O CAREWA STOJÍ TAKÉ WERDER

15.01.2007, 15:18
Aktuality
Do zástupu uchazečů o služby Johna Carewa se zařadil další klub. Norský dlouhán by mohl posílit už tak silnou ofenzívu Werderu Brémy, kde pomalu začínají hledat náhradu za Miroslava Kloseho.

"Je to jeden z hráčů, o které máme zájem," potvrdil manažer Klaus Allofs, jehož tým v letošním bundesligovém ročníku nastřílel úctyhodných 17 branek.

Pozice Carewa v Olympiku Lyon není příliš záviděníhodná. Norský reprezentant často vysedává na lavičce, hraje pouze v případě zranění svých konkurentů a trenér Gerard Houllier s prezidentem Jeanem-Michelem Aulasem s ním již příliš nepočítají. Zájem má například konkurenční Bordeaux, to jako protihnodnotu nabízelo marockého útočníka Marouaneho Chamakha.

V Lyonu mají v současné době problémy s útočníky. Svalové zranění si obnovil a až do března bude mimo hru Karim Benzema, zdravotní potíže má rovněž Sylvain Wiltord a další útočník Fred se po zranění teprve vrací. I proto se vedení francouzského mistra ohlíží po nové posile.

Nejčastěji se v této souvislosti skloňují jména jako Klaas-Jan Huntelaar, David Trezeguet, Milan Baroš a Frederic Piquionne. "Určitě koupíme minimálně jednoho útočníka. Nilmar se nechce vrátit a Benzema bude mimo hru déle, než se původně očekávalo, s přihlédnutím k tomu není vyloučeno, že koupíme hned dva," prozradil prezident Lyonu Jean-Michel Aulas.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim, že Carew není dost adekvátní náhrada za Kloseho...

Reagovat
HOST*Miroslav

To si myslíš správně

Reagovat
HOST*venab

škoda Carewa do takoveho klubu jak je werder

Reagovat
smazaný uživatel

spíš škoda Werderu

Reagovat
HOST*nofan

Taky si ho tam nedovedu představit - je to krok dolů.

Reagovat
HOST*Jan

Nilmar byl hodně šikovnej...neví někdo odkud se nechce Nilmar vrátit?dík za odpověď

Reagovat
Kily

mám takovej pocit že z corinthians

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

valencia se taky zajímá

potvrzuje se že neměl nikdy odcházet

Reagovat
HOST*Aimar

naštěstí tenkrát odešel a David Villa mohl ukázat v pořádným klubu co umí

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ten by přišel stejně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele