O postup budou hrát Olomouc, Ostrava, Opava i Budějovice

01.03.2017, 11:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (199)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do ligy Ostrava a Opava.....Farma Olomouc moze vychovavat futbalistov pre ligu aj v druhej lige

Reagovat
dave30

Jasne, ale lepe(dráž) se prodava hrac z nejvyssi souteze. Toho si musi byt i v Olomouci vedomi...

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale z druhej ligy zas lepsie kupia prvoligove kluby kvalitneho futbalistu ako keby olomouc bola v prvej lige

Reagovat
dave30

Takze vsechno je pouze o úhlu pohledu(v podstate jako diskuse ke kazdemu clanku...)

Reagovat
smazaný uživatel

žijeme v době post-faktické, takže pravdu máte oba. vlastně jen já, ale ještě jsem ji neřekl

Reagovat
dave30

Je krasne tady sledovat vsechny ty diskuse znepratelenych fanouskovskych taboru, jak presvedcuji o te "sve" pravde ty druhe... V podstate kazdy diskutujici( i ja ) je presvedcen o sve pravde

Reagovat
sosna

Nádhera.

Reagovat
.13

Petrzela je frajer

Reagovat
Euphael

Olomouc, Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
patrikhm

Reagovat
Spalovač šancí

Budějovice a Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma jedeeeeeeem

Reagovat
ondrasch77

Nejvíc zvědavej jsem na Sigmu... Ti budou rádi jestli kvůli ekonomickým problémům vůbec dohrajou jarní část

Reagovat
sosna

Nesmysl.

Reagovat
JarousFCB

to doufám... tyto sračky nepřeji nikomu.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavé. Olomouc má náskok ale vzhledem k finančním problémům je těžké říct, jak to bude vypadat. My jedeme jasně na postup, pokud nevyjde, bude to obrovské zklamání..

Co se týče Opavy, já si pořád myslím, že jejich tým vytěžil na podzim naprosté maximum a vzhledem k neposílení během zimy si myslím, že půjdou dolů. No a Budějky, s těma moc nepočítám. Zápasy tam budou hodně těžké, ale na postup to nevidím.

Takže nás čeká asi hodně zajímavé jaro.. Ale s jasným cílem - vypadnout z téhle soutěže a vrátit se tam, kam tradicí patříme..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás postup na 99,9%. A s námi to vidím na Budějce. Docela bych se nedivil, kdyby Znojmo zabojovalo o postup, což by nebylo vůbec na škodu, kdyby jim to vyšlo.

U SFC souhlasím s tebou, taky jim moc nevěřím, tam to vidím na 4-5 místo. Sigma taky půjde do hajzlu, ti jsou rádi, že jsou rádi. Nedávno museli prodat další pozemky, aby měli vůbec na výplaty

Reagovat
dave30

No nevim. Sigme se podarilo udrzet kadr z podzimu pohromade. Pokud prodaji umelku, tak budou v podstate bez dluhu. Potom muze prijit novy investor, ktery bude jiz investovat do " sveho"( ma mit akciovou majoritu, takze novou umelku muze do zimy vybudovat jinde). Takze pokud bude zajem postoupit, tak se se Sigmou zrejme musi pocitat.

Reagovat
Spalovač šancí

A kdo by měl koupit tu umělku?

Reagovat
dave30

Nemam strach, ze by o pozemek temer v centru mesta nebyl zajem...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Budějkám se mi moc věřit nechce. To už spíše ta Opava nebo Olomouc, která je sice ekonomicky v hajzlu, ale hráče tam mají pořád dobré.

Reagovat
Shevchenko

Budějovice nemají proti Sigmě vůbec žádnou šanci.

Reagovat
didosh

S tou Opavou souhlasím,ta ještě spadne na 6-7.místo...škoda

Reagovat
doNny

Proc se drzet pri zemi, dal bych rovnou 9.-10.

Reagovat
didosh

Sory,prostě si myslím že jste na podzim upletli z hovna bič...Samozřejmě jsem vás hrát neviděl,krom jednoho zápasu...

Reagovat
doNny

Ono je hlavni, ze se udrzelo to, co fungovalo. A navic pokud to vydrzi, tak jako posila se da oznacit Zdena, ktery skoro cely podzim nehral. A jeho zkusenosti by v boji mohly pomoct.

Nerikam, ze postoupime, ale motat se tam budeme. Herne to bylo nejlepsi za posledni roky. V mnoha pripadech jsme i o body zbytecne prisly, jako kiksy brankare ci pomezni v FM

Reagovat
didosh

Ty já vám ten postup i přeju...Ale prostě si myslím že my,Sigma, a minimálně ještě Znojmo jme na tom hráčským kádrem líp.Ale ten Zdena bude určitě obrovský přínos.Tak třeba překvapíte a skončíte druzí za nama.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximum? Spíš jsme spoustu bodů úplně zbytečně poztráceli. Na Sigmě se hrál druhý poločas na jednu branku, s Ústím a Žižkovem jsme ztratili kvůli šíleným kiksům, ve Frýdku nám neuznali regulérní gól na 2:1. Ale to už bych chtěl moc, po všech těch letech mi náš podzim bohatě stačil

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budete chtít hrát vyloženě o postup, hodně napoví derby si myslím. Pokud porazíte Baník, tak by jste mohli být ve hře. Leč, jsem realista, Baník minimálně neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si vybavuju jeden zápas, už nevím s kým to bylo, ale někdo ze spodku tabulky, a tam jste naopak byli velmi rádi za 3 body. A když se dívám na ten kádr, tak mi prostě nepříjde takový, že bych si řekl, jo ti jdou jasně za postupem. Ale tak zase mě můžete akorát překvapit, stejně jako na podzim.

Reagovat
PP

snad nepostoupí Olmik.. Aby dělali rok ostudu v první lize a potom zase trapně spadli, to radši ať zůstanou ve druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, proč si každý přeje Sigmu? Od odchodu Uličného, ne-li i pozdější doby, kdy přejeli BVB v Evropě je to takový nudný, nezajímavý klub bez úspěchů a vlastně i bez fanoušků, pokud teda nepočítám ty, když se jednou za čas sejdou na stadioně, aby pouráželi všechny ostatní.

Reagovat
dave30

Tak z tohoto pohledu mas s Opavou asi pravdu. Prijede par "fanousku" z Polska a to bude potom teprve zajimave...

Reagovat
smazaný uživatel

S Opavou? No, Sigmě nevytrhne trn z paty po fanouškovské stránce ani spřátelené Jestrzebie, když tu zmiňuješ Polsko.

Reagovat
dave30

Neviznam se v teto fanouskovske tematice(omlouvam se za ty Polaky, jestli to neni pravda), ale ja pri fotbale vzdy sledoval predevsim vykony na hristi a ne v hledisti(asi stara skola a mozna i proto uz chodim na fotbal u nas tak malo...). Takze posuzovat atraktivitu muzstva podle fanousku urcite nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono já třeba taky respektuju Duklu, za to jak hraje. Je to pěkný fotbal, o tom žádná. Ale vzhledem k té mizerné fanouškovské základně, bych byl radši, kdyby v lize místo nich byla právě třeba Opava aj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to nevztahuju pouze na fanouškovskou stránku, poukázal sem i další faktory, z nichž sem se zeptal, čím to je, že je Sigma oblíbená? Pro mě měli strop, když tam kopal Melinho a posléze chvilku pod Uličným. Od té doby je to nudný klub bez úspěchu hrající na něco, co vůbec není.

Až poté jsem zmínil i jejich fanoušky, kteří vlastně ani nejsou (nepočítám internet).

Reagovat
Funkmaster

To myslíš vážně? Od té doby přejela Sigma v předkole EL Aberdeen a hrála s Evertonem, několik sezón v kuse hrála o poháry, byla týmem s nejvíc vstřelenými góly za sezónu, měla nejlepšího střelce ligy. V roce 2012 vyhrála pohár (ve finále podruhé za sebou) a superpohár, pod Pivarníkem byla na prvním místě v lize a byli povolaní čtyři hráči přímo ze Sigmy do reprezentace. Jestli chceš tvrdit, že Sigma od roku 2005 neměla úspěchy, tak prostě lžeš. Baník se rozhodně podobným ničím podobným chlubit nemůže, ten hrál až na jedno 3. místo o sestup už 7 let.

Kam se to v Sigmě dopracovalo je věc druhá. Proto na Sigmu nechodí tolik lidí (fanoušků má dost), nemůžou vedení zapomenout všechny přehmaty a levárny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, píšeš správně, bylo a měla.

Takže to jen potvrzuje mé přesvědčení, že teď už je to jen průměrný klub, který se nemá o co opřít a žije z minulosti.

A nelžu, přečti si ještě jednou můj příspěvek, kde zmiňuji Uličného, tzn. rok 2012?

A že fanoušci nechodí kvůli vedení? To je jen taková berlička, o kterou se můžou poslední příznivci Sigmy opřít. Baník měl taky problémy s vedením a výjezdové počty byly skvělé.

Reagovat
sosna

Vždyť hrajeme FNL. Samozřejmě, že jsme průměrný klub. Nechápu, co tady řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřeším nic, jen sem napsal, že jste pro mě nezajímavý, nudný, průměrný klub. To ostatní to začali řešit

Reagovat
sosna

Ale hovno. To ty jsi první nadhodil "proč si každý přeje Sigmu?" Což je samo o sobě nesmysl, stačí si sjet tuthle diskuzi a víc lidí je pro postup Ostravy a Opavy, než Sigmy.

Reagovat
Funkmaster

Ono jde o ty tvoje lži, že je Sigma klub bez úspěchů, nikdo nepopírá, že je Sigma ve srabu a potřebuje zachránit. Vynechal jsi totiž Psotkovu úspěšnou éru, která tomu předcházela a následně sezónu pod Pivarníkem, kdy vyhráli superpohár, na podzim se pohybovali na prvním místě, tři hráčí byli v reprezentaci a na jaře hráli o třetí místo, takže ano, lžeš, protože tohle bylo v roce 2013. A píšu ještě jednou, Baník se ničím takovým za poslední dekádu pochlubit nemůže, Sigma je průměrný klub a Baník je podprůměrný klub.

Reagovat
dave30

Ale maji fanousky. A atraktivita muzstva se nyni posuzuje podle fanousku. Nejsi ty ze starsi generace, jako ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Brát jako úspěch, že 3 hráči byli v repre.. No budiž

Hele, pro mě za mě, ať si každý bere Sigmu podle svého, já mám na to svůj názor. Prostě nezajímavý klub, jenž ani nevzbuzuje emoce.

Reagovat
dave30

Jak pisu nahore, je to jen uhel pohledu a prosazovani svoji pravdy

Reagovat
Radin

Sigma = mládež..Dodávala dobré mladíky předním klubům u nás i repre..

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je chtěl mít v lize, ale pořád upřednostňuju v tomhle Opavu. Takže pro mě ideální scénař je postup nás a Opavy a pak velké derby v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, na ekonomickou situaci toho klubu jsou tady jiní experti. Ale myslím si, že pro ně je zatím strop teda druhá liga. Jak finančně, tak hráčskou kvalitou.

Reagovat
Funkmaster

Je fakt vtipné, jak si chytráci z Ostravy začali brát do huby Sigmu po vzoru feťáka a gamblera Petržely

Reagovat
smazaný uživatel

Už i feťák? Co mi uniklo?

Reagovat
Shevchenko

Takže si všichni mají přát postup Baníku a Opavy? Sigma je pořád tradiční klub, který má i tak lepší fanoušky než velká část první ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej si, komu chceš. Ja to mam jasne, FCB a bud Budejice nebo Znojmo

Reagovat
Shevchenko

Tak trochu reálného pohledu by neuškodilo, Budějovice mají minimální šanci, o Znojmu snad ani nikdo neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim to přeju více než všemi zmiňovaná Opava se Sigmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sežeru posranů metlu, jestli postupiju dva z těchto tří týmů.

Reagovat
JarousFCB

No zdá se mi, že po té fanouškovské stránce to tam jde dost do hajzlu

Reagovat
dave30

Jak se dela ostuda v 1. lize? Jako tim, ze nekdo obsadi 15. nebo 16. misto, tak dela ostudu v lize? V tom se asi neschodnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem rád, že tu konečně můžeme diskutovat jako druholigoví, když už máme i svůj článek.

Reagovat
PavlíčeQ

Snad postoupí Opava, přeju to Skuhravýmu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TonCZek

Reagovat
David143

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
JarousFCB

my + SFC by byla ta nejlepší kombinace

Reagovat
niflheim

SFC

Reagovat
papanegra

Mnohem hezčí logo jak 1iga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

logo jak nasa a skoro prales

Reagovat
sosna

Reagovat
David143

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Už několik měsíců je nové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava a Viktorka

Reagovat
dave30

Po delsi dobe snad chteji postoupit vice jak 2 muzstva. I kdyz ty Budejovice snad ani neee...

Reagovat
JarousFCB

alespoň stadion mají krásný a výjezdy jsem tam zažil taky boží

Reagovat
smazaný uživatel

Opava Baník nepotřebujem, Karviná hraje dobře

Reagovat
ZB 07

Cokoliv jen ne Budějky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kdyby byl v lize Hradec a Budějky, tak je už na začátku ligy jisto alespoň o jednom sestupujícím.

Reagovat
ZB 07

To je mi i celkem jedno, radši týmy s fanouškama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by postupili Banik a Opava.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Banik a Opava kdyby v lize byl Banik, Opava, Olomouc misto Dukly/Starkastanu a treba Hradce ( ti se muzou vratit az budou mit stadion ) Hned by ta liga byla zajimavejsi.

Reagovat
dextroza_m

Dva moravské týmy, to je jasné, takže k Baníku někdo z dvojice Olomouc - Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Moravskoslezské nebo Slezské.. Pokud by postoupilo Znojmo a Olomouc, pak by šlo o dva moravské.

Reagovat
JarousFCB

Jak může Baníkovec něco takového vypustit z držky... moravský

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kostomlat

Postup: Baník, Opava

Sestup: Prostějov, Vítkovice

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v postup Olomouc + Opava

Reagovat
Greny

OT : Taborsko - Slovan Liberec

https://pbs.twimg.com/media/C51RGp8WQAAe7zu.jpg to jako opravdu toto hriste splnuje podminky pro FNL? pokud jo , tak chapu ze z FNL do ligy muze maximalne 8 tymu ... to Banik mohl asi hrat v klidu na Bazalech tu FNL? ne?

Reagovat
sosna

Reagovat
dave30

Jak rikam. V posledni dobe chtela( nebo mohla) do ligy maximalne 2 muzstva...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Kovosvit To zní jak nějaká firma z první republiky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo tak tohle je extrém ale..

Reagovat
smazaný uživatel

v USA padaji do lesu a poli nezname letajici objetky, v Sezimove Usti to byl pokud o stadion

Reagovat
JarousFCB

alespoň mám nezapomenutelný zážitek. 2 km pochod lesem k vesnickému hřišti na profi zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pochod tam, tak i zpět

Reagovat
Bayernista18

Neni to tak hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

340 vstupenek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

340, hmm tak to jsem zvědav teda

Reagovat
smazaný uživatel

bude Brusel

Reagovat
frankiefcb

něříkej mi, že se na vaší tribunu H vklidu nevejde 1000 lidí. Vždyť naposledy jsme tam byli v podobném množství

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to kokoti. Koupí bariéry za 350 000 a pak Vám dají 350 lístků... měli dát litr a byl by klid, takhle stejně dostanete jeden sektor a zbytek tribuny bude zavřený

Reagovat
frankiefcb

venku ná nenechají, stejně nám to dají celé. Dělají bubu, abychom nejeli ve velkém počtu, ale nechápou, že tím nás ještě více namotivují a naserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedají...

Reagovat
frankiefcb

no to jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, už vidím, jak nás drží na cca dva tisíce chacharů v ulicích. Tak nějak počítám s tím, že na tribunu půjdem a klidně i zadarmo, když v den zápasu mají zavřené pokladny.

Ale přidá to ještě víc na emocích před derby, o tom žádná, to se povedlo.

A četls prohlášení Pospěcha? To snad dostal kluk nebohá za diktát, aby to řekl nahlas

Reagovat
Greny

jo vlezte tam zadarmo, to urcite bude mit majitel Baniku radost, oni vám proste muzou otevrit jen to co uznaji za vhodne a pokud se vam to nelibi, je to vás boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevíš souvislosti a okolnosti ohledně tohoto zápasu (i z pohledu majitele FCB), tak si tyto moudra nech pro sebe.

Reagovat
Greny

Ja si myslim, že je proste na Opavskym klubu kolik Vám uvolni vstupenek, pokud tím nijak neporusi rady FACRu, tak vám nic jineho stejne nezbyva nez to tolerovat. Nebo udelejte bordel a pak se ale nedivte ze budou hrat hraci dalsi treba 2-3 utkani bez divaku

Reagovat
frankiefcb

Hele Greny jde o princip. My jim dáme přes 1000 lístků, oni mohou dát taky a přesto udělají takovou podrazárnu. Tak se člověk pak nemůže divit, že budou lidi nsraní, když se do sektoru klidně 1500 fans vejde. Samozřejmě je to na nich jestli se zachovají jako krysy a 14 dní před zápasem vytvoří ještě větší napětí a nebo se ho pokusí zklidnit.

Reagovat
kkkozel

Pokud vím, tak se to snad odvíjí od kapacity stadionu,kolik kdo dá vstupenek..Tak se uklidni.

Reagovat
frankiefcb

no 5 % je dáno řádem jako minimum, ale nemusí to hrát roli. Kolik jsme Vám dali my z 12 000. pokud vím, tak jsme Vá vyšli vstříc lístku jsme vám dali dostatek. A pokud vy záměrně snižujete kapacitu, abyste těch lístků dali méně, tak jsou ve vedení úplní diletanti. Jelikož každmu musí být jasné, že i tak tam přijede přes tisíc fandů a hrozí zbytečně konflikty.

Reagovat
kkkozel

Měli Vám dát víc vstupenek,to je jasné..Ale zase to nemůže být 20% stadionu..

Reagovat
frankiefcb

Hele kdyby byl sektor někde na podélné tribuně. Ok. Ale je to smaostatný sektor za bránou, který se stejně nevyužije, tak proč nás tam nemohou dát. Udělali to před lety a dělají i to ve Zlíně, kde nám uvolní sektor za bránou celý.

Reagovat
kkkozel

Pokud vím,tak jste se tam minule nepředvedli v tom nejlepším světle. Tak možná proto.. Jak ale říkám, vstupenek jste měli dostat víc..

Reagovat
frankiefcb

no minule se pro změny nepředvedli v dobrém světle hlavně Vaši, ti si pro změnu na běžce hráli minule. Nějaký extra bordel tam zase nebyl.

Reagovat
Thorrin

Dali jste sektor hostů, který má kapacitu lehce nad 1000. My dali k dispozici sektor hostů, který má kapacitu těch 350. Máme o hodně menší stadion, od toho se odvíjí kapacita sektorů.

Reagovat
frankiefcb

a uzavřeli místa u sektoru, do kterých nás klidně můžete pustit, jelikož je triuna oddělana od stadionu.

Reagovat
Thorrin

No, nemohli. Od zbytku stadionu je oddělený právě jen sektor hostů. Zbytek Háčka není oddělení nijak. A nějaký provizorní plot mezi Háčkem a eFkem by akorát způsoboval zbytečnou třecí plochu.

Reagovat
frankiefcb

Háčko bylo minule k dispozici celé. Nechápu proč není teď, když stejě sektory na háčku nebudou pro domácí fanoušky k dispozici.

Reagovat
Thorrin

A jak to taky minule dopadlo...bordel na stadionu z obou stran.

Reagovat
frankiefcb

no a proto, abychom bordelu předešli, tka přilejeme hloupými opatřeními oheň pod kotel. Vždyť Vašemu vedení musí být jasné, ež nepřijede jen 340 lidí.

Reagovat
Thorrin

Nemyslím, že jsou hloupá. Podle mě se vedení tímhle krokem snaží minimalizovat riziko bordelu přímo na stadionu. Na rovinu, je jednodušší uhlídat 340 chlapů v jednom odděleném sektoru, než 1500 po celé tribuně.

Reagovat
frankiefcb

jenže ty vycházíš z toho, ež dělá bordel 1500 ldií, ale ten bordel ti dělá vždy nanejvýš tak cca 100.

Reagovat
Thorrin

Právě díky té 100 máte špatnou pověst a doplácíte na to. Je zkrátka menší šance, že těch "sto" bude mezi 340, než mezi 1500. Opatrnost je tady na prvním místě. A podle toho, jak vypadala poslední derby, se našemu vedení nemůžeš divit, že chtějí minimalizovat rizika.

Reagovat
ratusek

A jak uhlídáš tu tisícovku venku. To zas někdo přemýšlel

Reagovat
Thorrin

To už bude mimo stadion, tak by to tam měla mít ošéfované policie a držet oba tábory od sebe. Hlavně ať se nic nesemele na stadionu a zápas se v pořádku odehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a že v roce 2009 při poháru dali 2000 vstupenek

Prosim tě, tohle je účelové a když se podíváš kolem, tak i příznivci (normální) SFC toto považují za dementní krok klubu, toto nařízení Opavy bylo vydáno k tomu, aby zastrašily fanoušky FCB a dojelo jich co nejméně.

Takže platí to, co jsem ti napsal výše, nevíš, nekomentuj.

Reagovat
Mustang™

A ty asi sedíš v představenstvu Opavy, že víš všechno nejlíp. Celý tohle vlákno jsou jen domněnky Baníkovců, proč tomu tak je. Samozřejmě že vedení Opavy chce zabránit nějakýmu většímu konfliktu na stadionu. Ale pak tu jsou ti "hooligans", kteří prostě musí udělat bordel na stadionu, ožrat se a jen se za každou cenu pobít. Fotbal je nezajímá. To je ostuda a ne to, že Opava dala jen 350 lístů.

Reagovat
doNny

Naprosta debilita...

Reagovat
frankiefcb

Balíček bude prodán po předložení občanského průkazu pouze pro osoby s trvalým bydlištěm v Opavě. to je taky super. takže si tak odstřelíte i vlastní fanoušky z okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tohle se nějak udělá, to se nebojím

Reagovat
mickey mouse

heh tak pokud se fakt bude prodávat vstupenka lidem jen s trvalým bydlištěm v Opavě tak mám asi smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by to pro Tebe byl fakt takový problém, tak mi napiš soukromou zprávu

Reagovat
mickey mouse

Já si myslím, že to s tímhletím nakonec nebude tak horké a půjde to v klidu sehnat. Kdyby s tím byl opravdu problém tak bych se případně ozval, každopádně díky za ochotu.

Reagovat
smazaný uživatel

paknejebopu

Reagovat
Thorrin

Na zápas bude kapacita snížena na cca 5500. Nikdo přece nemohl čekat, že baníkovci dostanou 1000 a víc lístků.

Reagovat
JarousFCB

a proč? minule to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal, že se po posledních dvou vzájemných zápasech bude hrát bez hostů.

Reagovat
doNny

To já čekal i bez domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba příště...uvidíme.

Reagovat
didosh

Mrdám na vás,do Opavy jedu i tak...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ZB 07

Je tohle vůbec normální? Fakt bych chtěl vidět člověka, kterej tohle vymyslel. Jsem fakt zvědavej, jak si poradí s tou tisícovkou Chacharů před stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

o ten ožralý dobytek se v pohodě postará policie, klub kvůli nim nebude mít opět zavřený stadión a snad nejvyšší pokutu od disciplinárky v historii - tam to minule tuším šlo do mega, a pochybuju, že se na to fans složí....holt, takový je život, na hrubý pytel, hrubá záplata

Reagovat
JarousFCB

Minule to policie zvládala opravdu bravůrně netušili, kde jim hlava stojí a to jsme byli během zápasu v sektoru

Reagovat
Banikovec7

Jo tak minule měl klub zavřený stadion kvůli Chacharům jo?

Reagovat
JarousFCB

Jsem taky toho názoru... ten konflikt vyvolali naši.

Reagovat
Banikovec7

Já jsem tam teda nebyl, ale pokud vím tak ta pokuta byla za ten náběh. To jako naši něco prováděli v sektoru a to Opaváky přinutilo běžet?

Reagovat
JarousFCB

Já tam byl a ano... začali demolovat plot s jasným úmyslem dostat se na hřiště a k opavským a to byl podnět pro opaváky běžet naproti a jelikož oni žádný plot před sektorem nemají, tak z toho byl menší riot před naším sektorem.

Reagovat
Banikovec7

Tak to pak jo, furt mi z toho ale nepřijde, že by měli zavřený stadion vinou fanoušků Baníku.

Reagovat
JarousFCB

po dlouhé době se to opravdu hodí heslo ... Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
frankiefcb

Jinak postup vidím nás a Olmik. Pokud uděláme z prvních 5 kol 13 bodů, postup nám neuteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, Baník

Reagovat
Noustress

postup všetci 4, zostup Pribram Hradec Jihlava Dukla

Reagovat
Kang & Kodos

Nejvíc si přeju Baník (i když to zas bude bída ve vzájemnejch zápasech), a pak asi Opava. Sigma je posledních pár let o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný vs. Holek. To bude souboj. Aby ho Zapo nevyskolil..

Reagovat
Radin

Už by to chtělo v lize změnu a zase tam vrátit tým s velkou návštěvností..Minimálně první rok bych čekal spoustu lidí na každém domácím zápase..Plus by si to zasloužili ještě věrní, kteří chodili na ligu před rokem 2005..Příprava nic moc, posil jsem si taky nevšiml, tak uvidíme..Možná tomu vedení mohlo v zimě dát víc..SFC

Reagovat
dave30

Banik chce postoupit, to je jasne. U tech ostatnich to bude asi o penezich... Taky si nejse zcela jist, ze ostravsko dlouhodobe utahne 5 extraligovych tymu ve fotbale a hokeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ten pátý?

Reagovat
Greny

Baník, Karviná, Vítkovice, Třinec a pripadne Opava?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedocvakl mi ten Třinec, to město moc neznám...

Reagovat
dave30

Kdyz se podivas nahoru, tak spousta diskutujicich si preje Banik a Opavu...

Reagovat
Kang & Kodos

15:18 Sparta opět jedná s Vrbou

Nic proti Vrbovi, je to výbornej trenér, ale aby se po čtyřech zápasech sháněl novej trenér...Holoubek by měl dostat šanci od léta s hotovou licencí a jako jasnej hlavní kouč.

Reagovat
Shevchenko

Škoda, že postupují jen dva. Ideální by bylo, pokud by Jihlavu, Hradec, Příbram nahradil Baník, Opava a Sigma. Takhle to vidím na postup Sigmy a Baníku, Opavě dojde dech, Budějovice na to nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to naprosto stejně..

Reagovat
Messiáš

Baník pyčo ! 2. Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy sme tady tak popularni? prvni misto a 70+ bodu, cokoliv jineho bude zklamani

Reagovat
JarousFCB

To bych musel přestat jezdit bilance mnou navštívených utkání ve FNL 0-5-1

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízím ti přednášku Kang&Kodose na téma proč milujeme Mario Holka vždy během zápasu Baníku. Finanční náklady samozřejmě uhradim.

Reagovat
Alan_Shearer

Banik a Opava

Reagovat
Thorrin

Favoriti jsou jasní, Baník a Sigma. Pro SFC bude velmi těžké udržet skvělou formu z podzimu. Snad ale budem bojovat až do konce a dřív nebo později opravdu postoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Lasák slyšel jsem že má nějaké zdravotní problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a SFC Reálně ale půjde jen jeden z téhle dvojice, Baník je jasnej, Budějkám naopak nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

vedení SFC oficiálně vyhlásilo útok na postup do ligy

http://opavsky.denik.cz/fotbal_region/fotbal-sfc-tiskova-konference01032017.html

Reagovat
ondrasch77

Ty vole..., to logo DSV T - to je Deutsche Sportverein Troppau? Ostře borci z Opavy , to je jak kdybychom se my hlásili DSK Gablonz...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe zajímá i Opava jo? Já měl pocit, ze ti jde jen o Banik.

Reagovat
rufus

Sigma a Dynamo.

Reagovat
meno

Sigma a Vlašim

Reagovat
Zizou

Pavel Vrba by mohl být náhradou za trenéra Petrželu. Prý bude hodně záležet na výsledku z Opavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele