Osako prodloužil smlouvu s Kölnem

20.10.2016, 12:58
Aktuality
Köln se podle očekávání dohodl na prodloužení úspěšné spolupráce s Yuyou Osakem. Japonský útočník měl s porýnským celkem kontrakt jen do konce letošní sezóny, nyní prodloužil smlouvu do roku 2020...

Osako zamířil ke "Kozlům" před více než dvěma lety z druholigového Mnichova 1860, kde se během pár měsíců obsadil do role opory a ve stejném duchu pokračoval v Kölnu.

Japonský reprezentant sice pokaždé nenastupoval od první minuty, ovšem pro ofenzivu ambiciózního mužstva se stával stále důležitějším, načež letos patří do základu.

Bylo tak jen otázkou času, kdy se obě strany dohodnou na prodloužení smlouvy, která momentálně platí pro nadcházející čtyři sezóny. "Yuya je vynikající hráč se všestrannými schopnostmi. Dělá mi radost s ním pracovat," chválí svoji oporu kouč Peter Stöger. "Se svoji technikou, dynamikou a rychlostí je to osvěžující prvek v naší útočné hře a svoji důležitost pro tým jasně demonstroval během úvodních zápasů letošního ročníku," dodal na adresu 26letého útočníka.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
popltak

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek neotevírej, nečti a nekomentuj, když tě to nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Je kopa zbytočnejších článkov, stačí si len vybrať,v odkazoch sú zbytočné všetky:

http://www.eurofotbal.cz/laliga/

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/

Reagovat
smazaný uživatel

Taky podle příspěvků lze najít i zbytečného uživatele http://efsearch.owny.cz/?a=popltak&s=&f=&t=&o=n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobra serie

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma potešilo. Je to dobrá správa aj pre samotného Osaka aj pre Efzzeh. Keď k nám prišiel tak som o ňom pochyboval, vlani na jar nehral nejako skvostne ku tomu,tohto roku je to však od neho jedna báseň. Výrazne mu prospela zmena rozostavenia z 4-2-3-1 na dvoch útočníkov a vedľa Modesta sa mu darí.

Reagovat
Rudnevs

Schmadtke robí parádnu prácu. Škoda, že v HSV nie je niekto podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, poslednú dobu sa máme na koho spoľahnúť som hrdý a šťastný, ako pomohol mužstvu. Samozrejme, treba ostať pri zemi a touto cestou pracovať naďalej a na trávniku hrať tímovo ako doteraz v priebehu sezóny. Ale ten pokrok od sezóny 2013/14 je patrný

Reagovat
Rudnevs

to znie, akoby to povedal niekto z klubu na tlačovke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom to napsal nakej blaznivej cobol

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele