Patří do bundesligy i "zbytečné" zápasy?

02.03.2015, 14:51
Názory a komentáře
Bayern ve 23. kole potvrdil roli favorita, když porazil outsidera z Kolína nad Rýnem. Čekalo se spíš na to, kolik gólů Bayern "Kozlům" vstřelí, než že by se čekala třeba dělba bodů. Přesto zápas znovu ukázal, že výsledky nelze psát pouze od stolu, ale je třeba je uhrát. Za 23. kolem se ohlíží komentátor české verze Eurosportu Michal Šíma.

Když se komentátor připravuje na zápas typu Bayern - Kolín, je trochu rozpolcen. Přát si překvapení na úkor favorita a tím pádem zajímavý zápas, to zavání trochu naivitou. Tak co se raději psychicky připravit na jednostranný zápas s tím, že budou alespoň padat góly a třeba padne i nějaký ten gólový rekord? Vždyť kurz na výhru Kolína byl i třeba 29.00!

Pro tým od Rýna nemluvilo moc faktorů. V tabulce měl o třicet bodů méně, rozdíl skóre horší dokonce o 55 gólů. Gólů dal vůbec Kolín málo, slušné umístění v gólové statistice úvodů zápasů se zrovna proti Bayernu na jeho půdě nedalo brát v potaz. Stejně tak skutečnost, že tým dosud obdržel jediný gól z brejku jeho příznivce motivovat nemohla, protože hra Bayernu na brejky se jaksi nečekala. Tak co třeba spoléhat na standardní situace - oblíbená to taktika outsiderů na cizích hřištích? Zrovna trestňáky a hlavně rohy ale nebývají kolínskou silnou zbraní.

A jak dopadlo šest zápasů největších outsiderů v sezoně?

Zápas (umístění v tabulce)kurz na výhruvýsledekprvní gól
Bayern (1.) - Kolín (13.)29.004:13. Schweinsteiger
Bayern (1.) - Freiburg (15.)29.002:041. Robben
Bayern (1.) - Hamburk (12.)26.008:021. Müller
Bayern (1.) - Brémy (18.)21.006:020. Lahm
Bayern (4.) - Paderborn (1.)21.004:08. Götze
Paderborn (12.) - Bayern (1.)21.000:624. Lewandowski


Uvedenou tabulku asi raději trenér Peter Stöger svým svěřencům neukazoval. Pět dosavadních zápasů největších outsiderů nabídlo samé porážky a celkové skóre 0:26. Zajímavostí je kurz 21.00 vypsaný dvakrát na Paderborn, byť v prvním případě šlo lídra tabulky. Ještě dodejme, že kromě Bayernu se už jen Dortmund (a to jen v jednom případě) dostal do pozice, kdy by byl kurz na soupeřovu výhru přes deset.

Pro Kolín tak mluvila snad jen jediná skutečnost. Že je venku silnější než doma. Třeba z dvaceti vstřelených branek jich je 15 z hřišť soupeřů. Když se ale Kozli ještě nestihli ani rozkoukat a prohrávali od desáté minuty 0:2, většina z nás jim předpovídala osud Hamburku. Jenže Bayern trochu polevil a Anthony Ujah se snažil. A tak každý alespoň trochu ucházející protiútok vykazoval když ne kvalitu, tak zaujetí hráčů. Když byli hoši Pepa Guardioly už myšlenkami v šatně, byli po zásluze potrestáni gólem na 2:1.

A jsme u toho. Většina zápasů z uvedené tabulky (a některé další taky) byla už možná napůl rozhodnutá předem, ale v Allianz Aréně se tentokrát nehrálo zbytečně. Kolín byl symbolicky posledním týmem, jenž dokázal udolat Bayern po nepříznivém průběhu zápasu. Začátkem února 2011 to bylo 3:2 pro Kozly, byť 0:2 prohrávali. Ten výsledek si určitě pamatovali Brečko s Peszkem, resp. Badstuber, Schweinsteiger, Müller a Ribéry. A historie se mohla klidně opakovat. Když běžela 58. minuta, měl gólovou šanci Ujah a o minutu později střídající Risse. Jenže v brance už nebyl Kraft, jako před čtyřmi lety, ale Manuel Neuer. A ten znovu prokázal svou nesmírnou šikovnost (dostal se i do ideální sestavy kola). Obě velké šance soupeře zmařil a i když to bylo letos poprvé, co super-outsider vstřelil Bayernu gól, tři body zůstaly v Mnichově.

Ukázalo se, že zdánlivě zbytečné zápasy do ligy patří. A možná se ukázalo, že vlastně žádné zbytečné zápasy v bundeslize neexistují. Zde jsou důvody:

- po hodině hry mohl být zápas zcela vyrovnaný
- zápas sledovalo jen na stadionu 75 tisíc diváků
- poprvé v sezoně (!) hrál Bayern na levé straně s Alabou a Ribérym (ti dva se v základu sešli teprve podruhé v sezoně) a k vidění tak byla část "starého dobrého Bayernu"
- Neuer potvrdil pověst nejlepšího gólmana a zlikvidoval tři tutovky
- Robben se v dostizích na dálku s De Bruynem o nejproduktivnějšího hráče BL udržel v čele (gól a dvě gólové přihrávky = 17+7), Belgičan je i přes tři gólové přihrávky na Weserstadionu o bod zpátky (8+15)
- k vidění byl nepřímý volný kop z vápna za chycenou malou domů Boatenga
- Bayern vyhrál 21. zápas v řadě proti nováčkovi (postoupivšímu týmu)

Autor: Michal Šíma / redakce české verze Eurosportu

Komentáře (263)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tu větu s Alabou a Ribarym jsem úplně nepochopil.

Reagovat
Heretic

podruhé oba v základu, poprvé oba vlevo, asi

Reagovat
Pipo123

"starého dobrého Bayernu" tento Bayern je otras

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

63:10 .. jj je to bída no

Reagovat
meno

No jo ale je to jak házená

Reagovat
Spalovač šancí

Proto v házené padá více branek než ve fotbalu

Reagovat
Lothar

PAKO ITALSKÝ

Reagovat
smazaný uživatel

co ty víš o fotbale, fandíš laziu

Reagovat
Pipo123

A to že fandím Laziu znamená že nerozumiem futbalu ? ako píše vyššie meno je to hádzaná

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo kedy ako, niektoré zápasy hrajú famózny futbal ako z inej planéty - rýchly, priamočiary, šanca za šancou a gól za gólom, nevedia to ale väčšinou odohrať celý zápas ale len časť z neho, prípadne v ťažších zápasoch od tejto atraktívnejšej verzie totálne upúšťajú a hrajú čisto na držanie lopty, ale kamarát niektoré zápasy hlavne v minulej sezóne som nechápal ako môže existovať takáto mašina, to bolo šialené (v pozitívnom slova zmysle) ako všetci išli za gólmi a držali pokope, hlavne Ribéry ako bojoval za tím a potom sa pridal Robben, od ktorého by to nikto nikdy nečakal. Neni všetko tak zlé ako to vidia tí, ktorí si zapnú len tie najťažšie zápasy Bayernu...

Reagovat
technecium

Mě to přijde skvělý. Takticky geniální, protože to vyhrává a dává to góly, narozdíl od Mourinhovskýho nekoukatelnýho betonu, který ale taky přináší úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv fanda Bayernu tak souhlasím. Je to prostě nuda. Je hezké zmenšovat hřiště, dominovat, ale prostě ta hra je nudná. Prostě zápasy dříve pod Juppem apod. byly mnohem lepší a ta hra byla prostě mnohem dynamičtější. Musím jednoznačně souhlasit s Pippem.

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne dominujú, nemajú konkurenciu, nadeľujú riadne dávky a je to málo? Hrajú, koľko je treba, nebudú behať ako blázni, keď pohodlne vedú o 3 góly. Dynamický futbal hrá BVB a kde je? Síce opravujem - chaotický, na jeden dotyk za každú cenu, behajú ako splašení, nakopávajú, strieľajú z jednej aj keď môžu si loptu pripraviť - proste dedinský futbal.

Reagovat
JozkokozleJ

Si ozaj nepamätas, ze ani zapasy v prvej Juppovej sezone neboli herne nijak pompezne (a zeby hrali vylozene fantasticky futbal predtym, to sa tiez neda povedat)? Vtedy ak im vypadol Robben alebo Ribery, alebo obaja, tak absolutne nevedeli, co maju hrat. Ak to super zavrel, co sa dialo v AA takmer vzdy, Bayern casto posobil bezradne a cakal, ci sa z niecoho presadi Gomez alebo Müller. Mne pride, ze z druhej Juppovej sezony a predovsetkym z vyradovacej casti LM sa robi akasi mantra, ze takto hrali vzdy... Pritom tie bozske vykony predviedli akurat v playoff LM, inak to byvalo tiez dobyvanie superovej brany v podobe cakania na individualnu genialitu Robberyho.

Reagovat
kubys

Z Bayernu před Pepem se tu fakt dělá kdoví co.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to niekto správne vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně taky to nebylo dokonalé, ale ten fotbal byl prostě pro mne hezčí. Mi se prostě styl, který hraje BVB a ačkoliv jim nefandím líbí více. Přijde mi, že té dominance je prostě moc. Radši ubrat a potom rychle vyběhnout. Juppova první sezńa nebyla kdovíjaká, ale tam hrál zase ten prim, že se finale CHL hrálo doma. Jasně ta druhá tak to byla jízda se vším všudy.

Reagovat
TonCZek

Naprostý souhlas!

Že se pod Juppem hrál skvělý fotbal, tvrdí jenom ti co se dívali jen na LM.

Většinou to bylo tak, že podud nepadl do cca. 30-té minuty gol, tak to potom bylo velké trápení a hra na náhodu(která většinou vyšla a byla z toho výhra).

Reagovat
Bayernista18

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten spodek BL je teda pěkně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bayernu je "trápna" väčšina tímov, ale BL mimo Bayern je tento rok nabitá a vyrovnaná ako PL, každý zápas sa môže skončiť hocijako, proste táto sezóna neskutočne baví. Keď ide niekto hodnotiť ligu podľa toho ako sa v nej bojuje či nebojuje o titul, tak mi je smiešno. Liga nie je len o 1.mieste.

Reagovat
stas87

najlepsie na tom je ze ten jeho Tottenham moze o prvom mieste navzdy snivat

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ponižující fandit týmu, který (alespoň momentálně) nemůže mít ty nejvyšší ambice?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie to, ide o to že sa hovorí o PL ako o najvyrovnanejšej súťaži na svete ale do LM sa furt dostanú tie isté mužstvá a ostatné nemajú takmer žiadnu šancu, občas to prelomí práve Spurs, teraz sa snažia Saints, ale to je skôr výnimka a ešte nevieme ako to dopadne. Ja beriem, PL je neskutočne vyrovnaná ako celok, ale to aj BL posledné roky a nikto o tom nepíše, väčšina je zaslepená do PL...

Reagovat
janinho

@stas87 povedal fanusik Brem... really? really?

Reagovat
Bucky

Možná pro pár jedinců, ale valnou většinu diváků zajímá hlavně boj o titul a sestup... Mimo tyhle dvě místa už se zajímají lidé jen o ten "svůj" tým, ale na pořadí týmů na středu tabulky se pravidelně nedívá skoro nikdo, stejně tak i jejich vzájemné duely jen přelétávají očima a za minutu zase zapomenou (pokud tam neválčí právě ten jeho oblíbený tým, pak má většinou přehled o týmech "na dostřel")...

Reagovat
smazaný uživatel

Praveže boje o LM a EL sú dosť sledované (mali by byť, lebo ide o veľa pre tie kluby), tak isto o zostup ako píšeš, a v BL je v tejto sezóne každý tím mimo Bayernu a Wolfsburgu v hre buď o Európu alebo o zostup - každý jeden tím od 2.miesta po posledné, žiadny tím neni v nejakom kľudnom strede, kde sa ho nič netýka.....veď to je famózne, BL z toho ale nevie vyťažiť toľko ako PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no to ani moc ne

to, že to pro tebe není až tak zajímavý, beru, chápu a je fakt, že ten boj o titul tý bundeslize momentálně na širší popularitě moc nepřidává

opravdoví fans, čili hlavně v německu, si to ale asi nemůžou vynachválit

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bakary3

Patri do bundesligy i zbytecne zapasy (jakoze zapasy Bayernu)? WTF? Ne dejte jim rovnou 3 body..

Clanek vic o ho-ne jsem dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a četls ho?

Reagovat
Bakary3

Uprimne... ano. Co k tomu mas dal?

Reagovat
Bakary3

jen doplnim.. cekal jsem,jestli se za nadpisem skryva neco hlubsiho.. a ono ne. Clanek na bazi toho,ze by se zapasy favoritu vlastne ani nemusely hrat..ale vlastne jo, protoze po hodine hry to byla skoro remiza a Robben vlastne soutezi o nejlepsiho strelce Hrozna blbost.

Reagovat
guzman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Infi

Reagovat
off-olda

Nadpis

Reagovat
stas87

OT:

prave som si objednal tuto knihu:

http://www.panzernet.net/php/index.php?topic=5152.0

cital ju niekto?ci zaujima niekoho tato tema?

Reagovat
smazaný uživatel

Na túto tému, resp. ohľadom 2. svetovej, čo som čítal, tak všetkými dvadsiatimi Ti môžem odporučiť:

http://www.databazeknih.cz/recenze/laskave-bohyne-1318

http://www.databazeknih.cz/knihy/krvave-zeme-evropa-mezi-hitlerem-a-stalinem-176769

Reagovat
stas87

tu prvu som nepoznal vobec,druhu hej,aj som cital niekolko rozhovorov so Snyderom vdaka,nabuduci mesiac si objednam dalsiu knihu

Reagovat
smazaný uživatel

A viacmenej "komplexné" dejiny Európy 20. storočia, z kultúrno-politického hľadiska, ešte väčší "týpek" ako Snyder:

http://www.databazeknih.cz/knihy/intelektual-ve-dvacatem-stoleti-181710

http://www.databazeknih.cz/knihy/povalecna-evropa-dejiny-od-roku-1945-38580

svieže (paradoxne), poučné a inšpirujúce čítanie.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz to nebylo me, tak dik za doporuceni, vsechny 4 knihy me moc zajimaji a urco skocim do knihkupectvi.

Reagovat
Thorrin

Je to velmi zajímavé čtení. Řekl bych, že ojedinělý pohled z druhé strany barikády. Pokud tě tahle tématika zajímá, jednoznačně doporučuju.

Reagovat
stas87

zaujima,len som uz unaveny stereotypom ze vsetci Nemci=svine,viem ze velka cast z nich taka bola,ja ale hladam zopar ludi co nemali radi Hitlera a nacistov,skratka ludi co boli na fronte ale len kvoli tomu ze museli,cital som treba knihu o Erichu Hartmannovi,dost zaujimave,mozem odporucit

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka vojnovych knih, tak ja si pockam asi este tych 60 rokov na nejaku dobru o jugosskej vojne...

Reagovat
db18

Já mám na tohle téma jen rozečtené "Tažení v Rusku s SS divizí Walonnie", ale nějak se k tomu zase nemůžu dokopat

Reagovat
smazaný uživatel

Odporucam pozriet film na YouTube "greatest story never told" ak vam ide anglictina a mate zopar volnych hodin

Reagovat
db18

Fuuu... 350 minut To bude chtít asi víc času, ale dam si to do záložek, abych na to nezapomněl a někdy na to asi mrknu

Jinak není to nijak cíleně propagandistický?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako myslis propagandisticky? najdolezitejsie su prve 2 hodiny stavim sa s tebou ze potom si zacnes googlit spojenia "holocaust a lie" alebo " the real reason of ww2", " Polish german conflict before ww2" a podobne film bol dlho zakazany (zidmi samozrejme)

Reagovat
db18

Jestli to pojetí není úplně černobílé

Reagovat
smazaný uživatel

To musis posudit Sam ja som sa nasiel po nom velmi zmateny vela faktov tam je ktore boli ci uz komunistmi alebo zidmi zatanovane a pozmenene v ich prospech ako povedal Churchill "winers writes the history" s Roosveltom najvacsou svine v ww2

Reagovat
smazaný uživatel

Patří na Eurofotbal zbytečné články?

Reagovat
stas87

ano,rovnako ako zbytocny uzivatelia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Reagovat
hitZor

Reagovat
janinho

tebe bol zbytocny napr. slabikar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes super celovečerný program na nemeckom Sport1

18:30 Bundesliga Aktuell

19:15 Volkswagen Pokalfieber

19:45 Hattrick Live - Vorberichte

20:15 Hattrick Live FC Ingolstadt 04 - TSV 1860 München, 23. Spieltag

22:15 Telekom Spieltaganalyse

23:30 Goooal! - Das internationale Fußball Magazin

Reagovat
Arne

Co to je ten Volkswagen Pokalfieber?

Reagovat
db18

Co jsem tak pochopil, tak něco jako BL Aktuell, ale zaměřený jen na DFB-Pokal (+ i nějaký věci z tiskovek atp. k nadcházejícím nebo uběhlým zápasům)

Reagovat
smazaný uživatel

+ niečo z histórie DFB Pokalu. Ja som to objavil až dnes, že to vysielajú v pohárovom týždni. Škoda, že nemajú aspoň 1 zápas DFB Pokalu, tie ich štúdia a relácie sa mi páčia. Ale od budúcej sezóny budú mať EL

Reagovat
Arne

Dík, já jsem na to chvíli mrknul... Na zítřek nebudu moct dospat.

Reagovat
db18

To věřím.

Doufám, že letos překvapení DFB-Pokalu s BVB uhraje lepší výsledek, než posledně Jena.

Reagovat
Arne

Jena hrála s BVB někdy před sedmi lety semifinále, ne? Nebo nevím, na co narážíš, nějak do těch svých příspěvků dáváš čím dál víc hádanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce nás vzdelávať asi, aby sme hľadali a objavovali inak tá Telekom Spieltaganalyse je super, fantastické veci tam ukazujú zo zápasov, ktoré málokto postrehne počas zápasu.

Reagovat
Arne

To jo, akorát já bych z toho pochopil, že Jena loni byla největším překvapením Pokalu, než dostala od BVB naloženo... Což tak nebylo, pokud jsem dobře hledal.

Jo, Strunz, Helmer a spol. jsou výborní.

Reagovat
db18

No, dostali trojku - jako tým na sestupu z druhé ligy to špatné nebylo (ještě když jim chyběl nejlepší hráč), ale to neznamená, že si pro Dynamo přeji lepší výsledek a napínavější zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburger SV po dobrém vstupu do jara opět strádá a podruhé v sezóně by mohl vyměnit trenéra. Pevnou pozici nemá Joe Zinnbauer, kterého by podle informací deníku Bild mohl nahradit Bruno Labbadia. Ten již v severoněmeckém klubu působil v sezóně 2009/2010.

Dúfam ze to klapne

Oblubeny klub a oblibeny trener

Reagovat
smazaný uživatel

Labbadiu máš tak rád? Za tú sezónu 2009/10 alebo niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

Pride mi celkovu velmi sympaticky mal som ho rad vsade kde trenoval aj ako hrac bol dobry

Reagovat
smazaný uživatel

To ze Zinnbauer pojde je uz zase jasne.

Dufam ze nahrada nebude zase nejaky trener juniorky podarilo sa to

Hoffe s Gisdolom

Hannoveru s Korkutom

Bremenu so Skripnikom

Ale nemusi to vijst kazdemu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak áno, je to síce pekná stávka na človeka z prostredia klubu, ale často si pýta renomovanejšiu osobnosť s nejakými skúsenosťami. Inak pozeráš dnes dohrávku 2.BL?

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Pekarík musel v 75. minúte nedobrovoľne opustiť ihrisko so zlomenou nosovou kosťou.

Tú mu napravili ešte v sobotu večer v narkóze na berlínskej klinike. "Peter je tvrdý chlapec. Nasadiť masku a rovno na ihrisko. Taký je plán," citoval internetový portál kicker.de slová manažéra berlínskeho klubu Michaela Preetza.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší komentátor, kterého můžeme na českých a slovenských kanálech vidět

Reagovat
smazaný uživatel

*počuť

Reagovat
naheCZ

*slyšet

Reagovat
fenixLFC

*pocut

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy bude v novom šate?

Reagovat
SIRBRANIKE

Tá zelená je strašne agresívna. Skoro mi to vypálilo zrak, ale za Lorda, expresky a autobus:

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Azza

Reagovat
czech_mira

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

ten lord a autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Ingolstadt: Özcan - Levels , Matip , B. Hübner , Danilo - Roger - P. Groß , Pledl - Lex , Leckie - Mo. Hartmann

1860: Eicher - Kagelmacher , Schindler , Vallori , Wittek - Bülow , Weigl - M. Wolf , Adlung ,Bandowski - Okotie

DERBY

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra mohli udržať tu remízku hostia, v 2.polčase neviem neviem či budú schopný niečo vymyslieť, ten gól mi hneď pripomenul oba góly Gladbachu cez víkend, ibaže tam teč ku gólu nepomohla, dnes by to bez teči gól nebol. TSV bez nejakej poriadnej šance, náznaky má Okotie, kto iný aj....

Atmosféra od hostí famózna, lepšia ako v AA

Reagovat
smazaný uživatel

To je neštěstí, když hraje Bayern v sobotu v 15:30. Skoro vždycky musí být v přímém přenosu, ikdyž se souběžně hrají daleko zajímavější zápasy. Např. nedávno Leverkusen - Wolfsburg, teďka 7.3. opět živě Bayern v Hannoveru, oproti tomu se hrají souboje o poháry Augsburg - Wolfsburg, Schalke - Hoffenheim.

Reagovat
czech_mira

máš pravdu, ale lidi prostě Bayern chtějí

Reagovat
db18

Schalke - Hoffenheim asi bude bramboračka... oproti tomu Bayern je zárukou gólů (i když FCA - VfL by si zasluhovalo být v tv... jen škoda, že Augsburgu se pomalu přestalo dařit )

Reagovat
bayern987

Jenže tam ani tak nejde o zajímavost duelu, ale pouze o sledovanost, kterou řekl bych mají zápasy Bayernu nejvyšší.

Reagovat
clinger

on je ještě někomu Bayern sympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal Paderborn

Reagovat
smazaný uživatel

Super, remízka je tam! Paráda TSV. Ďalšia dôležitá strata pre Ingolstadt.

Reagovat
jenage

"Ukázalo se, že zdánlivě zbytečné zápasy do ligy patří."

A co kdyby se ukázalo, že nepatří? Zrušily by se?

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohí ste to nepochopili úplne, dovolím si tvrdiť. Veľmi vás zaujal nádpis, ktorý je nešťastný aj podľa mňa. Ide vlastne o to, že v posledných dvoch sezónach je to hlavne o tom, ako vysoko Bayern zvíťazi. Som si istý, že u ľudí ktorí Bayernu nefandia, tak u nich klesá sledovanosť zápasov Bayernu, proste si zapnú radšej niečo iné, ak majú tu možnosť. Autor ale chcel poukázať nato, že cez víkend nechýbalo mnoho a Kolín mohol pri zhode okolností zavariť Bayernu viac a aj mu zobrať 2 body.

Reagovat
edejv

to snad ne

Reagovat
edejv

ale jako fór dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund dneska proti Dresdenu bez Aubameynga a Sahina a v bílých dresech. Na to jsme zvědavý

Reagovat
db18

Šance pro Dynamo

Reagovat
Arne

Myslíš, že bude nějaká odveta za ty výtržnosti z Dortmundu?

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo..to vůbec nevím. Klopp na tiskovce říkal, že doufá, že vše bude v pořádku. Co jsem četl, tak prý přes 3000 fandů cestuje do Dresdenu.. Fakt nevím, snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohlo byť horúco aj v Leverkusene nie?

Reagovat
Arne

Tak zřejmě nějaký potíže budou... Už dva lidi, co mají s ultras scénou co do činění, dnes říkali, že fanoušci BVB něco plánují. A předpokládám, že když se o tom v Drážďanech ví, tak bez odezvy to asi taky nezůstane.

Reagovat
frankiefcb

live stream na tipáči, kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na SPORT1 normálně v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teraz nemám predplatený balíček tak som rád že tento týždeň vysiela ARD 2 zápasy, dnes Drážďany - BVB a zajtra nedáva Bayern, ale Offenbach - Gladbach Fantázia. Bayern bude na 99% jednoznačný zápas.

Reagovat
frankiefcb

nemám až budu bydlet sám, tka si něco takového určo pořídím, ta absence eurosportu a sportu mi začíná vadit.

Reagovat
db18

Aha, ti vlastně budeš koukat na tipsportu

Reagovat
frankiefcb

ale jinak dík, někdy to tipáč nestíhá a seká se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnější tým, než je Bayern neznám. Na jejich zápasy se prostě nedá dívat.

Reagovat
bayern987

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už sem poznal význam sedící reklamy v AA při zápasech Bayernu:

https://igcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10986195_689406434503898_967290496_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

#BVB #loanwatch: Jannik Bandowski has two goals and an assist in three games since joining 1860.

Včera to pekne a hlavne s rozumom trafil a prispel k dôležitému bodu: http://www.dailymotion.com/video/x2iic0b

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes diskusia k Pokalu tu?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
db18

OT: Policie dnes v Aalenu zadržela 23 fanoušků Hoffenheimu, když se chystali k útoku na fanoušky Aalenu...

zatím o tom psali jen menší servery, takže je to fakt, nebo nějaká ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bolo prekvapko hehe, ale tak fans Hoffe je taká zberba (nie v zlom) z okolia tak prečo by tam nemohli byť podobní exhibicionosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hoffe zacina mit radikaly mezi sebou.

Reagovat
db18

Měli... ale dneska zřejmě všechny fanoušky Hoffenheimu zatkli

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Die #Bayer04-Startelf: Leno - Donati, Toprak, Spahic, Boenisch - Castro, Rolfes - Bellarabi, Brandt - Calhanoglu, Drmic

Starting XI #Betze: Müller - Schulze, Orban, Heubach, Fomitschow - Ring, Jenssen - Matmour, Demirbay, Zimmer - Zoller

Reagovat
db18

Co, že nechytá Sippel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neviem kto tam je jednotka vlastne?

Reagovat
db18

Myslel jsem, že Sippel právě

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, ale Muller chytal fantasticky, až na tu nezhodu s Orbanom pri druhom gole no.

Reagovat
stas87

to si nemohol aspon v pokalu zahrat Jurchenko? k comu ho tam potom maju?dufam ze ho neposlali hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nehráva tak asi sa neukazuje na tréningoch žeby mal na Bayer, Pokal neni pripravák žeby ho tam dnes skúšali

Reagovat
stas87

Karim dnes nutne hrat nemusel a preco by nemohol dostat sancu?sak Müller isiel do Belehradu tiez ako mladucky a vystrelil vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri ňom je to fakt, že neodohral dokopy zatiaĽ vlastne nič. Ale ani šanca by nemala byť len tak zadarmo, lebo niekto je na súpiske. Dnes sa možno ešte dočká Ale to len hovorí o tom, že Bayer chce konečne niečo vyhrať a podľa toho je aj zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrať niečo v zmysle ako trofej samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

DFB Pokal je jediná možná trofej, o ktorú môže Leverkusen usilovať, takže nečudo, že tam Schmidt pošle takmer ligovú zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Jurčenko je na lavičke, do základu by som ho tiež nedával...

Mne sa tiež nepáči tá slabá rotácia, ale dnes Schmidta chápam, nechce to podceniť, K´lautern nie je jednoduchý súper, ale zas na druhej strane je treba cez nich postúpiť. Už tie kraje obrany plus Brandt s Drmičom sú celkom značný zásah do zostavy. S Jurčenkom to nevidím ružovo, v lete podľa mňa pôjde naspäť na Ukrajinu, niekde som čítal, že na to proste nemá. A skúšať ho v ostrých zápasoch je teraz prakticky nemožné, v lige je dôležitý každý jeden bod a aj pohár v tejto fáze už vyžaduje maximálnu opatrnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Ale páči sa mi vekový káder Lauternu, nad 26 zo základu má len Matmour.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream ak by niekto chcel: http://livetv.sx/en/eventinfo/294833_leverkusen_kaiserslautern/#webplayer_ifr|278086|294833|278086|82|1|en

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim XI: Grahl - Strobl, Toljan, Bicakcic, Beck - Schwegler, Rudy, Firmino, Polanski - Volland, Schipplock

Reagovat
smazaný uživatel

In all matches between Borussia and Dynamo at least one team has failed to score.

Pozoruhodná štatistika

Reagovat
smazaný uživatel

Langerak - Kirch, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Reus - Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Kircha super, dúfam že sa Ciro presadí a teším sa na Kubu.

Reagovat
db18

On tam stejně nemůže nikdo jiný nastoupit, ne? A proti Schalke už to nebylo tak zlé...

Reagovat
smazaný uživatel

No na lavičke je Sokratis akurát on by tam možno mohol zaskočiť, a mladý Dudziak.

Reagovat
db18

Wiegers - Vrzogic, Hefele (C), Erdmann, Teixeira - Tekerci, Moll, J. Müller, Kreuzer - Eilers, Andrich

Kirsten, T. Müller, Jimi Müller, Dürholtz, Stefaniak, Comvalius, Fiel

Hmm, Wiegers se prosadil jako jednička SGD?

Reagovat
smazaný uživatel

#SCF #dfbpokal Startelf vs #effzeh: Bürki-Günter,Torrejon,Höhn,Mujdza-Schmid,Darida,Schuster,Philipp-Schahin,Mehmedi

Horn – Brecko, Maroh, Wimmer, Hector – Vogt, Lehmann – Olkowski, Halfar, Risse – Ujah

Reagovat
smazaný uživatel

Krmaš, Guedé aj Švento na lavičke

Reagovat
db18

http://tinyurl.com/owbll63

Rangnick pokračuje...

Reagovat
Arne

Ty vole, z něj se stal normální imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Ty seš jasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bílé dresy dobrá změna

Reagovat
db18

Darida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slušný beton

Reagovat
db18

Pevnější než ten o víkendu...

Ale jak se všechno odehrává uprostřed hřiště, tak to vypadá docela vyrovnaně

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je jen zaminka, uzivej si neskutecne peklo na stadionu

Reagovat
frankiefcb

Peklo je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra skvělá, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Marco? Vstávej!!!

Reagovat
frankiefcb

neskutečné jakou má ten synek smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad ani není možné............

Reagovat
frankiefcb

Takový sympoš si to prostě nezaslouží.

Reagovat
bayern987

Reus Snad to neni vážný.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Reusom? Vyzeralo to zle? Podľa mňa dnes vôbec nemal hrať, ideálny zápas pre trojku Kampl- Mkhitaryan- Kuba

Reagovat
smazaný uživatel

Seknul mu zase levý kotník..u něj vypadá každý zákrok zle

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kotník? Tak to je v prdeli toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan Calhanoglu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase Marco...

Reagovat
db18

Trošku rozdíl, oproti "Sparta válec"

http://tinyurl.com/mmyfooa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

oplati si zapnut SGD-BVB kvoli hre?je to zaujimave?

Reagovat
stas87

*sa

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by v takovymdle zápase zajímala hra?

Reagovat
stas87

mna dobru atmosferu mam rad ale viac sa pri zapase venujem hre,casy kedy to bolo naopak uz su prec

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumim, asi mi tuta fáze taky časem čeká, tak pak je odpověď spíše ne. Ale strašně bych si přál, ale je to úplně nereálný, aby Dynamo vyhrálo DFB Pokal a zahrálo si Evropskou ligu, po stránce fanouškovský kultury a atmosféry by to byla ozdoba soutěže. Jenom když si představím ty desetitisícové výjezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Európa a svet pozerali hehe...ale nemeckú fanúšikovskú scénu už výborne propagujú či už BVB v LM, v EL napr Frankfurt či Gladbach. Tam boli tiež často výjazdy siahajúce k 10 k.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nudný, statický a o ničem...

Reagovat
stas87

vdaka cakat na obrat kozlov je asi nezmysel..aj tak skoro stavam takze akurat si spravim veceru a pojdem spat,som po futbale a celkom unaveny

Reagovat
smazaný uživatel

uděláš dobře..u nás to přinejlepším vidím na ušmudlané vítězství

Reagovat
db18

Akcí moc neuvidíš, BVB si na hře Dynama láme zuby a SGD spoléha na protiútoky nebo závary ve vápně po standartkách... (sudí pak Dynamu akorát zatrhl jeden slibný protiútok kvůli vymyšlenému ofsajdu, ale zase si nevšiml úderu loktem do obličeje Imobileho)

Pro nestraného fanouška to asi zas tak koukatelné nebude...

Reagovat
stas87

co je zac ten Eilers?

a Streibinger v Regensburgu asi neziari,ze?

Reagovat
db18

Já teď Regensburg neměl šanci vidět - streamy skoro nejsou

Proti Dynamu byl ale u všech gólů bez šance...

jinak tady jsou i highlighty: https://www.youtube.com/user/SSVJahnTV/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0 tak se pak někdy můžeš mrknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikej mi, že si se v sobotu nebyl v Regenburgu podívat. Hezkej fotbal, v první půli trapní domácí, v druhym zase hosté a fajn atmosféra. Ale ten novej stadión se mi vizuálně nelíbí, a navíc to místo... Zlatej starej stadion u pivováru s pivnicí, která byla logicky v sobotu zavřená

Reagovat
db18

...ty tam jezdíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam za celej život byl tak 3. Ale když tam hrálo Dynamo tak jsem si to nemohl nechat ujít. By mě zajímalo jak se tak stane, nemyslím to nijak posměšně, že někdo fandí a sleduje takovýto malý a regionální tým z Německa?

Reagovat
db18

Aha, tak já myslel, jestli se náhodou neznáme, tak to asi ne...

No, začalo to jako (neoficiální) přátelství mezi fanouškama RGBG a Viktorky, tak jsem tam párkrát s kamarádama taky jel (jelikož jsme se bavili/se bavíme i s Němci, co jezdí/jezdili k nám - i když poprvé mne sebou vzali snad jen kvůli tomu, že umim německy ), akorát teď ty vztahy šli úplně do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

Od vidění možná. Mě vždycky strašně zajímal ten příběh, jak před lety vzniklo a vyvíjelo se to přatelství, resp. družba/nedružba, ale neměl jsem se koho zeptat a teď tu narzim na člověka, kterej stál u zrodu . Že to šlo do hajzlu jsem slyšela a čet, ale proč a jak, kdo s kym nevim. Jinak upřímně kotel domácích v tom sobotním zápase obrovský zklamání, to takhle bejvá normálně? Loni na druhou ligu mi to přišlo výrazně lepší, a z fotek to dycky vypadalo opticky dobře, viz. jejich sice malý ale povedený a propracovaný chorea.

Reagovat
db18

Já jsem nestál u vzniku, já se přimotal až o dost později, takže k tomu taky moc nevím...

A já letos byl jen na výjezdu na Dynamu... Takže k tomu taky nemám co říct Ale ten kotel je taky docela blbě umístěný, že to pak mimo kotel není moc slyšet (akorát teda v tv docela slyšet jsou, když je kamera na hlavní tribuně), ale možná to je taky daný výsledkama

...a loni se taky už hrála třetí liga

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tim se dost zúžuje okruh lidí, i skupinu už bych byl schopnej typnout No tak to sem tam teda byl předloni, to to letí

Reagovat
db18

A u toho stadionu se snad inspirovali od rivalů z Ingolstadtu Nakonec pro 4. ligu ani nový stadion potřeba nebude

A to nové místo taky není ideální no... (akorát teda když člověk přijede autem, tak se pak nemusí táhnout přes město)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale okolo nic, takže když se budeš chtít podívat do města, na památky, pivo a tak, tak se zase budeš táhnout pořádnou štreku do města. Já prostě takovýdle Autobahn stadiony nemusím, to je holt českej zvyk, že máme stadiony v centrech měst, u řek atd., kde se ale nedá skoro ani zaparkovat, holt všechno má svý.

Reagovat
Kily

mně tedy Regensburg v první půli trapný nepřišel, herně ten první poločas byl vyrovnaný, rozdíl dělal Eilers, který na rozdíl od domácích svoje šance proměnil a pak dal penaltu, která kdyby se nepískala, tak se moc lidí divit nebude

Reagovat
db18

A Eilerse jsem zase neviděl tolikrát, abych ho mohl nějak hodnotit, ale dneska s ním má občas problémy i BVB

Jinak Dynamo ho přivádělo jako gólového záložníka, teď se ale už přesunul spíš do útoku

Reagovat
Kily

Eilers byl prezentován jako velká hvězda vlastně hned od začátku, je to křídlo, až po odvolání Bögera se posunul na hrot. Na začátku sezony těžil z toho, že ho soupeři neznali a byl hodně vidět i během hry, po pár zápasech se na něj soupeři začali soustředit a on na to zareagoval tím, že začal dávat spoustu gólů. Proto jsem se třeba v září strašně divil, jak ho Regensburg mohl nechat v první půli utéct samotného na brankáře. Určitě by Eilers mohl zapracovat na zakončení, s proměňováním šancí má trochu problémy, jen v sobotu za druhý poločas nedal tři nebo čtyři tutovky, ale je to zajímavé, po sestupu odešel do Paderbornu Ouali, který na první ligu nemá a přišel Eilers, který je prvoligovým hráčem už dneska, divné, že v tomhle věku je pro něho vrcholem třetí liga

Reagovat
Arne

Mně Eilers hrozně připomíná Essweina... Tím celým působením v Dynamu.

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli hre ee, ale atmosféra

Reagovat
Wat

Moc pěkná akce u toho gólu Daridy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár dnama jsem zjistil, že v Berlínském Dynamu působí od léta 2014 odchovanec Viktorky Lukáš Nový.

Reagovat
DieFohlenBMG

šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Super informácia, písal o tom nejaký novinár alebo si našiel rozhovor, či len transfermarkt si prechádzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..ten kapitán Dresdenu mel za ten loket vidět žlutou a to hned!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak herne v Dražďanoch dosť opatrný zápas, až moc. Ale domáci hrajú výborne z pohľadu organízácie, bloku, dostupovania, ten samostatny najazd mohol byť zrejme pustený lebo si zbiehal presne z polovičky hráč domácich.

Ešteže mám zapnuté na nbooku aj Leverkusen, tam sa toho dialo o dosť viac. Nádherná bomba do brvna od Bellarabiho, a ďalší priamy kop do zbierky Calhanoglua. A počas zápasu nádherné zákroky Lena aj Mullera.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Reus nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. Děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mats chtěl jako správný kapitán napodobit domácího kapitána

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo klidně na rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro

Reagovat
db18

Ten komentátor Freiburgu oddechuje a dělá přestávky, jako kdyby tam na hřišti běhal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec byl druhý poločas o něco lepší (z obou stran) a nějaké šance jsme si připravili (a zahodili).

Zase nám pak pomohla obrovská chyba v obraně, ale třeba i pochválit Cira. Odmakal to dneska pěkně a dal 2 goly. Ještě k tomu mohl mít jednu asistenci, když nahrál Ramosovi na tutovku.

Opět bez inkasovaného golu a jsme v čtvrtfinále..z tohodle pohledu to je super

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, 2.polčas o niečo lepší/zaujímavejší. Ciro to odmaká furt preto ho mám rád, dnes mu to tam konečne padlo a práve to potreboval, proste paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nejdůležitější věc: Reusovo zranění není vážné a dokonce by měl podle Zorca být v pořádku na zápas s HSV uff...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak to som si vydýchol teda snáď to tak bude.

Reagovat
Arne

Kloppo říkal, že HSV nestihne, ale je to jenom koňar. Kotník ne, což je hlavní.

Reagovat
Kily

aspoň že tak

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

být to Bayern, tak tam je ještě Neuer

Reagovat
stas87

tu bol odkop Bürkiho,zrejme po ofsajde ale nevidi sa to casto

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

no... tak za 0:2 může bvb opravdu hodně ráda ještě že tak, postup a marco bude v klidu doufám

dynamo za kvalitu a atmošku rozhodčí za ty kokotiny

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som štúdio na ARD, prišiel tam Nemeth, neskôr aj Klopp. Hosťom tam bol Nemeth Scholl. Nemčina Nemetha takmer dokonalá, aj prejav a émocie a grimasy také nemecké hehe, už mu tečie nemecká krv

Inak rozoberali tam tiež tu dopingovú kauzu, ale rozumel som prd

Reagovat
smazaný uživatel

*Mehmet Scholl sorry

Reagovat
smazaný uživatel

A idú zostrihy na ARD ak niekto má záujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aalen fantastický výkon, kopec čistých šancí, to som od nich vôbec nečakal. Proste DFB Pokal.

Freiburg - Kolín zo zostrihu vyzeral ako zaujímavý zápas, kde sa furt niečo dialo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, zda to tu bylo, ale takový pěkný náběh do sektoru se jen tak nevidí

https://www.youtube.com/watch?v=nO5p6-RF2rk&t=80

Reagovat
smazaný uživatel

Stači ti haha

Reagovat
Arne

Věčná škoda toho gólu na 0:1, bez toho to mohlo dojít klidně do penalt... BVB bylo bez Reuse bezzubý, žádnou opravdovou šanci vlastně ani nemělo. V poslední době si vybírá zpět to štěstí, který mu chybělo na podzim, to je prakticky co zápas, to branka darovaná na podnose... Tu chybu bych ale neházel jen na Hefeleho, bylo jen otázkou času, kdy něco takového přijde, když se na takovým povrchu začne tým kalibru Dynama snažit konstruktivně rozehrávat zezadu.

Pokud ale má Dynamo bojovat o postup, tak dobře, že vypadlo... Zážitek na stadionu, kdy ještě čtvrthodinu po zápase stále znějí "wechselrufe" a nikomu z Káčka jakoby se nechtělo pryč, je k nezaplacení. Jinak ten kápo, jak dobře zvládá K-Block, tak není poprvé, kdy totálně zabije ostatní tribuny. V okamžik, kdy ti stojí celý stadion a můžeš ho nějakým vhodným chorálem na nohou udržet, bys tam neměl pustit nějakou sračku, kterou zná stovka půlka kotle.

Jsem zvědav na sobotu, na ten Grosspaspach by mohlo přijít znovu vyprodáno... Oni prý na podzim Dynamo na té své vsi pěkně uvítali, takže teď budou vážení hosti, vše bude probíhat přátelsky, nebude ani oddělený sektor hostí a lístky se budou pro domácí fans prodávat i tam. Díky tomu by mohl padnout další rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera sem viděl Dynamo od té prohry s Arminií... Ta obrana s čele s Hefelem je strašná furt nebo to byl faktor BVB ?

Jinak když nepočítám Tekerciho a Eilerse, tak ten tým mi příjde takový.... Že si myslím, že i uměle poslepovaný Baník by jim dal trojku.

Reagovat
Kily

celá defenzivní činnost je špatná, i vyhrané zápasy jsou často o tom, že soupeř během nich nepromění docela dost šancí. Je to paradox, v létě se poskládal nový tým a nejlepší zápasy odehrál hned na začátku sezony, s postupem času se místo sehrávání a zlepšených výkonů dostavily chyby. No a Hefele, no, vůči němu mám dost výhrad už od podzimu, ten za letošek vyrobil už spoustu laciných hrubek, ta včerejší je ojedinělá tím, že byla první, ze které padl gól

Reagovat
Arne

To je hrozně blbý soudit z jednoho zápasu a navíc proti Dortmundu... Navíc oni mají doma kombinačně problém kvůli hřišti, je fakt špatný a nový má být až v červnu.

O té obraně líp poreferuje Kily, já na Dynamo pravidelně nekoukám, vidím odhadem tak jeden ze tří až čtyř zápasů.

Reagovat
Kily

je pravda, že se trochu pozapomnělo na to, že jasnou prioritou je liga a co nejrychlejší návrat do 2. Bundesligy, pohárem se žilo hodně, tohle je taková výhra ve vyřazení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dynamo sa celkovo prezentovalo výborne, ako herne (BVB ich nejak výrazne nepredčili), tak hlavne atmosférou samozrejme.

Inak užíval si si hlavne atmosféru, alebo si sa snažil aj sústrediť na nejaké herné prejavy oboch tímov? A aká bola cena lístkov na tento zápas, prípadne aj v porovnaní na ligové zápasy?

Reagovat
Arne

Prakticky jenom atmosféru, o hře v K-blocku nemáš nějak moc přehled... Na začátku, jak se mávalo s těmi vlajkami, tak jsem neviděl vůbec nic.

Lístek na stání byl za 16 eur, normálně stojí 12,5, takže příplatek tam je, ale nic hrozného.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode cena, ty si sa ako dostal priamo do K-Blocku?

Reagovat
Arne

Já většinou chodím tam, i když už jsem vyzkoušel i všechny další tribuny... Konkrétně na tenhle zápas díky švagrovi, který si začátkem listopadu zaplatil členství v klubu a mohl tak dva lístky přes net urvat. Volný prodej vůbec nebyl, takže členství nebo permanentka byly jedinou cestou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele