O'Neill dodržel slib a prodloužil se Severním Irskem

09.02.2018, 14:36
Aktuality
Severní Irsko podle očekávání nadále povede Michael O'Neill. Osmačtyřicetiletý úspěšný lodivod, jenž ostrovní celek dovedl na uplynulé mistrovství Evropy, prodloužil smlouvu do roku 2024...

Bývalý reprezentační záložník působí na současné pozici šestým rokem, přičemž během uplynulých týdnů byl spojován s možností převzít reprezentaci konkurenčního Skotska.

O'Neill se však nakonec rozhodl setrvat u Severního Irska, které se znovu pokusí kvalifikovat na závěrečný turnaj, jako se mu to podařilo před dvěma lety, kdy s outsiderem na mistrovství Evropy dokráčel až do osmifinále. V uplynulé kvalifikaci o postup na MS vypadl v baráži.

Přesto dostal úspěšný trenér důvěru a kontrakt platný do roku 2020 prodloužil o další čtyři roky, měl by se tak se Severním Irskem pokusit kvalifikovat na dvě Eura a mistrovství světa.

"Jsem rád, že jsem prodloužil smlouvu jako trenér Severního Irska," prohlásil O'Neill, jehož smlouva má obsahovat doložku o vyrovnání, pokud by se rozhodl odejít na klubovou dráhu. "Měl jsem nějaké jiné příležitosti, ale žádná výzva mě nelákala tak jako pokusit se znovu kvalifikovat Severní Irsko na závěrečný turnaj," vysvětlil po podpisu žádaný kormidelník.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

klobúk dole čo dokázal z tých hráčov vyťažiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš stát na vapne v desíti?

Reagovat
smazaný uživatel

presne to :D :D ale kde ich to až dostalo veď hrali aspoň baráž mi sme sa tam ani nedostali

Reagovat
Hachim Mastour

čo s tým ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele