Özil: Jsem otevřený jednání s Arsenalem

13.03.2017, 17:50
Aktuality
Arsenalu se letos opakovaně nedaří, do spojení s odchodem z Londýna se tak nedostává jen manažer Arséne Wenger, ale třeba i Mesut Özil. Ten nyní uvedl, že je otevřený k jednání o prodloužení smlouvy...

Německý reprezentant dorazil ke Gunners před necelými čtyřmi lety z Realu Madrid, přičemž zatím marně čeká na nějaký větší úspěch, kterého se Arsenalu opakovaně nedostává.

Osmadvacetiletý mistr světa pak má ve svém současném působišti kontrakt jen do konce nadcházejícího ročníku, logicky se tak dostává do spojení s možným odchodem.

Obě strany o prodloužení spolupráce ještě nezačaly jednat, Özil však nyní prohlásil, že je očekávaným rozhovorům nakloněný. "Všechno zůstává otevřené. Ještě jsme s Arsenalem nejednali, momentálně se chci soustředit na zbytek letošní sezóny," vyhlásil Özil.

"Vždycky jsem říkal, že jsem rád hráčem Arsenalu, mám rád fanoušky, klub i město a společně s osobou manažera Arséna Wengera to byly hlavní důvody, proč jsem do Arsenalu přišel," doplnil. "Ve fotbalovém životě se však věci mění strašně rychle a často je všechno jinak, než si naplánujete. Proto nechci říkat, že je má budoucnost závislá na manažerovi," řekl Özil.

Rodák z Gelsenkirchenu dokonce v Londýně koupil dům a dlouhodobě by se zde chtěl usadit. "Cítím se tady jako doma," potvrdil Özil. "Londýn je hodně zajímavé místo a umím si představit, že bych se zde po konci aktivní kariéry usadil. Částečně tady a částečně v Německu," uzavřel Özil, jenž za Německo zatím odehrál 83 mezistátních utkání.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (1534)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele