PANDIANI PODEPSAL BIRMINGHAMU

06.08.2005, 19:53
Aktuality
Birminghamu City se nakonec podařilo zkompletovat přestup uruguayského útočníka Waltera Pandianiho ze španělského Deportiva La Coruňa. Tento transfer bude anglický klub stát dva miliony liber.

29letý Pandiani už minulou sezonu v Birminhamu hostoval, v Anglii podával velice dobré výkony, a tak se Blues rozhodli hráče získat natrvalo. Pandiani podepsal v novém působišti tříletý kontrakt.

Manažer Steve Bruce má tak nyní v útoku velkou konkurenci, na Pandianiho postu totiž nastupuje Mikael Forssell, Emile Heskey a Clinton Morrison.

Uruguayský útočník vsítil v dresu Birminghamu ve čtrnácti zápasech čtyři branky. Dokázal se mimo jiné střelecky prosadit proti Chelsea, Arsenalu a Liverpoolu.

Autor: David Kubáň

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Maniac

Podle mě bude hrát Pandiani s Forsselem, kterej je mladej a starší Heskey bude něco jako Eso na posledních 20 minut.Skvělej nákup, ikdyž jsou to naši rivalové....Birminghamu se moc často neříká Blues to spíš chelski

Aston Villa 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi ty "blues" moc neseděj, něco podobnýho, jako když se v médiích říká ManU "reds" a ne "red devils", pokud vim, tak "reds" sou přece hoši ze Španělska, teda z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak z tohohle doslova šílím!

Reagovat
smazaný uživatel

mě by spíš zajímalo proč skončil v Deporu (ho vyhodili z)

Reagovat
smazaný uživatel

v Deporu se mu moc nelíbilo, Birmingham si naopak zlíbil hodně(příjemná atmosféra atd..)

Reagovat
smazaný uživatel

boje o místo s Tristánem? které mu vzal? .....

Reagovat
HOST*yarda

Mám pocit, že měl nějaký sprostý kecy buď na hráče nebo na Iruretu a pak se to s ním vezlo...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky mu w Birminghamu asi wic plati

Reagovat
smazaný uživatel

nebo má prostě blíž k Chelsea, tam chce teď přece každý, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeśli Xavi nie wystąpi na pozycji DM'a, pozycja w wyjściowym składzie van Bommela, stoi pod dużym znakiem zapytania, choć niewykluczone, że i Holender może wystąpić na pozycji pivota

prelozi mi niekto prosim tento text. dik.

Reagovat
HOST*Brl

Ak Xavi nenastúpi na poste defenzívneho záložníka, je veľmi otázny post van Bommela v základnej zostave, hoci nie je vylúčené, že i Holanďan môže nastúpiť ako štítový záložník. (s tým posledným si nie som totálne istý, lebo pivot, to by podľa mňa mohol byť aj stredný útočník, ale to určite van Bommel nie je)

Reagovat
HOST*yarda

Pivot se říká ve fotbale střednímu záložníkovi, i ve Španělštině. Doslova, "že se kolem něj točí hra mužstva", v házené a basketu je to něco jiného, tedy střední útočník. Nevím, jak se to takhle rozdělilo...

Reagovat
HOST*yarda

Ku.va...španělština s malým "š"...

Reagovat
smazaný uživatel

tady trhem další rekord jako u Robinha: akorát tady bude NEJMENŠÍ počet příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda newim ale u toho clanku ze Gronjaer prestupuje do Stuttgartu je 13 prispewku takze k tomuto clanku musi jeste nekdo napsat jeden prispewek a bude wyrownano

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, hned du na to, ale teď už by byla ptřeba 4 příspěvků, tohle sme asi projeli. Prosím redakci o nějakej naprosto nezajímavej článek, aby do diskuze přibyly pouze 3 příspěvky o tom, že je to nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká okurková sezóna v LaLize že tady nejsou žádný nový články? A to prej že se sem dávaj jenom příspěvky o Barce a Realu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele