Olićovi se nelíbí role náhradníka, v zimě zváží odchod z HSV

06.10.2015, 15:59
Aktuality
Hamburk se v uplynulých sezonách trápil a balancoval na hraně sestupu do druhé nejvyšší německé soutěže. Letos se mu zatím daří a pohybuje se ve středu tabulky, úplná spokojenost ovšem v jeho kádru nepanuje. Se svou pozicí totiž není spokojen například útočník Ivica Olić...

Olić se do HSV vrátil letos v lednu a v jarní části sezony 2014/2015 patřil do základní sestavy. To se změnilo poté, co se kormidla ujal trenér Bruno Labbadia, Olić se přestěhoval na lavičku a v probíhajícím ligovém ročníku naskočil jenom ke čtyřem duelům, celkem má přitom na kontě 87 odehraných minut.

Sám hráč tak začíná uvažovat o změně zaměstnavatele. Vysedávání mezi náhradníky ohrožuje i jeho případnou účast na evropském šampionátu ve Francii, kam se Chorvatsko snaží probojovat.

"Rozhodnu se v zimě. Nejsem slepý a vidím, že pod novým trenérem hraje Hamburk lépe, ale pro mě osobně je to po individuální stránce velmi složité. Bruno Labbadia ve mně vidí křídlo a ve středu útoku dává přednost jiným hráčům," řekl Olić v rozhovoru pro Sport1.

"S trenérem žádný problém nemám, ale potřebuji dávat góly, abych mohl s chorvatskou reprezentací jet na mistrovství Evropy do Francie," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (24)

Přidat komentář
Rudnevs

Nech si ide.

Reagovat
oli9

Už to není co bývalo no . Šup zpátky do Záhřebu

Reagovat
smazaný uživatel

Otavo jednej?

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, ten by ty obrance tady znasilnil

Reagovat
Rudnevs

OT - Gellhaus skončil po včerajšom zápase s MSV. Ja neviem či je to dobré rozhodnutie po páde z BL dokázal celkom dobre posilniť káder ved hráči ako Proschwitz, Hoheneder alebo Stöger sú na ich peniaze dosť veľký luxus. Na druhú stranu hráčov ako Kachunga, Wemmer, Hünemeier alebo Vrancic sa nenahradza ľahko - preto to umiestnenie v tabuľke. Neverím že ten tréner z juniorky je lepší ( aj ked je len internim ). Včera boli ale jasne horší nejaké šance mal akurat Ouali, Duisburg mal útočnú trojicu Onuegbu, Obinna a ten novy Rumun. Inak na tribúne vypaľoval zobák Meier - ich bývalý tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som pondelkový zápas, i keď nie celý. Paderborn bol herne lepší, hrozili z každého útoku. Duisburg mal do gólu len 2 či 3 šance. Ale niektoré výsledky Paderbornu z tejto sezóny sú hrozné, dostali slušné náklady a proste treba získavať aj body.

Reagovat
Rudnevs

No ja som ho pozeral cely - videl by som to takto každý z nich mal desaťminútovky ked valcovali súpera ale šancí mal viac Duisburg sice len 2 ci 3 ako vravíš ale Paderborn nemal ani jednu poriadnu. Späť k Paderbornu - zasa toľko penazí nedostal, myslím na káder kúpili Stögera za milión, Hoheneder, Kirch a Heuer Fernandez boli zadarmo, Proschwitz neviem ale tiež nestál viac ako milión. Nevieš prečo nehrá Lakič, neviem o tom že by bol zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Lakič má stopku červenú kartu

Reagovat
Rudnevs

Aha diki.

Reagovat
smazaný uživatel

Olič je nejlepší hráč HSV. Byl nejlepší ve Wolfsburgu a patřil k opoře Bayernu. Ale hráči a vůbec lidé ze zemí bývaleho socialistického tábora jsou na Západě zkrátka diskriminováni. I Timoščuk, který na plazu nedělal žádné chyby byl klubem odvolán. Každý se divil.

Reagovat
Rudnevs

Ani Olič nie je nesmrteľný, už má svoj vek a šancu dostáva Lasogga ako náhradník je Sven a ešte je tam Rudnevs ktorý teraz rieši súkromné problémy. Olič môže hrať aj ako útočné krídlo, kde ma konkurenciu v Stieberovi, Mullerovi, dalsom Mullerovi alebo Gregoritschovi a všetci sú sice neznáme mená ale sú mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to proste zvláštne, on odišiel z Wolfsburgu, kde mal celkom pevnú pozíciu, mohol hrať o predné priečky, Ligu Majstrov...a vrátil sa do HSV pomôcť klubu a aj mu dosť v minulej sezóne pomohol k záchrane. Asi je fajn, že tréner si nenechá hovoriť do zostavy. Ale Olič má stále na viac ako na vysedávanie na lavičke.

Reagovat
Rudnevs

No bol tam napr. Helmes, Jonnson alebo Dost takže až tak isté to nemal navyse minulú sezónu prišiel Lord. Podľa mňa už Olič nemá na základ cez Lasoggu a Schipplocka ( dúfam že aj cez Rudnevsa ). Treba to trochu prečistiť a Olič je jeden z hráčov ktorý by mali ísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vo WOlfsburgu hral až do odchodu dosť podstatnú rolu, buď základ alebo prvá voľba na lavičke. Ale ťažko povedať, či by hral aj v jari prípadne teraz.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

A co takový Manžukič? Sázel goly v Bayernu jak na běžícím páse. A když se ozval, že ho šéfové klubu podcenují, vedení klubu ho propustilo, protože nesneslo, že slovanský hráč je lepší než germánský. Kapitalistická primitivnost se ukázala a dál ukazuje v celé své nádheře. S Rosickým to bylo podobné, byl špílmachrem v Arsenalu, a seděl na lavičce. A trenér to všechno maskoval medovýma slovama.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
nemanja

..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický a špielmachr? Možno vo sne....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele