Pavoletti je po zranění zpět a myslí i na italskou reprezentaci

26.10.2016, 11:57
Aktuality
Janov dovede před vlastními fanoušky zatopit lecjakému papírově silnějšímu soupeři a po Neapoli se o tom včera mohli přesvědčit i fotbalisté AC Milán. Ti nenavázali na tři dny starý triumf nad Juventusem a z půdy CFC si odvezli porážku 0:3, pod níž se podepsal i Leonardo Pavoletti...

Janov o víkendu nezvládl derby se Sampdorií a po prohře 1:2 si potřeboval udobřit fanoušky. A to se mu podařilo, už v jedenácté minutě šel do vedení a Rossoneri poté dorazil v závěrečné desetiminutovce. Nejprve si dal vlastní branku Juraj Kucka, o chvíli později se pak prosadil střelec Leonardo Pavoletti. 27letý útočník tak ukázal, že je po měsíční pauze konečně v pořádku po zranění stehenního svalu.

"Chci složit kompliment doktorům a fyzioterapeutům. Snad to bylo moje poslední vážnější zranění. Tento gól věnuji všem v Janově, po porážce v derby to byly složité dny," řekl po utkání Pavoletti.

"Chtěli jsme podat skvělý výkon. Bohužel jsme propásli možnost zazářit proti Sampdorii, ale díky této výhře můžeme onu porážku snad nechat za sebou. Cílem je zajistit si co nejdříve záchranu a vše si užít. Jsem zpět a chci se radovat z Janova," nechal se dále slyšet střelec CFC.

Pavolettimu se zranění nevyhýbají a loni mu umožnila nastřílet "jenom" čtrnáct ligových branek, na něž fotbalista spotřeboval 25 zápasů. Letos se v šesti startech trefil třikrát a mohl by pomýšlet i na pozvánku do italské reprezentace.

Reprezentace? Jako každý dobrý Ital sním o italském národním týmu," prozradil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Beči

Já bych ho určitě vyzkoušel, je ve formě a myslím že nejméně jako náhradník by se italské repre určitě hodil. Jako žolík by mohl klidně nastupovat na posledních 20-30 minut a rozhodovat zápasy, čich na góly má, tak proč ne.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Je vo forme? ja som myslel že sa vrátil po dlhšom zranení. Síce za tých pár minút proti AC tú formu asi chytil.

Ináč do repre určite pôjde. Nepochybujem.

Reagovat
Beči

Tak myšleno celkově, byl ve formě celou minulou sezónu, teď než se zranil a je vidět že formu neztratil ani po zranění.

Reagovat
Largo

On, Belotti, Sansone a Immobile, paradni italskej utok novy generace

Reagovat
smazaný uživatel

Plus El Shaarawy a Bernardeschi (třeba i Berardi), pokud se Ventura konečně vymaní z té tragédie 352 a začne hrát 442 (424). Kvalita do středu bude, pokud ji začne patřičně využívat a nebude stavět absurdní trojice, kde kvality jednoho hráče eliminují kvality druhého a třetí je tam do počtu.

Reagovat
Largo

Hodne by se mi libila ta varianta 4-2-4. Po nastupu Spallettiho se psalo, ze by takhle mohl hrat. Skoda. Myslim ale, ze se Ventura od svy tradice nehne.

Ja na zacatku jmenoval jen "hroty". Ofenzivnich hracu samozrejme je vic.

Reagovat
The Krupy

Hlavne aby ostali hrať doma a neskúšali šťastie v zahraničí, to je základ, myslím si.

Reagovat
Largo

Italum to dlouhodobe v zahranici nejde. Doufam, ze hraci jako Romagnoli neodejdou. Chce to na nich stavet. A takovej navrat Verrattiho by taky nebyl spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

italům, pěkně potichoučku a bez velkých famfár roste parádní budoucnost, ať vezmu skvěle hrajícího Romagnolliho, Rugani tam je.strašně moc hráčů mladičkých se tlačí strmě vzhůru viz Belloti, Loccatelli. Fakt paráda sledovat mladé jak se prosazují.

Reagovat
Largo

Uz jen v Sassuolu to jde skvele: Mazzitelli, Pellegrini, Sensi, Ricci, Politano, Iemmello, Trotta.....

Reagovat
GEGE

Totti,Del Piero,Toni,Vieri,Inzaghi...to byl parádní útok...tohle je ohromný progres dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tací se už dnes ovšem, bohužel, nerodí, ať už se podíváš do jakékoliv země na světě. Žádný tým na světě takové osobnosti nemá, ani Němci, ani Argentinci, ani Španělé, nikdo.

Reagovat
GEGE

to je pěkná blbost...Argentina-Messi,Aguero,Dybala ještě nedávno Tevéz všechno top hráči...Ok Brazilie má momentálně jen Neymara což je na ně dost slabota...Španělsko posledních 10-15 let útočníkama nějak neoslňovala ale dohnali to na jiných postech...Němci mají aspoň Mullera...Itálie prostě od konce tady těch borců žádného top útočníka neměla a ani nejspíš v nejbližší době mít nebude...Jediný kdo měl potenciál byl Berrardi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčská kvalita a osobnostní kvalita jsou dvě různé věci. Díváme se na to oba jinak.

Reagovat
Pipo123

My ich tak vnímame ako osobnosti, ale ďalšia generácie bude vnímať ako osobnosť Dybalu a ďalších. Bianco, už stárneme

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee, jdi se bodnout, Pipo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele