Odvolání se neobávám, reaguje na kritiku fanoušků Garcia

12.09.2017, 14:53
Aktuality
Zapomenut je pro tuto chvíli velmi dobrý vstup Marseille do nové sezony. Olympique v průběhu roku 2017 získal několik zajímavých posil a hodlá útočit na účast v Lize mistrů, poslední kola mu ovšem hrubě nevyšla a odrazilo se to i na chování fanoušků, ti v neděli večer požadovali konec trenéra Rudiho Garcii...

Marseille před reprezentační přestávkou schytala debakl 1:6 od AS Monaco a reputaci si nenapravila proti Rennes. S tím doma prohrála 1:3, když čestný úspěch zaznamenala až chvíli před koncem.

"Hlasy volající po rezignaci trenéra jsou běžné, fanoušci vždycky chtějí, aby jejich tým vyhrával. Tato porážka je nepříjemná především po psychické stránce. Nebudeme říkat nic, zůstaneme potichu a budeme nadále pracovat. Musíme se připravit na čtvrtek," vyhlíží Garcia duel Evropské ligy proti Konyasporu.

Olympique se přes belgické Oostende a slovinské Domžale kvalifikoval do základní skupiny Evropské ligy a na úvod Ligue 1 porazil Dijon a Nantes. Aktuálně nebral tři body ve třech ligových duelech v řadě, mezi dvě výhry a dvě porážky se vklínila domácí remíza s Angers.

"Odvolání se neobávám, jsem jenom smutný. Nechci, aby Olympique hrál takovým způsobem, jako v prvním poločase zápasu s Rennes. A nemám rád porážky. Ale musíme jednat, ne mluvit. Máme před sebou práci a hodně dlouhou sezonu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
salaminoo

takže do týdne letí

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek ho zničil.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

eurofotbal odvolal dalšieho trénera

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Ak sa tu raz objaví už nie je cest späť!

Reagovat
9augi9

Eurofotbal by mal mať vlastnú sekciu: Hra o tróny a v nich články o tréneroch, ktorých už potopili.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, kto za neho? Nejaké tipy?

Reagovat
KingMaster13

Pulpit

Reagovat
Gedofrey

Blanc

Reagovat
.13

Ten by vas dvihol, ale od posobenia u nas ho mam rad, nemusel by si to u mna posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane až ho vypiskaji v RM

Reagovat
smazaný uživatel

je špatný

Reagovat
El Fáňos

nedokázal jednat za dva roky, co u klubu je, tak ať jedná alespoň jednou a odejde. Pro OM jedině dobře a jeho odchod nemá smysl oddalovat. Bohužel prokázal, že takticky je úplná nula a Marseille mu jako spoustě trenérů vůbec nesedí. Až odejde budu to brát jako výbornou posilu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele