Parejo: Byl to těžký zápas, ale dokázali jsme to

26.08.2015, 19:15
Aktuality
Valencia z úvodních tří soutěžních zápasů nové sezony vyhrála jenom jeden, přesto panuje v jejím táboře spokojenost. Španělský klub si po dvouleté odmlce znovu zahraje Ligu mistrů, svou účast v základních skupinách stvrdil včera v Monaku...

"Tohle je Liga mistrů a proti nám stál velký klub. Byl to těžký zápas, ale dokázali jsme to. Nyní jsme tam, kde si zasloužíme být!" Je neuvěřitelné, že nás sem přijela podpořit taková spousta fanoušků. Slovy nelze popsat to, co jsme cítili, každopádně postup patří jim všem. Hodně nám pomohli," řekl po utkání záložník a kapitán Dani Parejo.

Valencia si do Monaka vezla výhru 3:1 z domácího duelu a do hlavní fáze soutěže jí posunula i prohra 1:2. Důležitý moment včerejší odvety přišel již ve čtvrté minutě, v níž se prosadil útočník Álvaro Negredo.

"Pro Negreda samotného bylo důležité, aby dnes nastoupil. V týdnu jsem ho viděl trénovat a byl opravdu hladový. Řekl jsem mu, že pokud by chtěl, může nás klidně dostat do základní skupiny," nechal se dále slyšet Parejo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

5 účastníkov bitches

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, skupiny LM jsou tam !!! Nicméně strašně připosraný výkon Vale zejména v druhém poločase .. Hra třeba právě Daniho Pareja mě moc v klidu nenechává .. nutné je se však posílit o elitního stopera. Otamendi strašně chybí

Reagovat
Murtago

Ty nohy má nějak divně

Reagovat
smazaný uživatel

5 zástupců v LM. V předkole vyřazený tým, který si minulý ročník dal nějakého šaška Wengera k snídani.

Reagovat
king23

Tak Arsenal není zrovna měřítko kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól od Negreda to by som od neho nikdy nečakal nádhera

Reagovat
hntlyl

to ho moc neznáš teda

Reagovat
smazaný uživatel

Negregolazo

Reagovat
Bayernista18

Negredo má fantastickou techniku právě.

Reagovat
smazaný uživatel

I přes gól v prvním zápase proti Monaku hrál v obou zápasech hrozně. Vůbec nechápu Nuna, že ho pořád staví.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím, že velký vliv na jeho setrvání v základu má kapitánská páska. Nejsem jediný, který je spíše jeho kritikem, než obdivovatelem ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Už aby byl zpět Gomes.

Reagovat
Phillipinho

Na Pareja muzete nadavat, ale on je proste strasne dulezity hrac. Hodne riskuje a ztraci mice, ale potom da bud rozhodujici pas anebo gol. Gomesovi presne tahle efektivita chybi, proto tak dulezitym hracem pro vas zatim neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten postup bol jasne nezaslúžený. Nevadí mi ani tak obranná taktika ale tá herná bieda, Martial bude velky hrac, buduca superstar ak sa nic vynimocne nestane, co by som dal za to aby Valencia kupila hracov ako Martial a Bernardo Silva..

Co mna osobne stve ze sa zaujimame o hracov, ktori nemaju potencial, ako Ceryshev, Vrij, Duarte, to nech radsej kupia Garrya a maju istotu. Vrij co dneska spravil, tak ma presla chut.

No v tom dvojazapse s Monacom co zase sa budem opakovat, ale neskutocna ma zaujal Martial, predtym sm ho nevnimal ina, ale toto... cudujem sa ze atletico siahlo po oplasenom Carrascovi, Martial je niekde uplne inde

Reagovat
-Kopy-

Postup zasloužený je a Ceryshev a Vrij potenciál určitě mají.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no ja som to videl inak. Monaco v tom dvojzapase bola lepsie podla mna. Ceryshev na valenciu potencial nema, a Vrija nemam nasledovaneho akurat teraz v Leverkusene, horel ako papier.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele