OWEN OPĚT CÍTÍ SÍLU

13.02.2007, 17:53
Aktuality
Michael Owen se včera o další krok přiblížil svému návratu na zelené trávníky. Anglický útočník začal po více než sedmiměsíční přestávce znovu běhat a není tak vyloučeno, že se zapojí ještě do letošního ročníku Premier League...

Prvních deset minut jsem si užíval, potom už to byla tvrdá dřina," smál se bývalý útočník Liverpoolu a Realu Madrid. "Jsem velmi šťastný, věci jdou dobře a já sám se opět cítím silný. Mým dalším krokem bude pokračovat v běhání a nějaká práce s míčem. Každý krok, který nyní udělám, bude krokem správným směrem," ví Owen moc dobře.

Owen se zranil 20.6. loňského roku, kdy si v duelu základní skupiny světového šampionátu proti Švédsku bez cizího zavinění poranil koleno. Následné vyšetření odhalilo vážné poškození křížových vazů, nutnost operace a následně minimálně pětiměsíční přestávku.

Chirurgický zákrok se poté několikrát odkládal. Owen si sice u vyhlášeného specialisty Richarda Steadmana nechal opravit chrupavku, samotné operaci vazů ale dlouho bránil otok. K tomu nakonec došlo a aby toho nebylo málo, podstoupil hráč operace hned dvě. Po té druhé pak někteří lékaři ohladli Owenův návrat až na letní přestávku.

Newcastle se v letošní sezóně musí vyrovnávat s velmi početnou marodkou, na níž je pravidelně okolo deseti hráčů. Poslední dobou mu to jde velice dobře. "Straky" prohrály jenom jeden z posledních šesti zápasů a v tabulce Premier League se vyhoupli již na devátou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*skolic

je dobra ze tak dobry utocnik jako michael zacina pomalu trenivat s jeho navratem se urcite opet posili ofenziva newcastle kery urcite bude chtit utocit na pohary

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele