Paquetá se chystá do Evropy, na jeho příchodu pracuje AC Milán

12.10.2018, 11:58
Aktuality
V dresu AC Milán v minulosti zářila řada brazilských hvězd a další z nich se může stát Lucas Paquetá. Talentovaný záložník v létě oslavil jednadvacáté narozeniny a hodně hlasitě o sobě dává vědět díky výkonům ve Flamengu, Rossoneri o jeho transferu úspěšně jednají a už brzy může být přestup zpečetěn...

Paquetá za první tým Flamenga v lize zatím stihl 41 zápasů a na svém kontě má i deset branek. Vedle Milána ho sledují rovněž zástupci Paris Saint-Germain a Liverpoolu, úspěch při jednáních ale zatím slaví Rossoneri.

Přestupová suma nebude nejnižší a podle tisku bude činit 35 milionů eur, vedle nichž mohou do Jižní Ameriky putovat další finance v závislosti na bonusech. Některé prameny dokonce hovoří o tom, že je dohoda na světě a brazilský reprezentant se podrobil zdravotní prohlídce, tak daleko ale vše zatím není.

"Přestup do Milána ještě uzavřen není, my sami preferujeme mluvení o věcech teprve ve chvíli, kdy jsou dotaženy do konce. Jednáme," oznámil sportovní ředitel slavného brazilského klubu Carlos Noval.

"Jednání probíhají a zatím nebyla uzavřena. Myslím si, že by vše doladěno mohlo být v průběhu nadcházejících dvou týdnů. Mělo by se jednat o několik týdnů, to zcela určitě," informoval dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
Inzaghi

Reference jsou na něj parádní, tak snad naplní alespoň polovinu očekávání. Po zběžném youtube scoutingu jsem pro. Není to jen hračička, naopak to vypadá, že umí i přitvrdit a je to dříč, což Rino určitě ocení: https://twitter.com/corsMatteo/status/1050002479704920065

Navíc nám v kádru zoufale chybí hráč, který zvládá přechod 1v1 a umí vytvořit přečíslení v situacích, kdy je soupeř vzadu zformován. Jako alternativa na oba kraje zálohy super. Jen připomínám, že aktuálně jsou na lavičce na jeho pozici jako náhradníci Bakayoko a Bertolacci. Pokud se chytne, čekám, že časem nahradí na mezzale Jacka, který aktuálně hraje svůj strop a čekám, že po třicítce už u něj budou stále častější výpadky formy jako ten loňský. Navíc konečně zase budeme mít brazilský talent, což k nám v předešlé dekádě vždy patřilo. V neposlední řadě je příjemná změna, že dokážeme v konkurenci PSG zase přivádět světové talenty, místo tahání hráčů za zenitem s přepálenýma smlouvama. Paqueta by měl brát 1,5m.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso nedává souboje 1v1 ?

Reagovat
Inzaghi

Suso se kolem vápna dokáže 1v1 zasekávačkou uvolnit ke střele či centru, ale na to, aby někoho obešel, utekl mu a potáhl míč třeba o dvacet metrů, bohužel nemá rychlost. V takových situacích obvykle volí další zasekávačku a některé nadějně rozjeté akce tím zpomaluje. S Paquetou a potenciálně Castillejem, až (a pokud) se adaptují, by se snad měla zlepšit i naše schopnost vést rychlý brejk.

Reagovat
salaminoo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Niečo mi ušlo, alebo od kedy je Paquetá krídlo a nie to ešte výbušné krídlo? Však on je playmaker (mimochodom, to nám v zálohe presne chýba).

Reagovat
Inzaghi

Však v původním komentáři píšu, že ho primárně vidím na mezzale.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to já vždy myslel že o rychlost nouzi

Reagovat
smazaný uživatel

nemá ....

Reagovat
Eldarion

Podľa whoscored najlepšie hodnotený hráč brazílskej ligy čo zas nie je žiadna záruka ale keď ho osobne chcel Leonardo ktorý ten čuch na talenty proste má (Kaká, Pato) tak som na neho zvedavý a dúfam, že príde

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Kaká by AC v současné době jedině prospěl.

Reagovat
Eldarion

To áno aj keď tento je aj defenzívne ladený resp. vie hrať aj hlbšie než Kaká

Reagovat
Kaka14

Preto som rad že sa Leonardo k nám vratil, však s Berluskonym a Galianym keď už nemali prachy to určite nebolo ľahké .... nie ho zatracovať ako niektorí

Reagovat
Yanek

Tak kdyz sel dobrovolne k uhlavninu rivalovi... O tom se nediskutuje, zvlast s jeho historii v AC.

Reagovat
Kaka14

Inter by som nenazýval doslova rivalom ..... je to tím s ktorým sme v najlepších časoch vo veľkom vymienali hráčov, bez toho by k nám nikdy neprišiel napr. Seedorf, Pirlo ..... a navyše sme na jednom štadióne, takze sa spolu musia aj funkcionári dobre poznať ....

Reagovat
Yanek

Neznám lepší definici slova rival, než je Inter. Samozřejmě, že lidi z managementu k sobě chovají respekt a jednají v ekonomickém zájmu, to platí obecně. Je ale důležité vědět, co rivalita znamená pro fanoušky, kteří navíc mají své koně a legendy.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jeho schopnosti nikdo nezpochybnoval, charakter ano..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, snad se v Evropě prosadí. Bohužel dnes u Brazilců jeden nikdy neví.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro AC výborná volba, podobný hráč mi v jejich kádru chybí. Navíc si myslím, že i Rino s ním nebude mít problém, jelikož to není žádná brazilská rozmazlená hvězdička, ale naopak velký bojovník.

Reagovat
didosh

Reference jdou na něj dobré...tak uvidíme jak se chytne...těším se na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Baguetá

Reagovat
Deki

https://fotbal.idnes.cz/milan-skriniar-rozhovor-08u-/fot_reprez.aspx?c=A181012_191401_fot_reprez_ald

když překonáte první otázky o zájmu lepších klubů jak Inter a že "proč tam Milane nejdeš?" tak dobré čtení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte šťastie, že zmluvu má až do roku 2022. Ale plat má na svoje kvality a potenciál zatiaľ relatívne nízky, takže predĺženie zmluvy do roku 2023 alebo 2024 a zvýšenie platu by bolo najlepším riešením. Najviac ma bude mrzieť asi to, ak ho predáme za 80 mil. eur a kúpime druhého Ranocchiu, Maria alebo Gabigola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Omlouvam se za OT: Nemel by nekdo z vas zajem si letos vyzkouset a zahrat mistni NBA fantasy ligu? Pokud by nekdo mel zajem, ozvete se mi do zpravy, diky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele