ONLINE: V Anglii končí přestupové léto

01.09.2014, 16:03
Aktuality
Znovu po půl roce zde máme bláznivý "Transfer deadline day", kdy odtikávají poslední hodiny od uzavření letního přestupového období na anglické půdě. Jako už tradičně vám EuroFotbal nabízí svůj online speciál, zahrnující všechny žhavé spekulace i oficiality vyřízené na poslední chvíli.

Letošní hráčské změny působiště se až nečekaně často realizují ve formě hostování, a to i u zavedených hvězd první kategorie. Za všechny lze uvést kolumbijského tygra Falcaa, všechno-jen-ne-oficiálně-potvrzenou akvizici Manchesteru United. O finančních podmínkách spojených s příchodem útočníka Monaka se stále hojně diskutuje, stejně tak bude zajímavé sledovat, zda se vyrojí nové informace ohledně možné povinnosti Manchesteru Falcaa po ročním hostování koupit natrvalo.

Leckteré otázky již byly zodpovězeny v dopoledních hodinách. Například trn v patě londýnské Chelsea v podobě přílišného počtu cizinců na pětadvacetičlenné soupisce vyřešilo roční hostování Marca van Ginkela do milánského AC. S již potvrzeným přestupem Loica Rémyho se tak na Stamford Bridge žádné další aktivity na hráčském trhu neočekávají. Poněkud překvapivě je tomu tak podle dosavadních informací i v Arsenalu, přestože Kanonýry tlačí bota v obraně, záloze i útoku. Na zoufání je ovšem stále brzo, do půlnoci se může změnit ledacos...

A živo jistě nebude jen v Londýně, byť Harry Redknapp s QPR na sebe jako obvykle jistě strhnou značnou pozornost... Stejně tak se můžete těšit na řadu vtipných poznámek i obrázků, jež mocně cloumají Twitterem a dalšími sociálními sítěmi. Pusťme se do toho, přeji vám příjemnou zábavu.

16:00 OFICIÁLNĚ: Druholigové Middlesbrough potvrdilo příchod belgického reprezentanta Jelleho Vossena na roční hostování. Kmenový hráč Genku se již stihnul představit v novém dresu .

16:05 Začínáme silně na belgickou notu. Dalším reprezentantem "Rudých ďáblů", který míří na anglické trávníky, by se měl každou chvílí stát Toby Alderweireld, jehož si má z Atlétika Madrid vypůjčit do konce sezony Southampton.

16:09 Spolehlivý novinář newcastleského The Chronicle Lee Ryder právě potvrdil, že stoper Yanga-Mbiwa ze severu Anglie brzy přestoupí do římského AS.

16:15 V posledních dnech proklamovaný příchod záložníka Lassany Diary do QPR podle novináře Telegraphu Jeremyho Wilsona nenávratně padl. Zato spekulace okolo příchodu dalších oblíbenců Harryho Redknappa nabírají na obrátkách, zvláště útočník Jermaine Defoe je takříkajíc tutovka.

16:24 Nadbytečný obránce Liverpoolu Sebastián Coates má namířeno na roční hostování do Sunderlandu.

16:28 Sotva jsem se o QPR poprvé zmínil v souvislosti s Diarrou, už se vyrojila možná alternativa. Brazilský defenzivní středopolař Sandro se ani po čtyřech letech v Tottenhamu naplno neprosadil a je momentálně na čele Redknappova seznamu posil.

16:32 Přestupový mág Jorge Mendes se svou hráčskou agenturou zvládnul v tomto létě zrealizovat již transfery Jámese Rodrígueze, Ángela Di Maríi, Diega Costy, Eliaquima Mangaly, Carlose Vely a Ezequiela Garaye. Leckomu by to možná stačilo, ale Mendes je jiný kanón. Nyní se hojně dostává do popředí možná změna dresu portugalského záložníka ve službách Monaka, Joaa Moutinha.

16:38 Mezitím v Rusku...

16:43 Co se nepovedlo Sunderlandu zkouší nyní QPR, tedy vylákat natrvalo Fabia Boriniho z Liverpoolu. Desetimilionová dohoda mezi oběma kluby je podle vícera zdrojů na světě, ovšem přesvědčit samotného hráče může být ještě oříšek.

16:49 OFICIÁLNĚ: Nováček z Burnley posiluje! Kromě již dřívějšího příchodu George Boyda z Hullu je nyní potvrzeno také hostování talentovaného Nathaniela Chalobaha z Chelsea do konce sezony.

16:58 Poslední z várky obzvláště nepovedených nákupů Manchesteru City z roku 2012 (mimo jiné Javi García, Maicon, Rodwell, Wright), Scott Sinclair, má podle všeho namířeno do Stoke.

17:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ SEDM HODIN!

17:02 OFICIÁLNĚ: Hull City právě představil zbrusu novou posilu z Itálie. Jako náhrada za Shanea Longa přichází z Palerma za klubovou rekordní sumu Ábel Hernández, jenž se Tigers upsal na tři roky.

17:09 Perlička pro fanoušky Arsenalu: Žádný jiný anglický klub v tomto kalendářním roce i létě samotném nepodepsal méně nových hráčů než právě Gunners...

17:15 Crystal Palace jsou blízko k uzavření příchodu Jamese McArthura z Wiganu. Mělo by jít o přestup v hodnotě pěti milonů liber, rekordní částka za Dwighta Gaylea tak prozatím odolává...

17:20 Akvizice Saphira Taidera do Southamptonu ztroskotala ještě předtím, než si kmenový hráč Interu odbyl debut v novém dresu. Jeden fanoušek Saints si přitom koupil dres právě s Taiderovou jmenovkou... Co s tím? Klub však promptně a nanejvýš sympaticky zareagoval.

17:28 Novinka v táboru Stoke City! Podle informací spolehlivého reportéra Telegraphu Johna Percyho má blízko k ročnímu hostování pod vedením Marka Hughese křídelník Liverpoolu Oussama Assaidi.

17:32 Po krátké ukázce svých kvalit ve West Bromwichi stráví Morgan Amalfitano příští tři roky v Londýně jako nová posila West Hamu. Alespoň to tvrdí interní zdroje Guardianu, na oficiální potvrzení si ještě musíme počkat.

17:36 Gabonský obránce Bruno Eculele Manga právě podstupuje lékařskou prohlídku před uzavřením pětimilionového přestupu z Lorientu do druholigového Cardiffu.

17:45 Zatímco v Anglii se budou faxy žhavit až do jedenácté večerní tamního času, německé kluby mají na uzavření všech nezbytných formalit poslední desítky minut. Stihne se včas vyřídit avizovaný přestup Lewise Holtbyho z Tottenhamu do Hamburku?

17:49 Jeden kousek z druhé nejvyšší soutěže: Záložník Norwiche Andrew Surman podle informací BBC míří do Bournemouthu.

17:54 A co by to bylo za závěr přestupového období, kdyby do něj rázně nezasáhl Felix Magath? Notorický nákupčí ve službách Fulhamu má políčeno na trio Jermaine Beckford, Matt Smith a Mark Hudson.

18:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ ŠEST HODIN!

18:02 OFICIÁLNĚ: Záložník Montpellier Benjamin Stambouli přestupuje do Tottenhamu. Transakci a pětiletou smlouvu v novém působišti potvrdil prezident francouzského klubu Louis Nicollin.

18:05 Čerstvé informace BBC si stojí za tím, že Lewis Holtby v Hamburku úspěšně zvládnul lékařskou prohlídku a upsal se německému klubu na jednoroční hostování. Hamburk navíc disponuje opcí na trvalý přestup.

18:06 ARSENAL! Ano, i tento klub se přece jen bude v nejbližších hodinách angažovat na hráčském trhu. Naneštěstí pro fanoušky Gunnery půjde (jen?) o odchody hráčů širšího kádru. Francis Coquelin by mohl skončit v lačném QPR, Ryo Myiaichi zase jedná s nizozemským Twente. V obou případech jde o hostování.

18:11 Soukromý tryskáč s Radamelem Falcaem na palubě právě přistál v Manchesteru! Alespoň to tvrdí fotografové, kteří na manchesterském letišti netrpělivě kolumbijskou megastar vyhlížejí.

18:15 OFICIÁLNĚ: Z Feyenoordu přes Real Madrid až do Sheffieldu Wednesday... Tak takovou kariérou se může pochlubit jedině Royston Drenthe

18:22 Reportér BBC Nabil Hassan je nositelem dobrých zpráv pro všechny příznivce Southamptonu - Toby Alderweireld a Sadio Mané právě podstupují lékařskou prohlídku před přestupem na St. Mary's.

18:31 Hull ani s příchodem Ábela Hernándeze očividně s posilováním nekončí. Manažer Steve Bruce stále baží po dalších dvou jménech, přičemž jedno z nich už je i odtajněno - Mohamed Diamé.

18:37 Kromě toho, že příchod čtyřiadvacetiletého Stambouliho již potvrdil i samotný Tottenham, vyplavala na povrch také přestupní částka. Sumu šesti milionů euro okomentoval odborník na francouzský fotbal Robin Bairner známým anglickým slůvkem "bargain".

18:45 Aston Villa se údajně zajímá o záložníka Realu Sociedad Sergia Canalese, jenž je momentálně v Madridu na promo akci Adidasu. O pravděpodobnosti možného přestupu si můžete udělat obrázek sami.

18:50 Někteří fandové Arsenalu právě volají po oživení spekulace o možném příchodu Nikoly Žigiče...

18:54 Mizející sprej je čím dál populárnější - nyní jej používají i reportéři SkySports na stanovení hranic natěšených fanoušků v okolí kamer...

18:54 Podle informací šéfredaktora sportovní sekce londýnského Evening Standard je právě nyní Danny Welbeck v tréninkových prostorech AFC a chce si prosadit přestup na Emirates.

19:00DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ PĚT HODIN!

19:03 Se spekulacemi okolo Arsenalu se najednou roztrhl pytel. Portugalský žurnalista Gonçalo Lopes píše o nabídce Kanonýrů na defenzivního záložníka Sportingu Williama Carvalha, která však byla příliš nízká.

19:12 Přestože hostování Radamela Falcaa stále není ManUtd potvrzeno, deník Telegraph už hlásí, že si El Tigre platově přijde na stěží uvěřitelných 346 000 liber týdně. Celkem tak i s poplatkem Monaku za roční výpůjčku má Falcao United stát 24 milionů liber.

19:18 Welbeckománie eskaluje. Podle SkySports třiadvacetiletý reprezentant Albionu pro všechny případy již nyní podstupuje v Arsenalu lékařskou prohlídku.

19:23 Nyní zájem Arsenalu o Dannyho Welbecka potvrdil i neomylný reportér BBC David Ornstein. Stále však není jisté, zda by mohlo jít o trvalý přestup nebo hostování.

19:31 OFICIÁLNĚ: Liverpoolský stoper Sebastián Coates stráví zbytek sezony v Sunderlandu.

19:37 Zatím není nic potvrzeného, ale Jermaine Defoe by mohl namísto QPR skončit v Leicesteru. Možná proto Harry Redknapp snad poprvé v historii přestupových deadlinů nestáhnul pro zvědavé reportéry okénko svého auta...

19:44 Na klubovém televizním kanálu Manchesteru United se již živě diskutuje, jak do Van Gaalova týmu zapadne Radamel Falcao. To jen kdyby ještě někdo pochyboval, že příchod kolumbijského šutéra není jistý...

19:49 OFICIÁLNĚ: Valentin Roberge již nestráví na lavičce Sunderlandu ani o minutu déle. Do konce sezony si jej vypůjčila francouzská Remeš.

20:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ ČTYŘI HODINY!

20:01 OFICIÁLNĚ: Hull City potvrdil příchod Mohameda Diamého z West Hamu na tři roky.

20:03 Reportér PA Simon Peach přichází s pozitivní zprávou pro fanoušky Tottenhamu: Přestupní částka za Sandra by měla nakonec dosáhnout výše než doposud avizovaných 6 milionů liber. Tuto nabídku QPR totiž Spurs odmítli.

20:09 Stále neutichají zprávy o odchodu Álvara Negreda. Přestože je španělský útočník na delší dobu zraněný a Manuel Pellegrini letos nepřivedl žádnou náhradu, zájem Valencie ne a ne opadnout.

20:15 Liverpool se Fabia Boriniho asi doopravdy nezbaví... Italský útočník totiž odmítá slevit ze svých platových požadavků a QPR zase Borinimu odmítá sázet týden co týden 90 000 liber.

20:20 OFICIÁLNĚ: Sunderland razantně útočí na titul přestupově nejaktivnějšího klubu dne. Nejčerstvější posilou do šatny Black Cats je záložník milánského Interu Ricky Alvarez. Mělo by jít o roční hostování s dodatkem, že pokud se Poyetově družině podaří vyhnout sestupu, zůstane Alvarez v klubu natrvalo.

20:25 Novinky o Welbeckovi: Najatý zprostředkovatel možného přestupu Jonathan Hope potvrdil BBC, že ManUtd za svého mladého útočníka požadují buď 18 milionů liber za trvalý přestup, nebo 3 mil. za hostování do konce sezony. "Dva kluby jsou ochotné za něj zaplatit plnou částku, jeden další se zajímá o hostování," prohlásil Hope. Všechna britská média také jednohlasně tvrdí, že k žádné zdravotní prohlídce doposud nedošlo. Máme se ještě na co těšit...

20:40 OFICIÁLNĚ: Ajax právě potvrdil odchod Daleyho Blinda do Manchesteru United.

20:42 Welbeckova přestupová sága nabírá ještě více na obrátkách. Spolehlivý novinář PA Paul Hirst ohlásil: "Právě jsem mluvil s někým, kdo má blízko k Welbeckovi. Když jsem jej informoval o výrocích Jonathana Hopea, odpověděl: "Kdo to je? V životě jsem o něm neslyšel."" Je možné, že jsme svědky podobného incidentu, jak tomu bylo v případě Manchesteru United a Andera Herrery?

20:50 Info pro zájemce o charitativním zápase, jehož se v Itálii účastní Arsene Wenger: Wengerův tým má v brance Buffona, v útoku Baggia s Maradonou a šéfuje mu Pirlo. Soupeřův tým (pod hlavičkou argentinského kouče Taty Martina) vyběhl na hřiště v sestavě se Zanettim, Simeonem, Del Pierem, Zamoranem a Trezeguetem. No řekněte, nechtěli byste tam být taky?

21:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ TŘI HODINY!

21:00 Kanadské zdroje tvrdí, že Jermaine Defoe po důkladném zvážení situace odmítl všechny nabídky a zůstává v Torontu.

21:07 Kluby z Premier league už v tomto přestupním období dohromady utratily více než 800 milionů liber. A to máme před sebou ještě nabité tři hodiny.

21:13 Rovnou citujme Davida Ornsteina: "Arsenal má o Dannyho Welbecka zájem, ale jednání jsou komplikována spletí hovorů mezi Manchesterem United, Arsenalem a hráčem samotným. Situace je o to horší, neboť se do ní vkládá i Tottenham a každá ze stran má trochu jiné záměry. Přestup je možný, ale v tuto chvíli není v pokročilém stádiu."

21:17 OFICIÁLNĚ: Ryo Miyaichi odchází z Arsenalu na roční hostování do Nizozemska, konkrétně k FC Twente. Zároveň však japonský mladíček prodloužil s londýnským klubem smlouvu o další rok až do léta 2016.

21:25 Možný přestup Fabia Boriniho do QPR kvůli neshodám o vyplácené mzdě podle všeho definitivně padnul. Znamená to , že Jermaine Defoe je zpět ve hře?

21:32 Manchester United oznámil, že přestupní částka za Daleyho Blinda činí rovných 14 milionů liber. Nizozemský univerzál se svému novému zaměstnavateli zavázal na čtyři roky, přičemž klub má možnost tuto smlouvu ještě o rok prodloužit.

21:36 OFICIÁLNĚ: Zeki Fryers natrvalo opouští Tottenham, ovšem bydliště měnit nutně nemusí, přestupuje totiž do Crystal Palace. Přestupní částka tři miliony liber.

21:39 Steve Bruce podle nejnovějších spekulací stále nemá dost a jde si pro Hatema Ben Arfu!

21:41 Tom Cleverley odmítl nabídku Aston Villy a místo toho čeká na konkrétní zájem Evertonu.

21:47 Věčný talent Manchesteru City John Guidetti by se měl brzy stát posilou Celticu.

21:50 Wengerův charitativní tým v Itálii vede 1:0! A někdejší hráč Gunners Alan Smith dostal v tu samou dobu sms s potvrzením, že Danny Welbeck bude hráčem AFC. Tomu říkám úspěch na všech frontách.

21:56 Hull se na přestupovém poli rozmachuje ve velkém. Kromě zájmu o Ben Arfu je nyní ve hře také příchod Gastóna Ramíreze ze Southamptonu.

21:59 OFICIÁLNĚ: William Kvist je hráčem Wiganu.

22:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ DVĚ HODINY!

22:06 Na BBC právě potvrdili, že Arsenal s Manchesterem United dosáhli dohody ohledně trvalého přestupu Dannyho Welbecka za 16 milionů liber!

22:13 OFICIÁLNĚ: Ignasi Miquel natrvalo opouští Arsenal, na příští tři roky se právě upsal druholigovému Norwichi.

22:19 Aktuální informace z tábora Crystal Palace hovoří o hostování Kevina Doyla, které by umožnilo odchod Glenna Murrayho.

22:22 Potvrzení šestnáctimilionového transferu Dannyho Welbecka do Arsenalu právě přišlo i od Davida Ornsteina, zbývají jen formality.

22:31 Update k přestupu Toma Cleverleyho do Evertonu: Zatímco Toffees chtějí hostování (s opcí), Manchester United preferuje trvalý přestup.

22:36 OFICIÁLNĚ: Micah Richards mění působiště, Manchester City ve zbytku sezony nahradí slunná Florencie. Fiorentina za jeho roční hostování dle zdrojů BBC zaplatí 3,5 milionu liber a za případnou opci dalších 4,7. mil.

22:38OFICIÁLNĚ: Crystal Palace právě definitivně dotáhli do konce příchod Jamese McArthura, jenž se Eagles upsal na tři roky.

22:41 OFICIÁLNĚ: Stoper Newcastlu Mapou Yanga-Mbiwa je nyní hráčem AS Řím. Jde o roční hostování (1 mil. €) s opcí (6 mil. €).

22:47 Wengerův tým v charitativním zápase naprosto zkolaboval, z vedení 2:0 je nyní nepříznivý stav 2:4. Možná mu chyběl pořádný stoper a defenzivní záložník...

22:50 Neuvěřitelně komplikovaná sága bobtná v Evertonu. Původní zájem o Davida Henena z Anderlechtu nestačil na to, aby tento mladíček nepodepsal řeckému Olympiakosu. Nyní se však jednání obnovila a Henen by mohl u Toffees z Řecka hostovat.

22:55 OFICIÁLNĚ: Brazilský středopolař Sandro definitivně přestupuje do QPR. Vše před chvílí potvrdil manažer Rangers Harry Redknapp. Cena 10 milionů liber.

22:57 OFICIÁLNĚ: A nebyl by to Redknapp, aby si k sobě nepřivedl také Nika Krajnčara. Ten je prý takový grand, že přistoupil na "druholigový plat".

23:00 DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ POSLEDNÍ HODINA!

23:01 Zájem Hullu o Gastóna Ramíreze je čím dál silnější, mělo by jít o hostování bez opce.

23:03 Situace kolem Toma Cleverleyho momentálně vypadá spíše na setrvání v Manchesteru. Kombinace vysokého platu a trvalého přestupu je na Everton jednoduše příliš.

23:14 Falcao, Welbeck, Negredo. Toto trio známých útočníků je na dobré cestě ke zkompletování přestupů, ovšem oficiálního potvrzení jsme se zatím nedočkali ani v jednom případě. Nastává již důvod k nervozitě?

23:19 Transferové šachy v Championshipu: Kapitán Cardiffu Mark Hudson odchází do Huddersfieldu, čímž uvolnil místo pro příchod Dannyho Gabbidona.

23:28 Arsenal toto léto zakončí jako nejvíce utrácející klub Premier league, vyjma Manchesteru United. A pak že Wenger obrací každou libru...

23:32OFICIÁLNĚ: Gastón Ramírez stráví zbytek sezony na hostování v Hullu. Ronald Koeman má očividně jiné koně.

23:35 Vážné zranění Petera Odemwingieho přinutilo Marka Hughese ještě jednou zašmátrat na hráčském trhu. Na hostování tak přichází tak staronová posila z Liverpoolu, Oussama Assaidi.

23:38 Phil McNulty z BBC odtajnil, že Everton byl přece jen ochotný přijmout Toma Cleverleyho natrvalo, ovšem ne za Manchesterem požadovanou sumu osmi milionů liber, již byla ochotná zaplatit Aston Villa.

23:45 Začíná jít do tuhého, zbývá posledních 15 minut!

23:48 Felix Magath se přece jen dočkal. Za 500 tisíc liber jde do Fulhamu útočník Leedsu Matt Smith.

23:50 Na poslední chvíli ukořistil West Ham Morgana Amalfitana. Marseille za devětadvacetiletého křídelníka dostane jeden milion euro.

23:55 Emyr Huws jde z Manchesteru City natrvalo do Wiganu. Čtyřletá smlouva, přestupní částka nezveřejněna.

23:58 Půlnoční uzavření přestupního období neznamená, že se jednání s hráči nemohou následně dolaďovat. Kluby navíc mohou oficiálně požádat o prodloužení, kdyby bylo nejhůře.

00:00 Přestupové období je u konce! Lze očekávat, že v nejbližší době se dočkáme i posledních očekávaných potvrzení u přestupů jako Falcao či Welbeck.

00:08 OFICIÁLNĚ: Álvaro Negredo stráví zbytek sezony na hostování ve Valencii, která navíc disponuje i opcí na trvalý přestup.

00:10 Arsenal, Manchester United i Hull si splnili své povinnosti v podobě včasného zaslání tzv. deal-sheetu a mají možnost dokončit své přestupy i po konci přestupního období. Možná si tady na oficiální potvrzení počkáme ještě další dvě hodiny...

00:22 Steve Bruce právě pro BBC potvrdil, že Hatem Ben Arfa je na cestě do Hullu. "Podaří se nám jej znovu oživit? Ať už se v Newcastlu stalo cokoli, je to minulost. Sám chce svou kariéru znovu nakopnout. Doufejme, že se mi z něj podaří dostat to nejlepší. Je to velká výzva pro nás všechny," prozradil manažer Tigers.

00:28OFICIÁLNĚ: Toby Alderweireld posilou Southamptonu. Mistr španělské ligy se přidá ke Koemanově týmu na hostování do konce letošní sezony. Saints navíc mají i možnost nechat si belgického reprezentanta v klubu natrvalo, stačí jen madridskému klubu zaplatit 8 milionů euro.

00:30OFICIÁLNĚ: Útočník Wolverhamptonu Kevin Doyle přichází do Crystal Palace na půlroční hostování.

00:35 Málokdo by ještě před několika dny věřil výroku, že v kádru Manchesteru United i po létě zůstane trio Fellaini, Cleverley, Anderson...

00:50OFICIÁLNĚ: Sadio Mané druhou pozdní posilou Southamptonu. Nyní už bývalý záložník Salcburku podepsal na St. Mary's smlouvu na čtyři roky. Cena okolo 10 milionů liber.

00:55 Všechna média se nyní předhánějí ve vyvrácení spekulací, že Falcao neprošel lékařskou prohlídkou. Oficiální potvrzení je již na spadnutí.

00:58 Něco na odlehčení z minulého přestupního období.

01:10 Vedle již zmiňované trojice klubů úspěšně zažádalo o prodloužení doby na uzavření přestupů i Burnley. Spekuluje se o příchodu Michaela Keanea z Manchesteru United.

01:25 OFICIÁLNĚ: V Leicesteru podepsal čtyřletou smlouvu dvacetiletý útočník Tom Lawrence, jenž byl doposud kmenovým hráčem Manchesteru United.

01:30 Jak příhodně připomenul deník Guardian, na oficiální potvrzení příchodu Andreje Aršavina do Arsenalu v roce 2009 jsme si museli počkat až do šesté hodiny ranní...

01:48 OFICIÁLNĚ: Hatem Ben Arfa posilou Hull City, kde stráví na hostování zbytek letošní sezony. Kreativita letos Brucově družině rozhodně scházet nebude...

02:00 OFICIÁLNĚ: Arsenal potvrdil příchod Dannyho Welbecka! Třiadvacetiletý anglický reprezentant podepsal na severu Londýna pětiletou smlouvu a přidal se k čím dál silnějšímu britskému jádru Wengerova týmu.

02:30 OFICIÁLNĚ: Radamel Falcao hráčem Manchesteru United! Podle očekávání jde o jednoroční hostování s opcí.

02:35 A s touto zprávou se s vámi pro dnešek loučím, děkuji za pozornost a přeji dobrou noc.

Autor: Martin Kantor / bbc.com, theguardian.com, skysports.com

Komentáře (3212)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele