Obrance Peter Čögley v Trenčíne končí

22.09.2015, 16:59
Aktuality
Kremenitý obranca Peter Čögley dlhoročnú púť na Sihoti končí. Rozhodol sa s klubom nepredĺžiť zmluvu a ísť vlastnou cestou. Klub informácie potvrdil a do hry už teda člen širšieho kádra reprezentácie SR nezasiahne. Jeho ďalšia budúcnosť je nateraz otázna.

Rozchod po 16 rokoch. Obranca AS Trenčín Peter Čögley spoluprácu s týmto klubom končí a rozhodol sa ísť vlastnou cestou. Nehral už v zápase so Slovanom, hoci ešte nedávno mu celá kabína na čele s trénerom Martinom Ševelom gratulovala k miestu v širšom kádri slovenskej reprezentácie.

"Petrovi sme ponúkli trojročný kontrakt a verili sme, že ho akceptuje. Vedeli sme si predstaviť jeho zotrvanie v mužstve s úlohami nielen na ihrisku, ale aj v kabíne. Napokon sa rozhodol, že pôjde svojou cestou. Môže nám to byť ľúto, môžeme mať na to iný pohľad. Len čas ukáže, či sa Peter rozhodol správne. My ale nielen dnes rozmýšľame na viac ako dva alebo tri mesiace dopredu. Podľa toho sa musíme zariadiť, lebo práve to je najdôležitejšie pre náš klub. Preto šancu dostane iný, ktorý je našou budúcnosťou," povedal pre klubový web generálny manažér Róbert Rybníček.

Samotný hráč sa vyjadril, že klubu je vďačný za všetko, no nastal čas odísť. Chce sa posunúť ďalej a ísť za novou motiváciou. "Po zvážení všetkých okolností som sa rozhodol predĺženie zmluvy nepodpísať. Za chalanmi a skvelými fanúšikmi mi bude smutno. Taký je však futbalový život," zakončil Čögley.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Robbie

Šulek ho nahradí časem a bude ještě lepší, proč vůbec Čogley odchází ? já myslel že je patriot, nemyslím si že by měl navíc než na Trenčín

Reagovat
Milan.B

asi si namysla, ale vytriezve rychlo z toho

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čogley vôbec nieje taký dobrý ešte ho chce Kozák do repre to je sila! Chlapec sa bojí niečo dopredu vymyslieť. Každý jeho zákrok hrozí penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čogley nemá ani na českú alebo poľskú ligu... skončí v Slovane alebo v Žiline..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele