ONLINE: V Anglii se zavírá letní přestupové okno

31.08.2017, 14:51
Aktuality
Už je to zase tady. S koncem srpna nastupuje na anglickou Premier League přestupová horečka, letos navíc bláznivější než kdy předtím. EuroFotbal vám nabízí souhrnný přehled o všech horkých linkách, pípajících faxech i helikoptérách kroužících ve vzduchu, tak si držte klobouky a pojďte s námi v online přenosu sledovat Premier League Deadline Day!

Dnešek začal pořádně zhurta a již v brzkých odpoledních hodinách jsme se dočkali několika přestupových bomb. Tou zatím vůbec největší je přesun Alexe Oxlade-Chamberlaina z Arsenalu do Liverpoolu za cenu šplhající se ke 40 milionům liber. Pozadu nezůstává ani Tottenham Hotspur, který již oznámil příchod Serge Auriera z francouzského PSG. Budoucnost dalších hvězd v čele s Alexisem Sánchezem, Riyadem Mahrezem, Coutinhem či Virgilem van Dijkem mezitím stále visí ve vzduchu...

Některé kluby se vychytrale činily již s denním předstihem. Nejvíc na sebe upozornil West Bromwich Albion, který si v rychlém sledu za sebou zajistil hned dvě zvučné posily v podobě Kierana Gibbse a Grzegorze Krychowiaka , zatímco Tottenham po táhlém letním bezvětří čeří na závěr vody i přesuny Kevina Wimmera do Stoke City a nákupem mladého Juana Foytha. Nyní Spurs dokonce válčí s londýnskou Chelsea o podpis Fernanda Llorenteho, jehož by měl ve Swansea nahradit buďto další hráč Tottenhamu, Vincent Janssen, anebo se do velšského klubu vrátí z Manchesteru City Wilfried Bony.

14:30 OFICIÁLNĚ: Brankářskou posilu hlásí Watford. Zkušený Heurelho Gomes se nyní bude muset vypořádat s konkurencí řeckého reprezentanta Orestise Karnezise, jenž na Vicarage Road přichází z italského Udine na roční hostování.

14:33 Manchester City s úvodní padesátimilionovou nabídkou na Alexise Sáncheze neuspěl, nyní pokouší vůli Arsena Wengera částkou až o deset milionů vyšší. Arsenal se má obratem poohlédnout po náhradě ve Francii, ať už po Julianu Draxlerovi z PSG, anebo dlouhodobě naháněné hvězdě Monaka, Thomasi Lemarovi. Citizens učinili první krok, řada je nyní na Arsenalu.

14:50 Manažer Newcastlu Rafael Benítez nepočítá se službami brankáře Tima Krula, který si celé léto marně hledá zaměstnavatele. Nakonec se zdá, že nizozemský gólman zakotví alespoň na roční hostování v Brightonu, kde může navázat na dřívější spolupráci s někdejším koučem Magpies, Chrisem Hughtonem. Na odchodu z týmu Strak je také Jack Colback, destinace jeho nového působiště je však stále neznámá.

14:58 Již včera vydala alžírská fotbalová asociace prohlášení, že povoluje Riyadu Mahrezovi opustit tréninkový kemp k dokončení přestupu do blíže nespecifikovaného klubu. Hvězda Leicesteru byla před chvílí údajně spatřena v Barceloně... že by náhrada za Coutinha? Barcelonští však jakýkoli zájem o alžírského záložníka popírají.

15:04 OFICIÁLNĚ: Swansea potvrzuje akvizici Renata Sanchese z mnichovského Bayernu na roční hostování. Dvacetiletý portugalský reprezentant již s manažerem Swans Paulem Clementem pracoval krátce v Bayernu, nyní se velšskému klubu toto spojení vyplácí dvojnásob.

15:14 S nečekaným tahem právě vyrukovala londýnská Chelsea. Blues se s nabídkou 25 milionů eur ucházejí o služby turínského krajního obránce Davideho Zappacosty, dohoda je prý na spadnutí! Antonio Conte a s klubovým vedením Chelsea dokazují, že nedávné odmítnutí od Alexe Oxlade-Chamberlaina je nijak nezaskočilo bez plánu B...

15:25 Virgil van Dijk strávil celé léto v Southamptonu stávkováním a individuálním tréninkem v touze vydobýt si přestup, ovšem do vypršení letošního přestupového okna zbývá již necelých devět hodin a nabídky na urostlého stopera Saints stále nepřicházejí...

15:32 OFICIÁLNĚ: Gianelli Imbula se v dresu Stoke City příliš neprosadil, a tak dřívější rekordní 18milionová posila Potters stráví letošní sezonu na hostování ve francouzském Toulouse.

15:40 Shrnutí situace v Arsenalu: Na odchodu je stále Lucas Pérez, navzdory zájmu Newcastlu s Evertonem se jeví jako nejpravděpodobnější návrat do Deportiva La Coruňa. Na odchodu je také (znovu) i Joel Campbell, jenž by měl zakotvit na (dalším) hostování v Realu Betis, kde již dříve působil. Zatím nejlepší zprávou pro fanoušky Kanonýrů je dnešní gól Takumy Asana v japonském reprezentačním dresu proti Austrálii.

15:47 OFICIÁLNĚ: Nakhi Wells opouští řady nováčka z Huddersfieldu a míří na Turf Moor. Sedmadvacetiletý útočník se Burnley upsal na tři roky, Clarets za jeho služby mají zaplatit pět milionů liber.

15:55 Zatímco Daily Mirror přispěchal se zprávou, že Arsenal s vylepšenou nabídkou ManCity za Alexise Sáncheze souhlasí, ostatní média tajnůstkářsky mlčí a sám Alexis přispěchal s vlastní troškou do mlýna. Oficiální twitterový účet hvězdy Arsenalu totiž před malou chvílí "olajkoval" zprávu jednoho fanouška, že Alexis v klubu zůstává - majitelé twitterových účtů se mohou přesvědčit na vlastní oči.

16:02 Obvykle zde přestupy potvrzujeme, v tomto případě však naopak jeden vyvrátíme. Přestože měl West Ham United vážný zájem o pořízení Williama Carvalha a nabízel částku v oblasti 30 milionů liber, z příchodu portugalského středopolaře nakonec sešlo.

16:05 OFICIÁLNĚ: Divock Origi stráví letošní sezonu na hostování v německém Wolfsburgu. Celou transakci již potvrdil Liverpool, který by měl za roční vypůjčení belgického útočníka inkasovat až šest milionů liber a Wolfsburg se má navíc postarat o pokrytí celé jeho gáže.

16:20 Situace okolo Fernanda Llorenteho je stále na vážkách. Již před třemi hodinami se útočník Swansea pustil do absolvování zdravotní prohlídky v Tottenhamu, ovšem o jeho služby i nadále usiluje Chelsea. Celou situaci navíc ještě protáhne velšský klub, který si chce nejprve zajistit náhradu v podobě Wilfrieda Bonyho a teprve pak svého nejlepšího střelce loňského ročníku Premier League pustí o dům dál.

16:30 Rafael Benítez se nechal opakovaně slyšet, že Newcastle potřebuje nutně posílit... a tak Newcastle prodává Granta Hanleyho do druholigového Norwiche. Fanouškům Magpies nezbývá než doufat, že utržené peníze i Hanleyho plat nyní půjde obratem investovat jinam.

16:35 Kuriózní situace u přestupu Diafry Sakha: útočníkovi West Hamu nejprve na poslední chvíli zkolaboval přesun do francouzského Rennes a další jednání s mateřským klubem pozdržela návštěva dostihového závodu, neboť jeden ze Sakhových agentů měl na tento dostih vsazeno. A vyhrál! Diafra musí mít jistě velkou radost...

16:44 Okolo Rosse Barkleyho zůstává stále ticho po pěšině. Ani největší zájemci Tottenham s Chelsea totiž nejsou ochotní nabídnout Evertonu požadovanou sumu, a tak je čím dál pravděpodobnější, že se sága s anglickým reprezentantem přesune až do zimního přestupového období.

16:50 Malá odbočka k již bývalým hráčům Premier League: někdejší stálice Manchesteru United Nani stráví nadcházející ročník na hostování v římském Laziu, zatímco kultovní oblíbenec fanoušků Chelsea Papy Djilobodji odchází ze Sunderlandu rovněž hostovat do francouzského Dijonu.

17:00 Do konce přestupového období již zbývá posledních sedm hodin!

17:03 Skulinky na trhu po odstavení Rosse Barkleyho na vedlejší kolech podle všeho využil André Gomes, který je nyní novým terčem zájmu Tottenhamu. Portugalský záložník se sice po přestupu do Barcelony neprosadil, ale za přijatelnou cenu nebude mít o zájemce nouzi i tak.

17:07 Dle informací Guardianu je přestup Dannyho Drinkwatera do Chelsea na spadnutí... ovšem pouze v případě, že se Leicesteru podaří za anglického středopolaře sehnat náhradu.

17:15 Když se Eliaquim Mangala poprvé dozvěděl o 23milionové nabídce Crystal Palace za jeho služby, nevěnoval jí přílišnou pozornost. Pro francouzského stopera Manchesteru City však žádný princ na bílém koni stále nedorazil a najednou i Selhurst Park vypadá jako docela atraktivní hnízdečko. Podle informací reportéra BBC Simona Stonea je přestup čím dál pravděpodobnější, navíc to pro Citizens otevírá dveře k obnovení zájmu o Jonnyho Evanse.

17:25 Novináři Telegraphu a SkySports se shodují, že Arsenal nabídl za Thomase Lemara stěží uvěřitelnou částku přesahující devadesát milionů liber.

17:33 Stoke City má pro dnešek hotovo. Aspoň to tedy tvrdí předseda klubu Peter Coates v rozhovoru pro BBC. Poslední posilou měl být Fabian Delph, avšak anglický záložník se nakonec rozhodl zůstat a poprat se o místo v Manchesteru City.

17:45 Podle informací vždy spolehlivého novináře Matta Spira Monako nabídku Arsenalu za Thomase Lemara akceptovalo! David Hytner z Guardianu však dodává, že na domluvu se samotným hráčem již zbývá tak málo času, že je tento přestup i nadále nepravděpodobný. Lemara již za tři hodiny čeká důležité reprezentační utkání Francie s Nizozemskem. A aby toho nebylo málo, z Arsenalu si nyní utahuje i londýnská policie.

18:00 Šest hodin do konce letního přestupového období!

18:15 Dlouho se zdálo, že notorický nákupčí Harry Redknapp si na letošní přestupový deadline dá oraz. Chyba lávky! Birmingham celý den ambiciózně usiluje o podepsaní Alexe Songa a zdá se, že je vše na dobré cestě.

18:28 Manchester City nestál v cestě odchodu mladého talentu Jadona Sancha do Borussie Dortmund, která teprve sedmnáctiletému křídelníkovi skutečně věří. Sancho totiž bude v Dortmundu oblékat dres s číslem sedm, který v minulé sezoně oblékal Ousmanne Dembélé.

18:39 Zatímco se všichni soustředí na Alexise s Lemarem, Arsene Wenger prý lišácky zavítal do Paříže pomoci s přestupem Adriena Rabiota. Nakolik je tato informace žhavá, ukáže až čas.

18:56 Anglické kluby si nejspíš hromadně odskočily na večeři nebo ještě popíjejí šálek čaje, na nové přestupy si musíme trpělivě počkat.

19:00 Do konce přestupového období již zbývá posledních pět hodin!

19:13 OFICIÁLNĚ: Watford si připisuje další posilu do defenzivy. Ze Sportingu Lisabon přichází do londýnského klubu na čtyři roky nizozemský obránce Marvin Zeegelaar. Levonohý bek prošel před portugalskou štací akademií amsterdamského Ajaxu, ve Watfordu oblékne dres s číslem 22.

19:19 Frank de Boer chce podle všeho vyléčit střeleckou nemohoucnost Crystal Palace nákupem Oumara Niasseho. Někdejší nepovedený nákup Evertonu se loni na hostování v Hullu uvedl v lepším světle, nyní jej čeká zdravotní prohlídka a dohadování o smlouvě. Eagles také projevili zájem o stopera Sunderlandu Lamineho Koného.

19:25 S překvapivou zprávou přišel reportér Guardianu David Hytner: Juventus dnes odpoledne nabídl Arsenalu 40 milionů eur za služby Héctora Bellerína. Následovalo rázné odmítnutí.

19:29 Zdá se, že sága s Alexisem Sánchezem je přinejmenším pro toto přestupové období u konce. Fanoušky Arsenalu uctívaný reportér BBC David Ornstein tvrdí, že Manchester City již stávající nabídku 55+5 milionů liber navyšovat nehodlá a není ochoten přistoupit ani k případné hráčské výměně. Jelikož Arsenal navzdory dohodě s Monakem nedokázal přesvědčit k přestupu Thomase Lemara, nepůjde nikam ani Alexis.

19:32 OFICIÁLNĚ: Nejedná se sice přímo o přestup týkající se anglické Premier League, ovšem za zmínku stojí bezesporu i tak. Paris Saint-Germain totiž oficiálně oznámilo příchod Kyliana Mbappého, a to na hostování s opcí na přestup. Nezbývá než si počkat, zda tato očekávaná, a přesto stěží uvěřitelná novinka zamává v posledních hodinách přestupovým trhem i jinde.

19:39 Stoperské bingo v Crystal Palace nakonec podle reportéra Timesů Paula Joyce vyhraje Mamadou Sakho. Francouzský stoper se do Selhurst Parku vrátí po loňském hostování, tentokráte natrvalo za částku okolo 26 milionů liber.

20:00 Do konce přestupového období již zbývají jen čtyři hodiny!

20:09 OFICIÁLNĚ: Lucas Pérez se po ročním působení v Arsenalu vrací zpět do Deportiva La Coruňa, a to na hostování do konce sezony.

20:25 OFICIÁLNĚ: Deportivo Alavés ukořistilo cennou posilu v podobě Bojana Krkiće. Forvard Stoke stráví na severu Španělska zbytek ročníku 2017/18.

20:30 OFICIÁLNĚ: Brighton na poslední chvíli loví v Portugalsku. Ze Sportingu Lisabon přichází osmadvacetiletý pravý bek Ezequiel Schelotto.

20:33 OFICIÁLNĚ: Zničehonic se s potvrzenými přestupy roztrhl pytel. Dalším na pořadu dne je hyperaktivní Watford, který posílil o šestadvacetiletého obránce Mollu Wagueho z italského Udine.

20:40 Na tohle přestupové období Rafael Benítez nebude vzpomínat v dobrém. Britská média se jednohlasně shodují, že aktivita Newcastlu na hráčském trhu definitivně pohasla, přestože v posledním týdnu z klubu odešli hráči De Jong, Rivière, Krul, Lazaar či Hanley. Mike Ashley bude na severu Anglie zase o něco méně oblíbený...

20:55 Dobrá zpráva pro příznivce Chelsea: Davide Zappacosta již úspěšně přistál na britské půdě a je jen otázka času, než podepíše novou čtyřletou smlouvu. Blues by měli Turínu zaplatit 23 milionů liber s neurčitými bonusy navrch.

20:58 Špatná zpráva pro příznivce Chelsea: Fernando Llorente se s největší pravděpodobností stane hráčem Tottenhamu. Podle spolehlivého reportéra Davida Ornsteina se již pouze čeká na úspěšnou zdravotní prohlídku Wilfrieda Bonyho ve Swansea.

21:00 Informování o posledních třech hodinách anglického přestupového okna přenechám ve schopných rukou Michala Kovalčíka. Tímto se s vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji co možná nejpovedenější transfer deadline day!

21:05 Já vás všechny vítám a těším se na závěr britského Deadline Day. Mnoho přestupů zatím zůstalo oficiálně nepotvrzeno, ač se o nich v kuloárech šeptá jako o uzavřených. Tak uvidíme, co kluby stihnou a nestihnou v posledních třech hodinách!

21:10 Na úvod mého bloku nepotěším fanoušky Liverpoolu. Virgil van Dijk podle informací Sky Sports definitivně minimálně do zimy zůstává na St. Mary's Stadium a družina Jürgena Kloppa tak neposílí.

21:21 OFICIÁLNĚ: Everton dotáhl přesun stále ještě devatenáctiletého ofenzivního záložníka Nikoly Vlašiće z Hajduku Split za 10 milionů liber. Talentovaný fotbalista, jenž může hrát takřka na všech ofenzivních pozicích, v květnu debutoval v chorvatském národním týmu.
21:30 BBC píše o tom, že přestup Rosse Barkleyho do Chelsea definitivně padl. Mnoho příznivců Blues si možná i trochu oddechlo.

21:36 Případ Fernando Llorente je, zdá se, definitivně vyřešen. Španělský forward se stěhuje na White Hart Lane, o čemž svědčí následující foto zveřejněné na Instagramu. Oficiální potvrzení očekávejte v blízkých chvílích.
21:42 OFICIÁLNĚ: Brankář Bournemouthu Adam Federici plnil po příchodu Asmira Begoviće až roli trojky a s tím se nehodlal smířit. Za herní praxí odchází na půlroční hostování do druholigového Nottinghamu Forrest.

21:47 Obhájce titulu Chelsea bývá pravidelně každé léto na přestupovém trhu až na výjimky velmi aktivní, aktuální přestupové okno ji zatím však nevychází podle představ. Přišel pouze Antionio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko a Álvaro Morata, přičemž se jednalo vždy pouze o náhradu za odcházejícího hráče. Nutného rozšíření kádru se Antonio Conte před náročnou sezónou zatím nedočkal a vedení Blues už nezbývá mnoho času. Oproti ostatním TOP mužstvům má italský stratég k dispozici ne moc silnou a nezkušenou lavičku, což tvrdí i expert BBC Pat Nevin.

22:00 Do konce přestupového okna zbývají už jenom 2 hodiny!

22:05 Rýsuje se nám ještě jedna přestupová bomba? Alexis Sánchez údajně potvrdil svým blízkým, že je vyjednán jeho přestup z Arsenalu do Manchesteru City. Gunners by tak na Deadline Day přišli po Oxlade-Chamberlainovi o dalšího ofenzivního fotbalistu.

22:20 Davide Zappacosta právě dle zdrojů Sky Sports absolvuje v Londýně zdravotní prohlídku, aby se mohl připojit k Chelsea, která za něj do Turína pošle 25 milionů eur.

22:33 Momentálně v Premier League nastal klid, uvidíme, zda před bouří. Pojďme si zesumírovat nejočekávanější přestupy, které by ještě dnes mohly být zrealizovány. Chelsea se snaží na poslední chvíli rozšířit kádr o Davideho Zappacostu a Dannyho Drinkwatera, Wilfried Bony by se mohl vrátit zpět do Swansea jakožto náhrada za Llorenteho, jehož transfer do Tottenhamu stále není oficiálně potvrzený. Dále se stále hovoří o odchodu Alexise Sáncheze za obrovské peníze z Arsenalu do Manchesteru City a podle všeho se stále také Barcelona snaží ukořistit Philippeho Coutinha z Liverpoolu.

22:49 Tak nejenom Zappacosta, ale také středopolař Danny Drinkwater už dorazil do Cobhamu, kde v těchto chvílích podstupuje vstupní lékařskou prohlídku. Zdá se, že Chelsea na poslední chvíli přivede dvě posily.

23:00 POSLEDNÍ HODINA PŘESTUPOVÉHO OKNA!

23:10 Žádné nové zprávy o velkých přestupech, proto přinášíme transfer možné budoucí hvězdy. Everton je blízko podpisu smlouvy s osmnáctiletým Dennisem Adeniranem z Fulhamu. Pravidelný mládežnický reprezentant Anglie hrával ve Fulhamu především za juniorku.

23:22 Leicester se zatím marně snaží získat náhradu za odcházejícího Dannyho Drinkwatera. Jednání s Adrienem Silvou ze Sportingu Lisabon se však vlečou a podle zástupců portugalského klubu budou ještě dlouhé a náročné.

23:25 Fotbaloví fanoušci po celém světe se mezitím baví příběhem Rosse Barkleyho. Novinky o přestupu anglického záložníka se ani nevyplatí přinášet, neboť Barkley je chvilku už prakticky hráčem Chelsea, podruhé tam v žádném případě nechce přestoupit, a tak stále dokola. Nyní dokonce vyšla takřka neuvěřitelná zpráva, že Blues uspěli s 30 milionovou nabídkou, Barkley si ovšem během zdravotní prohlídky v Londýně všechno rozmyslel, a vrací se do Goodison Parku. Aspoň pro tuto chvíli.

23:37 Tak uvidíme, jestli svůj názor nezmění alespoň Zappacosta s Drinkwaterem... 23:48 OFICIÁLNĚ: Leicester po několikahodinovém jednání přivádí na roční hostování z Leverkusenu rakouského stopera Aleksandara Dragoviće.
23:54 OFICIÁLNĚ: Tim Krul patřil ještě nedávno k nejlepším brankářům v Premier League. Po zranění se však nedostal do své původní formy, o což se bude snažit na hostování v Brightonu. U moře na jihu Anglie stráví nizozemský gólman celou sezónu.

23:56 Diafra Sakho si podle zdroje Sky Sports vyřídil s vedením West Hamu všechny jeho osobní problémy a po vzájemném rozhovoru se rozhodl, že chce v Londýně zůstat. Jeho údajný transfer do Rennes či jinam tak definitivně padá.

00:00 PŘESTUPOVÉ OKNO V ANGLII JE UZAVŘENO. Během posledních minut se však jistě ještě zkompletovaly některé načaté přestupy, jejichž oficiální potvrzení bude k dispozici během následujících chvil. Eurofotbal.cz bude pro vás nejnovější zprávy ještě nějakou chvíli sledovat.

00:03 Stále ještě čekáme na potvrzení přestupů Dannyho Drinkwatera a Davideho Zappacosty do Chelsea, Fernanda Llorenteho do Tottenhamu a Mamadoua Sakha do Crystal Palace. Nejistá je ještě budoucnost Riyada Mahreze a Alexise Sáncheze, oba ale s největší pravděpodobností zůstanou ve svých současných působištích.

00:07 OFICIÁLNĚ: Davide Zappacosta je oficiálně hráčem Chelsea. Antonio Conte tak získal vytouženého wingbacka, který bude působit především jako alternativa za Victora Mosese. Londýňané za něj do Turína poslali 28 milionů euro.
00:12 Wilfried Bony se vrací do Swansea City, což potvrdil na svém twitterovém účtu.
00:15 OFICIÁLNĚ: Fernando Llorente se oficiálně stává hráčem Tottenhamu. Vysoký Španěl podepsal na White Hart Lane smlouvu na dva roky.
00:16 OFICIÁLNĚ: A hned obratem Swansea potvrzuje návrat Wilfrieda Bonyho, který má právě Llorenteho na Liberty Stadium nahradit.

00:20 OFICIÁLNĚ: Zadák Marc Wilson natrvalo opouští Bournemouth a pomůže druholigovému Sunderlandu.

00:30 Já se s vámi loučím, další potvrzené přestupy vám během rána přineseme prostřednictvím tradičního zpravodajství. Děkuji vám za pozornost a přeji dobrou noc!

Autor: Martin Kantor, Michal Kovalčík / theguardian.com, bbc.com, skysports.com

Komentáře (1729)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Wohoho, konečně! Když je deadline, jsem schopný strávit u PC celý den

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Without a doubt, Barcelona already signed Philippe Coutinho, Liverpool wants to use the 160m to buy his replacements then the player will be officially announced as a Barça player. [SPORT]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Reagovat
gunner123

Reagovat
Mervin

Reagovat
Nikikrew

toto leto urcite ano

Reagovat
jacobT

Sebadestrukcne sklony?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trénink nemáš ?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

zítra!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jdu za chvilku, a ještě k tomu na umělku, páč tady prší jak sviň

Reagovat
HalaMadrid_Flx

U nás je dobrých 28 stupňů Tak štěstí a těš se domů, za ty 2h se určitě budou dít věci!

Reagovat
Spalovač šancí

A fax ti funguje?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Doufám, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z dobrych zdroju mezi skauty...o pulnoci padnou 3 prestupove bomby...Coutinho Barcelona..Alexis Tottenham...Renato Sanches a Lemar Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sanchez sotva podepíše pro Swansea a už zase přestupuje... děvka nevěrná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle budou vetsi bomby nez nejakej Sanchez...

Vacha Brighton

Bony hostovani Sparta

Simic hostovani Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Greny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Watford uz aj konecne s brankarom?

Reagovat
hefy

Tak jdeme na to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aaaaannnnnnnoooooo konečně

Reagovat
nani92

bez špeciálneho nadpisu

Reagovat
Counter

Něco vymysli, klidně ho pro tebe změním.

Reagovat
smazaný uživatel

davaj Nani, vymýšľaj

Reagovat
madridcan

,Nez prestane vsetkym v Anglicku jebat"

Reagovat
Counter

Jako dobré, ale až tak odvážný nejsem.

Reagovat
madridcan

Aj tak zato nedostanes love, takze mozes co chces

Reagovat
Counter

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavolkoooo

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Boooj

Reagovat
jacobT

Fanusikom Arsenalu sa vstup neodporuca.

Reagovat
Azazelo RD

Never Wengering Story.

Reagovat
Pasha

Reagovat
TopinB

Reagovat
misomy6

Než se v Anglii dochumeli

Reagovat
smazaný uživatel

Čaj o piatej sa dnes pretiahne až do neskorej noci, bude mať špecifickú príchuť, pre niekoho sladkú, pre iného trpkú.

Reagovat
Counter

Moc dlouhé, ale čaj o páté je nice touch

Reagovat
smazaný uživatel

Čaj o piatej sa dnes pretiahne až do neskorej noci. A hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj davame 90 za lemara

Reagovat
jacobT

podla Daily Mail...

Reagovat
Le Gunner

Nepůjde.

Reagovat
Svatej

Wtf, na netu koluje fotka Mahreze s popiskem v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, zároveň někde na Twitteru je informace, že Barca jeho přestup popřela. Nemiluj Deadline Day.

Reagovat
Pospovič

takže Espanyol

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
roman1978

je to z paříže

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, ideš písať históriu v Lpoole či do Barcy ?

Reagovat
Coutinho10

všechno je otevřený

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím , že Couts zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

#zapárhodin

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar podle mě zůstane, Draxler je pro Arsenal reálnější

Reagovat
jacobT

Obaja by boli fajn, ale aj tak to nema cenu pokial nepride aj CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej CM potřebujou obranu, tam zase "necekanne" horej!!!

Reagovat
jacobT

Netvrdim, ze obrana je dokonala, ale keby si tie zapasy pozeral, tak by si videl, ze hlavny problem je v zalohe, ktora obranu neustale trestuhodne odhaluje. Nehovoriac o tom, ze potrebujeme nahradu za Santiho, ktory bol pre nasu hru klucovy, ked bol zdravy.

Reagovat
Heisenberg

A nedali dvakrát ani 1 gól, takže ještě minimálně 2 útočníky.

Reagovat
Le Gunner

DM a stoper, pokud odejde Mustafi.

Reagovat
jacobT

Mustafi napokon zostava.

Reagovat
Le Gunner

Tak měl tedy dojít Krycho. Rok s Koscem, Mustou, Perem, Holdingem a případně Chambersem odkopeme... V EL se vyzkouší Bielik... No, bude to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

sliepky nam snad ukradnu aj toho barkleyho to je v prdeli

Reagovat
Cobra

To by byl sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to zatím pěkně bledě, zatím žádný info, pouze nás poslali do háje s nabídkou na Rafinhu, Llorente jde radši ke Spurs a o Drinkwaterovi je taky ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba věřit!

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater a Barkley by byl sen, každopádně je třeba WB a to fakt momentálně nevím, kdo by mohl tak přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

To su sny

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo no.

Reagovat
FiX

No konečně. Už jsem chtěl nadávat pod každým článkem jako s hláškama.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hurá pro Countera

Reagovat
Free_player

Ten Llorente ... chtěli bychom ho vůbec ?

Reagovat
Cobra

Zbytečný. Na druhou stranu tím nasereme Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea zase nasere vás, že něco vyhraje a vy ostrouháte jako vždy

Reagovat
Free_player

taky si myslím, že by to bylo zbytečný na těch pár minut před koncem to zastane i Janssen ... tuplem nechápu proč chtějí modráci po Moratovi mají přece Mickyho ...

Reagovat
formic81

tak co ten Coutinho..

Reagovat
blaugrana

Ta však o 20 bude oznámený.

Reagovat
maraynwa

Reagovat
bobis21

stejně jako měl být před 2 týdny?

Reagovat
JM

Mou, ještě to nevzdávej a bojuj o Garetha

Reagovat
Rezan

to by se ti líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že po dnešku budou páchat sebevraždy fanoušci Arsenalu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Deadline dělá fanda Arsenalu... #masochista

Reagovat
Counter

Měl jsem chuť s tím po tom včerejším večeru seknout, ale proč bych neudělal radost ostatním.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo včera večer?

Reagovat
Counter

Ornstein řekl, že nemáme peníze

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to sekne, ale s fandama Arsenalu, až prodaji Alexise za 65

Reagovat
Le Gunner

Podívej se. Buď půjde za 65 k přímé konkurenci teď, nebo půjde za rok ke konkurenci zadarmo a mezitím uvidíme asi dvacet printscreenů s jeho úšklebkem ze střídačky.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
nani92

pre Arsenal už nieje ohľadom Alexisa dobré riešenie..teraz len vybrať menšie zlo, a to je na ňom aspoň niečo zinkasovať..

Reagovat
formic81

a Ucka uz neudelaj nejakou senzaci? 250 mega za Griezmana treba

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě

Reagovat
Pospovič

A Gareth by neseděl na WB?

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth na WB by byl sen, ale pochybuju, ze by to chtel hrat

Reagovat
Jerichoo

ty si ho asi velmi dlho nevidel hrať že

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po těch letech strávených na útočném postu bude schopen bránit, tak by byl super.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Swansea have confirmed the signing of Renato Sanches on loan. Unreal!

Reagovat
off-olda

[SPEKULACE] Chelsea odeslala Torinu nabídku 25 milionů € + bonusy za pětadvacetiletého italského obránce Davide Zappacostu! (Gazzetta dello Sport) Ještě 6 hodin a začneme lovit v Česku. Ještě 8 hodin a začneme lovit na Slovensku...

Reagovat
smazaný uživatel

To není zas tak marný, už si vymýšlet moc nemůžeme stejně Co třeba Kadeřábka?

Reagovat
Greny

dalsi na rade je Kaderabek nebo Gebre ne ?

Reagovat
Zaschrona

Kolikrat jsi ho videl hrat?

Reagovat
off-olda

Sleduji ho od jeho 14 let pravidelně každý týden. Do mailu mi chodí reporty o jeho výkonnosti... Nikdy jsem ho neviděl a jestli, tak omylem v repre...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
off-olda

Mi řekni, že ty sleduješ Turín pravidelně...

Reagovat
Zaschrona

Nesleduju, ale pokud ho nesleduju a toho hrace neznam, tak je prece zbytecny na ten prestup takhle reagovat, ne?

Reagovat
off-olda

No zbytečný... Přestupní okno je dost dlouhé na to, aby se nehasilo poslední den... Teď tu začínají létat jména o která bychom podle mě za normální situace nezavadili ani pohledem, jenže naše vedení... Tohle hašení hráči jako Rafinha (díky bohu to Bayern nevzal) nebo tady pan Zappacosta, je prostě blbost. To by větší smysl dávala akademie... (To bude smíchu...) Posledních pár hodin bude vážně panic.

Reagovat
vitasrp

Na jednu stranu jo, tenhle postoj chápu. Na stranu druhou to stejný se říkalo o Alonsovi a koukej, jak je na tom ten frajer o rok později.

Reagovat
off-olda

Kolik takových Alonsů vyšlo?? Vždyť takový nákup výjde jeden z dvaceti.

Reagovat
icka

Hmmm co treba Azpi,Cahill ? Pamet ti moc neslouzi ;-)

Reagovat
Arbiter

Ivanović

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim, ale prece kazda super posila nemusi byt vyhypovana a za velike penize. Dokazu si dost dobre predstavit, ze vas prvni cil na RWB byl Ox, to nevyslo, takze se ted presouvate na predem pripraveny realny cil cislo dva. Ten klidne muze byt Zappacosta. Nemusi to byt hned panika, jen se proste vedelo, ze Ox driv nez pred deadlinem asi nepujde.

Reagovat
bbbauch

a pak se tady chlubi nakupama Alonsa a Azpilicuety, o kterejch toho taky nevedeli moc, ne-li vubec nic..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
off-olda

Budu se opakovat, ale kolik povedených nákupů z těch méně známých (Alonso) vyšlo a kolik nákupů nevyšlo? (Seznam dávat nebudu, na to v práci nemám čas. Je hezke, že občas neco vyjde, ale to procentuální porovnání musi byt v pripade Chelsea tragické.

Reagovat
smazaný uživatel

Paklub fans, no. Když hráče neviděli hrát na ČT4 v LM, není pro ně dost dobrej.

Reagovat
blade115

Zvlášť po tom, co Conte udělal na té pozici s Alonsem a Mosesem...

Reagovat
off-olda

Já si teda myslím, že Moses se především svezl s týmem. Ano, na žačatku loňské sezony to byl super objev, ale posledních pár měsíců dokazuje, že tam potřebujeme vážně někoho lepšího. Jako náhrada? Nemam problém. Nebo to tak nevnímáš?

Reagovat
blade115

Podle mě Moses neukazuje, že bychom tam někoho lepšího potřebovali, loni se mi líbil celý rok. A i teď, když tam hrál Azpi, tak se teprv ukázalo, jaký přínos tam má. Jako nebudu lhát, taky jsem si představoval Sandra, ale když teď přijde někdo, koho Conte zná a chce ho, tak na to prostě nadávat nebudu. Respektive ne teď, to až jestli bude tragickej. Nadával jsem takhle loni s Luizem, znova stejnou pitomost neudělám a radši si počkám, až vůbec bude mít šanci kopnout do balónu.

Reagovat
off-olda

Já mám tedy z pravé strany prostě strach. A myslím, že LM nám ukáže, jak to s ním vlastně je. Za mě tedy se mi u něj nelíbí poziční hra při bránění. Všiml jsem si, že taky často odpadá fyzicky, kdy se pak následně kupí fauly nebo prosté odkopy... Jeho pozice je obrovsky fyzicky náročná a s Conteho střídáním tam musí být někdo jako Willian... (Čímž neříkám, aby to hrál on..)

Na začátku minulé sezony jsem s jeho fyzičkou problém neměl, minimálně jsem si toho v zápasech nevšiml. Na konci minulé a začátku této si toho ale všímám. On po šedesáté minutě tahá nohy a neběhá mu to. Nevím co za tím je, jestli má nějaké zranění nebo mu odešla fyzička z nějakého celkového přetížení, ale nevěřím, že sis toho nevšiml... Pro mě je to tedy do očí bijící.

Reagovat
blade115

Jop, uvidíme v LM. Nechci tvrdit, že to je hloupost, samozřejmě to tak může být a možná se nám to vymstí. Ale beru stejně tak v potaz i variantu, kde bude Zappacosta nakonec i upgrade oproti Mosesovi. Stát se může vážně všechno a jediná moje pointa celé léto je to, že je nesmysl vynášet nějaké soudy a závěry teď, když A) není konec přestupů, B) ti hráči ještě ani nekopli do míče.

Reagovat
off-olda

The Italian name Zappacosta when translated into English means Panic Buy (zdroj wiki.)

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane aj Alonso bol panic kúpa a pozri sa teraz

Reagovat
spider_8

Zná ho někdo? Uměl by zahrát oba kraje?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

25 + bonusy mi přijde dost, ale hráč to není špatnej. Herní projev má podstatně lepší než třeba Darmian a do rotace je pro vás ideální, ačkoliv osobně mám radši Mosese, ale ten rozhodně celou sezónu neuběhá sám, obzvlášť když hrajete zároveň LM. Znám pár lidí, co ho srovnává se Zambrottou, takže zas až taková hrůza to rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti hráči co by mohli být nuovo Zambrotta se objevují v Itálii každý rok dva, jenže naplnit potenciál a zůstat konzistentní, odjezdit po lajně každý zápas to už málokdo dokáže. Tady je podobnost i vzhledová, tak snad to klapne, v U21 se mi líbil, Toro moc nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Renato do Swansea

Reagovat
salm0n

Prosím ještě Rose

Reagovat
Free_player

Reagovat
PP

Kdepak.. Garetha koupíme my a na jeho místo bude dávat Wenger do základu Iwobiho..

Reagovat
lucius6
Reagovat
lucius6

Tetování na ruce, tak to bude zřejmě fejk bohužel. Prozatím nic...

Reagovat
Hachim Mastour

to je z 14/15

Reagovat
Hokaido

Hvězda Leicesteru byla před chvílí údajně spatřena v Barceloně... že by náhrada za Coutinha?

Proč by Liverpool pořádal zdravotní prohlídku v Barceloně?

Reagovat
Counter

Barcelonská náhrada za Coutinha.

Reagovat
roman1978

je to paříž. jen kachna.

Reagovat
Melda

Reagovat
SpecialOne

Rafinha, Drinkwater, Llorente? Jděte do háje s takovými prumeraky, koupit Barkleyho a poslat do Javěttotální dardu za Sandra by byl ideální scénář. A pak ještě nejlépesstáhnout někoho z hostování, pokud by to šlo. Nalejme si čistého vina, vic než dva hráče dnes nekoupime .

Reagovat
dinss

Reagovat
formic81

90 za Lemara prej poslal frenchie..

Reagovat
Error

A aspon tam za neco stoji?

Reagovat
Zaschrona

Di Marziova prava ruka David Amoyal k nemu na Twitter hodil tohle: "A couple of thoughts on Zappacosta who is set to join Chelsea - good right back who has margin for improvement. Zappacosta has good pace, above average crosser, can play both in 4 man defense and 3 man backline as a RWB. Conte knows Zappacosta well, he gave him his first selection on Italy's NT squad back in 2016. Zappacosta then made his debut for Italian NT for Ventura who had previously managed him at Torino. Good move for Chelsea IMO."

Reagovat
Hokaido

Pěkný. Contemu v tomhle prostě musíme věřit.

Reagovat
Zaschrona

Fabrizio Romano: One of best right back of Serie A last season. Born to run. Typical Conte's player.

Zrejme teda dalsi Alonso, tentokrat na druhou stranu. Pro vas system by mohl byt dalsi fajn nakup.

Reagovat
Error

Tak fajn. Me .. eh.. "nadseni" prameni z toho, ze aspon nekdo.

Jsem rad, ze uz vecer nebudu mit moznost to sledovat.

Reagovat
blade115

Ve fifě? Jo. Ale já jsem za něj spíš rád, protože ho Conte zná, je to přesně pozice, kterou potřebujeme posílit, a přichází za 25 mega eur... Pohoda, moc lepších se v téhle chvíli pořídit asi nedalo.

Reagovat
Greny

na druhou stranu v repre zacal hrat az kdyz Conte odesel

Reagovat
blade115

Vybral si ho už předtím ale do týmu. A obecně ho zná ze SA, jsem někde četl, že on tam tím fotbalem prostě žije, i teď pravidelně sleduje. U Alonsa se taky psalo, že přesně ví, koho kupuje. A fakt že jo.

Reagovat
Greny

a snad ze jo :) protoze jsem zasel do italske sekce k clanku pod Jankta a tam pisi ze je horsi nez Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Protože předtím hrál v U21 a teprve začínal hrát pravidelně SA.

Reagovat
SpecialOne

New Alonso, no problem

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere do Champu, ten teda dopadl

Reagovat
formic81

wtf vole?

Reagovat
smazaný uživatel

jde prej na sezonni hostovani do Birminghamu City...

Reagovat
formic81

to je bullshit

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
dinss

Přestupák necháváme na tu poslední možnou chvilku...

Reagovat
dinss

Elneny stoper.

Reagovat
MySch017

slabší Arsenal nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

To si asi nepamatas Silvestra v zaklade a Bendtnera na kridle. A takto zostava vypadat nebude.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

-OX

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

jakou má přezdívku na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže někdo toho Zappacostu popsat? Díky

Reagovat
Maresma

A couple of thoughts on Zappacosta who is set to join Chelsea- good right back who has margin for improvement

Zappacosta has good pace, above average crosser, can play both in 4 man defense and 3

man backline as a RWB

Reagovat
formic81

delsi tmavy vlasy, knirek.. rekl bych ze je Ital

Reagovat
smazaný uživatel

inteligentní koment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jooo asi jako byl Alonso minulej rok co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo má s týmto prestupom Alonso? Akože keď sa vedenie klubu celé leto neúspešne zaujíma dokopy o cca 8 hráčov a v posledný možný deň príde iba slabý odvar všetkých doterajších prestupových cieľov, tak to nie je panic buy?

A kde sa píše, že panic buy musí byť neúspešný?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ja Chelsea fandím a Zappacosta sa mi nezdá tragický, len ma neuveriteľne vytáča neschopnosť vedenia prilákať niekoho na TOP úrovni.

Reagovat
Alberto Aquilani

posledne odišli z Tora zaujímaví krajní beci ako D´Ambrosio, Darmian a Peres a ani jeden z nich po prestupe nenaplnil očakávania. Zappa je z nich pritom rozhodne ten najslabší. Ale kto vie, faktor Conte...

Reagovat
spider_8

A jak bys ohodnotil Alonsa loni touhle dobou? Asi podobně ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

už som na to odpovedal pod Janktom Alonso bol vo Fiorentíne veľmi zaujímavý hráč

Reagovat
Alberto Aquilani

inak teda, nie je na ňom skoro nič zaujímavé, mladý Taloš, ktorý vie zaútočiť, ale v ničom nevyniká.

Reagovat
Counter

To na PL na post wingbacka bohatě stačí

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem občas nakouk do SA sekce, tak tam myslím že ho lidi docela chválili a chtěli do lepších týmů

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože je Talian Keby bol, čojaviem, Poliak, píšu pod každý súhrn, aký je priemerák

Reagovat
nani92

ked nie Costa, tak ZapppaCosta

Reagovat
fajdax

Zapacosta na wikipedii už Chelsea, done deal

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ať dopadne ten Lemar nebo VVD

Reagovat
pepinho2

BREAKING: Arsenal accept Manchester City's £60million offer for Alexis Sanchez. [Mirror]

Je to Mirror, ale doufám, že to výjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod 70 nejde. To jest stanovisko

Reagovat
pepinho2

někde jsem četl 65+5

Reagovat
Arbiter

že bychom přece jen měli nějaký plán B?

Reagovat
nani92

nesnívaj, v Deadline Day je len aktívny Plán P

Reagovat
pepinho2

Bringwater?

Reagovat
Le Gunner

Jinak Renato ve Swansea může být dost terno...

Reagovat
Hokaido

Pokud Arsenal dostane za Alexise a Oxe s rokem do konce smlouvy 100M, tak čistě finančně je to prostě jackpot.

Reagovat
pepinho2

Ale když to dále neinvestují, tak to jackpot není.. Každopádně bych Alexise prodal, lepší za něj teď dostat těch 60, než za rok nic..Navíc pokud bude situace jako teď, stejně bude hrát špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke si to shrabne. Takže je uplne jedno, jestli máme nebo nemáme velké prodeje

Reagovat
Hokaido

No jo, já zase zapomněl, že je to Arsenal. Fakt mi je vás líto.

Reagovat
formic81

a ty komu fandila dýně.. aaa sibiř

Reagovat
smazaný uživatel

OK dneska Deadline day ale dá se to letos vůbec tak nazývat? Přijde mi,ze se všude řeší jen Arsenal, přitom ten paradoxně asi nikoho nedovede

Reagovat
mr.Silver

Hmm, ty zpravy hracu Arsenalu ohledne ochodu Oxe na Instagramu jsou teda dost... divne. Hlavne Walcott ma teda dost chladny komentar k jeho odchodu, asi to ani necekal. To same Holding.

Reagovat
Orlandiiik

co napsali ?

Reagovat
mr.Silver

What can I say @alexoxchamberlain .................. You will be missed my friend on & off the field. We have had so many great years together & I wish you all the best in the future.

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Závidí, že ho někdo vysvobodil a je ne.

Reagovat
Banger

Co ten Mahrez? Už byl dneska dle twitteru v Barceloně, Londýně, Manchesteru...tak kde teda je?

Reagovat
Ligter

na dovolené

Reagovat
Hokaido

Guillem Balague ✔ @GuillemBalague

Barça say they not interested in Mahrez. That kills that one then.

Odds on Riyad Mahrez to move to Chelsea have plummeted, but the Mercury understands there has been no contact from the Blues.

Nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool smokescreen?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pepinho2

Sancho - done, Sanches - done, Sanchez?

Reagovat
kiciN

done soon

Reagovat
VdV

Son?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
cubazi

Moja prognoza:

VVD do LFC - prestup. čas 21:00 + potvrdenie -- 80 mil

Couts - ostava

Lemar - ostava

Draxler - ostava

Sterling - ostava

Origi - hostovačka do Wolfsburg

http://cdn2.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_inline_mlnu5qwqQx1qz4rgp.gif

Reagovat
smazaný uživatel

VVD - ostava

Coutinho - Barcelona

Lemar - Arsenal

Draxler - Arsenal

Sterling - ostava

Origi - Wolfsburg

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*Ostrava?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
zeeb

Origi - už je to prý potvrzené

BREAKING NEWS

Liverpool have confirmed Divock Origi has joined Wolfsburg on a season-long loan.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zatím nejlepší zprávou pro fanoušky Kanonýrů je dnešní gól Takumy Asana v japonském reprezentačním dresu proti Austrálii." To fakt poteší...

Reagovat
smazaný uživatel

Trolling už i na EF

Reagovat
Rozum

Reagovat
Counter

Jak by řekl Colbert: Je to vtipné, protože je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To teda fans Arsenalu odhlahlo tym golom Asana

Reagovat
cubazi

Hosana

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší zprávou pro fanoušky Kanonýrů je dnešní gól Takumy Asana v japonském reprezentačním dresu proti Austrálii.

Reagovat
johan14

Arsen z neho urobí hviezdu. Teda ak sa nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Bua ---> Bournemouth?

Reagovat
Likan7

Vážně, je nějaká reálná šance, že United někoho podepíší? Skoro se bojim, že to bude pro mě letos nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Bav se trápením fanoušků Arsenalu a Chelsea

Reagovat
h8_sfatto

United jsou přeplácaný ještě od minula, spíš můžete děkovat a líbat prdel Zlatanovi ještě rok,že Manchester bude hrát možná i vyřazovací fázi

Reagovat
Infernoqt

v jaký soutěži?

Reagovat
h8_sfatto

možná Inter Toto ne tak snad budou aspoň druzí za CSKA

Reagovat
Infernoqt

Nevím, pro mě je priorita spíše liga, ale ve skupině LM tipuju 2. místo.

Reagovat
h8_sfatto

oni jsou docela klikaři, tak snad je letos CSKA nebo Benfica trochu potrápí

Reagovat
smazaný uživatel

Counter, komu cpeš góly nějakých nounejmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vždyť to tu všechny pobavilo

Reagovat
PP

kurva nech nám aspon trochu radosti a úspěchy našich hráčů!

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Alexis zustava

Alexis has liked a tweet saying he's staying at Arsenal. Must've been convinced by the song.

https://twitter.com/gunnerblog/status/903252584965836800

tomu klukovi by meli postavit sochu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

a beztak Alexis olajkoval to vystoupení proto, že ten kluk zpívá o tom, jak se mu zdvojnásobí plat

Reagovat
REPLIKATOR

Životní chyba.

Reagovat
h8_sfatto

Mahrez hrál ve vidlákově,kde se jich 10 natlačilo do branky,že ani nebylo vidět,kdo skoruje,..ten na Barcelonu totálně nemá, maximálně tak na to AC Milan při vší úctě k jeho historii a Coutinho, ten už vůbec ne,když se neprosadil ani v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
SpecialOne

Ano a De Bruyne s Lukakuem v Chelsea, břídilové

Reagovat
h8_sfatto

sranda musí bejt...v Belgii to vybuchuje a oni posílají pralink do prales ligy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strašně mimo, jak co se fotbalu, tak i co se politiky a historie týče...

Reagovat
h8_sfatto

přibliž mi tu historii ?

Reagovat
h8_sfatto

a řekni mi něco o politice, která není mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze pod článkem o útoku na autobus Borussie Dortmund

Reagovat
Realita

Watford Karnezis? A Co Pantilimon?? Hraje ještě??

Reagovat
Kluivert9

Po večerech na dudy...

Reagovat
Hachim Mastour

OMG Arsenal predal Malena.

Reagovat
Robertson

...to sme sa len preventívne chceli zbaviť Raiolu ...ale inak poslednú dobu bol taký nemastný ,neslaný,a Nketiah s Nelsonom,mu riadne odskočili...

Reagovat
Hachim Mastour

Dufam, ze hra hlavne na hrote ten Nketiah, ked uz sa predal Malen.

Reagovat
Robertson
Reagovat
pepinho2

a ještě do PSV, taky borec, když přišel z Ajaxu

Reagovat
Spalovač šancí

Jak může Volfsburg vypláznout takové prachy za hostování

Reagovat
lvrpl

zeby VW? ale aj tak neskutocne peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

To je vela? Sak keby ho podpisali na 5rokov tak to vychadza za 6 na sezonu.

Reagovat
Spalovač šancí

Je to hodně

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ArsenalsRelated/status/903259544494759936 To bude ještě zajímavé. Sanchez míchá karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal Sanchez v city?

Reagovat
johan14

Reagovat
blaugrana

Piči, sa mi nechce čakať na to oficiálne oznámenie Coutsa do 20, nech to oznámia o 17.

Reagovat
h8_sfatto

snad neprojde u doktora...dveřma

Reagovat
LAM

Někoho by to ještě dotáhnout opravdu chtělo.Hlavně né Mahreze.

Reagovat
h8_sfatto

útočníka za zraněnýho Suareze, takovej Cavani nebo Mertens by byl větší pecka než Coutinho

Reagovat
Greny

a co takovej Diego Costa

Reagovat
LAM

Proč za Suareze? Ten už bude připravenej na Espanyol.My potřebujem ofenzivního záložníka na někoho kdo bude hrát při 4-2-3-1 na levo.

Reagovat
h8_sfatto

na tenhle post jsem očekával,že jednou přijde Halilovič a ne tenhle brazilskej žoldák

Reagovat
ADM

Má hrať už za Uruguay

Reagovat
LAM

Domluva byla že ne.

Reagovat
johan14

Jasné veď hrajú proti outsiderovi Argentíne a body ani nepotrebujú.

Reagovat
-Carles-

Jj, uplne vidim ako naivny Bartomeu posiela posledny den ponuku PSG za Cavaniho

Reagovat
h8_sfatto

tak furt by to byla větší jistota než Dembelé....spíš pokud dorazí Mbappé do PSG,kdo bude druhé křídlo ?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Kto? Cavani? Jak keby toho Suarez nespálil aj tak dosť

Navyše evidentne hladáme krídlo do 4-2-3-1

Reagovat
h8_sfatto

a Dembelé nepřišel na křídlo ? ja myslel,ze druhé CAM ci neco podobneho podhrotu

Reagovat
ADM

Podhrot bude najskor Messi a Coutinho mal hrat LW, Dembele RW. Ale to su len dohady no

Reagovat
SpecialOne

Co ten Costa, definitivně zůstává???

Reagovat
smazaný uživatel

Bude trucovat až do zimy, přezimuje, usadí se v Athleticu a dá si studený koktejl.

Reagovat
Miguel19

Zappacosta Pojďme vedení

Reagovat
smazaný uživatel

? absolutně nezajimavý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem si ho vygooglit

Reagovat
Svatej

to vy v klubu děláte běžně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gunner123

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se moc nechlubil..

Reagovat
smazaný uživatel

Mladší verze Darmiana

Reagovat
Kluivert9

*horší

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď ani nie je možné

Reagovat
havrys99

Burnley vezme dalšího útočníka, ale prubne podzim s Tarkowskim na stoperu

Reagovat
cubazi

Tak okolo Sakha zase ticho... mali sme akceptovať tých 25mil od Crystal Palace, teraz už fakt ostavaju len Líšky a tie su tichučko...nič sa nedeje...

Reagovat
smazaný uživatel

No one has any idea where in the world Mahrez is, someone link him with Liverpool so he can be found immediately. (Dave Ockop)

Reagovat
Hachim Mastour

pls

Reagovat
smazaný uživatel

No co, já už chci ať ta sága skončí a ať večer vítám Thomase

Reagovat
lenckoj

je to Sané...Alexis nemá tetování

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi jak je focenej z metru, evidentne ne nejak na tajnacku a stejne je nejakou zahadou rozmazanej.. Kdo na tohle muze skocit?

Reagovat
Greny

Wenger

Reagovat
lucius6

Hlavně to tetování na ruce patří Sanému.

Reagovat
Free_player

Rany93

Reagovat
SpecialOne

Danilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Fake, tetování nemá pokud vím.

Reagovat
smazaný uživatel

"Přestože měl West Ham United vážný zájem o pořízení Williama Carvalha a nabízel částku v oblasti 30 milionů liber, z příchodu portugalského středopolaře nakonec sešlo."

Naše vedení. Hlavně, že jsou schopní vyhodit 20 milionů za Arnautoviće. Zrovna křídla bychom měli v pohodě, kdybychom nepustili Feghouliho do Turecka a dali mu prostor v rotaci, základ Lanzini a Antonio.

Reagovat
Counter

Oni ti troubové v Portugalsku prý chtějí až 40. To mi třeba taky přijde moc, je otázka, jestli to WHU mohlo usmlouvat někam na půl cesty...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Za 35 by to byla slušná posila. Z letošních přestupů chápu Chicharita, docela i Harta (ačkoliv Randolph s Adriánem nepatří mezi špatné gólmany, ale pokud máme opci 5 milionů na přestup, tak je to super), Zabaleta na 1-2 sezóny ok, ale odchodům moc nerozumím - Randolph šel za zbytečně málo (navíc mohl jít hostovat), Nordtveit šel za pakatel (sice přišel zadarmo, ale 5-8 milionů jsme si za něj říct mohli), Feghouliho odchod nepochopím asi nikdy, Enner relativně ok, Ashley Fletcher měl jít pouze hostovat.

Každopádně jsem zvědavý na Oxforda v Mönchengladbachu, snad dostane prostor a vrátí se coby lídr naší obrany, která je do 2 let nejdéle zralá na obměnu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá vedení prdel s tím Sanchem, radši kdyby pustili Brahima..

Snad tam bude aspoň klauzule na zpětný odkup

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, zle vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

Chinese Striker Fu Kin No Wan spotted outside St James' Park.

Deadline Day už nejakým rokom po sebe pre nás vôbec nič neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

OT : US Drops Bombs Near North Korea Border

Neviem či toho Coutinha stíhame....

Reagovat
Teoretik

Reagovat
blaugrana

Toš, tretia svetová by asi zatienila transfer deadline.

Reagovat
Greny

Zalezi jak moc jsou schopny pripadne Kimovi bomby , aby se neodstrelili sami

Reagovat
blaugrana

Taký fail by si určite nedovolili. To by im Kim dal.

Reagovat
Greny

nedal

Reagovat
blaugrana

Ale dal, on by bol niekde schovaný v kryte a v prípade sebadeštrukcie by našiel ich mrtvoly a poslal do gulagu.

Reagovat
vladis271

nvm prečo ľudia panikária, tých pár bômb čo by Kim vypustil na USA by polka padla nad oceánom a druhú by nad oceánom zostrelilo US airforce.

Jediný prúser má South Korea, delostrelectvo by Soul premenilo na krvavý kúpeľ a pravdepodobne by zomreli milióny ľudí v Soule.

Ale bavíme sa tu o ptencionálnom konflikte kromaňoncov so svetovou veľmou Nr.1, ktorá má ešte za zadkom NATO (nie že by ho potrebovali) a k tomu blízkych spojencov Japoncov a spomenutú Južnú Kóreu. Vojna by skončila skôr než by začala.

Reagovat
C-M@ster

V zimě bude v Soulu Olympiáda.

Reagovat
ADM

tak potom je to jasné no

Reagovat
smazaný uživatel

Pyeongchangu*

Reagovat
ADM

Nj, ale od Kima nevieš čo čakať ..aby pri jasnom prehrávani nerozoslal tie rakety bárskde, to už by taká sranda nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

GeoffArsenal‏ @GeoffArsena

Could be 3 in you know. Jeez.

GeoffArsenal‏ @GeoffArsenal

Wow. Things are back on.

GeoffArsenal‏ @GeoffArsenal

If things go to plan we could still bring in 1, maybe 2.

It is Arsenal tho.

Už to došlo do štádia,že aj Geoff troluje?

Reagovat
kiciN

dneska jede hrozny bomby

Reagovat
cubazi

Alan Brazil‏ @SportsBreakfast 6h6 hours ago

MUST WATCH! @mickquinn1089 makes a #DeadlineDay plea on behalf of #LFC fans to #SaintsFC and Virgil van Dijk...

https://twitter.com/SportsBreakfast

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Switchback

ale teď vážně ... beztak už nikdo nedojde

Reagovat
blaugrana

Vyzerá to tak. Jebať Barta aj tu jeho bandu špinavú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

Alex Oxlade-Chamberlain will wear the No.21 shirt for Liverpool.

The midfielder completed a deadline-day move from Arsenal this morning, becoming the Reds' fourth signing of the summer transfer window.

And the 24-year-old has taken the squad number vacated by Lucas Leiva following the Brazilian's departure to Lazio.

Reagovat
C-M@ster

Že by Leicester přišel jen tak o Mahreze s Drinkwaterem?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have offered £92m (€100m) to sign Thomas Lemar from Monaco, according to Sky sources.

Už to píše aj Sky

Reagovat
smazaný uživatel

panic

Reagovat
smazaný uživatel

ale úplny mali dať Monacu tých 60 čo chceli na začiatku leta, kúpiť nejaké CM aj do 30 mega a možno by aj Alexis ostal. Takto nie je ani Alexis, ani CM a ešte preplatia na Lemarovi 30 mega, amaterizmus proste

Reagovat
pepinho2

Podle Telegraphu to Monaco přijalo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene zachoval paniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenabízel částku blízkou tomu i Liverpool?

Reagovat
vladis271

o dosť nižšiu.

Reagovat
smazaný uživatel

za 100m eur ho teda fakt nechceme

Reagovat
blade115

Podle mě je celkem hajpovaný, z té zálohy Monaka mi oproti Bernardovi přišel jednoznačně slabší. Platit za něj takovou pálku je šílený...

Reagovat
janinho

ten uctovnik monaca musi byt uz v <> ze co sa to deje ten zajtra odide na rocnu dovolenku na tahiti asi

Reagovat
Ferguson6

Alex Song do Birminghamu

Reagovat
blaugrana

No lol. Bol som strašne rád, keď prichádzal do Barcy a takto to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve WHU mě docela bavil. Edgar Davids pro chudé.

https://pbs.twimg.com/media/CZbB8jbWcAA-Ope.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blaugrana

Levy dávaj 36 a ber si toho portugalského dreváka.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, nechapem ako môžete z neho robiť takého ubožiaka to je trapne

Reagovat
smazaný uživatel

A ty z Cana priemeraka

Reagovat
smazaný uživatel

on ale priemerák je, len v tej našej úžasnej zálohe s Hendom a donedávna ešte aj s bielym Pelem vyzerá ako špičkový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je uboziak aj ten gomes

Reagovat
smazaný uživatel

on hrá s Iniestom, Messim, Rakitičm etc to tam má práve vyzerať drevene

Reagovat
Jordi Alba

Rakitič si taky nějak jede svoje.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

tady máš další, chytej

Reagovat
smazaný uživatel

och, ďakujem pane, to bola pozornosť podniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Pravdepodobne si videl nejaký z jeho výkonov u nás

Reagovat
blaugrana

Pretoze je totalne nakokot, presne preto.

Reagovat
FUnk

jen si ho nechte....

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

lemar za 92 mega libier

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbargain

Reagovat
papanegra

No zatim se nijak extra nepředvedl, za tu cenu..

Reagovat
Garen

Celkom úlet. 35 mega (+ bonusy) čo sme dali za Matriala vyzerá popri tomto úplne v pohode :D

Reagovat
mithro

lukaku pri tom vyzera vpohode

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martial za sebou určitě neměl takhle dobrou sezonu jako teď Lemar.

Reagovat
mithro

aha, mal ju trikrat lepsiu?

Reagovat
smazaný uživatel

100 milionů za Lemara je moc, ale takovou sezonu v Monaku Martial ani náhodou neměl.

Reagovat
Godwinson

Ne, no

Reagovat
Counter

Ani ne

Reagovat
vladis271

ale no kluci, čo sa držíte tak vzadu kde je to čarovné slovíčko?

Reagovat
papanegra

Snad je naši nedorovnaj.. i když se tam mluvilo o tom, že za něj jsou ochotný dát 85mega.

šílený, ale tak co, koho z nás ty ceny trápí.

Reagovat
mithro

ak budete mat prachy od barcy, tak na stopro dorovnaju, neboj

Reagovat
r.mrazik

blazniva doba

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Selneas ---> Leicester

Reagovat
SpecialOne

Arsenal, že dá za hráče 92 milionů liber? Nevěřil jsem, že se něčeho takového dožiju, nicméně by to znamenalo odchod Alexise. Škda, že nás vůbec nenapadne přijít a dát za Alexise na stůl, to co City. Jasně s rokem do konce smlouvy je to pálka, ale takhle kvalitních hráčů opravdu není mnoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar za 92 mega liber? trochu scifi, ale nezlobil bych se..

Reagovat
mithro

Sancho za par supov do BVB, zatial co Pepek minul stovky milionov na svojich hracov, vyborna revolucia a sanca pre mladych projekt

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to no. Sancho je z trojice Foden, Brahim nejlepší a nedostal ani čuchnout, dokonce ani většinout netrénoval s áčkem. Přitom Brahim se v dospělym fotbale podle mě ani neprosadí.

Reagovat
mithro

Oh. Good to see Pep is helping kids' development by selling them to other teams. Good approach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cou v 19:00 oznámen, André Gomes asi do Totenhamu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu Kloppe, Salah s Oxem jsou nám k ničemu bez obrany

Reagovat
smazaný uživatel

to sme aspon toho Mangalu mohli kupit alebo na hostovačku priviest ako rozšírenie ked už nič iné, lebo ísť do sezony s Lovrenom je ...

Reagovat
cubazi

Loveren a Klavan to stoperske dou je to najhoršie za posledne roky. Skrtel a Sakho v top forme boli fakt boží, každy hlavičkovy suboj vyhratý a pasy od nich na rychleho Suareza to bolo fakt niečo, ale hentý to bude trapas v obrane od zapasu k zapasu ak spolu nastupia...

Reagovat
Melda

Je*at Lemara a jiný lemry, útok je pořešenej, stopera potřebujeme.Ikdyby to nebyl VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco tohle léto inkasuje cca 450 mega euro...slušný

Reagovat
cubazi

@mattspiro

Monaco accept #Arsenal's £90m bid for Thomas Lemar. However am told player would rather join #Liverpool

Reagovat
mithro

BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. [Guardian]

Reagovat
smazaný uživatel

vie čo je dobré

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba bude chtít Monaco swap s Ingsem

Reagovat
blade115

Klopp efekt no, co se dá dělat. Tak snad nebude v brzké době přestupovat Messi.

Reagovat
pepinho2

BREAKING: Arsenal have withdrawn from a deal for Thomas Lemar & will keep Alexis Sanchez. (Source: Guardian)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Godwinson

Snad ten Lemar skončí v Liverpoolu, už jsem se na tu kombinaci začal těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Ak fakt ten Liverpool nič neprivedie, tým nič myslím VVD tak hotovo. Celý deň v prdeli za pc, som mohol fakt iný program vymyslieť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Specialist in Failure Wenger:

2016: Calls Paul Pogba's transfer fee: 'completely crazy'.

2017: Bids £92M for Lemar.

https://pbs.twimg.com/media/DIkYGyyW0AAhgMp.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Az nato, ze tento rok su ceny hracov uplne inde jak minuly rok, na com ma podiel aj Pogbova cena, do uplneho hajzla to poslal az Neymar.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
valek9610

Já mám dost pičo všeci se srali do Chelsea nebo do jiných klubu,že utrácí jak cip jo jenže oni utráceli 45 M apodobně a ne jak Barcelona nebo tedka Arsenal tam 100 apodobně a ještě United

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Barcelona nebo Arsenal utrácí peníze vydělaných na ropě? Nebo z prodeje jiných hráčů?

Reagovat
valek9610

Ty si sám ropa debile je jedno odkud je máš jde o to jak pěkně kurví trh když kupujou za takové částky

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Ve Francii je dneska taky deadline? Jak to vypadá s Mbappém?

Reagovat
Counter

Podle posledních informací se už vybodli na hostovačku a půjde napřímo

Reagovat
Hokaido

FFP už asi neřeší...

Reagovat
Wat

PSG?

Reagovat
Counter

jj, ale Monako zas kontruje tím, že chce DiMu

Reagovat
Wat

aha, ten je taky na roztrhání, ho chtěli i Spurs, ne?

Reagovat
Counter

Spurs by ho v životě nezaplatili. Dneska už nejde ničemu věřit.

Reagovat
mithro

Understand UEFA have made PSG "fully aware" of consequences of not following FFP should Mbappe follow Neymar. Will be a fun court case

Reagovat
Counter

Snad má Tariq pravdu no

Reagovat
mithro

ak im toto prejde, tak to mozu oficialne odpiskat cele.

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pekne, ze Klopp Effect na hracov funguje, ale treba aj niekoho na to aby ich vobec predal.

Reagovat
pingla

Mně se líbí, jak se kupují hráči na poslední chvilky, kdežto my už máme dávno nakoupeno Možná ještě Danek Rose, ale jinak je to pohodička to tady sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní názor a ke všemu kvalitní oblíbené kluby. 2x

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímťa, zas typický United hore nos, ale ako sa hovorí pýchu predchádza pád.

Reagovat
pingla

jaký hore nos? já jen píšu, že to tady všichni honíte do poslední hodiny, ale my už máme hotovo

Reagovat
C-M@ster

Já bych toho Balea ještě bral.

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych poslal výkupku za Grizze a sledoval, jestli to s ním náhodou nezamává.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

je to prijemna zmena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ve Swansea vzali 85 Sanchsoci s tím že číslo by mělo být co nejblíže nejvyššímu číslu které teď má někdo v sestavě. Vazl si 35

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have completed their transfer business, no more "ins" according to @carlmarkham. Only "outs".

zase bez stopéra? mňa jebne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ach... pošlime do Southamptonu Coutinha za VVD

Reagovat
vladis271

mali sme skúsiť do dealu zahrnúť Studga, len či by s tým súhlasil.

Reagovat
vladis271

kktiiiiiiiiii

Reagovat
vladis271

nemáme v U23 nejakého nádejného stopéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez bude hrávať aj na CB asi, ale Lovrena nevytlačí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Christensen sa má ako?

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, ten by sa nám hodil, aj tak si v Chelsea túto sezónu nekopne a v Gladbachu bol výborný

Reagovat
vladis271

by sme ho zobrali bez opcie, rok by bol s Kloppom zaúčinkoval by Klopp efekt a cez leto by sme ho dostali tak či tak.

Reagovat
smazaný uživatel

presne :D och, ale štve ma ten stopér, ešte že tie kraje aspoň už nie sú také hrozné a zvýšila sa konkurencia aj tam.

Reagovat
Hokaido

Vlado, Vlado...

Reagovat
vladis271

dobrá vec na tom, aspon ostrúha Barcelona.

Reagovat
patas92

Tam má být určitě "Couts"

Reagovat
Edgewalker

Wenger a dát £92M za hráče Novináři

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Lemar odmítne, ať je sranda

Reagovat
Counter

No ono to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

17:45 s tím Lemarem. co je na tom tak složitého...vytočit telefon, říct ,,Čau Lemare tady Wenger chtěl bys... " tůt tůt tůt tůt...... ehm... tak repete: ,,Čau Lemare tady Arsenal, chtěl bys trojnásobnej plat než máš ? " ...Lemar: ,,Jo chtěl" ...Wenger maskovaným hlasem: ,,Tak pojd do Arsenalu" Lemar: ,,OK"

a je to jakýpak copak a ještě si stihne dát párek než půjde na Francie Nizozemsko

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou je to složité proto, že manažer nabízí dvojnásobný, zatímco hráč požaduje čtyřnásobný. Cesta ke kompromisu bývá zdlouhavá

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mimalu

tak co, už jsme někoho dalšího pustili na hostovačku?

Reagovat
smazaný uživatel

Och, na nic nam su neaki Drinkwater so Zappacostom alebo Llorentem, sak to su priemerni hraci, nech ostanu v priemernych kluboch. Nam treba hotoveho hraca typu Sandro, Belotti... Ked uz tak nech pride neaky Barkley alebo Rose ale nie hento...

Reagovat
Whitemedia

Rose Levy by nám neprodal ani Sissoka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Arsenal: 92m take it or leave it

Monaco: Okay, we'll take it.

Arsenal: What?

Monaco: What?

Arsenal: What?

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Teoretik

Reagovat
FUnk

Lemar: No!

Reagovat
spider_8

Lemar: What?

Reagovat
papanegra

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
kiciN

nepokrades

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce (Liverpool Echo): „Prečo sa Ox rozhodol prestúpiť do Liverpoolu? Nebolo to o peniazoch, v Liverpoole bude zarábať o dosť menej ako by zarábal v Arsenale alebo Chelsea. Anglický reprezentant začal vážne uvažovať o odchode z Arsenalu v druhej polovici minulej sezóny. Po 6 rokoch v Arsenale cítil, že stagnuje a bol frustrovaný zo života pod Arsenom Wengerom. Pokusy Arsenalu na podpísanie novej zmluvy nemali u neho šancu. Oxlade-Chamberlain už nejaký čas obdivoval Liverpool a jeho vzkriesenie vedené Jurgenom Kloppom. Páčil sa mu aj progres Emreho Cana či Roberta Firmina pod Kloppovým vedením a niečo podobné by chcel dokázať aj on pred blížiacimi sa MS 2018. Taktiež jeho liverpoolski kolegovia z reprezentácie mu doporučili príchod pod ‚Kloppove krídla‘. Chce hrávať v ofenzíve, najlepšie v strede zálohy – no Klopp sa pre neho rozhodol aj kvôli tomu, že ho bude môcť využiť na viacerých postoch a zvýši tak konkurenciu. Oxlade-Chamberlain sú s Raheemom Sterlingom veľkí kamaráti a dokonca majú spoločného agenta – Aidyho Warda. Práve tento chlapík sa veľkou mierou zaslúžil o prestup Sterlinga z Liverpoolu do City. Avšak teraz Ward chcel, aby Ox prestúpil do Liverpoolu – dôvodom je spolupráca s Jurgenom Kloppom. Vyjdaril sa k tomu dávnejšie aj samotný agent: ‚Či by ostal Sterling v Liverpoole, keby bol v klube Klopp? Áno, na 100%. Prečo? Pretože Klopp – jeho hlad po úspechu, emócie či vášeň. Práca s Kloppom by mohla byť skvelá. Dokáže z hráčov dostať to najlepšie. Bol by to splnený sen‘. Ox dostane túto možnosť. Klopp faktor teda zohral hlavnú úlohu.“(Zdroj Liverpoolsky.net)

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho pozícia v porovnaní s tou v Arsenale by sa veľmi zmeniť nemala, či? Teda, že to nebude žiadny stavebný kameň základu, ale skôr len lepší náhradník na viacero postov? V tom strede by si ale zahrať mohol celkom dosť...

Reagovat
Melda

Tak kdoví, jak pod Kloppem rozkvete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Typická německá nadutost..

Reagovat
FUnk

neni se cemu divit, ze nas tak berou. Uz dlouho se nedrzime v sirsi spicce fotbalu ....

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak my (fanoušci) si v ČR třeba taky zjistíme, kdo proti nám hraje za Ázerbajdžán za největší hvězdy, tak hráči to doufám dělaj též. A nevědět s ký hraju... to není úplně standartní..

Reagovat
FUnk

tak nemci nemusi vubec resit jak nastoupime hlavne. kolotoc bude tak i tak...

Reagovat
havrys99

to San Marino má od Mullera určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jadon Sancho so BVB!

Mohl by mi někdo k němu říct něco víc? 7 mega za takového špunta je celkem dost. Má vůbec už nějaké profi zkušenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu 7 na drese. To som fakt zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu mě uklidňuje fakt, ze je Angličan. Toho v případě neúspěchu na ostrovy vždy můžeme střelit se ziskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to největší talent, co Anglie má. Snad ho v Dortmundu dobře vychováte.

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch už bylo

Reagovat
Counter

Podle BBC je to dokonce 8+2 v librách.

Reagovat
Mates_Matesović

@TrollFootball:

Wenger: £92m for Lemar, take it or leave it.

Monaco: Ok, done.

Wenger: Sorry, I meant £9.2m

Monaco: Just f*ck off

Wenger: Phewwww

Reagovat
Svatej

páni

Reagovat
C-M@ster

https://www.dreamteamfc.com/c/comedy/298227/gunnersaurus-promoted-to-arsenal-first-team-squad-after-deadline-day-mass-exodus/?utm_source=FBPAGE&utm_medium=social&utm_campaign=SprnklrSUNOrganic&UTMX=DreamTeam:DreamTeam:FBLink:Statement:DreamTeam

Arsenal mascot Gunnersaurus has been drafted into the first-team squad after the North London outfit lost a host of players in the summer transfer window.

It is believed manager Arsene Wenger had ‘no other option’ than to call up the 7’3″ faux dinosaur to the Gunners’ squad after seeing Alex Oxlade-Chamberlain leave for Liverpool.

Reagovat
nani92

nech si každý kúpi koho chce za koľko chce, ale najviac ma tešia ako pokrytci, ktorí minulý rok mali veľké reči o tom, koľko peňazí sme dali za Pogbu a ktorý vyhlasovali, že by radšej s futbalom skončili, tak teraz dávajú podobné peniaze za 1-sezonné hviezdičky..Pogbargain

Reagovat
iamek

. Letos by sel tak za 150 . I ten Lukaku najednou vypada tak levne.

Reagovat
vladis271

Lukaku najednou vypada tak levne.

Reagovat
Counter

Kolik že se takových přestupů událo?

Reagovat
Lacko_Boh

v jeho hlavicke? stovky

Reagovat
nani92

toľko hráčov ani nepoznám

Reagovat
Lacko_Boh

*stoky

Reagovat
nani92

MAchiatti

Reagovat
nani92

"dávajú podobné peniaze" som myslel že dávajú ponuky s takými sumami, to že nie sú prijaté je druhá vec..

Reagovat
Lacko_Boh

prepac

Reagovat
nani92

v pohode, Lemar nestojí za to, aby padla vláda

Reagovat
Lacko_Boh

futbalista isto nie

Reagovat
Counter

To je ale docela důležitá věc, že jo.

Reagovat
nani92

prečo? však ked to nevíde, tak budu mať krásny net spend, nikto na nich nevytiahne, že toľko minuli..ale to, že toľko chceli minuť sa už ráta

Reagovat
Lacko_Boh

lenže teraz je libra slabšia..ako pred rokom...kkt nežartuj

Reagovat
nani92

Oxov prestup s ňou až tak zamával?

Reagovat
Busby babes

takze kdyz treba nekdo kritizuje cenu za Pogbu a pak o rok pozdeji nabizi poodobnou castku za jednosezonni hvezdu, ale ta neni prijata, tak jako neni pokrytec?

Reagovat
Counter

Jasněže ne, protože to jsou mimořádné okolnosti a nikdy se nedozvíme, jak to vlastně bylo

Reagovat
Counter

Podle Olleyho jsme nabídli 75+17, takové Lukaku money.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas stale vam ostane to, ze ste dali tolko penazi za hraca co vam zadarmo odisiel napr. mne prislo vtipne iba to

Reagovat
nani92

to bolo vtipné, ale pre všetky strany nakoniec výhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to výhodné iba pre Juve a Pogbu, určite nie pre United...

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to vlastne vysvetľujem, diky Swarley

Reagovat
Swarley

v pohodě, pokračuj, s vladem jste tady nejzábavnější dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ťažko...

Reagovat
smazaný uživatel

no okrem Barcelony to stále nespravil nikto, takže...

Reagovat
nani92

""dávajú podobné peniaze" som myslel že dávajú ponuky s takými sumami, to že nie sú prijaté je druhá vec.."

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

Reagovat
fefo

Jakoze miestni retardi davaju tie sumy, ci co si tym chcel povedat?

Reagovat
nani92

miestni nie, ale retardi ako Klopp a Wenger áno

Reagovat
fefo

Klopp a Wenger povedali ze by radsej skoncili s futbalom?

Reagovat
nani92

Klopp áno, Wenger nie, lebo nechcel rozbiť trh

Reagovat
fefo

za koho Klopp ponukol 120M?

Reagovat
nani92

Reagovat
fefo

wtf?

Reagovat
vladis271

niekto rentabilný potvrdil tú ponuku na Lemara od Arsenalu? mKedy Klopp ponúkal za hráča 100 mega? Vy ste tú hranicu zlomili už pred rokom, my sme Lemara za takých podmienok odmietli. miliony špekulácii o hráčoch na ktorých posiela LFC ponuky ti spravím aj ja.

Reagovat
nani92

však ty si ich robil 2 mesiace a teraz sa čuduješ, že tomu niekto aj uveril hej? wow

Reagovat
Swarley

klasika tady

Reagovat
vladis271

ved to opakujeme stále, sdpravili ste deal dealov. Pogba je bargrain ako vyšitý. Neskutočné za aké lacné peniaze ste ho kúpili.

Reagovat
nani92

za podobn= peniaze možno bude aj VVD, musíš veriť

Reagovat
vladis271

zayova matematika opäť na scéne.

Reagovat
nani92

jj a ty prídeš s tým, že povieš, že Mou vypadáva klasicky vo štvrťfinále

Reagovat
vladis271

ešte príde Swarley s vysmievaním sa slovíčkam ktorým nerozumie a budete kompletný.

Reagovat
Swarley

jj, niekto rentabilný

Reagovat
kvasha16

vy ste s tym zacali

Reagovat
h8_sfatto

Sancho že by novej talent do fify 18

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoole urobili do dobrú robotu za posledný rok. Dovolím si tvrdiť, že ich útok je na rovnakej úrovni, ak nie lepší, ako City. Teda najlepší v lige.

Reagovat
h8_sfatto

tak ať to dokáží letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazali uz v minule sezone (lepsi nez City).

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to, že obrana je na podobné úrovni, ne-li horší než Burnley, Everton, WBA...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze chceme Cukotce vyfouknout Llorenteho a West Hamu Gomese. Co takhle prihodit jeste Arsenal a Lemara, kdyz uz ses v tom, Dane?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak prídu obidvaja, potom nikto nemôže povedať, že máme úzky káder. Zatiaľ výborná robota od Levyho.

Reagovat
blade115

Llorente by u nás byl prý místo Michyho, takže ho nechceme.

Reagovat
FUnk

no nic jdu na pivo, do jedenacti casu dost.

Reagovat
VdV

Borci Kagawa prestoupil? Videl jsem nekde na fb fotku v cervenobilym drese( Stoke nebo Soton) ale nijde nic nevidim.

Reagovat
pepinho2

Nebyl to japonský dres?

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

Pamätáte si ten film o jednom hráčovi american footbalu čo bol amatér, klub urobil propagačnú akciu a on sa dostal do prvého tímu a stal sa legendou? Niečo také by som vyskúšal v Liverpoole, neverím, že by sa nenašiel lepší stopér ako Lovren.

Reagovat
nani92

kedy si uvedomíš, že chyba nie je v hráčoch,ale systéme?

Reagovat
smazaný uživatel

v tom máš aj pravdu, ale Lovren je katastrofa v každom systéme

Reagovat
nani92

možno áno, ale všetko sa zvaľuje len na neho, a to si nezaslúži..

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlavne preto, že jeho chyby sú najviditeľnejšie (najväčšie), samozrejme, mal aj výborné zápasy, ale celé si to dokáže znegovať nejakou somarinou každý druhý zápas.

Reagovat
blaugrana

nerobíš youtubering?

Reagovat
vladis271

chceš ísť do toho so mou a odfichadovat COutinha?

Reagovat
blaugrana

Nie, nie. Len že to používanie anglických slovíčok vo vetách ich doménou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hral ho Mark Wahlberg

Reagovat
Dawon

Kdyz to zminujes...pro pripadne fandy NFL, EF NFL diskuze tady: http://www.eurofotbal.cz/clanky/rosen-si-darnolda-s-allenem-povodi-jak-nic-61948/

Reagovat
Kaspar

by jim meli prestupak zkratit jen na jeden den, To tam ti blbci cely prestupak nevy koho chtej a najednou si posledni hodiny honem vzpomenem koho na jaky post potrebujou

Reagovat
blaugrana

To je dohoda s masmédiami. Niečo ako black friday.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Spurs za komplikovanie prestupov Chelsea.

Reagovat
papanegra

Udělal LFC vůbec nabídku za VVD ? pořád říkali, že jsou připravení za něj dát 75mega i více a nakonec jsou posraní za něj dát nabídku ? proč ?

To, že nepřišel je průser :/

Jinak Arsene to dělá vždy lišácky, přestupák na píču, lidi nadávaj, pak přitáhne 2 hráče na poslední chvíly a tím umlčí kritiky.. Ale to je rok co rok

Reagovat
vladis271

no nepodali, ale ja si myslím, že sme ani nemohli. Vdaka tým patáliám sme čakali na soton aby nás sami pozvali ku stolu.

Ja sa skôr čudujem, na čo čaká Barca a, či vôbec podá 4. ponuku.

Reagovat
papanegra

Právě no, projebali to na začátku, ale tak mohli je kontaktovat...

Ještě, že je relativně lehká skupina v LM, tak se to snad do zimy nějak ukope..

Reagovat
Counter

Letos mám obavu, že fakt nepřitáhneme vůbec nikoho.

Reagovat
cubazi

Nechcem si predstaviť našu obranu ked sa zraní Matip

#Boh ochranuj LFC #club has no ambitions # Klavan next Pujol

Už minulu sezonu zaskakoval na stoperovy Lucas a tuto sa mame pripraviť asi na Milnera...

Nechapem prečo Klopp nerieši defenzívu, kde nas najviac tlačí topánka ale podla niektorých logiky:

Nemôžeme prehrať ak dáme viac golov ako súper. To už tu bolo #Rodgers no ever for ever

Reagovat
smazaný uživatel

takže sme na tomto: naľavo Robertson, Moreno (Milner)

stopéry: Matip, Lovren, Klavan, Gomez (Sakho ešte stále nepredaný)

napravo: Cline, Alexander-Arnold (Gomez)

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Cline ne

Reagovat
cubazi

No myslim že od stoperskeho dua Klavan - Lovren som už videl dosť nato aby som povedal že slabšie to už byť ani nemože, proste Klavan nestiha a Lovren zmetkuje + obidvaja su strašny hlavičkári tak to teda dakujem

Reagovat
cubazi

Inak Sakho si myslim že je pasé, ak by mal onho Klopp zaujem tak mu už da šancu v príprave...

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej no, škoda... aspoň ten Gomez sa javil fajn keď hral, ale to je slabá útecha

Reagovat
cubazi

Tak neviem prečo sme nešli poriadne ale myslim fakt poriadne po Hovedesovy, určite lepši ako Lovren a Klavan a s Matipom hraval, bol za par šupov ... človeku to už naruša aj psychocke zdravie, take uvahy čo by sa dalo keby...keby nevyjednavali ty amatersky chuji

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte v klidu borci, letos LFC udělá titul, uvidíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok uz som v klude, ale kludne staci LM. Na PL treba tu obranu.

Reagovat
fajdax

To je tragédie

Reagovat
mithro

This is not a drill. Catalan newspaper Sport are actually saying Coutinho's parents have arrived, and the atmosphere is like a funeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot je jaký typ CM? Pomohl by středové řadě Arsenalu?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Rabiot ak konečne dostane dostatok priestoru tak by pomohol každemu v Anglicku.

Reagovat
jacobT

z Paríža ťažko

Reagovat
patas92
Reagovat
patas92

Tak nic

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, jak se mu povedlo získat tu verifikaci

Reagovat
patas92

To mě na tom zmátlo, no

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein @bbcsport_david

As others report #MCFC Sanchez bid over. Conditional agreement reached £55m+£5m but #AFC needed replacement. Lemar said no so Sanchez stays

Takze Arsenal v idealni situaci s hraci s koncici smlouvou, kteri se budou nejvic snazit. Presne tak, jak si to Wenger pral. Gratulace

Reagovat
fajdax

nádhera

Reagovat
Counter

"Ideal situation"

Reagovat
smazaný uživatel

a za rok bez peněz, bez hráče a bez naděje

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Wengerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FUnk

Reagovat
Euphael

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

New signing

Reagovat
lofin9

Preco by sa nesnazil ked su o rok MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on myslím pojede, i kdyby odehrál za sezonu 10 zápasů.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, strachy určitě ani nespí, jak se bojí, že by ho z repre vystrnadili takoví velikáni jako Edson Punch.

Reagovat
lofin9

On je prave ten typ hraca, ktory aj ked mozno uz za Arsenal hrat nechce, tak sa vzdy snazi hrat aspon za seba. Urcite by to nevrhlo dobre svetlo nanho keby na to uplne jebal.

Reagovat
Tommy the Gunner

Wenger si fakt mysli, ze Alexis podepise

Reagovat
smazaný uživatel

Skonci prestupove a Ozil, Sanchez nove zmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Alexisův prodej ztroskotal na tom, že Lemar nechce hrát v EL ( užijte si to, šmejdi). To opravdu zní jako že je pro něj připravena nová smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to nemyslel vazne a snad sa to ani nestane

Reagovat
fajdax

Tak ze by Mahrez nakonec k nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme koupili toho... prodali Alexise?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sanchez do City nepujde a tim padem arsenal nikoho nekoupi...aspon to tak vypada :D

Reagovat
Switchback

trošku ot ale Mbappe ofiko

Reagovat
spider_8

Už jsme koupili toho... kohokoliv?

Reagovat
mithro

ylian Mbappe completes sensational loan move to Paris Saint-Germain with £162m option to buy

Reagovat
mithro

Should keep UEFA's lawyers busy for a few weeks

Reagovat
Teoretik

Reagovat
travis joe
Reagovat
Billy McClane

Oficial: Mbappé, al PSG

Reagovat
cubazi

From France: Crystal Palace agree Sakho deal, biggest contract in club’s history

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Váš najlepší stopér

Reagovat
cubazi

Váš najlepší utočník zase prestupil do Evertonu, tak buh mu žehnej

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Je podla vrabejku fetak, tak skoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho za 26m, aspoň že tak.

Reagovat
cubazi

Reagovat
cubazi

Liverpool are also preparing a late swoop for Real Madrid star Lucas Vazquez to replace Barcelona target Philippe Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Z realu iba Markovica. Mozno Varaneho alebo Marcelo, len ten je nerealny.

Reagovat
smazaný uživatel

Marka Kovacica teda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici to je Mateo Markovic uz nech sa pakuje z LFC.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Markovic

Reagovat
smazaný uživatel

To je priemerak a nie Can

Reagovat
Melda

Pokud někdo může nahradit Phila, tak Kovačičovi bych věřil.

Reagovat
Manik...

všichni jsou v souvislosti s Liverpoolem nereální...

Reagovat
pingla

Ronaldo nebo Ramos nic?

Reagovat
blaugrana

O 7 minút Coutinho fichado!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/FCBarcelona toto je oficiální twitter barcy a nic o Coutsovi tam nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš, že má být oznámení ve 20h?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho už je v barce... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Martine, dneska se helikoptéra konat nebude? Třeba pro Evanse

Reagovat
Counter

Že by ho vyzvedla uprostřed zápasu se San Marinem?

Reagovat
Swarley

to by bylo stylové

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra?

Reagovat
Counter

Kazisvěte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By aj přestup Mbappeho zůstal v pozadí

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jacobT

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Bartomeu už to potvrdil takže jsme v prdeli

Reagovat
Svatej

Můžu se zeptat, jestli ještě furt není pravej čas na paniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 hodin moze prist este 5 posil.

Reagovat
Svatej

Stačí jen pokračovat v nastoleným trendu

Reagovat
icemike

Slyšels, až na konci sezóny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Prý jsme spojovaní s Willianem, jak moc je to reálný?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

velmi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Isca?

Reagovat
jacobT

Konci mu u vas zmluva?

Reagovat
tuny

My nenecháváme dojít naše hráče do fáze, že by jim končila smlouva.

Reagovat
off-olda

Martinéz On postaví Hazarda proti Gibraltaru. To je na pět kol s Tysonem.

Reagovat
Counter

Ideální přípravný zápas na nabrání potřebných minut.

Reagovat
off-olda

Však ho tam akorát nějaký nešika zrakví.

Reagovat
Counter

To se může stát kdykoli a kdekoli.

Reagovat
off-olda

No jo, míč je kulatý, začíná se 0:0... Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale za Gibraltar bude hrat nejaky Masar alebo Postak, co ho dnes nasral v praci pes a hned tam supne taku smykacku na Hazardaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa boji prehry.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jestli se Hazard znovu zraní tak přísahám bohu sednu si doma a budu nasranej

Reagovat
off-olda

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mu nic nestane. Proti Gibraltaru mohl postavit výběr belgické ligy a bohatě by to stačilo.

Reagovat
Gunner14

Takze Wenger rekne ze deal s Lemarem je dead, protoze Monaco prodalo uz moc hracu a pak na deadline zjisti ze Mbappe zdrhnul do PSG, tak tam hodi 90mega za Lemara kterej ma 3 hodiny pred zapasem, to je moc toto...

Reagovat
Busby babes

3x managers.

3x squad overhauls.

5 seasons.

Di Maria.

This man is the final boss you'd face at the end of The Purge.

Ashley Young.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten nás v United všechny přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak vítaj Coutinho!

Reagovat
smazaný uživatel

ake vitaj ? ja tomu neverim, ze dojde

Reagovat
cubazi

Ukaž dôkaz przniči mozgu

Reagovat
LAM

Myslíš že když to takhle budeš zkoušet tak přijde?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej dej nám treble.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena?

Reagovat
Manik...

0€ dali jim to zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Fu, tak to by spravila Barca obchod storocia a Realu by sa mohla posmievat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde nikam

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen ten Verratti

Reagovat
Petřík-FCB

Je to i někde jinde než na tom twitteru nahoře?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lemar bud teraz alebo o polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

A PSG ten vypredaj kedy spusti? Lebo ked sa im do toho vlozi BVB, Bayern alebo Juve tak to bude max 25-30 mega.

Reagovat
cubazi

čekni bazoš, či náhodou....

Reagovat
havrys99

o poločase repre ideál

Reagovat
Greny

Ot: ten Martinez nebo jak.se jmenuje ten co trenuje Belgii je fakt hnup , on hodi v bezvyznamnym zapase kdy jim daji stejne 5-7 Hazarda rovnou do zakladu

Reagovat
Svatej

kokot

Reagovat
Hokaido

Však je to Gibraltar a Eden už hrál za U23. Tenhle zápas bude mít ještě horší úroveň, tak jen ať se rozehraje. Nějaký větší riziko zranění tam není...

Reagovat
Miguel19

Radši s Gibraltarem než s Řeckem.

Reagovat
Greny

Vubec ho nemusel brat

Reagovat
Pospovič

jestli se zraní tak mu dám osobně po tlamě, cypovi

Reagovat
Busby babes

predstava, ze to nekonzultoval s hracem a klubem je naivni.

Reagovat
Arbiter

však Conte sám povídal, že je rád, že byl Eden povolán, protože se rozehraje...

Reagovat
Gunner14

Perez jen hostovacka? To jsme zase chteli moc? Nebo jsme zase nekoho preplatili v platu?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli jsme moc

Reagovat
Hokaido

Remy jde do Las Palmas.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
off-olda

Jako vážně?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

@Matt_Law_DT 4 min.před 4 minutami

Chelsea closing in on a deal for Drinkwater. Confidence now that deal will be done, although Chelsea will have to increase 3rd bid a bit

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Já jsem během odpoledne přešel z paniky do úplného klidu, mně už je všechno jedno klidně ať přijde i Cleverley

Reagovat
Svatej

já jsem ve stadiu čistý zoufalosti

Reagovat
spider_8

Mám to stejný Ta panika ale zase přijde až uvidím sestavu se dvěma absencema.

Btw Leicester bude mít nejspíš jako náhradu Adriena Silvu. Neudělali bychom kurva líp, kdybychom podepsali jeho?

Reagovat
blade115

Tak od začátku nám šlo spíš o to přivést Angličana... Jinak by byl Silva, a desítky dalších hráčů, samozřejmě lepší volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, že Foxes ho nahradí lepším Adrienem Silvou. Ale ten nemá správnej pas, no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infernoqt

Tak aspon že nešel do sranda klubu

vrabejka11.10.2015 19:46

Mamadou Sakho za Liverpool pravidelně nenastupuje, což by mohlo vést až k jeho odchodu. Francouzský stoper by pak mohl zamířit do Itálie, kde se o něho zajímá AS Řím. (football-italia.net)

Pod Kloppem žádný důležitý hráč do takeho sranda klubu neodejde.

Reagovat
Busby babes

I imagine if Monaco had any fans they'd be rioting by now. Probably outside the stadium burning €50 notes & flinging caviar at the windows.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nam vedeni zase jen naslibovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

nejen vám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy ste udrzali Mustafiho aj Alexisa.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím jestli to udržení Alexise je výhra ale tak co už. Na tu situaci s Mustafim jsem zvědavý co se mohlo stát

Reagovat
Ferguson6

V Arsenale niekto niečo sľuboval?

Reagovat
blade115

Matt Law‏ @Matt_Law_DT 3 min

I believe Chelsea will sign Zappacosta and Drinkwater and are trying on a third, but, as things stands, Spurs favourites to get Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Candreva? O nom nic?

Reagovat
blade115

To ani nikdy prý nebylo na pořadu dne. Conte snad i zájem měl, ale Candreva chce zůstat a Spaletti o jeho odchodu ani nechtěl slyšet. Naopak by měli jednat o nové smlouvě. Podle mě už do toho může vstoupit jedině Mahrez, jinak to bude Zappacosta a Drinkwater. Llorente prý už na 99% ke Spurs, čeká se jen na Bonyho, až podepíše se Swans.

Reagovat
Pospovič

Ten Costa jako fakt zůstane?

Reagovat
Venny

Ve Španělsku končí přestupy až dnes

Reagovat
off-olda

Frank de Boer chce podle všeho vyléčit střeleckou nemohoucnost Crystal Palace nákupem Oumara Niasseho. On se dočista zbláznil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je magor, ak to je pravda

Reagovat
fenixLFC

je to traged....teda vlastne obaja. tak snad sa co najskôr bude pakovat....teda obaja....u de boera uz dnes ale je neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální hráč na kombinační fotbal

Reagovat
cubazi

“Barcelona and Coutinho’s people now are finally getting the message and even though an offer is ready, £150m, perhaps £160m, they haven’t sent it yet, not at this point and they’re very pessimistic this could actually work.

Klopp says one hundred percent

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho Lemara, to uz su slusne prachy aj ked neviem kolko z toho budu bonusy.

Reagovat
vladis271

ja tomu nerozumiem.

Dokonca sa objavilo, že sme Lemara ani nechceli a všetky správy boli vyfabrikované hráčom a jeho ľuďmi

A neverím, že Barca by ponúkla tieto peniaze, lebo ak hej, ak boli nejaké signály tak sa mal Lemar za tú stovku priviesť a Coutinho mal ísť preč. Toto sú fakt nereálne prachy. Ale skôr si myslím, že ponuka by bola podstatne, podsttne menšia, Barca 4. ponuku ani nepodá lebo si ju v takej výške nemôže dovoliť, a budú šíriť informácie, že chceli podať ponuku 150 milionov ale vedeli, že by bola domietnutá tak ju nepodali. A tým sa budú snažiť ukludniť vlastných fanúšikov.

Reagovat
Teoretik

To s tím Lemarem říkal někdo na Sky Sports, ale ono je logický, že klub nevytrubuje do světa: dáváme nabídku za tohoto hráče. Jo 150kk si dovolit nemůžem, je to prostě moc a já jsem rád, že to nedaj.

Reagovat
formic81

BREAKING: Arsenal have confirmed the signing of Abslutly Nobodji.

neni zlej ale

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Djilobodji

Reagovat
smazaný uživatel

???...

google...

Reagovat
cubazi

je to univerzal, može hrať všade, teda v každom mužstve

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Počkej, toho jsme kupovali my předloni

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Vedia vo Watforde koľko majú hráčov?

Reagovat
smazaný uživatel

Som cakal, ze Silva to tam trochu precisti, ale uz asi moc hracov poslat prec nestihne.

Reagovat
Counter

A už podepsali dalšího

Reagovat
Busby babes

treba vam nekoho pujci.

Reagovat
Counter

Tak my máme hráčů dost, jde spíš o jejich kvalitu, resp. kvalitu v očích manažera

Reagovat
Hai

Tak vítaj VVD!

Reagovat
valek9610

Arsenal letos dopadne opravdu špatně

Reagovat
Infernoqt

No zatím padli s týmy, které normálně nedávaj. Oni o tu top4 zabojujou, ale nějaká krasojízda to vůbec nebude.... každopádně z taktické stránky bych byl pořádně znechucenej

Reagovat
valek9610

No uvidíme jak dopadnou jako Wenger to měl dávno zabalit neskutečně ten Arsenal dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno, co byl Liverpool nás oblíbený souper a dařilo se nám na ně. Akorát my přinejlepším stagnujem a Liverpool s Tottenhamem se posouvají dopředu. U Manchesteru to byla jen otázka casu

Reagovat
valek9610

To je fakt Slepice a Liverpool se posouvají nahoru,ale vy bohužel kvůli Wengera dolů být fanouškem Arsenalu musí být těžké

Reagovat
Busby babes

A Timbo zaklad za Holandsko.

Reagovat
Raylan

Hraje skvěle

Reagovat
Hokaido

Jedno malý OT: Kolega chce stáhnout Hru o trůny s českým dabingem, ale já to nikde nemůžu najít. Je vůbec? Všude jsou česky jen díly 6. série, dál nic.

Reagovat
Deywid

budu nadabované až v polovici septembra (kvoli dovolenkam asi)....jeden typek pisal priamo HBO

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
Jacks11

můžu ti poslat linky na všech 6 sérií komplet, každá serie má okolo 20GB

ALE nikdy nekoukejte na GOT z dabingem to je prostě prznění

Reagovat
salami

Przneni je plést si použití s a z.

Reagovat
smazaný uživatel

chaime ftw

Reagovat
blade115

Jsem náhodou viděl kus jednoho dílu s dabingem a Howland Reed přeložený jakožto Howland Rákos mi úplně stačil, abych to honem rychle přepnul... Udělat z chudáka Howlanda nějakého bastarda z bažin, to je solidní...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě to překvapí, ale přesně to reed znamená.

Reagovat
Counter

Potíž je, že jakmile máš Westeros prolezlý rodem Kapradinovitých a Rakosovitých, trochu to ztrácí kouzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je pouze problém, že na to nejsme zvyklí.

Reagovat
Counter

Jasné no. To právě nezvládla ta překladatelka knížek, která tuším první dvě nechala po anglicku a pak to najednou začala všecko počešťovat. Škoda mluvit, jaký jsem v tom měl bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Překládat jména je blbost sama o sobě, ale když už nic jiného, tak to je v kontextu toho seriálu zvlášť nevhodné, když právě tahle jména jako Sníh, Písek nebo Řeka mají svůj význam. Ale ty sám samozřejmě víš, jen prostě nemůžeš odolat příležitosti hloupě zareagovat.

Reagovat
patas92

A jaký význam má přívlastek Rákos?

Reagovat
blade115

Právě by neměl mít žádný. Ale když tam někdo slýchá ta ostatní podobná jména v souvislosti s bastardy, tak tohle může vyvolat špatné asociace.

Reagovat
patas92

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pekna blbost v tomhle serialu ty jmena vyznam dost ocividne maji. a je to celkem bezna praxe ve fantasy to prekladat...

Reagovat
blade115

Jaký význam má jméno Reed? Je to jen další rodové jméno, na rozdíl od Sněhů, Řek a Písků. Nevím, proč to překládat a zařadit to tak mezi bastardí příjmení. Rod Marshů se taky nepřekládal, pokud vím. A v knize to taky nepřekládali.

Reagovat
smazaný uživatel

Z wikipedie:

"Reed" is commonly believed to be a nickname-derived surname referring to a person's complexion or hair being ruddy or red.

At least one example of the Reed surname, that originating in the County of Northumberland in northern England, is derived from a location, the valley of Redesdale and the River Rede that runs through it.

In the United States, Reed was adopted by some Pennsylvania Dutch (German) families in the 18th century, notably that of John Reed (Johannes Reith), a former Hessian soldier from Raboldshausen, Germany, who made the first documented gold find in the United States in 1799. The Reed Gold Mine is today a State Historic Site in Cabarrus County, North Carolina.

Reagovat
blade115

Wtf? Bavíme se tu snad o fantasy seriálu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, a proto je podle mě vhodnější překlad "zrzek" coby rodové jméno či přídomek, pokud chceš alespoň trochu vysvětlit jméno Reed.

Reagovat
blade115

Ale já ho vůbec nechci překládat... V tom příběhu je to prostě příjmení, které nemá mít žádný význam. Prostě jen další z mnoha, které se akorát dá takhle hloupě přeložit. Mi to přijde strašně hloupý, jako kdyby jméno "Nový" někdo překládal jako "New"... Vždyť to je uhozený.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, překládání jmen je hovadina. Pouze jsem reagoval na tvůj dotaz "Jaký význam má jméno Reed?"

Reagovat
smazaný uživatel

I když překládat jména je celkově hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Reed je priezvisko rodu ako Stark, Bolton, Umber...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

príbeh to by mali sfilmovať. Hokaido radu isto cení a beží do sklepa pre zlato..

Reagovat
Lacko_Boh

wow to čo bolo za hejt prepáč, moje zle dvojča.

Reagovat
ADM

Akurát nedávno som to dal celé rodičom na HDD, minulý týždeň som ich bol pozrieť a mali zapnutú nejakú 5 epizodu, no ked som to začul ... ved to je uplne iný seriál. Absolutne to nezvládli nadabovať..

Reagovat
Hokaido

Watford being Watford...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84

Italové... co ten Zapaccosta z Turína ? 4tu že umí nalevo i napravo.. může někdo podat nějaký bližší popis a přirovnání k někomu znamějšímu _? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný býval svého času Zambrotta.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Dopice tak koupíme někoho do zálohy nebo promrdame další sezónu, Paulinho celou sezonu sam neutahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumors about Alexis being dropped from tonight's game with the NT as he is not in the best frame of mind.

place na zachode

Reagovat
vladis271

dúfam, že má číslo na Coutinha, môžu sa posťažovať jeden druhému. fakt strašné slečinky.

Reagovat
smazaný uživatel

proc je konec prestupoveho obdobi live vzdy jen u PL??? italska a spanelska pro eurofotbal neexistuji?

Reagovat
smazaný uživatel

A co se bude psát v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Marfiello ide do Crotone.

Reagovat
off-olda

Existují, ale nikoho to nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko má deadline zítra. A jsou to nezajímavé ligy, no.

Reagovat
Hokaido

To jsou podřadný ligy a nikoho nezajímají.

Reagovat
Manik...

Italská je trapná a Španělská končí až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si pozrieť tvoje obľúbené kluby a je mi trápne za teba

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

nieco take existuje?

Reagovat
vladis271

who would care about Spain ffs.

Reagovat
Counter

Italské deadliny se taky občas dělávaly. Jinak Německo skončilo už odpoledne a Španělsko až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

DO SOMETHING CHELSEA.

Reagovat
smazaný uživatel

S I S S O K O

Reagovat
off-olda

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som zvedavy co je napr. s Barkleym

Reagovat
cubazi

Liverpool starlet Ryan Kent is the subject of an audacious transfer deadline day bid, it has been reported.

Speculation on social media suggests the 20-year-old is wanted by Middlesbrough.

Nech sa chlapec chytí a hlavne pravidelne hraval

Reagovat
Hai

On se chyti verim mu sikovnej hracik za 2 roky nahradi maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Championship nic moc, radsej keby vyslo to Nemecko

Reagovat
formic81

BREAKING: Arsenal have had a £45m bid accepted for Chinese sensation Fu-Kin No-Wan.

even better

Reagovat
Infernoqt

tenhle nikdy neomrzí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cubazi

t appears a move for Van Dijk is off despite former Red David Thompson claiming a move was going through earlier.

Dobre takže už neriešim, bez defenzivy sa hrať celu sezonu nedá , budme radi za top4. Smutne. Znechutene odchazdam a dufam že Klopp vie čo robí, ked nepotrebuje top stopera...

Reagovat
Hokaido

To je taková nuda, že jsem si po třech a půl letech změnil heslo z 123456.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková nuda, že asi půjdu vyzkoušet, kolik dalších debilů má heslo 123456.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Miguel19

owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Si udělá jednoduchý makro a jste v prdeli.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masaido pls

Reagovat
Infernoqt

Arsene Wenger was Manchester United's first-choice replacement for Sir Alex Ferguson, says ex-chairman Martin Edwards.

Reagovat
off-olda

Kdo je Kovalčík?

Reagovat
Counter

Kolega z redakce. Nick hefy.

Reagovat
off-olda

Aha, jsem nevěděl, jaký má nick. Díky

Reagovat
Pospovič

Ruda z Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa trochu nerozvážny ťah od Stoke. Do zálohy pomaly nie je koho dať, a odišli Imbula aj Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

malen do psv omg preco?? bude z neho skvely hrac

Reagovat
Counter

Ale v PSV

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by sme aspon mat nejake klauzulky

Reagovat
smazaný uživatel

a proste kludne sme ho mohli pouzivat ako zolika namiesto takeho mrtveho thea, pride mi ze keby sme mali 16 rocneho mbappeho tak by sa dnes u nas nemal sancu presadit

Reagovat
Counter

Tak to bych řekl, že jo. S takovým Nelsonem počítám na tuty do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

nick kovalcika?

Reagovat
blade115

You4G

Reagovat
Miguel19

Přestoupil vůbec nějaký hráč, co podával žádost o přestup?

Reagovat
LAM

Dembele

Reagovat
valek9610

Fans Chelsea myslíte že někoho přivedeme ? nebo se půjde do tyhle sezony tak s úzkým kádrem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vieš o niekom, tak mám na predaj dres Pedra, cena pevná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Zappacosta a Drinkwater asi klapnou.. bohužel ale nové křídlo opět ne.. už dva letní přestupáky čekám a doufám, že se nějakého dočkám, ale pořád nic

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky zpátky přišel Pedro ne?

Reagovat
Arbiter

a jaký je skvělý

Reagovat
Whitemedia

Však já mluvím o tomhle a tom loňském

Reagovat
icemike

Musonda

Reagovat
Whitemedia

pls..

Reagovat
dinss

Drinkwater, Ox, Barkley. ...Anglanů u nás mohlo být hned vic.

Reagovat
spider_8

Vypadá to na Zappacostu, díky bože aspoň za to. Ale nechat se během dvou dnů ojebat Liverpoolem a Tottenhamem, to je na mě moc.

Reagovat
Arbiter

Já bych to tak neprožíval. My jsme zase kdysi přechcali Tottenham s Willianem. Jestli je Llorente "odplatou", tak je mi to šumák

Oxe je škoda, ale jeho blbost, že šel do týmu, který tituly prostě nevyhrává Možná ale nechtěl udělat zas tak radikální změnu, že jo...

Reagovat
VdV

Spis nechtel jit k rivalovi, ale to ti asi nic nerika

Reagovat
valek9610

On proč nechtěl do Chelsea,protože si myslel,že bude hrát wingbacka jak v Arsenalu a to on nechtěl prý kdo ví kdyby Chelsea mu zaručila ten střed hřiště jak chtěl no co už a to,že Liverpool nevyhrává tituly je pravda,ale brzo se to může změnit uvidíme.

Reagovat
Arbiter

Vím, proč k nám nechtěl. To byla jen narážka na Arsenal a jeho schopnost vyhrávat tituly...

Reagovat
valek9610

Oki dobře

Reagovat
Miguel19

Zapík bude top hráčik.

Reagovat
Arbiter

autosugesce?

Reagovat
Hokaido

To ojebání bych ani moc neřešil. Llorente není žádný velký terno a u nás by zbytečně zabíral místo Michyho, se kterým teď Conte bude chtě nechtě muset pracovat. A já pořád věřím, že z něj bude dobrej útočník.

Oxe jsem chtěl, ale nemyslím si, že za 40M s rokem do konce smlouvy je to nějaký terno, imho je to skvělej deal jen pro Arsenal. A jestli nebyl ochotnej hrál na WB, ale jen na CM, tak nás to ani nebude tolik mrzet.

Spíš mě štve Aurier, i když nevím, nakolik byl náš zájem o něj reálnej. On může být jeden z nejlepších přestupů léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi debilní z pohledu kupujícího klubu koukat na to jako že to není terno, protože má hráč rok do konce smlouvy. Dělá ho to snad horšího?

Reagovat
Hokaido

Hele to ne, ale vliv na cenu to snad mít musí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pak o tom, jestli chceš prostě jenom udělat bargain, nebo jestli chceš získat hráče, o kterého opravdu stojíš.

Reagovat
spider_8

Ono to dává smysl, pokud jsi ochotný ten rok počkat až bude zadarmo. A to my absolutně nejsme, potřebovali bychom ho hned, a proto nám to může být jedno.

Reagovat
Arbiter

z pohledu peněz, které za něho dáš, to nedělá zas tak výhodný obchod...

Reagovat
spider_8

Mě spíš štve naše "síla" při vyjednávání. Nechat se během jednoho přestupáku hijacknout u Lukaka, Tolissa, Chamberlaina a Llorenteho, to je prostě moc. V podstatě teď sbíráme drobky. Čtvrté, páté volby v pořadí. Hlavně u Llorenteho to nedává smysl. Mohli bychom mu nabídnout víc peněz, spolupracoval by s Contem, možná i hrál v základu, pokud bychom hráli na 2 útočníky. To prostě vypadá jen na to, že oni jednali rychleji a úspěšněji.

A Ox mě mrzí hodně. To by byla prověřená kvalita, domácí hráč schopný hrát na obou krajích, ve středu i na křídle. Jedním přestupem bychom vyřešili většinu našich problémů se šířkou kádru. Takhle se musíme modlit, aby ten Zappacosta za něco stál a hlavně, aby vůbec přišel. A ani potom to nebude žádná sláva, protože pochybuju že bude plnohodnotná náhrada za Alonsa nalevo. Možná tam Conte bude radši cpát Pedra, čímž si narušíme zbytek sestavy.

Reagovat
Hokaido

Leicester close to Dragovic loan

CB je potřeba a Drogovice si pamatuju jako docela obstojnýho hráče, tak snad to dopadne,

Portugal FA have released a statement confirming Sporting Lisbon captain Adrien Silva has been given leave of absence from the Portugal squad until Friday.

Údajně teda přijde, ale po loňským deadlinu a jeho loučení tomu pořád moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton have completed the signing of forward Nikola Vlasic on a five-year deal from Hadjuk Split.

Reagovat
Busby babes

Kdby nekdo par let zpatky napsal, ze Bojana vykopnou ze Stoke...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže žádnej stoper

Vedení

Klopp

Reagovat
formic81

ty mas tak co nadavat..

Reagovat
smazaný uživatel

tie pogbove pasy su uplne neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Sky sport: "Brentford are working on a deal to sign FC Midtjylland full-back Filip Novak"

Reagovat
Arbiter

Witsel Takhle se nechat vylít ze zápasu, kde Belgie vede 5:0 Jo a OT...

Reagovat
Rarášek

Přímo, to je šílenec.

Radja se musí smát ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já to teda neviděl, ale tak on byl vždycky idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrat je v tom Witsel celkem nevinne, to nemel byt ani faul

Reagovat
Arbiter

nevím, nemám úplně nekvalitní stream, ale přišlo mi, že do něho zajel docela nevybíravě teda...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=U-jQxAQb2aQ mozna z dalky to vypadalo prasacky, ale podle ty opakovacky vubec

Reagovat
Arbiter

z té opakovačky je prd vidět popravdě řečeno

Reagovat
Arbiter

teď to rozebírají ve studiu a šlapák jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

to tady je tolik masochistů, co sleduje tuto vyrovnanou bitvu?

Reagovat
formic81

no kdyz to shrnem.. tak letos si to povodil Everton, Ucka, City.. u chelski a poolu je to tak 50:50 Spurs maj jeste cas, ale suverene nejvic v hajzlu jsme my.

Reagovat
Miguel19

Proč je to u Poolu 50:50? Však jejich největší problém je záloha a obrana, a tam nepřivedli nikoho pořádného..

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier?

Reagovat
hornito

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

cim si to povodil everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart will start against Malta, Southgate confirms: "I believe he's our best goalkeeper at the moment."

Reagovat
pingla

tak kdo jiný, když je údajně pickford zraněný? Forster, Foster nebo on. Jeden horší než druhý

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

pice, ja chcem stopéra! aspoň Kornéla Salátu,!

Reagovat
smazaný uživatel

To je standardní, že se hraje repre takhle v den uzávěrky přestupů? Přijde mi, že to tak nikdy nebylo.

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D !!!

Nasrat na přestupy, hlavně že Král je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Edenek Ale podruhé z ofsajdu, chudák Gibraltar

Reagovat
bbbauch

Ten pratelak Hoffenhaimu dneska, 18:0, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Ross Barkley has turned down a move to Chelsea tonight. [BBC]

Reagovat
Whitemedia

a to je zrovna dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Rossa zrejme áno.

Reagovat
Miguel19

To ano. Lavičku bude leštit v Evertonu.

Reagovat
Arbiter

Na druhou stranu Anglány prostě potřebujeme

Reagovat
Whitemedia

Po hostovačkách jich máme dost

Reagovat
Arbiter

a pak se jich zbavujeme Potřebujeme zase vybudovat nějaké anglické jádro ach ta léta s Terrym, Lampsem, Cashleym, Joeym...

Reagovat
Whitemedia

necháme Chalobaha jít a pak rozjíždíme hon po čemkoliv anglickém, abychom zase měli anglické jádro.. každopádně

Reagovat
Whitemedia

každopádně nic

Reagovat
Arbiter

Chalobah musí hrát, u nás by si nezahrál dostatečně...

Reagovat
Whitemedia

to bude příběh každého mladého hráče u nás..

Reagovat
Pospovič

bral bych

Reagovat
Whitemedia

cokoliv, co má nohy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že jestli za něj někdy něco dostanete, tak od nás a bude to dost málo

Reagovat
Zaschrona

Bude to nic, ale pohoda.

Reagovat
fenixLFC

super, tak snad sa vedenie za toho pol roka poobzera po nejakom menej vyhypovanom stoperovi (co az taky problem nebude), ktory posledného pol roka vôbec nieco odohral

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/burtonalbionfc/status/903335330022998017/photo/1 a já už se lekl, kde to Beckham na starý kolena podepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Without a doubt, Barcelona already signed Philippe Coutinho, Liverpool wants to use the 160m to buy his replacements then the player will be officially announced as a Barça player. [SPORT]

Reagovat
vladis271

aha without a doubt. a kd eje tá náhrada? Je ti jasné, že o 3 hodinky sa okno v Anglicku zatvára?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

se musím smát

Reagovat
smazaný uživatel

No tak sa smej.

Reagovat
Pospovič

ale ne vám

Reagovat
smazaný uživatel

A komu?

Reagovat
Arbiter

Chelsea?

Reagovat
Pospovič

komu jinému

Reagovat
Arbiter

nevidím jediný pádný důvod...

Reagovat
Pospovič

tak údajně je zájem ze strany Chelsea už 2 přestupové období a Spurs ho vyfoukne za půl dne + si nedovedu představit, že by sám Llorente upřednostnil slípky (conte, morata...)

Reagovat
Cobra

Zbytečný.

Reagovat
Hokaido

@LCFC are close to completing a £15m deal for @Sporting_CP midfielder Adrien Silva

Za 15M prostě skvělej přestup.

Reagovat
Miguel19

Ještě lepší, že minimálně za dvakrát tolik pustí Drinkwatera, který odehraje pár zápasů v pohárech..

Reagovat
smazaný uživatel

Hura, prijde teda blbej Drinkwater

Reagovat
Kixi Syhimour

Obránce!!!!!

Reagovat
icemike

Nauč se zkratky

Reagovat
Kixi Syhimour

My bad

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

To jsem nepochopil, proč on vlastně odjížděl od repre, když ho ani nikdo nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl si v nějakém bulváru, že o něj stojí Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

hned bych ho vymenil za alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tuny

Meunier 1+4?

Reagovat
Detektiv

Proti Gibraltaru i ty by jsi mel 1+4 kámo...

Reagovat
EXoRcIsT

3+3

Reagovat
tuny

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebat s čukotkou dvakrát za den. Levy.

Reagovat
Arbiter

dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea were set to make a new offer for Serge Aurier today but #thfc chairman Daniel Levy ensured they could not.

#thfc chairman Daniel Levy agreed a "exclusivity clause" with PSG, ensuring Chelsea could not speak to PSG about Serge Aurier.

Chelsea have now made a new bid for Fernando Llorente but he is at #thfc having a medical.

Antonio Conte is furious at the Chelsea board after #thfc hijacked their move for Fernando Llorente.

Reagovat
Hokaido

Vážně věříš, že Levy vyjednal nějakou exkluzivní klauzuli? Proč by na ni jako PSG přistoupilo?

Reagovat
blade115

Já tomu věřím, už nevím kdo konkrétně, ale psaly to dobré zdroje.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě budu radši věřit L'Equipe a Sky Sports než nějakému Masopustovi z eurofotbalu, který tvrdí opak.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Arbiter

jojo, o Auriera jsme hodně stáli...

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda vyjebani, ze si nenechate ukradnut hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Jo my vyjebali s vámi v lize pěkně

Reagovat
FC Porto FC

Díky bohu že Llorente nešel do Chelsea

Reagovat
hona.kub

vyjebat se slípkama dvakrát za den. Alonso

Reagovat
jk

na čukotku jak se každej chytne

Reagovat
Busby babes

jo no, nechte si udelat pohar, ze jste jim prebrali Llorenteho.

Reagovat
icemike

Aurier nebyl v hledáčku a Lloriente se bál konkurence, tak šel do slabšího

Reagovat
GarethBaleCZ

Cože? Vždyť má v Tottenhamu těžší konkurenci

Reagovat
icemike

Bude DVD?

Reagovat
Arbiter

Eden parádičky

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ligter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
cejen13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Counter

Kolašinac teď za Bosnu parádní asistence a Kosc v bolestech na zemi s podvrtnutým kotníkem, bomba prostě

Reagovat
valek9610

Až mi je vás líto

Reagovat
smazaný uživatel

Z bláta do hovna...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Je to sympaťák, hlavně je na něm vidět, že mu na Arsenalu vážně záleží.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Raylan

Griezmann je strasne nesympaticky zebrak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Bracha Blanky dovnitr, Niasse ven. Ted uz to aspon neni takove zklamani. Ale utocnik a obrance porad nikde.

Reagovat
tuny

byl by Janssen u vás jednička na hrot?

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, nejspis ne.

Reagovat
slavex

Celý den jsem byl mimo, takže jak to vypadá? Zappacosta a Drinkwater, jinak už nikdo?

A Diega teda necháme do zimy hnít v Brazílii a vybírat od něj pokuty?

Reagovat
tuny

BREAKING: Arsenal have had a £45m bid accepted for Chinese sensation Fu-Kin No-Wan.

Reagovat
smazaný uživatel

na co? mame Asana

Reagovat
Counter

Dneska potopil Austrálii, v podstatě japonský Mbappé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko Coutinho ostáva ?

Reagovat
Counter

Moje draft fanta slaví

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zraneny na rok a je po oslavach

Reagovat
Counter

Myslíš, že se mu po návratu z repre znova ozvou ta záda?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadla ma aj taká možnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, ono tě to přejde, až nás OPĚT bude tahat ze sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hasit za Lovrena to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Lovren to tak neposere, když budem vest o 3 góly a ne o jeden na haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale ani super utok nemoze v Anglickej lige davat kazdy zapas 3+ golov

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale rozhodne je nám lip s coutsem a bez nového stopera než abychom neměli ani jedno, jen prachy na účtě.

Tajně doufám, že vlevo Robertson, na stoperu se chytne k Matipovi Gomez a napravo Trent místo Clyna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to jasne, len uz odisiel aj Sakho co aj tak rok nehral a stoper stale ziadny. Nikto nehovori, ze ma prist Ramos ci Thiago Silva, ale nemoze tam hrat Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Zachoval sa ako kokot, keby bol aspoň v Luisovom prípade, chápal by som ho, lenže tie dva prípady sa podobajú minimálne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Rátal som s jeho odchodom ako hotovou vecou.

Reagovat
Coutinho10

jj ja uz celkem taky, ale na druhou stranu ted budeme doufam jeste silnejsi, pokud se pres to prenese ....LM je tady tak ci tak navic az na tu ztratu vyhry v 1. kole i super start, tak snad po repre pauze prijede v dobry nalade a fans ho nebudou nak moc prudit

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ho ešte môže podpísať .

Reagovat
Coutinho10

jo s tim jsem uplne nekalkuloval no ale jinak golik proti Equadoru hezkej a spoluprace s Jesusem

https://twitter.com/TafadzwaMunemo/status/903533349939105796

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne no, snáď sa uvedomí a začne makať v LFC.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
papanegra

Reagovat
valek9610

Lidi jak to vypadá s tým Mahrezem jde do té Chelsea ? nebo to jsou jen kecy že je v Londýně ? někde se to psalo nějaké takové kecy

Reagovat
Whitemedia

O Mahreze jsme se nikdy nezajímali..

Reagovat
valek9610

ok takže jen kec

Reagovat
Counter

Jsou to kecy. Ale k dispozici je, třeba si to ještě CFC v panic modu rozmyslí.

Reagovat
mr.Silver

4 hodiny ve vlaku, bez netu a kdyz to zapnu, tak se uplne nic nezmenilo. To jako vazne jdeme do sezony zase pouze s jednim RB? S naprosto zoufalou zalohou? Arsene c'mon, to je vazne vysmech

Reagovat
Counter

Druhé RB bude asi Chambers. Záloha stejná jak loni no, člověk aby se modlil za Santiho.

Reagovat
Ondiis

toho už hrát neuvidíme

Reagovat
Counter

Stačí, aby se zranil Bellerín, a uvidíš ho co tři dny.

Reagovat
Ondiis

Já myslel Santiho

Reagovat
Counter

Aha, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Maitland-Niles

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Kampak jsi cestoval?

Reagovat
mr.Silver

150 km na polsko-ceskem pohranici #dobrodruh

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos a to jsi jel 4 hodiny? Ostrava a okolí?

Reagovat
mr.Silver

jj, nekdy to zkusim na kole, myslim, ze ten cas bude podobny

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, latrína

Reagovat
Azza

Reagovat
Counter

A Lemar teď supergól

Reagovat
Raylan

Trefil to perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Why Lemar we already broken

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak čo s tým Klopp efektom??????????

Reagovat
Counter

Všichni k němu chtějí, ale on je nechce. Je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale aj keby chcel, tak ked ti klub nepreda hraca ani za 70 mega tak co ten hrac ma spravit?

Reagovat
nani92

70 dá klub + hráč dá 10 zo svojho

Reagovat
smazaný uživatel

Ved podla mna to tak Lemar aj spravil aj VVD. Len Klopp by radsej skoncil s futbalom ako by mal dat za hraca viac ako 70.

Reagovat
smazaný uživatel

plakať do vankúša ako Couts.

Reagovat
Counter

Však jasné :-)

Reagovat
LGT

Hráči chtěli, kluby je nepustily, co s tím má Klopp dělat?

Reagovat
nani92

použiť kúzla a čary ako pri Oxovi

Reagovat
vladis271

Ved lemar si zaplatil bulvar aby o nom pisali v suvislosti s nami. Co este viac chces ako?

Reagovat
nani92

chcem vidieť posily v klube menom Liverpool

Reagovat
tomasinho

Klopp efekt je ten, že se chová jak idiot no. Mám 1 cíl a na všecko ostatní vám mrdám, radši odehraju sezonu s Lovrenem a Klavanem, To je bomba, tenhle jeho dementní přístup nepochopím nikdy.

Reagovat
Busby babes

hele me tu vysvetlovali, ze proste nechce nakupovat jen proto aby nakupoval. ze si radsi pocka na toho spravneho hrace. Coz bude asi Messiho syn, takze jeste par let smula no...

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar just scored a wonder goal in France. #Kloppeffect

Reagovat
castelL

HANBA!!! Žiadny stopér, Lemar na xx KM ďaleko, malo to byť revolučné prestupové obdobie a je tak HOVNO šhit. Jediného schopného stopéra pustia do kryštálov, to ma poser veru, LIVE by mal odkúpiť niekto schopnejší, kľudne aj šikmooký, čo už, aspoň, že sa už poučili nekupovať šmatlákov..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

šhit

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem z té obrany trochu zklamaný, čekal jsem minimálně 1ho kvalitního stopera a náhradu za morena. Řekl bych, že arsenal minulý víkend nebyla zrovna zkouška.

Nezbývá nic jinýho než hrát zase na to dát 4 góly a doufat, že to vude stačit

Reagovat
papanegra

Hanba tobě.

Reagovat
Pospovič

když už ten hnup martinez nechá edena celý zápas tak ho doufám nepošle do základu hned v neděli

Reagovat
Miguel19

Dal 77 minut. Jelikož do ofenzívy nikdo nepřišel, tak je dobrý že teďka dal zápas. Po repre pauze už ho musíme mít k dispozici.

Reagovat
Pospovič

to určitě ale záleží v jaké je kondici aby uhrál 2 zápasy za 4 dny

Reagovat
Miguel19

Bylo by dobrý, kdyby s Řeckem nehrál no. Nebo aspoň střídal na 30 minut třeba..

Reagovat
Nikikrew

Akoze to fakt nikoho nekupime????

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nejsu love

Reagovat
Nikikrew

sak sme predali Oxa, draxler by zato mohol prist

Reagovat
Counter

Víš jak, chceme jedině top top quality. A na top top quality nemáme prostředky

Reagovat
Nikikrew

Pre mna bude top quality Draxler, Lucas alebo Seri

Reagovat
Counter

Na ty už asi nemáme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vy pro ně nejste top quality klub.

Reagovat
Nikikrew

Ale Wenger vie presviedcat

Reagovat
smazaný uživatel

Top top quality ukáže Wengerovi prostředník Oni už radši uprednostni i Liverpool, LIVERPOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nebude Arsenal znamenať v historii alebo celkovo vo futbale to čo Live

Reagovat
smazaný uživatel

Z minulosti se žít neda, kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

lenže vy nežije ani zo súčasnosti, napr. posledny zápas 4-0

Reagovat
lofin9

Lenze my sme s neschopnym Wengerom vyhrali za poslednych 5 rokov aspon 3 Fa cupy. Pripomen mi presne, co vyhral za tu dobu Liverpool pod uzasnym Kloppom?

Reagovat
smazaný uživatel

23:59 Coutinho fichando.

Reagovat
Counter

Až zítra, to by teprv bylo

Reagovat
Majk91

uz by stacilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem si to zkusit

Reagovat
Arbiter

to je snad první pecka, co Lukaku proměnil, ne? A to mu to navíc ten brankář vyloženě daroval

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pridu nakoniec Barkley, Zappacosta a Drinkwater tak si myslim, ze sme to este celkom slusne na poslednu chvilu zachranili

Reagovat
Whitemedia

Barkley nepřijde!

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie??

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman po tom zaujme o Barkleyho usudil, ze je to skvely hrac a chce mu dat este jednu sancu.

Reagovat
valek9610

Barkley těžko ti dva ale podle mě dojdou

Reagovat
Miguel19

Podle mě už by se z toho měly vyvodit nějaké důsledky. Není možné, abychom se takhle chovali poslední dobou rok co rok.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Pospovič

a kdo je vinný? Emenalo? Marina?

Reagovat
Arbiter

poslední letní přestupák jsme přitáhli hráče díky kterým jsme získali titul... Tak kde je problém?

Reagovat
Miguel19

Takže strčíme hlavu do písku a pohoda? Doufat, že se to bude opakovat rok co rok? Však naše poslední 3 letní přestupáky skoro jak přes kopírák.

2 roky zpátky - totální průser

Minulý rok - nahánění posil na poslední chvíli, kdy třeba vyšel až 4. stoper nebo kolikátý..

Letos - podle mě průser a opět nahánění na poslední chvíli, kdy s námi vyjebali hráči.

To se chceme někam posunout? Mně to přijde, že je to furt na stejné brdo. Neustálé otálení, čekání, abychom ušetřili každou penci. My měsíc čteme, jak monitorujeme situaci ohledně 4 hráčů. Ale jak je monitorujeme? Tak, že den před koncem přestupáku, nebo dokonce v den přestupáku zjistíme, že k nám ani nechtějí. To je pro mě na takové úrovni docela amatérismus. Klidně se mi zase vysmějte, jak sem negativní či co. Ale tohle mě sere.

Reagovat
Matić

Reagovat
blade115

Však konkrétně s tím, že měsíc monitorujeme a pak k nám ti hráči ani nechtějí, s tím máš úplnou pravdu, to mi taky do hlavy nejde...

Reagovat
spider_8

Jenže to byla spíš zásluha Conteho, než že by vedení přitáhlo nějaké zázračné hráče. Luize jsme tu nikdo nechtěli, nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl z ničeho nic změnit v tak kvalitního stopera. A Alonso na levým beku vypadal jako velký fail, až potom se všechno změnilo přechodem na 3-4-3.

A hlavně nelze opomíjet čím dál vyšší nasranost Conteho, o které já třeba vůbec nepochybuju. S takovou se nám na to vysere úplně stejně jako v Juventusu a pak teprve pořádně zalitujeme těch nedokončených přestupů.

Reagovat
Arbiter

"...jsme tu nikdo nechtěli..." maximálně na EF...

Nicméně se nesmí zapomínat, že jsme dokázali získat Kantého, což v té velké konkurenci muselo být fakt dost těžké. Letos je to holt horší, ale asi těžko může vedení za to, že se Ox rozhodl úplně jinak. Pořád platí, že se vedení snaží vyjít Contemu vstříc a opravdu asi ty dvě posily přivedeme...

Reagovat
spider_8

No ještě aby se mu nesnažili vyjít vstříc. A jasný, Kanté byl trefa, ale taky přišel až potom, co nevyšli Nainggolan, Vidal atd.

Ať je to jak chce, tak většinu přestupových cílů jsme letos nesplnili. Neposílili jsme kádr co se týče kvality a ani jsme ho dostatečně nerozšířili pro potřebu 4 soutěží. I s příchodem Zappacosty a Drinkwatera nám pořád chybí jeden wingback a křídlo. A jak se bude Conte tvářit na nepříchod Llorenteho je mi úplně jasný. S Michym evidentně pracovat nechce. Navíc jsme přímo posílili našeho největšího konkurenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lemar mu to pěkně ukradnul...to Arsenal nebude

Reagovat
Minister

hajzel

Reagovat
Counter

A teď Lemar ukradl gól Lacazettovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten wenger v parizi?? Rabiot se mu vysmal?

Reagovat
Pospovič

prej tam komentuje zápas

Reagovat
Counter

Wenger tam je, protože tuším spolukomentoval ten zápas Francouzů (nebo byl ve studiu, netuším). Rabiot asi kachna, anebo ho poslali někam.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja si dela nadeje, ze tam domluvi zaroven i draxlera

Reagovat
Kixi Syhimour

Je nějakej tým kterej si vyloženě titul v PL vystřílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

skoro my, keby sa Gerrard nepošmykol

Reagovat
Arbiter

jako že měl nahovno obranu jako Liverpool tento rok? Ne...

Reagovat
Arbiter

To je docela zavádějící - pokud vstřelíš spoustu gólů za zápas, koncentrace může opadnout a dostaneš gól v situaci, kdy bys za stavu dejme tomu 1:0 neinkasoval.

Reagovat
Arbiter

Heh, schválně jsem se koukl na tu "průměrnou obranu" ManU z roku 2013, kdy měli 6. nejhorší - poslední zápas proti West Bromu, kdy jím Lukaku nasadil hattrick (jeho první v PL) a kdy zápas skončil 5:5

Reagovat
Counter

Samozřejmě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Super a nějaký příklady? ::

Reagovat
Arbiter

Totten.... vlastně ne

Reagovat
Counter

MU a ManCity, sezony 12/13 a 13/14.

Reagovat
kvasha16

teoreticky Chelsea s Ancelottim

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

gunners 04 a ucka v minulych letech

Reagovat
Arbiter

Arsenal měl v roce 04 nejméně inkasovaných gólů ze všech týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda ten prestupak

Reagovat
ernyyyy

Co ten Draxler? To jako fakt bude sedět na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar osprchovat a smer lekarska prehlidka.

Reagovat
nani92

na tie očakávania celkom sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
Counter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
nani92

a ten Watford by už mohli zrušiť, síce nedávaju za hračov také pálky, ale ich prestupová politika je nechutná

Reagovat
Wat

To je hrozný, mě by vážně zajímalo, čeho tím chtějí docílit.

Reagovat
Ligter

mít v týmu co nejvíc národností

Reagovat
Counter

Aby si Pozzové namastili kapsy, co jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vzhledem k tomu, že je tou miliarda lidi, chci se zeptat, jestli nevíte někdo o nějaké dobré jazykovce v Praze na ruštinu.

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Václavák

Reagovat
Lacko_Boh

Nebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hrad I. nádvoří č. p. 1

Hradčany

119 08 Praha 1

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

1:15 hod na zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak by som VVD za 80 mega nechcel. Je to clovek, nie robot

Reagovat
tomasinho

Stejně to průser a musí jít na hlavu Kloppa chtě nechtě. Jeho píčovina se 3 měsíce tahat za hráčem, u kterého víš, že tiho stejně nedaj. Jak kdyby byl jediný stoper na světě, totální píčovina, Přežiju neposílení zálohy, budiž, ale ten stoper je prostě kardinální kokotina, která nás může stát letos úspěch v lize, klidně i kolo nebo dvě v LM. Nemůžu se dočkat, až levou stranu obrany Lovren - Moreno provětrá někdo pořádný a ne Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

No mna uz dostal tymi recami, ze nema plan b,c on len Plan A a potom to, ze vymenujte mi 5 dostupnych lepsich stoperov nez mame tak tam som uz uplne prestal verit Ale zajistenim LM sa nejaka iskricka nadeje vo mne zobudila a este po vcerajsku ked bol taky hype, no skoda. Aspon ten Keita keby sa vybavil tento rok a nie az buduci.

Reagovat
Wat

Spíš se divím, že nezkusil někoho z Německa, kde to prostředí zná určitě lépe. A doufám, že po návratu Clynea se na levej kraj obrany postaví Gomez a zažije životní sezonu nebo tak něco.

Reagovat
castelL

Osobne som čakal toho Howedesa.. no budiž, ani ten.

Reagovat
tomasinho

Ježiši, co tam radši uvidím Moreno. Cokoliv jen ne beky přes nohu, to já fakt nesnáším

Reagovat
tomasinho

Nebo radši, už píšu jak mongol stejně. Jenom jsem se zas nechal napálit těmi pozitivními zprávami. Moje blbost.

Keep calm & enjoy Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

smutné je, že najhoršie na tom nie je to, že bude hrať Lovren, ale to, že ak sa zraní Matip, sme v totálnej prdeli.

Reagovat
tomasinho

Musí začít hrát Gomez stopera konečně, jinak to nevidím.

Reagovat
Rssa

Gomez je ale levak, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

j, jeho už neriešim, ale žeby fakt nemali alternatívu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak, fakt sa o nikom inom ani nepisalo.

Reagovat
Whitemedia

@JimWhite

Big news - Danny Drinkwater has just arrived at the Cobham training complex ahead of @ChelseaFC medical.

Tak teda vítej

Reagovat
Hokaido

Já si stejně myslím, že to nedopadne. Tipoval bych, že to krachne na přestupový částce.

Reagovat
Whitemedia

Já myslím, že po tom měsíci smlouvání jim nakonec vysolíme to, o co si řeknou

Reagovat
Hokaido

Je to možný.

Reagovat
spider_8

Dostali jsme se do situace, kdy nemáme jinou možnost no.

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda, máme ešte 25 hodín času...

Reagovat
el Principito

?

Reagovat
smazaný uživatel

v španielsku konci prestupak až zajtra...

Reagovat
smazaný uživatel

*AFC bid £92m for Lemar*

"Mr Wenger your bid has now been accepted. May we please have your credit card"

wenger:

http://imgur.com/a/3bFJt

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstavit, ze by este stihli do LFC prestupit Varane s Kovacicom a Can podpisat novu zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

100000000 pro ubožáka Wengera u tyče v gay baru u Chomutova

Reagovat
castelL

Bachnite pre BOHA 50tku za Stefan de Vrija

Reagovat
Mastný Chobot

Lemar <3

Reagovat
Lacko_Boh

neverim ze si cakal ze pride..neverim

Reagovat
Hachim Mastour

Ako hovori Lemar - Uvidime

Reagovat
Amos

Je to zklamání, tajně jsem věřil, že ještě Wenger zachrání a přivede ho. Zároveň mohl i udržet Alexise a ještě bychom posílili, takto je to jen zase zklamání.

Wenger OUT!!

Reagovat
Arbiter

Arsenal made £90m bid for Lemar, it was accepted, the player wanted to come but Arsenal felt there wasn't enough time to get it done.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter - včerejší zprávy už dnes.

Reagovat
Arbiter

nemáš zač

Reagovat
jk

Ze země, kde zítra již znamená včera,

Reagovat
hodjohn

U nás jde přestavba tak rychle, že my už dnes se máme líp než zítra… pozítří… včera… No včera jsi to přece řikal, předsedo.

Reagovat
nani92

také drísty, 4 kliky a je to

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger je uz stary, ten neda ani 2 babske

Reagovat
Lacko_Boh

ak je to pravda, tak ten klub len s nami vyjebava, a podozrenie popredneho redaktora eurofotbalu o tom ze tam fakt chlapci skusaju tuneliky by nemusela byt az taka picovinka

Reagovat
Hachim Mastour

Sprostost..Proste odmietol.Inak by Arsenal neposielal ponuku, keby vedeli, ze to nestihne.

Reagovat
Robertson

Génius Cross opäť exceluje

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal: čo tak 75+17m za Lemara?

Monaco: ok, berieme

Arsenal: ...

Monaco: ?

Arsenal: ...

Reagovat
cubazi

Ja fakt netušim prečo neprišiel stoper, to takto chceme hrať zapasy v LM?? Stoper bola povinnosť a Klopp to s vedením posrali, uplne posrali, Klavan s Lovrenom su zlým až krutým vtipom, Moreno proti lepšej ofenzíve vyhorí ako fakľa a my sa tvarime že nič sa nedeje, ideme dalej. Klopp preber sa už ztoho jedenh stoper dopiče, len jeden poriadny stoper stačil a mohli sme pomyšlať na lepšie umiestnenia ...žiaľ Jebem už nato.... Kurva však v zime nikto neprišiel dopiče tak mal prisť posily teraz do obrany...ach jebať nato , daj tam Kariusa aj nabuduce mam vpiči

Reagovat
valek9610

Jakože pravda potřebujete posilnit zadní řady jo,ale určitě zažijete dobrou sezonu o tom nepochybuji.

Reagovat
cubazi

Hej štýlom daj viac golov ako super a vyhral si, lenže prosti superom ktorý su zatiahnuty hlboko a prekontruju nas nato tam treba mať rychlich, silnych a hlavne zodpovedných zadakov, urobiť čo i len jednu chybu vzadu v takom zapase znamena aj prehrať zapas... to už sme tu mali, vid zapasy minulej sezony

Reagovat
tomasinho

#LFC are sure to revive their interest in Van Dijk in January, or even wait until next summer. (@_ChrisBascombe)

Rather than seek an alternative to #VanDijk, Klopp sought to wait for the player he really wants & follow a long-term plan (@_ChrisBascombe)

K tomu nejde říct jiného než je to v tomhle ohledu fakt kokot prostě. Nepochopím to. prostě, fakt ne.

Reagovat
tomasinho

Co se kurva změní? U Saints nám neprodaj ani smrad z koulí ukližeče hajzlu, natož VVD. Kde má jistotu, že to vyjde? Jednou to klapne s Keitou a najednou to je fajn? Nestačil mu Dahoud? Teixeira? Proč do prdele čeká na nějaký zázrak, klidně i víc rok. To je tak těžké najít podobně kvalitního CB? Odpovím si sám, není. A dokonce i o skoro polovinu levněji by to šlo. Nebýt dement.

Reagovat
cubazi

Maš samozrejme pravdu, Važne hrame ešte navyše LIGU MAJSTROV a on neprivedie stopera, ja tomu nechapem važne nie musim vyhladať odbornu pomoc lebo mozog sa mi pozastavil, čakame na VVD a on nepride , možno až v January tak sme sa nato mali vyjebať kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako neviem si predstaivt ako Soton bude predavat v Januari stopera este zo zakladnej zostavy.

Reagovat
cubazi

Ja len vravím nedaj bože sa zraní Matip a mame total v piči celu sezonu, žial je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

ja už nemám nervy na toto.

Ako samozrejme, fandí sa ďalej každé kolo, verím, že budeme mať výbornú sezónu... ach.

chcel by som byť taký mamvpičista ako Klopp, to im fakt tak verí či čo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rssa

Klid, obrana neni nejsilnejsi casti naseho klubu, ale neni to ani zadny pruser. Stoper by se siknul, ale pokud ma Klopp v hlave dlouhodoby plan a chce se ho drzet, tak to budeme muset akceptovat. Zatim to vypada, ze krucek za kruckem nas posouva vyse.

Netreba paniky, nakonec obranu dela system a ne jmena. A nasi nemohoucnost na obranu standardek by nezlepsil ani VVD, to je proste nas trademark

Reagovat
valek9610

Přesně taky bych řekl,že vás posouvá výš chce to jen mu věřit

Reagovat
tomasinho

Jak nás posune výš? Ofenzivu bez nejlepšího hráč těžko posune výš a obranu neposunul ani o milimetr. Wow, jsem vzědavý na ten posun letos. Máme LM, x soutěží a třetí volbou na stopera na Klavan, to je ultra trapas, ať si věří v co chce má plán třeba na 10 let dopředu. Letošní sezonu odjebeme zase trapnou obranou.

Reagovat
Rssa

Radeji trener s planem nez panic buy a duvera, ze jmeno to zachrani.

Reagovat
tomasinho

Panic buy nemusí být. Ale víc jak 2 měsíce víme, že Saints nám neprodaj nic. A my poslední den čekáme, jestli bude zázrak a mezitím se neohlížíme jinde, protože doufáme, že přijde za rok. Nepřijde ti to absurdní? Sorry, ale mně ano. Chováme se jak ožralí milionáři, rozhazujeme za náhradníky typu Oxe a nevadí nám odehrát sezonu s Lovrenem a Klavanem. Což vzhledem ke zdraví Matipa (ne že on byl terno), vypadá reálně. Bravo.

Reagovat
Rssa

Zatim mi Klopp neukazal, ze by nevedel co dela. Mozna je tvrdohlavy a chce jen urcite hrace, ale takovi uz ti nejlepsi treneri byvaji. SAF krasna ukazka, Conte se vysmiva hraci, Pepek dela divna rozhodnuti, Mourek nezvlada apod. Obrana je nejslabsi cast tymu, ale neni to zadna hruza.

Ber to pozitivne, zase budou o rok sehranejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

No zaklad su hlavičkove suboje a prevzatie hráča v 5ke resp. 11ke, ale kto si všíma dlhodobo Lovrena vie že ten vypušta každy jeden suboj a v tom priestore je doslova dezorientovaný, mohli by sme napisať knižku ako si naši hrači nevedia prevziať hráčov ale nato tam je aj Stoper aby si to ukočiroval tak aby bol vtom prehlad aby on mal vtom prehlad, Lovren je chodiaca dezorientacia

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jen aby se neobjevila zraněni ve větším počtu, o zbytek se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem, obranu to vystužit chtělo to ví každý, ale hned o Kloppovi říkat, že je kokot? Nebýt jeho, tak už je například Coutinho dávno pryč a i přesto, že obrana chybí, tak se určite pod Jurgenem blýská na lepší časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

To som o Kloppovy nepovedal , len vravím že ho vobec nechápem ako aj cele vedenia v prípade že hrame navyše aj LM a nepride posila na post kde nas tlači najviac topánka

Reagovat
hodjohn

Hele a měl v Dortmund nadupanou obranu?

Reagovat
tomasinho

Klopp nemá s Coutinhem nic společného, sám říkal, že záleží na vedení. A podle všeho je na něj taky ultimátne nasrany.

Reagovat
smazaný uživatel

tiežto tak cítim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hachim Mastour

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

According to Sky sources, Ross Barkley's move to Chelsea for around £30m was all on the table; the midfielder travelled to London and began his medical, but during the medical changed his mind!

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Cim ta Chelsea tak odhana hracov?

Reagovat
blade115

WTF?? To je nehorázná drzost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To jsem ještě nezažil tvle

Reagovat
mesyas

Reagovat
Busby babes

tak snad mu aspon nauctovali prohlidku stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

it's a prank bro

Reagovat
blade115

Hráč jako Barkley (!), ještě v jeho situaci, kdy ho vlastní trenér vyhazuje, odmítne klub jako Chelsea... Tohle je děsně zvrácený svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, když hráči začínají odmítat Chelski, svět se vrací do pořádku. Úplně cítím, jak se kolem mně rovnají čakry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Celé je to na citrón, netroškař.

Reagovat
Arbiter

to sis spíš prdnul...

Reagovat
jk

humr

Reagovat
Svatej

on řeke takovej šit a ty ho takhle trumfneš

Reagovat
jk

Reagovat
spider_8

Reagovat
Arbiter

nechtěl jsem ho v tom nechat samotného

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase mimo. Že hlavne vyjebal s Evertonom ti zase uniká, lebo vidíš zase len to, čo vidieť chceš, si zaslepený svojou vlastnou blbostou. V Evertone sa dolieci a v zime môže prestúpiť za menej ako polovicu k nám vyliečený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

pěkně vytrolil

Reagovat
Busby babes

Sky just said a £30 mill fee was agreed for Chelsea to sign Barkley, Barkley arrived for a medical then just changed his mind and left.

To nene, ze ne?

Reagovat
mithro

Reagovat
db18

Borec...

Reagovat
Miguel19

Chelsea £30m deal for Ross Barkley collapses after he changes his mind during the medical and decides to go back to Everton

To má vymleto?

Reagovat
valek9610

On ještě si to rozmyslí a řekne,že chce do Chelsea

Reagovat
Greny

To bych mu řekl, ze uz neni zajem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Muze se prosim zeptat? ::: Kdyz prestupove okno ve Spanelsku konci az v noci z patka na sobotu, je mozne aby spanelsky klub podepsal hrace z anglie i zitra i kdyz konci v Anglii prestupove obdobi jiz dnes? Nebo napriklad z Nemecka ci Italie?

Reagovat
Arbiter

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Může

Reagovat
pepinho2

Ano, vždycky záleží jen na přestupním oknu kupujícího

Reagovat
Miguel19

Ano, ale pochybuji, že jim někdo někoho prodá. Všichni jim naserou.

Reagovat
smazaný uživatel

takze costa muze furt odejit

Reagovat
Hokaido

Jop. Stejně jako v Itálii už skončilo mercato, ale my ještě můžeme Zappacostu.

Reagovat
tomasinho

Roma had no choice but to sell Salah, neither did Arsenal with Ox, Hull's left back and a Chelsea youth player. No way you can be FSG in now

Výstižné. Zase jeden velký trapas. Snad aspoň podepíšou Cana, jinak ať jdou do prdele už.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta obrana je tragická a v přestupovým okně zase přijdou 3 hráči dopředu a dozadu jeden hráč z podprůměrnýho klubu, co hrál PL jednu sezónu...

Reagovat
cubazi

Musím zobrať tabletku, zvyšil sa mi tlak a je mi chujovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina dobra vec je akurat podpisanie Keitu, ale aj to pride az za rok. A mozno udrzanie Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejnabitější okno v historii s nejnudnějším posledním dnem

Reagovat
Deywid

Matt Law

Another Ross Barkley update. I'm told he has not fully rejected Chelsea and they hope to reach an agreement that will see him move in Jan.

Reagovat
Miguel19

Another Ross Barkley update. I'm told he has not fully rejected Chelsea and they hope to reach an agreement that will see him move in Jan.

Reagovat
Arbiter

by mě zajímal důvod teda...

Reagovat
Hokaido

Silva arrives at Leicester training ground

Reagovat
VdV

Vysvetlete me nekdo, kde by hral Barkley v CFC prosim.

Reagovat
Hokaido

Do rotace na CM a podhrotu - teda celkem 4 posty. Určitě by si zahrál dostatečně, je škoda, že nepřišel.

Reagovat
VdV

Ja si prave myslim, ze nezahral. Na CM je moc ofenzivni, vice nez Cesc. Mozna par minutek na oziveni.

Reagovat
Hokaido

Není víc ofenzivní než Cesc.

Reagovat
VdV

Urcite je. To se budu hadat.

Reagovat
Hokaido

Nebo takhle, často hrál i v Evertonu na CM a dokáže tam zahrát slušně.

https://www.youtube.com/watch?v=a9RIgHTYRDI

Tady je to celkem dobře vysvětlený.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ani to nerozklikavam, vim co tam bude a souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každej na hřišti nebo na lavičce.

Reagovat
blade115

Jake Cohen‏ @JakeFCohen 3 min

In order for a player to even get to the medical, transfer agreement and employment contract will have already been signed by all parties.

Player contracts not allowed to be "subject to medical," but transfers can be. If issue during medical, buying club wd be the one cancelling

Tak jako co? Neprošel prohlídkou, rozmyslel se, odložili to na leden, nebo jak?

Reagovat
Miguel19

Aspoň že ten čuráček Costa bude minimálně půl roku bez fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste muze odejit zitra no, jinak se bude dal houpat na lijanach

Reagovat
nani92

to ho bude strašne trápiť

Reagovat
Whitemedia

Já myslím že jo, se bude bát, že se nedostane do nominace na MS

Reagovat
cubazi

Trošku sa odreagujme:

https://www.youtube.com/watch?v=KVeYOvugBck

"Ty si to celý čas vedela ty kua špinavá"

Ako z Van Dijkom

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tu situaci s Barkleym potvrdil i vetsinovej vlasnik Evertonu Moshiri, fakt fraska tohle

Reagovat
pepinho2

Ale úplně jinej vesmír, si nedokážu představit, že ČT bude volat DK a on jim to takhle řekne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ani neví koho má v týmu.

Reagovat
Arbiter

Everton majority shareholder Farhad Moshiri explains the Ross Barkley

Prý podmínky smlouvy byly dohodnuty By mě zajímalo, proč ten názor fakt změnil

Reagovat
Miguel19

Fraška no. Prej jsme dali 35 mega, což už Everton dostat nemusí. Mu asi taky poděkují

Reagovat
blade115

On nechá Everton s Chelsea celou dobu jednat, pak i vlastního agenta, sám se sebere a jede do Londýna, vleze na prohlídku a najednou si řekne, že zůstane... Absolutně nechápu. Takhle marnit čas všech zúčastněných... Vychází mi z toho jen to, že si chce počkat v lednu na přestup ke Spurs, jinak nevím, co by ho mohlo motivovat k téhle šaškárně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si mysli, ze z toho vytriska pak vetsi plat, kdyz pujde az v lednu za mensi penize, jiny logicky vysvetleni to asi nema

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co si budem povídat, hodně fans Spurs o něj zrovna moc nestálo, ale tímhle si vážně zvednul kredit

Reagovat
blade115

Jste děvky a nesnáším tu vaši pakáž, ale dnes jste z toho vyšli fakt vítězně... Pomsta za Williana hezká, už se těším na naši pomstu za tuhle pomstu. Každopádně zápasy Chelsea s Tottenhamem jsou nejzábavnější v Anglii už nejen na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už je hlavní rival jenom ze zvyku. Na hřišti je to s Chelsea pěknou chvíli o dost zajímavější (až na výsledky) a ten boj o hráče je taky skvělý.

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Reagovat
VdV

Ale picu. Normalne se rozbehnul na pase a rekl si-u Conteho budu behat hodne, mam pici, dam si pulrok zewl. A pak se uvidi. Oblikl se a sel si dat pintu piva, dobrej burgr a pak nekam do klubu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Asi čekal Carneiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel Campbell zase hostování to ho nemůžete prodat, nebo mu dát šanci?

Reagovat
Pospovič

Matt Law @Matt_Law_DT

Barkley situation amazing but Chelsea very much want to sign him in January and do not feel he has rejected them. He asked for time.

Reagovat
valek9610

Věřím tomu,že ten Barkley fakt ten názor ještě změní

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se všichni divíte tomu Barkleymu.

A) Je to vtip

B) Ví, že nemá šanci prohlídkou projít, vždyť je zraněnej na neurčito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalším vyšetřením se v nejbližších hodinách podrobí Ross Barkley. Záložník Evertonu si před několika dny poškodil stehenní sval a v klubu zatím stále nevědí, o jak vážný problém se jedná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se nad tím trochu zamyslet. Myslíš, že by se kolem toho hráče vůbec něco dělo, kdyby zraněný nemohl projít zdravotní prohlídkou? Seš blbej ty, nebo všichni v Evertonu a Chelsea? Co myslíš?

Reagovat
jk

hm

Oblíbené kluby - hlavní

AC Milán (ITA)

Sparta Praha (CZE)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že blbej jsi ty. Jasně, že může přestoupit i zraněnej, ale to neznamená, že to zranění nemůže být vážnější, než si v Chelsea mysleli. Doktoři krabatí čelo, manažer za dveřmi lamentuje..a kdo koupí v září hráče co fakticky pomůže až v lednu a bude o polovinu levnější?

Reagovat
smazaný uživatel

No... nemyslíš. To je jediný, co ti k tomu můžu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím zraněním na neurčito museli všichni počítat dávno před tím, než začal hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem v tom fakt zmatený. Může teda Coutinho přestoupit ještě zítra, když přestupák ve Španělsku je ještě zítra? Každý říká totiž něco jiného

Reagovat
Pospovič

ano může

Reagovat
hodjohn

Proč to pořád nedokáže nikdo pochopit? Coutinho nikam neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano může. Je to podle nakupujícího, ne prodávajícího

Reagovat
SCELO

napis to este raz Falcon773, ty si korunovany debil, ak si hento myslis.....

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa zajtra niekde nepotvrdi Lemar do LFC, tak Coutsa ani necakaj

Reagovat
icemike

Do Číny může skoro až do Vánoc

Reagovat
Rssa

Ryan Kent do Freiburgu....Bundesliga mu muze dat hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

Dragovic na klid stoper do starter tymu FUT 18

Reagovat
JuventusFC1897

Officially official : everton signed Ross Barkley' mind.

Reagovat
smazaný uživatel

Dragovič

Reagovat
Rarášek

Leverkusen je úplně v piči ale .

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád mají hrozně silnou ofenzivu.

Reagovat
Rarášek

Tak oni mají vesměs celou základní jedenáctku super, ale tohle přestupové období jsou k smíchu .. Retsos to nezachrání, ikdyž teda konečně něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bezpochyby

Reagovat
Rarášek

A hlavně ta záloha, to bude strašnej průšvih. Ale tak dobře jim tak, takovou dobu tam pracovali tak chytře, a teď jako mávnutím proutku se to celý rozpadá .. Aspoň, že proběhla trošku "generační obměna",.

Reagovat
smazaný uživatel

Púšťať Kampla bola chyba. Ostáva dúfať, že Lars vydrží zdravý čo najväčšiu časť sezóny. Stred Bender- Aranguiz kvalitu má... inač súhlas, roky skvelej roboty vyzerajú byť v nenávratne :/

Reagovat
smazaný uživatel

Dragovič chýbať nebude, minulú sezónu bol tragický a stopérov je v tíme dosť. Tah, Bender, Retsos, Jedvaj, Ramalho

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ted uz je urcite cas na paniku.

Reagovat
Hokaido

Ještě tak půl hoďky bych tomu dal.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji fanouškům chelsea a arsenalu ke skvělému přestupáku

Reagovat
smazaný uživatel

Podejte kýbl, teče tu sarkasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojny, Zappa bude do nasho systemu sediet Drinkwater ako schopny nahradnik, Morata urcite lepsi ako dement Costa, Bakayoko super nahrada za Matica a Rudiger sa zatial ukazuje v skvelom svetle Myslim, ze kludne mozeme obhajit titul a mozno sa nam zadari aj v LM :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Tak jako oproti Arsenalu jsme na tom dobře si myslím

Reagovat
Hokaido

Zappa ofiko.

Reagovat
Arbiter

náš twitter mlčí

Reagovat
Hokaido

Už.

Reagovat
Miguel19

Parádní přestupák. Naprostá spokojenost

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

http://torinofc.it/news/31/08/2017/zappacosta-al-chelsea_15334

Oficiálně ... Z naší strany se čeká asi na toho Drinkwatera. Toho ať dotáhnou, ale jen kvůli Contemu, při dalším failu by mu už asi vybouchla hlava.

Reagovat
blade115

Ale teda čekal jsem to dneska zajímavější... Lemar, Alexis... A teda chudák Mahrez, to vůbec nechápu, co mělo znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley k Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Sky sources: He may not have moved clubs, but Diafra Sakho landed a touch during his brief visit to the car park of Chelmsford racecourse this afternoon.

We understand he had a bet of £100 on his agent’s horse “Siege of Boston”. The horse won the 3.20 with a photo finish at odds of 9/2, with Sakho winning £550.

Spravul si chuť a rozhodl se zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

6 transferu ma vyjimku az do pulnoci britskyho casu, tak schvalne co to bude

Reagovat
Miguel19

Drinkwater, Llorente, Sakho

Reagovat
Hokaido

na 100 % i Silva

Reagovat
havrys99

Niasse?

Reagovat
smazaný uživatel

na toho chteji Lisky vyjimku az do jedny, tak snad ji dostanou, jinak asi RIP Drinkwater

Reagovat
smazaný uživatel

Silva, a pak asi jeste dalsi 2 no

Reagovat
Miguel19

Belotti

Reagovat
Arbiter

i Zappacosta...

Reagovat
smazaný uživatel

a mozna jeste Bony?

Reagovat
valek9610

6 ? to chci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

"Diafra Sakho si podle zdroje Sky Sports vyřídil s vedením West Hamu všechny jeho osobní problémy a po vzájemném rozhovoru se rozhodl, že chce v Londýně zůstat."

Tak to mě zajímá, jak bude hrát. Loni, když mu nevyšel přestup, tak byl dlouhodobě na marodce.

Zároveň nepochopím, proč jsme nedotáhli nikoho na CM, případně lepšího hráče na křídlo než Arnautoviće za podobnou částku, ačkoliv na trhu byl letos docela výběr.

Bilić out! Stál jsem při klubu pokaždé, i když jsme spadli do Champu, ale sledovat, jak 2 ze 3 zápasů prohrajeme o více než 2 góly a ani nevstřelíme branku, ačkoliv máme hráče, kteří by měli hrát o poháry či v horní polovině tabulky mě dost vytáčí.

Reagovat
Counter

Dokud Bilič nezmizí, posun hore nenastane no.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Když přišel, tak jsem měl docela radost, obzvlášť po skvělé sezóně, kdy nás táhl Payet. Po Grantovi jsem doufal, že horší trenér nepřijde, ale bohužel se tak stalo. Potřebujeme trenéra schopného pracovat z mládeží, ideálně bývalého hráče a někoho neokoukaného. Docela by se mi u nás líbil Jaap Stam -

Reading pod ním hraje zajímavý fotbal a s akademií pracuje docela dobře.

Reagovat
papanegra

Prosím,že ten Sakho nestihl odejít a dostane šanci místo Lovrena. Prosíííím

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs fan-> Co ten Gomes? Všude vidím, jak se dohodli, ale nikde nevidím offiko. Víte něco víc?

Reagovat
Counter

Z Gomese sešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nebude. Údajně protože Barcelona za něj nedotáhla náhradu - Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odpověď

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Counter

Kane and Llorente might get along well. The last time Llorente scored a goal in August was 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a proto minulý rok vstřelil 15 branek za Swansea... je vidět, že ho máš nastudovaného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Přečti si to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

amatér

Reagovat
Horcmen

Reagovat
janinho

wat????

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

A teď koukám, že v tom září to taky stihl jen tak tak A celkově ten podzim u něj stál za prd, asi adaptace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ten Mahrez teda dopadol..

Reagovat
Counter

Pořád může do Barcelony Stejně jako Mesut

Reagovat
valek9610

I do Chelsea by mohl ale to je asi nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl

Reagovat
FUnk

mesut

Reagovat
smazaný uživatel

A Lemar. Bude se tam zítra stát fronta.

Reagovat
Counter

Gotta catch'em all

Reagovat
smazaný uživatel

To je dan za to, ze nezdrhol po vydarenej sezone Leicesteru.

Reagovat
Counter

Já myslím, že chtěl odejít i tehdy, ale ne za cenu coutinhovského trucování, protože je to profík. Stejně jako letos - neměl problém hrát v základu, sypat jednu asistenci za druhou, a zároveň doufat v přestup jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite, len uz mi pride posledne zapasy taky nijaky, jakeby sa mu ta zmena uz hodila nech sa zas nakopne skoda, ze mu to nevyslo.

Reagovat
Counter

Určitě by mu to prospělo, je mi ho líto.

Reagovat
j_mrazik

Ach jo, po x letech se mi splní, že uvidím Arsenal naživo a on to bude Arsenal nejslabší za celou tu dobu, co ho sleduju. I můj oblíbenec Ox odešel a Walcott tam pořád smrdí za těch 140t týdně. Snad to dá Wenger do zápasu s ManUtd nějak dohromady.

Reagovat
Counter

Podívej se na nějaké starší sestavy a doznáš, že nejslabší za posledních xy let fakt nejsme.

Reagovat
VasAFC

Sestava je jedna vec a vykony druha, tak slabe nasazeni a vykon jsem nevidel snad ani v dobach, kdy po hristi behal Squillaci.

Reagovat
Counter

S Liverpoolem to byla bída asi tak na úrovni těch 8:2 na OT. Není to horší, "jen" furt stejné.

Reagovat
Hokaido

At £15 million Fernando Llorente is the most expensive 32-year-old in history #THFC #CFC #SCFC

A smlouva jen na dva roky, to mi na Levyho vůbec nesedí.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní outlier.

Janssen asi odejde na hostovačku do Brightonu. Dalo by se to taky brát jako drahá investice do jeho výchovy

Reagovat
Busby babes

ale vyjebali s vama, chapes...

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroglou nakonec do Marseille

Reagovat
Counter

https://twitter.com/ArsenalTerje/status/903385604343431168

Přijde mi, že dnešek Alexise vnitřně zlomil

Reagovat
Miguel19

Agent mu dal signál, že je to v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se jeste nastvat jako Costa a zustat v Chile

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná slecinka. Dela, jako by měl smlouvu ještě na 3 roky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ten este podpise novu zmluvu.

Reagovat
Amos

Asi jo, ma smulu, snad ho bude Wenger co nejvic vyuzivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro všechny...

Komu si myslíte, že se letos přestupák povedl nejvíc a komu naopak vůbec? I co se týká vynaložených financi...

Reagovat
smazaný uživatel

z top 6: oba Manchestery > Spurs, Livepool > Chelsea. Arsenal

Reagovat
Pospovič

no, že by se vydařil lépe Liverpoolu než Chelsea bych neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

My sme posilnili obranu, zálohu aj útok

Liverpool zlyhal v posilnení defenzívy, záloha tiež žiadne terno ...

Chelsea mohla viac rozšíriť káder

City... čojaviem, zopár pokémonov podpísali ale Silva, Aguero a Kevin sú silné zbrane

Arsenal dotiahol skvelý príchod Lacazetta ale vstup do ligy je zatiaľ demoralizujúci a nemajú kvalitnú zálohu, ani solídnu defenzívu.

Reagovat
diastan

Koukam profik

Reagovat
Counter

Tak nějak logicky těm, co utratili nejvíc.

Reagovat
Counter

Net Spend Trophy je doufám naše

Reagovat
Counter

Kruci, Swans nás trumfli

Reagovat
jacobT

Hajzli! A to mali este aj daleko uspesnejsi deadline day...

Reagovat
Hokaido

United a Leicester asi nejlepší. City taky přivedlo obrovskou kvalitu, ale za strašnou raketu. Swansea nakonec taky docela slušný, jen škoda, že ještě nedokázalo podepsat Chadliho.

Nejhorší asi my, Arsenal a Burnley.

Reagovat
Counter

Ještě WBA posílilo luxusně, kvituju snad úplně všechny nové hráče + Evans nakonec zůstal, což je taky supr. Akorát chudák Chadli, snad se s Pulisem udobří.

Reagovat
Hokaido

Na ně jsem úplně zapomněl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Sranda je, že ManCity mají net spend nakonec úplně stejný jak MU.

Reagovat
Busby babes

tak kdyz si tam v predchozich letech natahali drahej plevel.

to my jsme nas drahej plevel integrovali do sestavy. Skoro vsechen teda.

Reagovat
Counter

Tím myslíš Fellainiho?

Reagovat
Busby babes

koho jineho.

Reagovat
blade115

Dojít ten Sandro nebo nějaký top křídlo, tak tomu říkáš parádní léto. Nejhorší určitě nejsme, podle mě to je prostě v pohodě. Ani nadšení, ani tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedie to muze byt, kdyz se zrani par klicovych hracu jako Hazard, Kante a nebo i ten Morata... Pak to muze celkem zavanet pruserem.

Reagovat
Busby babes

a rekl bych ze Newcastle taky nic moc.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Top 6:

1 City

2 United

3-4 Liverpool a Tottenham

5-6 Chelsea a Arsenal

Z ostatních dobré West Brom a Stoke. Leicester pokud opravdu dotáhne Silvu. Everton ne tak dobré, jak si myslí. V nováčcích se nevyznám.

Reagovat
Miguel19

Proč si všichni myslí, že Liverpool má lepší přestupák jak my..

Reagovat
Counter

Asi záleží, jestli do toho počítáš Keitu, nebo ne.

Reagovat
Miguel19

No nepočítám, ten jim letos moc nepomůže.

Reagovat
Counter

Njn, ale taky je to součást tohohle přestupáku, dlouhodobě to vypadá na supr nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to beru tak, že přišli o Costu. A počítám s tím, že Liverpool nepřijde o Coutinha.

Liverpool má reálně o 3 hráče, kteří by měli odehrát hodně minut, víc. U Chelsea by se to teda vlastně s tím italským bekem, Drinkwaterem a dvojicí Christensen, Ruediger nahrazující jednoho Terryho dalo říct taky, ale ta jména mi u LFC přijdou lepší.

Reagovat
Zaschrona

Vetsina fanousku si nemysli, ze tohle byl pro nas dobry prestupak. Nemame zasadni posilu - nahradu Lukaka, nemame backup za Bainese (pokud nepocitam Garbutta, ktery to tady nejspis nejak pres leto prezil), nemame leveho stopera, stred hriste je slabota, pokud se neda dohromady McCarthy. Po dobrem zacatku velky propadak.

Reagovat
icemike

Obranu máme poresenou velmi dobře

Reagovat
blade115

MC, MU, Spuds, Chelsea, Liverpool, Arsenal. Ostatní nevím, v jejich kádrech se moc neorientuju. Ale dobré léto měli i ve WBA, Bournemouthu nebo Evertonu. Nejhorší asi Newcastle.

Reagovat
Zaschrona

Fakt ultimatni idiot. Jediny s kym vyjebal jsme my, ne Chelsea... V klidu se u nas muze uzdravit a v lednu si prestoupi za zlomek 35 milionu - a dostane z toho on sam akorat vic penez... Chelsea mezitim vypada lip, ze se snazili a maji famozni reklamu zadarmo. Ledaze by se teda najednou nechal ukecat na novou smlouvu, coz je ale dle stylu, jakym mluvil Moshiri, asi uplne sci-fi, asi ho uz vubec ani nechceme.

A Koeman asi bude ultimatne nasrany. Obrance ani utocnik nikde. Aspon teda, ze Niasse konecne zmizel. A Walsh a Connolly maji fajn hostovacky v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakua sa nedá len tak nahradiť ...

Reagovat
Zaschrona

Ono uplne stacilo privest alespon nejakeho solidniho utocnika, kus za kus se Lukaku nahradit nedal, celkove jako tym jako. Nerozumim tomu, proc jsme to nejak neresili hned pote, co nam dal kosem Giroud. Takhle mame noveho playmakera, ale nemame hrace, ktery to bude zakoncovat... Snad teda prekvapi DCL.

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo ,na kolik byla realna hostovacka Costy z Atletu, kdyby ho stihli koupit do konce prestupaku v Anglii

Reagovat
Zaschrona

Od zacatku podle me nerealna, pokud nechce byt v Londyne, tak tezko pujde do Liverpoolu. Navic jeho plat by pro nas byl asi zasadni problem.

Reagovat
salami

v čem spočívá ta famozní reklama?

Reagovat
Zaschrona

Prestoze toho hrace nekoupili, tak se o tom ted bude hodne mluvit jeste nekolik dni.

Reagovat
Busby babes

kdyz si vzpomenu jak tu stal minimalne 50 mega... to byly casy.

Reagovat
r.mrazik

byly casy,kdy stones,lukaku ani barkley z evertonu nikdy neodejdou...

Reagovat
iamek

80

Reagovat
smazaný uživatel

velkej prokauc od REALU s tim MBAPPEM... ten hrac je uplne nekde jinde... a dvojce Asensio + Mbappe za 2-3 roky mohla byt na dlouho nejlepsi na svete

takhle ma naopak PSG nejlepsi utocny trio na svete a jeste k tomu dost mlady - dost mozna maji momentalne celkove nejlepsi tym (s Realem)

pokud bude Real chtit za par let konkurovat takovym tymum na spicce... tak bude muset takovyho hrace taky poridit... az odejde Ronaldo.. jenze v te dobe uz hrac kvalit Mbappeho bude stat treba i 500 milionu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj

Reagovat
smazaný uživatel

ten borec je na urovni mladyho Ronalda/Messiho/Neymar - naprostej TOP

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Asensio spis vic pripomina Messiho... Mbappe Ronalda... proto je chyba nemit je oba v tymu

Reagovat
Miguel19

Real by si Mbappém totálně rozesral platovou strukturu.

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim... ze to nebylo kvuli platu... ale Zidane ho proste nechtel.. protoze si rekl... ze 2 roky se vyhrala LM s timto kadrem... tak to pujde proste dal - coz je podle me chyba... protoze Real nenapadne... ale zato vyrazne oslabil

jenze na vavrinech usla i Barca a jak to s ni dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to kvůli platu, kvůli ničemu jinému. Jestli Real má něco do čeho nejebe tak je to platová struktura. V momentě jak dáš Mbappému jen podobný plat jako má v PSG tak se ti ozve polovina kabiny. Jediný prokauč z naší strany je nestřelení Balea někde daleko do pryč + možná stoper, ale to se ještě uvidí.

Reagovat
One-Real

Ja jsem naopak strasne rad. Kor pokud je pravda, ze jsme nechteli jit do silenejch financnich dostihu za kazdou cenu a predevsim nemeli zajem rozbourat platovou politiku, kterou posledni roky drzime rozumne. Dost mozna by to mohlo signalizovat i trvalejsi prechod na 4-4-2, coz by mi jako letni posila stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to... ze do 3 let budou nekoho takovyho kupovat... ale to uz cena bude 500 mega

zase je pravda.... ze Real nemuze vladnout porad a musi uvolnit trun dalsim... PSG ted asi pujde na vrchol

otazka jen jestli uz s Emerym.. nebo s nejakym lepsim trenerem

Reagovat
jk

To že někde utratí ziliardu biliard neznamená úspěch. Je to tady furt dokola, PSG i City tlačí na pilu a neustále do toho pumpujou prachy a skutek utek. Teď to bude beztak podobný :-)

Reagovat
smazaný uživatel

papirove ma PSG dost mozna nejlepsi tym na svete... City prave do toho napumpovali ranec a kadr maji v Evrope prumernej... ani v Anglii rozhodne ne nejlepsi

Reagovat
diastan

Pls

Reagovat
Dayman
Reagovat
Mateo16

Moc 4-4-2 neverim

Reagovat
Coutinho10

Vidal ukazkove

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Counter

Rozdíl mezi Arsenalem a oběma Manchestery v net spendu skoro 150 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze City taky budujou peknou loan army. Chelsea opustilo tohle okno 42 hracu a City 37

Reagovat
rave

vyjmenuj je

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ukazovalo to Sky ve studiu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/BCFC/status/903396535446233088

Smrt, daně a Redknappova show během přestupáku.

Reagovat
Counter

kam se hrabe Stramaccioni.

Reagovat
Counter

The last I heard was that Niasse's move from Everton to Palace was OFF

Zascha klepne

Reagovat
Whitemedia

Chtěl útočníka za Lukakua a tak ho má

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
valek9610

Tak Drinkwater,Zappacosta tak aspoň něco

Reagovat
RKBoy

hráči ktorý by si v takom City nekopli,ale u nás budú platný, Conte tieto typy zbožnuje, žiadne hviezdne maniere, žiadne stažnosti na menej herného času,či výšku platu..chcú si to zaslúžit, odmakat a Conte je tréner ktorý vie ako z nich dostat to najlepšie a dokonale mu pasujú do systému. SAF to robil podobne,hviezdne jadro oblokopené pracantmi ,ktorý často podávali lepšie výkony ako preplatené hviezdy.

Tá nespokojnost s týmto prestupákom z mojej strany je hlavne kvoli tomu ,že sme nemali žiadny jasný plán ,všetko malo čas až sa nakoniec vedenie dostalo do momentu ked začalo panikárčit.

Mohlo to byt lepšie,ale ja som spokojný,v prvom rade sme chceli rozšírit káder a to sme spravili,kvalita nebola nikdy problém,len kvantita.

Reagovat
Counter

Very late one but told Barcelona have made a new bid of £138m for Philippe Coutinho. Liverpool still not expected to accept #lfc

Reagovat
fantomas

Oni fakt nikoho nekoupili?

Reagovat
Arbiter

ale udrželi jste Alexise, to je pozitivum, ne?

Reagovat
teenz

Máme znechucenýho hráče, kterej za nás nechce hrát a příští rok odejde zadarmo, kde je to pozitivum?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrieľal vám cez EL ligu majstrov a budúce leto pridu veľké mená.

Reagovat
teenz

Jenže my jsme Arsenal, ne Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak lahku cestu jak ManU minuly rok mat nebudete, kde finalista ani nepostupi do skupin a semifinalista skonci v druhej polke slabej La Ligy, ale bude stacit len aby Wenger ju bral vazne a ono to pojde

Reagovat
fantomas

Sem doufal, ze z radosti z toho, ze nam nekdo zustal, sme uz jako klub vyrostli. Ale asi nee no...

Reagovat
mesyas

máte papírově docela silný tým, spíše ať vedení vyhodí wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení ho nevyhodí, majitel stojí za ním. Jedině, že by nás koupil Dangote.

Reagovat
fantomas

Ne, nemame. Stred zalohy k smichu, a to je zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Což prostě nepochopím. Být Wengerem, tak po tom, co ti hráči předvedli proti Poolu, jdu a koupím pořádného střeďáka, ať to stojí, co to stojí, klidně i obětuji Sanchéze, který se vsadím, že stejně bude půl roku, rok tak akorát na pěst. Jedním jediným nákupem by se ten tým stabilizoval, jinak je dobrý, dokonce moc dobrý, takhle ale budete mít problém a ani bych se nedivil, kdyby z toho zase nebylo TOP4.

Reagovat
fantomas

Ja to nechapu ani z toho pohledu, ze Wenger sam si musi bejt vedomej toho, co mu vyhravalo trofeje, a ze jeho uspesny tymy staly na schopnych, vyvazenych, komplexnich zalohach. Presto je uz delsi dobu spokojenej vesmes s naprostym opakem - at uz to prve byla sazka na Coqa, nebo ted te double pivot skladanej na vice nesmyslnych zpusobu, jak kdyby se doufalo, ze se nekdo z tech tri najednou zmeni v DMko.

Tohle je proste manazer, kterymu siblo.

Reagovat
teenz

Reagovat
jacobT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Fenri

Silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Nebyl nikdo vhodný na přestupovém trhu.

A za půl roku Alexis i Mesut jednají s jinejma klubama, tak to budou jejich výkony určitě top.

Reagovat
Kuchta

Tvrdě projebanej přestupák Budem rádi za 6. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny amaterizmus tento prestupak z nasej strany. Klub je v srackach

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke s Wengerem nesouhlasí

Reagovat
LyEX

ako fanusik city suhlasim, chcel som vidiet Alexisa u nas Alexis-Aguero-Jesus by nevyzeralo vobec zle, ale nie za kazdu cenu, zo strany Wengera nechapem, mas 2 mesiace nato, vies ze zopar hracov chce hrat LM a mozu odist, tak spisem obycajny zoznam na kus papiera s hracmi, ktori mozu byt nahrada, popripade posilenie a nie okusujem cele leto nechty a dufam, ze nikto neodide a zo zufalstva strelim 92 mega za hraca co ma hodinu do kvalifikacneho zapasu,, obhajoval som ho v dobe ked splacali stadion, ale vyzera to tak, ze to bola pre neho len fajn vyhovorka

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho konecne zdravý :) chudáci z ManCity ti dostanu naklep.

Reagovat
Arbiter

zdravý, dokud se nevrátí do Poolu. Tam ho zase chytnou záda z psychického vyčerpání

Reagovat
Hokaido

Ještě může odejít dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hej, ale neodide kedze nikto neprisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fakt nič?

Reagovat
Free_player

na EL jim to stačí a lize nemají stejně žádný ambice

Reagovat
FUnk

Co mahrez? Našli ho uz?

Reagovat
FUnk

Takže jsme 6M v plusu a to ještě máme procenta s gylfiho a Paulina. Not bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takze tento rok nekrachnete, zavidim

Reagovat
blaugrana

Snad pomarodi celu sezonu, ak ho nasilu udrzia.

Reagovat
Infernoqt

S KOHO ?

Reagovat
teenz

To už snad neni ani k smíchu.

Reagovat
pepinho2

Leicester toho Adriena nestihl?

Reagovat
Hokaido

Prý ano... Je to nějaký divný. Ale docela dobrý zdroje to berou jako Done deal, tak nevím, proč by to klub noeznamil..

Reagovat
blaugrana

Tak LeBron mi pisal, ze pool sa konecne umudril a prijme ponuku za Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

není už pozdě?

Reagovat
blaugrana

V Spa nie.

Reagovat
Pospovič

dík za článek

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč, bez stopéra to bude ťažké. Som maj rozmýšľal, či nedostane šancu Sakho. Sme čo sa týka obrany kvalitne v piči...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně by se mi tam hodil Nacho. V Realu 3-4 stoper, šikovnej poctivej univerzál do celý obrany..

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý hlavičkár, či?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by to byl slabý hlavičkář. V RM je určitě jedním z nejlepších

Reagovat
ciernyribiz

urcite nie..Ramos, Varane, Ronaldo, Bale, Benzema su urcite kvalitnejsi hlavickari ma iba 1,79 m ale par golov uz dal s hlavou..ale Nacho by urcite neprestupil a urcite nie do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Tak a Jurgen znovu dokazal, ze to ide aj bez nakupov za sialene ciastky plus este Arsene, futbalovi romantici

Reagovat
smazaný uživatel

Samko, ináč oneskorene všetko naj k meninám (26.8.), chceli sme kúpiť Dijka za neviem koľko a Salah bol skurvene drahý.

Reagovat
stiflerovamama

Dakujem Ale neprisiel, a Jurgen si radsej pocka ako by spravil nejaky punic buy. A Salah stal 35-40 to je smiesna suma dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Boli voľní Howedes či Dragović, kt. neboli vôbec drahí, niekto mal prísť, obrana nám môže dojebať sezónu. Budúcu sezónu by aj tak mohol odísť Klavan a nemali by sme plno.

Reagovat
stiflerovamama

Nie dost kvalitní, to by sme o rok zase riesili to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Iste, LFC bez skautov dokáže mať záujem či kupovať len o hajp hráčov.

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme ten komentar bol s trochou nadsádzky, stoper mal prist

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Za me velka spokojenost s prestupakem. Dovedli jsme hrace na pozice, na ktere to bylo treba. Jeste se teda chtel ten kridelni hrac ale dle me to neni treba. Martial, Rash, Lingard, Henrikh, Mata, Young pripadne Valencia a Pereira tu utocnou 3ku musi pokryt. A uvidime co v lednu s tim Griezmannem.

Hraci do prisli by meli byt posilenim, uvidime co Lindelof.

Z ostatnich teda Arsenal hodne spatnej, Chelsea nevim, tam mi prijde, ze se nadava vic nez by se muselo, misto Costy Morata, misto Matice Bakayoko a Drinkwater. Neni to zadnej slagr, ale kadr porad dobrej.

WBA, Leicester a Swansea imho dobre posilili, Newcastle zas spis naopak. Tak uvidime.

Reagovat
Makiii

Souhlasim, u nas urcite prestupak fajn, pokud se vazne pocita s tim, ze Shaw bude KONECNE zdravej, to, ze se s nim pocita jako 1cka na LB, to je prece pochopitelny...Jen aby byl zdravej, pokud ne, tak by ten kraj obrany byl pruser... To co napr. vcera predvadel Sidibe a Kurzawa se bohuzel momentalne neda absolutne srovnanat s nasema krajnima bekama, ale snad to to zmeni!

U Lindeho bych nebyl vubec skeptickej je to mladoch a prisel z Portugalska, verim ze dostane slibenej cas a pak potvrdi sve kvality. O Maticovi se asi nemusim vyjadrovat, myslim si, ze hnedka od 1. minuty ukazal, ze nasi hru jak hlavne DOZADU, tak DOPREDU posunul na jiny lvl...

Lukaku, tak tam jsem ani malinko nepochyboval

Reagovat
mithro

mat v tomto utoku este griezmanna, to by bolo slusna sila uz

Reagovat
r.mrazik

Vypadá to zatím slušně...Lukaku ač působí neohrabaně,tak zatím góly dává...Matič je přes moji skepsi skvělá posila...Ibra bude snad zase boží....jen ten Lindelof hapruje,ale to chce čas

Křídlo mi vůbec nevadí...aspoň bude hrát dost Marťa a další...případně dítě typu Gribbin nebo Gomes (podepsal už tu smlouvu vůbec????)

Reagovat
niflheim

Neměl jít Pereira hostovat do Vale?

Reagovat
Counter

Měl, aby nakonec zůstal jako ta "čtvrtá posila".

Reagovat
Busby babes

mel ale udelal Barkleyho.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

myslenie wengera nepochopim aj keby som sa 1000 rokov dozil...

ma tam hraca, ktory zjavne za klub uz nechce hrat a povie to X krat. o rok odide zadarmo a miesto aby za neho teraz skasiroval 60-70 mil. tak si necha oduteho hraca, ktory urcite nepojde naplno.

ozil sice az tak nevykrikoval, ale tiez pochybujem ze podpise novu zmluvu. vyse 100 mil. mu odide len tak von kominom...

ale hlavne, ze on skusa kupit dalsieho utocnika za 90 mil. nepaci sa mi prestupak Thamu, ale v porovnani s Arsenalom som teda mega spokojny

Tham potreboval este aspon 1 kvalitneho hraca do zalohy alebo na kridlo. Lamelu uz nepocitam ako aktivneho futbalistu ale toho Barkleyho pls. nie ten chlapec to v hlave zjavne nema v poriadku a na dokurvenie kabiny sa daju zohnat aj lacnejsi hraci. nechapem preco spurs neskusili nejake vazne ponuky na Martiala alebo Draxlera. S takymi posilami by sa dalo realne uvazovat o boji o titul. takto budeme radi za top4, aj ked staci 1-2 zranenia klucovych hracov a budeme mimo.

tipujem poradie na ManU, City, Chelsea, Spurs/Lpool... Arsenal tak okolo 8.miesta.

Wenger: "I'm not fucking leaving!"

Reagovat
masly008

můžeš někde sehnat vyjádření alexise kde říká že chce odejít? já jsem všude četl jenom dohady a spekulace,AW řekl že zůstané a tůstal.proč teda když chtěl pryč s tím nepřišel veřejně?

Reagovat
Kixi Syhimour

No tak nepodepsal smlouvu tak asi chce odejít no

Reagovat
masly008

tak to ale znamená že tady tu jednu odehraje a odejít chce až po sezoně třeba.

Reagovat
janinho

ved hned po sezone hovoril niekde, ze v dalsej bude hrat LM...

https://www.theguardian.com/football/2017/jul/16/alexis-sanchez-arsenal-champions-league

“The truth is that the decision doesn’t depend on me,” Sánchez, who is on holiday in Chile, told the local Radio Sport station. “I have made my decision, but now we wait for a response from Arsenal. It depends on them, I have to wait to know what they want.”

ja neviem ako inak sa toto da chapat...

sak jasne ze teraz tu sezonu odohraje v Arsenale... ved nema na vyber. ak ho nepusti klub tak co moze urobit? Ale ak si myslis, ze pojde do zapasov s takym nasadenim ako doteraz... tak ja ti nechcem brat iluzie, ale po tomto prestupaku tomu vobec neverim. nehovorim, ze sa bude po ihrisku prechadzat, ale rozhodne od neho necakaj zazraky. on sa predavat nepotrebuje, o neho bude taka bitka ze dovi. A Ozil to iste... aj ked o neho bude ta bitka trosku mensia

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak by sme ho pustili, avsak Monaco nam nepustilo Lemara.

Reagovat
janinho

nezlakni sa, ale nemusis cakat na deadline day... ved to ze chce alexis odist hovoril hned po skonceni minulej sezony. sak mali 3 mesiace na to, aby stiahli lemara alebo 15 dalsich hracov. tak mi tu netrep kktiny,ze 2 hodiny pred deadlinom sa arsene zobudil zo zimneho spanku

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenalu odmietli 35 v juli, dalsiu ponuku 92 vcera prijali, ale AFC ju poslal len preto, lebo za Alexisa prislo 55+5.No Lemar odmietol a tak sme si aspon nechali Alexisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhou fichado! Ve 12:00

Reagovat
Gazdo

Neviem ako ty ale ja uz mam pol druhej

Reagovat
Nikikrew

Ja pol1

Reagovat
Gazdo

Okej fail

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Counter

Tak nakonec jsme to trhli přes 100 000 zobrazení, spokojenost

Reagovat
cristiano.K.

Jak se pochvalit...

Reagovat
icemike

Půlka toho je Vladis, bál se o coutinha

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade Chamberlain:

Na zápas proti Manchesteru City půjdeme v dobré formě, protože jsme před týdnem dokázali porazit Arsenal 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade Chamberlain:

Na zápas proti Manchesteru City půjdeme v dobré formě, protože jsme před týdnem dokázali porazit Arsenal 4:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele