Od ledna si budu hledat nové angažmá, potvrdil Nocerino

08.11.2017, 13:56
Aktuality
Antonio Nocerino má s Orlandem City smlouvu jen do konce tohoto roku, novou pak se zámořským klubem nepodepíše. Ostřílený záložník hledá novou výzvu...

Neapolský rodák je odchovancem Juventusu, na začátku kariéry se však do kádru "Staré dámy" neprosadil a vrátil se až po pěti letech, během kterých hrál za menší italské kluby.

Druhé působení v Turíně bylo z pohledu Nocerina o poznání úspěšnější, ještě výrazněji však na sebe upozornil následně v Palermu a hlavně během první sezóny v AC Milán.

Poté i díky zraněním ze sestavy Rossoneri vypadl, když nepomohlo ani několik hostování, zamířil před necelými dvěma lety do Orlanda City, nyní ale chce hledat nové angažmá.

"Chci poděkovat Orlandu City za uplynulé dva roky," řekl Nocerino. "Teď budu přemýšlet o své další budoucnosti, která bude určitě na trávníku," zavrhl bývalý italský reprezentant možné ukončení hráčské kariéry. "Budu se rozhodovat společně s rodinou," vysvětlil Nocerino.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Greny

Stramacionni jednej

Reagovat
milan78

už je podepsanej, ale tutlají to, bude to dárek k vánocům pro všechny věrný fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Typická posila Sparty

Reagovat
Josifek

Joo, to naší současné perfektní koncepce by zapadl, o tom žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

Však by se tomu dal marketingový scénář typu přichází hvězdná posila Juventusu, AC Milán a italské reprezentace zocelená zápasy MLS a mohl by v pohodě anulovat nějakýho Dannyho.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
zelda

průměrák všech průměráků

Reagovat
smazaný uživatel

stačila expreska nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ještě žije

Reagovat
Zark

Reagovat
FC Porto FC

co v ty MLS člověk nenajde

Reagovat
smazaný uživatel

stala se dost oblíbenou soutěží odložených italských hráčů, buď těch, kteří ještě něchtějí končit, ale chtějí si ještě spíše pro zábavu zahrát, nebo takových, kteří nevědí kudy kam, výkonnost mají možná na serii B, tak zkusí něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

V jaké kategorii je Giovinco?

Reagovat
Kucka

Ten si jede vlastní kategorii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná Sparta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele