NOVÝ KONTRAKT PRO VILLU?

08.03.2006, 22:00
Aktuality
David Villa si za několik měsíců svého působení na Mestalle podrobil celou valencijskou fotbalovou veřejnost. Brzy se probil do základní sestavy a místo už nepustil, góly dává jak na běžícím pásu. Co s ním bude dál? Půjde za lepším? Nebo dostane novou smlouvu a zůstane?

Po dvou střelecky plodných letech v Zaragoze v létě přestoupil na východ Španělska, kde si ho nemohou vynachválit. 24letý útočník v probíhajícím ligovém ročníku nasázel již 15 branek a není tedy divu, že se o něho začaly zajímat ještě mocnější kluby, než je Valencia. Její vedení však odchod své hvězdy v nejbližších letech nehodlá připustit.

Valencia v létě neváhala zaplatit Zaragoze za Villu 12 milionů eur a tato investice se jí zatím bohatě vyplácí. Mladý štírek se stal klíčovou postavou týmu a poptávat se na něho začali například v Liverpoolu nebo Realu Madrid. Právě tento fakt dohnal vedení klubu k rychlému jednání ohledně prodloužení hráčovy smlouvy.

Současný kontrakt na Mestalle sice Villovi vyprší až za čtyři roky, přesto je na spadnutí jeho brzké prodloužení. Prezident Valencie Juan Baptista Soler po bezbrankovém utkání na půdě Malagy prozradil, že pro 24letého španělského reprezentanta je připravována smlouva platná až do léta roku 2013. Pokud na ní Villa kývne, polepší si výrazně platově. Nyní si za každý týden přijde na 60 tisíc eur, po podpisu by se jeho mzda měla zdvojnásobit.

Villa se v současné době může pochlubit zřejmě nejlepší formou ze všech španělských reprezentantů. Před týdnem se v přátelském utkání trefil do sítě Pobřeží slonoviny a pakliže nepřijde nějaké zranění, neměl by ho kouč národního týmu Luis Aragones opomenout při nominaci pro červnový světový šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neměl by ho opomenout v základní sestavě, například Torrese diváci ve Valladolidu (přátelák s Ivory Coast) vypískali

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, torres zacal hrat hovno - Villa by si urcite misto v zakladni jedenactce zaslouzil, predevsim svymi vykony. Valencia uz dlouho nemela takoveho utocnika, naposledy Carew. Porad rikam Titul bude na Mestalli.

Reagovat
smazaný uživatel

Carewa byla hrozná škoda, z dlouhodobého hlediska se s Mistou vůbec nedal srovnat. Nakonec Mistovi vyšla jen jediná sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš byla škoda Pioja než Carewa

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně

Reagovat
HOST*

Kde si vzal to,že titul bude na Mestalli?si se zbláznil ne!!!Příští rok po něm neštěkne ani pes

Reagovat
HOST*Andy

Však on vám ještě Torry ukáže!!!

Reagovat
HOST*Mista

Není pravda že je na spadnutí. Villa řekl prezidentu Solerovi že by chtěl na Mestalle ukončit svou kariéru tak doufám že slova dodrží a smlouvu podepíše.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

víš co vůbec znamená když je smlouva na spadnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Že spadne?

Reagovat
HOST*

Přesně tak!FernandoTooooorres!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
HOST*Sulejovice

Hele nevíte někdo jak dlouho bude ještě chytat Canizárez za Valencii a chci se zeptat dělá Canizárez v Repre trojku a jestli pojede jako trojka na MS ?

Reagovat
HOST*

Titul bude tam kam patří.To znamená v Barce.Villa je skvělej hráč.Nevim ale, co máte proti Torresovi.Společně s Villou by podle mě měli hrát v základu nároďáku.Místo Raula.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele