Novým trenérem Bordeaux bude Gourvennec

27.05.2016, 18:58
Aktuality
Stěhování před sebou má Jocelyn Gourvennec. 44letý trenér v posledních šesti letech vedl Guingamp, v létě se pak přesune do jiného francouzského celku - na jeho příchod se už domluvilo Bordeaux...

"Klub našel svého nového trenéra v osobě Jocelyna Gourvenneca. FC Girondins de Bordeaux se na jeho příchodu dohodl s EA Guingamp," stojí v prohlášení Bordeaux.

Bordeaux před uplynulou sezonou převzal Willy Sagnol a příliš se mu nedařilo, klubu dokonce hrozil sestup z Ligue 1 a vše vyvrcholilo v březnu, kdy vedení bývalého francouzského reprezentačního obránce propustilo. Tým ve zbytku sezony vedl Ulrich Ramé a ligový ročník s ním zakončil na jedenácté příčce tabulky.

Guingamp už začal s hledáním náhrady a aktuálně jedná s někdejším kormidelníkem Lyonu Hubertem Fournierem, další možnost pak představuje Thierry Laurey z GFC Ajaccio.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konec tohle, budou rádi, když se zachrání

Reagovat
Corosian

Zgourvennec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vzhuru bordeaux!

Reagovat
Langi

Sem zvedavy kde skonci ten Puel jesi fakt nepujde do toho Monaca

Reagovat
Pyroman

Toho bych rád viděl v ASSE, pokud se Galtier fakt rozhodne odejít. Ale možná to je znamení, že se minimálně prozatím nikam nechystá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Borussia Dortmund by měla podle informací "Sport Bildu" brzy oznámit další posilu. Tou by se měl stát Raphaël Guerreiro z Lorinetu, jenž se s vestfáleským celekm prý již dohodl na smlouvě, stále však není jasno o výši odstupného

Kdo by mi popsal a na jaké pozici hraje? Spíše na středu nebo křídlo?

Reagovat
Langi

cokoliv na levé straně...začínal jako obránce, ale teď už tuším hraje čisté LM...malý, rychlonohý brusič lajny se skvělým zrychlením a dobrou technikou...i z pozice obránce rozjížděl útoky a tahal skoro celou stranu...já sem ho moc chtěl k nám

Reagovat
Langi

Velký zájem je o levého beka Kamerunu a Lyonu Henriho Bedima. Toho už prý zkontaktovali zástupci Marseille, zároveň ale musí odrážet i konkurenty z Nantes, Middlesbrough a Besiktase. Bedimo se zanedlouho stane volným hráčem.

pustěj nám Morela a za rok si vezmou horšího Bedima

Reagovat
Israha

Na lávku dobrý, přes Mendyho by si stejně nijak extra nekopl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele