PARKER DO WEST HAMU NA PĚT LET

07.06.2007, 13:24
Aktuality
West Ham United svým fanouškům představil první letní posilu, z Newcastlu do Upton Parku míří záložník Scott Parker. "Kladiváři" za 26letého fotbalistu zaplatili sedm milionů liber a podepsali s ním pětiletou smlouvu...

"Jsem šťastný, že se Scott takto rozhodl. Známe se již od chvíle, co jako školák přišel do Charltonu. Přichází do klubu s tím, že mu chce pomoci na cestě dopředu. Je přesně tím typem hráče, jakého jsem do klubu chtěl přivést," pochvaluje si manažer Alan Curbishley, který s Parkerem dlouhá léta spolupracoval v Charltonu.

Parker přišel do Newcastlu před dvěma roky a v klubu byl velice populární, po odchodu legendárního Alana Shearera mu dokonce byla svěřena kapitánská páska. Jeho místo v kabině "Strak" zaujme Joey Barton, jehož si nový manažer Sam Allardyce přivedl z Manchesteru City.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sice to mohlo být levnější, ale aspoň, že tak...

Reagovat
HOST*

West Ham je bohatej klub, si to muzou dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že by měli za každého hráče platit více, než jaká je jeho cena. Aby jsme si na sebe neupletli bič jak Chelsea...

Reagovat
HOST*nofan

A co Newcastle ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele