

Reagovat
HOST*

nerek, ze je to náhoda trubko

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Pecka tam patří, aspoň bude mít Karlovo nedotknutelné duo B+K konkurenci.

Reagovat
HOST*Tomáš Honajzer

Když se do reprezentace dostal Vlček, tak Pecka tam měl být už dávno. Doufám, že Brückner zmoudří a na Wales ho povolá!

Reagovat
smazaný uživatel

Zmoudří? V jeho věku? Teď už to může jít jedině dolů... Ale povolat by ho fakt moh. A v létě koupit Sparta, ať má pořádný útočný duo

Reagovat
HOST*Peli

Jestli prestoupi do sparty tak si sam pod sebou podreze vetev...Mel by zustat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele