Norwich po delší odmlce zainvestoval a získal Bradyho z Hullu

29.07.2015, 18:47
Aktuality
Už je to pěkná doba, co na Carrow Road naposledy platili za zbrusu nového hráče - Graham Dorrans byl zakoupen poté, co v Norwichi strávil letoší jaro coby host, a Youssouf Mulumbu přišel jako volný hráč. Levý křídelník či obránce Robbie Brady, jenž čerstvě podepsal na tři roky, se tak de facto stává první novou tváří Canaries v tom pravém slova smyslu...

Na podzim 2013 vtrhl na prvoligovou scénu jako uragán, aby ho nakonec ve zbytku pro klub úspěšného ročníku srážely časté zdravotní problémy.

V uplynulé sezoně se potom Brady do základu Hullu na pár intervalů vracel, za stálého člena zahajovací jedenáctky ho ale mít nešlo. V kombinaci se sestupem Bruceovy party to už zkrátka nebylo ono.

Nyní irský univerzál touží zmáčknout pomyslné tlačítko restart a manažer Norwiche Alex Neil se zdá být připraven mu to umožnit.

"Výborně posílí konkurenci na naší levé straně. Má leccos za sebou a přitom je pořád mladý, takže má ty nejlepší dny před sebou," prohlásil skotský lodivod Kanárků na adresu 23letého produktu akademie Manchesteru United.

"Je dynamický, má dobré zásoby energie na to, aby létal nahoru-dolů, a disponuje vynikající levačkou, která ho činí nebezpečným exekutorem standardních situací. Má toho hodně co nabídnout," popisoval dále majitele 14 startů za irský národní tým Alex Neil.

Robbie Brady má okamžitě sehrát určitou roli v sobotním přípravném duelu s Brentfordem, který bude nováčkovi anglické Premier League sloužit coby generálka na novou sezonu.

Autor: Tomáš Daníček / canaries.co.uk

Komentáře (941)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele