O zadluženou Sigmu se zajímají investoři, město chce stadion

07.12.2016, 15:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na to že jsou v dluzích, tak výsledky pěkné.. Mohli bychom jim někoho přetáhnout.

Reagovat
Spalovač šancí

Nejsem si jist, že by např. takový Vepřek mohl předčít Marcela ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Mohli bychom k nám do Baníku někoho přetáhnout.. A ne Sokolovu nefandim..

Reagovat
Puskas

Houska by nebyl špatný.

Reagovat
Spalovač šancí

Exekuce.cz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dobrý sponzor

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
soukup

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Že by kouzelník Žito. Třeba je konečně dotáhne do ligy mistrů jak už sliboval.

Reagovat
andrew96

Bůhví, koho skutečně chce on sám https://www.youtube.com/watch?v=Eyi1lpBbpi8

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to dobře to dopadne.. město má ke klubu obrovský vztah,chce se mi věřit že v Olomouci se začíná blýskat na lepší časy.. jmeno nového investora by mě zajímalo..tipnul bych si že se jim chce stát stávající třetinový vlastník Pepík Lebr..

Reagovat
andrew96

Investory musí přilákat už jenom sama ta epická tribuna.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam furt jeste to kasino nebo uz ho zavreli ?

Reagovat
Jajinek

Ono to s tou Sigmou není tak strašné, jak se prezentuje... klub je samozřejmě bez ligy a pořádného sponzora ztrátový a jsou v něm půjčky za panem Lébrem, na druhou stranu ten majetek klubu má obrovksou hodnotu. Pozemky, nemovitosti a celkově majetek klubu z něj dělá obrovské lákaldo pro investory (stadion a jeho areál jeden z nejhezčích a když přihlédneme k tomu areálu tak vlastně i nejhezčí v republice).

Očekávám, že nový investor koupí akce klubu od Lébra i města. Cena za akcie od Lébra bude minimální, protože ten se spokojí zejména s úročenou úhradou svých půjček. Město dostane nějaké peníze za akcie, přihodí nějaké z veřejné kasy a koupí se stadion. Peníze od města klub použije na úhradu půjček pana Lébra a na sanaci ztráty a šup...je z toho zdravý klub, bez dluhů, s perfektním zázemím, za hubičku a pokud budeme mít štěstí, tak za půl roku zase prvoligový se skvělou mládeží. Všichni budou spokojení, Lébr dostane peníze, které do toho nacpal a ještě něco navíc, město bude mít stadion a do budoucna jistotu a páku na klub, nový investor dostane za hubičku zdraví perspektivní klub.

Pro Sigmu jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
adalbertus

Olmik a Baník bez ne je liga na hovno

Reagovat
vitecek15

Pořád mě udivuje to, jak všude novináři píšou, že Sigma má dluhy. Nemá. Ani korunu. Pracuju tam už nějaký pátek, ale stejně se každý rok objevuje stejný článek, tedy že Sigma je v (deseti)milionových dluzích a zanikne a nevím co ještě. Houby. Momentálně se hledá nový hlavní akcionář, který už prý je v podstatě hotový, jen se musí doladit detaily. Pan Lébr je nemocný, pouze už nemá energii na to vrážet do Sigmy peníze. Chápu, že jich tam více utopil, než kolik se mu vrátilo, ale prodat to mohl vždycky a ani jednou si na to, že se mu to nevrací, nestěžoval. Sigma půjde zpátky do 1. ligy, to už se pak musí udržet, nevyhlašovat, že budeme hrát klidný střed tabulky, ale prostě vyhlásit, že budeme tentokrát hrát o to, abysme se udrželi - menší tlak na hráče, nebudeme si nic nalhávat. Hodně by taky pomohlo to, kdyby stadion patřil městu, jak to je prakticky ve všech fotbalových městech, a Sigma tak nemusela platit strašné miliony za údržbu. Všechno dobře dopadne, nebojím se.

Reagovat
Kaspar

to je pekna blbost, proc by mesto melo kupovat stadion a cpat do nej prachy ? zalozim si ve me fotbalovy klub, tak honem pobezim na radnici at ho koupi ze se na to jinak vykaslu ? neco jako dela ten zmrd v chomutove se zimakem, bud mi davejte prachy nebo tady hokej mit nebudete, kdyby ve meste nekomu krachovalo jeho podnikani a rekl mestu at mu daji prachy a dotujou mu tom nebo tu ty lidi propustim a cau?

Reagovat
vitecek15

Jenže u fotbalu to tak prostě je, že města ten stadion vlastní a starají se o něj. Vem si třeba Plzeň. A funguje to. Kdyby to fungovalo i v Olomouci, ty peníze by mohly jít do mládeže nebo kamkoliv jinam, kde by se těch dost milionů dalo perfektně využít.

Reagovat
spider_8

Tak obecně fotbalový klub člověk nekupuje proto, aby na něm vydělal. Obvykle se s nějakou ztrátou musí počítat, je to hodně nepředvídatelné odvětví, kde hraje roli spousta náhodných faktorů a ne jen efektivita jako taková. Už jen to je pro investory, kteří chtějí pouze vydělat, hodně odrazující. Člověk do toho jde spíš z osobních důvodů nebo kvůli tomu, aby se zviditelnil, jako třeba Křéťa. Ne každý může být jako Karl v Liberci...

Reagovat
Puskas

Kde je konec prosperovi, neví to někdo?

Reagovat
Han střelil první

Ještě pořád se stydí za kotel Sigmy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele