Opět mám z fotbalu radost, prohlásil Valdés

01.04.2015, 20:48
Aktuality
Víctor Valdés se po vážném zranění kolena, které utrpěl ještě při angažmá v Barceloně, pozvolna začíná vracet do herního rytmu. Zkušený brankář je nyní hlavně rád, že vůbec může chytat a fotbal si užívá...

Bývalý španělský reprezentant se zranil takřka přesně před rokem, následně díky přetrhaným kolenním vazům padl jeho chystaný přesun do Monaka a Valdés byl bez angažmá.

Po uzdravení se dohodl na spolupráci s Manchesterem United, kde se měl nejprve pouze připravovat, nakonec však s anglickým týmem podepsal kontrakt do roku 2016. Po letech, které Valdés trávil jako brankářská jednička, však zkušený gólman plní pouze roli náhradníka.

Dni to však Valdésovi nevadí a je vůbec rád, že může být znovu na hřišti, i když je to pouze za rezervní mužstvo Red Devils. "Jsem rád, že mohu nastupovat za rezervu. Ze Španělska na něco takového nejsem zvyklý, ale je to dobrý způsob, jak si udržet herní rytmus," řekl Valdés. "Jsem rád, že mi dal Manchester United tuhle možnost a opět můžu hrát fotbal," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele