O HEINZEHO MÁ ZÁJEM I TOTTENHAM

17.01.2007, 15:25
Aktuality
Do hry o Gabriela Heinzeho se vložil další klub. Vedle Valencie, Juventusu, Interu Milán a PSG se o argentinského obránce zajímá také Tottenham, jehož manažer Martin Jol je ochoten za Jihoameričanovy služby nabídnout pět milionů liber.

Heinze přišel na Old Trafford v létě roku 2004 za 6,9 milionu liber z PSG. Ve své první sezóně v rudém dresu se v týmu zabydlel, ta druhá však už tak dobrá nebyla. V utkání Ligy mistrů proti Villarrealu si totiž přetrhal kolenní vazy a přišel o téměř celý zbytek sezóny. K Heinzeho smůle navíc do Manchesteru United před rokem přišel Patrice Evra, který na levém okraji obrany podává vynikající výkony a svého konkurenta příliš do hry nepouští.

Martin Jol by angažováním Heinzeho rád vyřešil problém s levými obránci, kde letos zklamali Benoit Assou-Ekotto a Lee Young-Pyo. "Kohouti" sice patří mezi aspiranty na pohárové příčky, letos však mají záporné skóre (28:31) a v posledních třinácti ligových zápasech nedokázali udržet čisté konto.

Klíčem k příchodu Gabriela Heinzeho na White Hart Lane je Gareth Bale. O teprve 17letého velšského reprezentanta se zajímá hned několik klubů z Premier League a nejžhavějším kandidátem na jeho angažování je právě Manchester United, který za něho Southamptonu již nabídl 5,5 milionů liber. Vedení druholigového klubu sice tuto nabídku odmítlo a hráče nehodlá uvolnit dříve než v létě, Bale však chce jít za svou příležitostí a svému současnému zaměstnavateli již oznámil, že nehodlá prodloužit současnou smlovu. Ta má platnost do léta 2008.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Mattci

Doufam ze ho nepusti ....je to dobr obrance.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

5mega cením si ho minimálně na 9

Reagovat
Bender

I přes výborné výkony Evry v téhle sezóně si myslim, že je Heinze lepší a komplexnější obránce!

Reagovat
smazaný uživatel

No to si ne myslím Heinze má jedinou výhodu ve hře hlavou je silnější než Patrice ale já bych ho neprodaval co když nedej bože přijde zranění

Reagovat
smazaný uživatel

No to si ne myslím Heinze má jedinou výhodu ve hře hlavou je silnější než Patrice ale já bych ho neprodaval co když nedej bože přijde zranění

Reagovat
HOST*

Na to, aby dělal Evrovi náhradníka je ho v United škoda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele