OWEN: CHCI LIGU MISTRŮ!

12.11.2003, 15:27
Aktuality
FC Liverpool by mohl přijít o svůj největší klenot, pokud nezlepší své výkony a nekvalifikuje se do Ligy Mistrů. Michael Owen, 23letý útočník anglické reprezentace, který zatím jiný klub nepoznal, se totiž rok a půl před vypršením smlouvy zdráhá podepsat novou...

18 měsíců, tolik ještě zbývá Michaelu Owenovi z jeho smlouvy. Novou smlouvu včera podepsal jeho spoluhráč Steven Gerard, ale Owen zatím ani nenaznačil, že by rád smlouvu prodloužil. "Teď nemůžu mluvit o své budoucnosti v Liverpoolu. Pokud by Liverpool vyhrával tituly, ani bych o přestupu do zahraničí nepřemýšlel, ale potřebuji hrát Ligu Mistrů a to je něco, co musíme napravit," prohlásil Owen. Loni týmu Reds Liga Mistrů utekla v posledním kole, kdy v přímém souboji o čtvrté kvalifikační místo prohráli s Chelsea.

Trenér Gerard Houllier sice ještě má čas, ale určitě dobře ví, že čím dříve přiměje Owena k podpisu, tím lépe. "Stále o tom jednáme, není žádný časový limit. Ale vím, že Michael chce zůstat a ani já nemám důvod jej prodávat," reagoval francouzský manažer. Již dříve se objevily zprávy, které Owena spojovaly s přestupem buď do Realu Madrid, nebo do Barcelony. U Realu je to pochopitelné, jeho politika nákupu těch největších hvězd je známá, ale v útoku už má přetlak a naopak v defenzívě velké mezery. V případě Barcelony je to jiné – ta by útočníka potřebovala, ale není na tom nejlépe finančně.

Případný Owenův odchod by jistě otevřel dveře do základní sestavy pro Milana Baroše, ale Owen by klubu hodně chyběl. Liverpool udělá všechno pro to, aby svou hlavní hvězdu udržel, ale musí se hodně snažit. Liga má za sebou už téměř třetinu a osmá příčka pro Reds není příliš lichotivá. Do Ligy Mistrů se mohou dostat jen první čtyři týmy, o první trojici je rozhodnuto zřejmě už teď. Čtvrté místo zůstává zatím volné, ale konkurence je velká...

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
antimadrista

Chtít můžeš, ale nic nedostaneš!

Reagovat
Mr.Jindros

jojo, hehe...... chce to prestup :-)

Reagovat
HOST*

S Liverpoolem se do Ligy Mistrů dostane!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Owena = odchod Ronalda. Zbavit se nejlepšího strikera planety? NIKDY!!!

Reagovat
antimadrista

Ronaldo je trapák, pač dává goly jenom náhodou.

Reagovat
Mr.Jindros

hele, to Ronalda trochu precenujes - patri k nejlepsim utocnikum, ale takhle jednoznacne prohlasit to nejde, sou tady i jiny...... :-/

Reagovat
HOST*

Ronaldo je pěkné prasátko.Měl by zhodit alelspoň 10 kilo.

Reagovat
HOST*simi

SPARTA TĚ MICHAELE KOUPÍ!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Ve Spartě můžes hrát Ligu Mistrů každej rok. Teda s předpokladem, že bude mít někoho, jako je Owen. Jinak tak obrok.

Reagovat
HOST*

To by musel Košťál pořádně nakrást,aby ho koupil!Tolik peněz nemá!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*jana

DO SPARTY!

Reagovat
HOST*Jiří Racek

Chceme tě si nejlepší Michaeli

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele