NOVÝM TRENÉREM PALERMA JE COLANTUONO

07.06.2007, 16:42
Aktuality
Palermo oznámilo jméno trenéra, který by měl sicilský klub konečně protáhnout do milionářské Ligy mistrů. Italský tým přebírá Stefano Colantuono, který kvůli této práci končí v konkurenční Atalantě Bergamo...

"Náš sportovní ředitel Rino Foschi se s Colantuonem sešel a je si jistý, že je to mladý a talentovaný trenér, kterého potřebujeme," zdůvodnil sázku na Colantuona prezident Palermo Maurizio Zamparini.

Bývalý kouč Catanie a Perugie letos dovedl Atalantu k vynikajícímu osmému místu. V Palermu 44letý kouč podepsal smlouvu na dva roky ana novou výzvu se již moc těší. "Který trenér by nerad pracoval v Palermu? Mluvíme o velkém klubu. Je to opravdu vynikající oblast," pochvaluje si Colantuono.

Palermo letos dobře odstartovalo a dlouho to vypadalo, že účast ve třetím předkole Ligy mistrů mu neunikne. Po polovině soutěže týmu patřila s velkým náskokem třetí příčka, pak ale přišel zvrat, Palermu se přestalo dařit a přišel propad. O místo přišel přišel kouč Francesco Guidolin, jehož Zamparini nakonec do funkce vrátil, na více než šesté místo to však již nesdtačilo.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele