O BUTTA PROJEVIL VELKÝ ZÁJEM EVERTON

27.01.2004, 00:25
Aktuality
Je tomu pár týdnů, co záložník Manchesteru United Nicky Butt projevil zájem, aby mu vedení klubu umožnilo hledat si nové angažmá, protože se v týmu "Red Devils" poslední dobou příliš neprosazoval. Od té doby se nabídky jen hrnou.

18.1. jsme vás informovali, že o Butta projevil zájem Real Madrid. Od té doby se ozvalo také několik anglických klubů, konkrétně Middlesbrough, Newcastle a Blackburn. Nejdále zašel Birmingham, který už údajně podal Manchesteru přímou nabídku, že dá za Butta 5,5 miliónu liber.

Největší zájem však zřejmě má Everton, což potvrdil i samotný šéf David Moyes: "Ano, projevili jsme o tohoto hráče zájem, ale divil bych se, kdyby k přestupu došlo ještě v tomto přestupovém termínu. Každý člověk ví, že se dívám po dobrých hráčích a to Nicky rozhodně je." Sir Alex Ferguson však prohlásil, že není z nabídek úplně nadšený a zřejmě by si hráče rád udržel. "Vím, že je to pro něj teď, když se blíží EURO 2004, těžké. Rozumím mu, ale bylo by pro mě zklamáním, kdyby odešel," řekl Ferguson.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele