Palermo má dalšího trenéra, dočasným řešením je Tedesco

26.01.2016, 20:07
Aktuality
Dalšího trenéra má v letošní sezoně italské Palermo. Na lavičce sicilského klubu stále nemůže působit Guillermo Barros Schelotto, který neměl potřebnou licenci, ve funkci ho pak oficiálně nahradí Giovanni Tedesco...

"Ze srdce děkuji všem fanouškům Rosanero za jejich zprávy, které jsem během poslední noci dostal. Jste báječní... je to jako dát gól v derby," napsal Tedesco na svém facebookovém profilu.

43letý Tedesco jde do známého prostředí, v Palermu totiž v minulosti čtyři a půl roku hrával a v létě 2010 zde také ukončil kariéru, aby se o rok později ujal kormidla rezervy. Vedle toho vedl ještě italské Foligno a maltské celky Floriana a Birkirkara.

Letošní sezonu na lavičce Palerma začínal Beppe Iachini a 10. listopadu jeho povinnosti převzal Davide Ballardini, který ovšem vydržel pouze dva měsíce. Vedením týmu byl následně pověřen Schelotto, ten ale stále nemá potřebné oprávnění a v duelech s Janovem a Udinese ho zastoupili Fabio Viviani a Giovanni Bosi. Tedesco mu pak své místo uvolní ve chvíli, kdy Schelotto získá potřebnou licenci.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Woods

toto je snad vtip .... oni menia trenera 5 krat do roka a to som si myslel ze Abramovic je cvok ....

Reagovat
Kucka
Reagovat
smazaný uživatel

mazec..vedel jsem ze casto meni, ale tohle uz je moc

Reagovat
mojmira

Tak asi teda tady:

AC MILAN: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli; Honda, Poli, José Mauri, Boateng; Balotelli, Luiz Adriano.

ALESSANDRIA: Vannucchi; Sosa, Sirri, Morero, Sabato; Nicco, Loviso, Branca; Marras, Marconi, Fischnaller.

Nic jiného než výhra už opravdu nepřichází v úvahu. Los nám otevřel vrata až do finále a nedojít by tam byla vážně ostuda. Jsem zvědavý na Balotelliho, to jak odchodil 25 minut proti Empoli mě fakt nasralo a jestli to dneska předvede znovu tak ať už jde vážně do prdele. Dost se těším na Mauriho, čekal jsem, že bude dostávat víc šancí. Poli zatím tuhle sezónu celkem bída, tak snad dneska zabere. Obrana až na Záplatu slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl hrát Calabria, ale jinak dobrá sestava

Reagovat
mojmira

Rychle toho Cacerese za De Sciglia

Reagovat
GEGE

Reagovat
CubONE

Jebe ti, nie?

Reagovat
mojmira

ale nemyslel jsem to vážně akorát to DS v prvních 20 minutách pěkně sral

Reagovat
domingo

35. zmena trenera od prelomu tisicileti

Reagovat
mojmira

No není to vyloženě hrůza, ale proti takovému soupeři máme v poločase vést 2:0 bez gólů po penaltě. Abbiaty docela nejistý nohama. Stopeři solidní. Z De Sciglia mám smíšené pocity, až jednou někomu pošle kvalitní centr tak bouchnu flašku. Antonelli opět fantastický. Dost se mi líbí Mauri, je vidět že chce hrát. Mario překvapivě běhá a Adriano je v soubojích výborný. Sundal bych Poliho, ten víceméně nic nepředvedl a skoro jsem si ho na hřišti nevšiml.

Teď tam fouknou co nejdřív 2 fíky ať si můžou kopnout i mladíci z lávky (i když teda, do hry jsou tam dva ).

Reagovat
Ragazzo d'oro

Abbiati je nejistý ve hře nohou po celou svou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Němec do Palerma?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele