PARK ODCESTOVAL DO AMERIKY

27.04.2007, 14:10
Aktuality
Zranění záložníka Manchesteru United Parka Ji-sunga je vážnějšího charakteru, než se na první pohled zdálo. Korejský reprezentant již měsíc nehraje a zřejmě přijde minimálně o zbytek letošní sezóny. V nejhorší variantě by se na hřišti mohl znovu objevit dokonce až za rok...

"Park odletěl do Ameriky na testy, společně s ním odcestoval i můj korejský obchodní partner, aby našli příčinu přetrvávajících problémů," informoval hráčův zástupce Chiel Dekker.

"Vypadá to na vážnější problém a zřejmě přijde o zbytek sezóny. Je velmi zklamaný a zároveň šokovaný, když se proti Blackburnu zranil, nečekal, že by to mohlo být tolik vážné," popisuje Dekker pocity svého klienta.

Park tak Manchesteru United s největší pravděpodobností nepomůže ve zbývajících zápasech Premier League, finále FA Cupu a semifinálové odvetě Ligy mistrů. A to možná nebude všechno, z anglického zákulisí totiž již prosákly informace, že poraněné koleno by ho mohlo připravit o rok kariéry.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

tak to je pekne v prdeli

Reagovat
HOST*

to jo no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele