Odehráli jsme nejhorší zápas v sezoně, řekl kapitán Zlína Jiráček

21.09.2018, 22:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trapná výmluva na Traorého. Hráči vypadali jako v nějakém útlumu, jako za supertrenéra Páníka. Bílek měl reagovat druhým a třetím střídáním dřív, Jakubov by měl určitě velkou motivaci. Angažování Lukáše Holíka nechápu. Baník o poznání horší výkon než proti Spartě, přesto to dnes v pohodě stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to přečti ještě jednou ty výmluvo

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom, že je to výmluva, nic nemění ani to, že dotyčný honem dodá, že se na to vymlouvat nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase jsme hráli hůř než proto Spartě. O tom žádná. Ale co pozoruju od začátku sezóny je to, že máme lepší druhý poločasy. A ten druhej byl z naší strany excelentní. Sice obdržená zbytečná branka, ale byla tam prostě skrumáž v tom vápně a někdy to zachytit prostě nejde.. Za mě skvělej výkon a proti Slavií minimálně za bod.

Reagovat
Puskas

Tam měl někdo stát na vápně a vůbec nedopustit vrátit do vápna míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál lepší tým. Včera to z naší strany stálo za hovno. Hlavně záloha. Škoda toho polehávání posledních 15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to sere. Byl bych radši, kdyby to bylo bez toho kouskovani. Na druhou stranu, rozhodčí se to snažil podle mě poctivě nastavit. I pak ty dvě minuty k nastavení ještě přidal. Ale ta hra typu k rohovému praporku a tam držet míč mě sere. Zavedl bych něco typu pasivní hra v.hokeji, protože chodil na fotbal a ne na to aby hráči běželi k praporku a tam se snažili držet míč co nejdéle.

Reagovat
HorajzmAmmann

praporek mi nevadí... kéž by to na Slovácku uhráli někde u praporku jako včera... navíc se většinou hráči snaží to narvat do soupeře a udělat roh, což je sranda...

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi jo. Tohle nemá s fotbalem nic společného dle mého názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pasivní hra v hokeji? To neznám, pokud nemyslíš trest za vyhození puku mimo hřiště (moc se o hokej nazajímám).

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl jednou odpískáný moment, kdy tým vedl a hráči jen stáli za bránou a nahrávali si mezi sebou.. Nevím, jak je to v pravidlech teď, ale vím, že i tohle se dá zapískat.

Reagovat
smazaný uživatel

TL;DR nesmí se víckrát než jednou zajíždět za vlastní bránu nebo otálet s pukem moc dlouho, případně ho "zašlapovat" u mantinelů. A dozadu nesmíš přihrát, pokud už jsi vyjel z obranného pásma. Puk by měl být furt v pohybu.

Kotouč musí být udržován v pohybu po celý čas hry.

Kromě jediného zavedení kotouče za vlastní branku musí mužstvo, které má kotouč v držení ve svém obranném pásmu, hrát kotoučem kupředu směrem k soupeřově brance s výjimkou, že mu v tom brání protihráči.

První provinění buly v obranném pásmu, druhé - 2 minuty.

Menší trest se uloží hráči včetně brankáře, který drží, zašlapuje nebo posunuje kotouč holí, bruslemi nebo tělem u hrazení či podél hrazení takovým způsobem, aby způsobil přerušení hry, leda že je právě zadržován spoluhráčem.

Hráč vně svého obranného pásma nesmí přihrát ani zavést kotouč zpět do svého obranného pásma, aby zdržoval hru, ledaže jeho mužstvo je na ledě početně oslabené.

Za porušení tohoto pravidla se provede vhazování na nejbližším koncovém bodě vhazování v obranném pásmu provinivšího se mužstva.

Jestliže mužstvo není na ledě a připraveno zahájit hru 15 minut po začátku přestávky (nebo po předchozí třetině), potrestá se menším trestem pro hráčskou lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ty první tři bych skoro řekl, že se porušují v každém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba to zašlapování pamatuju mnohem horší před takovými 10-15 lety, kdy se pro tohle přerušovalo skoro v každém zápase běžně. Ale taky myslím, že je k tomu nějaký výklad a pokud to ti hráči vyloženě nezneužívají, tak se drobné "přestupky" pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odehráli? Možná tak pár minut na začátku a na konci, zbytek jsme odchodili, a to proti týmu, který před pár dny hrál náročný zápas. Jarní deja vu - nakopnout dopředu nebo přihrát pod sebe, hlavně se o nic nepokoušet, abych něco nepokazil. Výsledek je mi fuk, ale ten náš přístup mě štve. Prej absence jednoho hráče se ztratí, tak to jsme asi ta výjimka, co potvrzuje pravidlo, pač Traoré chybí hodně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele