Ochoa hodil minulost za hlavu, soustředí se na nejbližší utkání

11.03.2016, 18:49
Aktuality
Vynikající výkony na světovém šampionátu fotbalistům často vynášejí zajímavá angažmá, ne vždy se ovšem jedná o angažmá povedená. Své by o tom mohl vyprávět například Guillermo ‘Memo’ Ochoa, jemuž se před necelými dvěma lety ne zrovna vyplatilo rozhodnutí podepsat smlouvu s Málagou...

30letému brankáři v létě 2014 vypršela smlouva v Ajacciu a vynikajícími výkony na turnaji v Brazílii si řekl o pozornost řady evropských klubů. Z nabízených možností si nakonec vybral španělskou Málagu a neudělal dobře.

Ochoa se měl stát jedničkou mezi tyčemi, místo toho ovšem dostal přednost Carlos Kameni a Mexičan nastupoval pouze v pohárových zápasech. Na první ligový start si musel počkat až do uplynulé soboty a na hřiště ho poslalo zranění konkurenta z duelu proti Deportivu - Kameni si poranil meniskus, tento týden se podrobil operaci a mimo hru bude šest až osm týdnů.

"Jelikož jsem stále tady, jednalo se o mé rozhodnutí zůstat, chtěl jsem i nadále působit v Evropě a ve Španělsku. Musel jsem si vše zhodnotit a pokud ve vaší kariéře naleznete překážku, musíte s ní bojovat. Fotbal vás dostává do složitých situací a vy musíte tvrdě pracovat. Mohl bych mluvit o spoustě věcí, ale všechny chci ponechat minulosti," nechal se slyšet Ochoa, který při svém debutu za 54 minut inkasoval tři góly.

"Jsem zde, pokračuji zde a teď nás čeká důležitý zápas, takže bych se raději soustředil na současnost. Uvidíme, co se stane, ale nechci se dívat příliš dopředu. Beru věci krůček po krůčku a tou nejdůležitější záležitostí je v tuto chvíli následující utkání," vyhlíží Ochoa zítřejší souboj se Sportingem Gijón.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Godla

Reagovat
REPLIKATOR

Do brány šel až ve 37. minutě a přesto dostala Málaga nejvíc gólů za celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kameni chytá dobře a tyhle jižanský rychlokvašky někdy potřebují i rok než znova chytnou formu, ve který si je kluby kupovaly

Reagovat
El Fáňos

Ochoa 10 patří mezi 50 nejlepších golmanů světa.

Reagovat
kubys

Řekl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

El Fáňos

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, na mistraku caroval ,mel to zkusit nekde kde by mel vetsi jistotu ze bude drive jednickou,takhle vysedaval a asi nic moc formicka...

Reagovat
kattos

Strasne precenovany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele