OBĚTUJE BARCELONA RONALDINHA?

16.02.2007, 14:35
Aktuality
Katalánská Barcelona je v posledních dnech určitě nejvíce mediálně sledovaným klubem na světě. Nejen že se mluví o roztržce kouče Rijkaarda s útočníkem Eto'oem, předmětem debat je stále také příchod Cristiana Ronalda. A tomu by údajně mohl uvolnit místo Ronaldinho.

Eto'o se přes média kromě Rijkaarda nepohodl také s Ronaldinhem a podle britského deníku Mirror si je prezident klubu Joan Laporta vědom toho, že tito dva nebudou moci v příští sezóně spolupracovat.

Jeden z nich by tak mohl odejít a uvolnit místo pro hvězdu Manchesteru United Cristiana Ronalda, o nějž se Barcelona, společně s Realem Madrid, údajně zajímá. Zdroj blízký Barceloně deníku Mirror prozradil: "Názor prezidenta Laporty je takový, že jeden z nich bude muset odejít, aby bylo místo pro Ronalda. Momentálně by to byl zřejmě Ronaldinho."

Zda je na tom něco pravdy, to ví zřejmě pouze v Barceloně. Každopádně ztráta dvou z hlavních strůjců úspěchů posledních let, kouče Rijkaarda a právě Ronaldinha, by jistě byla velmi citelná...

Autor: Petr Starý / football365.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*steve

ježiš na tom netu je jedna hovadina za druhou.. nevim proč by měli pouštět ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

To vis je to ted v kurzu, mluvit jak je Barcelona v krizi, tak si myslim, ze se dockame jeste nekolika zajimavych clanku o Barcelone.. Media se nespokoji s tim ze v Barce problem neni...

Reagovat
HOST*mhhory

Barcelona v krizi momentálně je.....

Reagovat
smazaný uživatel

Opět další kyd, nevěřit! Etoo by si zasloužil pořádnou pokutu, co udělal Frankimu a Barce, dál to nerozebírat!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho neodejde, Rijkaard neodejde, Ronaldo nepříde. To už spíš věřim v to, že Nou Camp přejmenujou na San Luis Figo Estadi, Franciscu Francovi postaví v Barceloně pomník a do vedení se vrátí Van Gaal a Gaspart.

Reagovat
smazaný uživatel

... Ale v celku se da souhlasit..

Reagovat
HOST*Tavo

Ale i přes můj optimismus mi intuice říká, že se doopravdy

něco děje. Něco vážnýho, radši nechci vědět co. Prostě všechno není v pořádku a tak doufám, že tyhle apokalyptický zvěsti se nestanou skutečností.

Reagovat
sansiro

Asi jsem slepý, ale nevidím nahoře uzávěrku it. ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velký fanda Barcelony, ale říkám proč ne. Velké služby nám už odevzdal a svůj příchod už zaplatil. Proč nevydělat na něm "pár" milionů a nepostavit nový tým za tyto peníze. Myslím že Ronaldo a další hvěýdní hráči by ho zastoupili stejně dobře.

Byla by to velká ztráta ale velice dobře po ekonomické stránce zhodnocená.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

proč narušovat to co funguje?

Reagovat
HOST*

vždyt v Barce to ani nikdy zatím nefungovalo.. .tak co meleš ty jantare.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vrozený kreténismus?! asi budeš ten případ! Ne v mužstvu, které má poslední roky trofeje na které si vzpomene, to nikdy nefungovalo, nene a dokonce mě někdy jejich hra přivedla téměř do extáze! a to je u mě co říct, když nehraje Chelsea nebo Atlético!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

ManU(Ronaldo)---->Barca(Ronaldinho)---->AC Milan(Kaka)---->Real

Reagovat
HOST*Heretic

...a teď ješte tu o červené karkulce, prosím!

Reagovat
HOST*Bean

hlavně ať z barcy neodchází.....prosím....je to nejlepší hráč na světě .....to by bylo jako kdybyste měli v hokejovém týmu gretzkyho v nejlepší formě a chtěli ho vyměnit...prostě bych pro jeho udržení dělal maximum

Reagovat
HOST*Heretic

Hehe...to je krasny priklad (Edmonton->Los Angeles)

Reagovat
HOST*Heretic

Jj...historie uz mnohokrat ukazala ze zadny hrac neni nedoknutelny... Ronaldinho by byl jen dalsi v rade bombastickych prestupu...a Barca dokaze prodavat nejvetsi hvezdy...vsak jen vzpominejte...

Reagovat
smazaný uživatel

Sic si to mohu mnohokrát přát, je to pitomost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nové smajlíky jsem prosadil já, takže...

Takže všichni:

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

u mě boduješ na plné čáře, do toho jsem se asi zamiloval

Reagovat
HOST*roman

jojo ronaldinho takže pokud odejde tak bych ho rád vyděl v juve a nebo mi je u prdele

Reagovat
HOST*inzaghi

sou to straštné žvásty, celá ta s roztrškou mezi samuelem a ronaldhinem je úplná pičovina, kachny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele