O záchranu Lille nemám obavy, říká kapitán Mavuba

25.02.2015, 11:55
Aktuality
Fanoušci Lille byli již delší dobu zvyklí na umístění ve špičce tabulky Ligue 1 a pravidelnou účast v evropských pohárech, v této sezóně ale jejich mužstvo tápe a pohybuje se v dolní polovině tabulky. Rio Mavuba tak zvedá varovný prst, ačkoliv ani on sám nevěří tomu, že by LOSC mohlo sestoupit...

Klub ze severu Francie loni skončil ve francouzské nejvyšší soutěži třetí, v tomto ročníku ale neuspěl na evropské scéně a ani v Ligue 1 se mu nedaří. Má sice znovu jednu z nejlepších obran, ale v útoku to vázne a méně branek vstřelilo už jen poslední FC Metz.

Výsledkem tak je současné dvanácté místo a po sobotní prohře v Bastii má Lille na sestupové pozice náskok jen šesti bodů, čehož si je vědom i Rio Mavuba. "Tahle sezóna je jedna velká noční můra. Doufám, že rychle získáme body, které potřebujeme k jistotě záchrany," uvedl třicetiletý středopolař.

Bývalý hráč Bordeaux a Villarrealu po sezóně zřejmě změní působiště, neobává se ale toho, že by se s Lille rozloučil sestupem do Ligue 2. "Nemám obavy, věřím v nás a naše mužstvo. Body ale potřebujeme rychle. Myslím, že existuje spousta klubů, které si prošly tou samou situací. Je jasné, že bychom neměli být v této pozici," dodal Mavuba, který za Lille hraje od roku 2008 a před čtyřmi lety s ním mohl slavit domácí double.

Autor: Petr Vaněček / ligue1.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to ani Klopp neměl obavy....

Reagovat
ACSMan

A sestoupil viď

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě bude mít, co dělat a stejně tak Lille pokud nebudou mít respekt (jasně, že o strachu kapitán mluvit nebude)

Reagovat
Langi

Lille to bude mit, si myslim, v pohodě...oni si střed tabulky nějakejma domácíma remízama a haluzema o gól zajistěj...sice hrajou hovno, ale v takovejch sračkách zas nejsou...to by museli shořet jako papír a těch šest týmů za nima naopak porážet špičku, což minimálně v případě Evianu, Toulouse, nebo Lorientu asi nehrozí

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Tobě to může být myslím už celkem jedno

Reagovat
JackDaniels.

To je jedno kazdemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Marcos Lopez? Máte někdo nějake info? Před zraněním se mi hodně libil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele