NOMINACE NIZOZEMSKA NA MS

14.05.2006, 15:28
Aktuality
Kanonýra Klaase-Jana Huntelaara vynechal Marco van Basten při tvorbě nizozemské reprezentace pro mistrovství světa. Místo nezbylo ani na zkušeného Edgara Davidse.

Zkušenosti se světovým šampionátem má pouze brankář van der Sar a záložník Cocu. V obraně překvapivě chybí Opdam z Alkmaaru, který odehrál devět z posledních deseti mezistátních zápasů. Místo něj se do Německa podívá Heitinga.

Přetlak v útoku odnesl nejlepší střelec domácí soutěže Huntelaar. Na jeho místě dostala přednost trojice Nistelrooij, Kuijt a Hesselink.

Brankáři: Edwin van der Sar (Manchester United, Anglie), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (AZ Alkmaar).

Obránci: Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Jan Kromkamp (Liverpool, Anglie), Andre Ooijer (PSV Eindhoven), John Heitinga (Ajax), Khalid Boulahrouz (Hamburg, Německo), Joris Mathijsen (AZ Alkmaar), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona, Španělsko), Tim de Cler (AZ Alkmaar).

Záložníci: Mark van Bommel (Barcelona, Španělsko), Philip Cocu (PSV Eindhoven), Denny Landzaat (AZ Alkmaar), Hedwiges Maduro (Ajax), Wesley Sneijder (Ajax), Rafael van der Vaart (Hamburg, Německo).

Útočníci: Dirk Kuijt (Feyenoord), Ruud van Nistelrooij (Manchester United, Anglie), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV Eindhoven), Arjen Robben (Chelsea, Anglie), Robin van Persie (Arsenal, Anglie), Ryan Babel (Ajax).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (23)

Přidat komentář
Jarek252

A to jste nedávno psali, že to bude nejlepší střelec MS To by byl fakt borec kdyby to dokázal... Vše je samozřejmě myšleno ironicky.

Reagovat
Jarek252

Opravuji nadpis - Klaas-Jan Huntelaar...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ach jo...Davidce měl určitě vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Sténě tak Seedorfa

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

i kdyz fandim INTERu tak absenci seedorfa fakt nechapu v teto sezone byl vybornej

Reagovat
HOST*Mira

já bych určitě na MS vzal Edgara Davidse výbornej středopolař a hraje dobře i lajnu,castelen je holandskej Wright-Phillips,a ještě bych vzal obrovskýho talenta Dreda mohli ste vydět V Tulono za 21 holandska a taky asi měl vzít Makkaje a i Nigela de Jonga.řekl bych že holandsko by s těato hráči uhráli možná i bednu ale s týmhle týmem ???????? no uvidíme

Reagovat
Kily

nenominování Huntelaara fakt nechápu, těžko říct, co by musel pro nominaci udělat, letos dal v lize 35 gólů, van Bastenovi je to asi málo, když vzal raději nevýraznýho Babbela, kterej se trefil 5x míň

Reagovat
smazaný uživatel

Veru Huntelaar mal urcite ist, rovnako ako Seedrf, aj ked Holandanom velmi fandim a verim, ze ich tieto straty napokon nebudu mrziet, dat sancu mladym je good taktika, ale nemalo by sa to prehanat.... Snad Marco vie co robi

Reagovat
HOST*Tomáš

Absolutní nespokojenost s neúčastí Huntelaara ! Nevím o co mu de,dělá stejné chyby jako předchůdce,já sedět na našem svazu,tak mu nabídnu občanství,já bych ho bral kamkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

nefim..moj tip je asi taky ze nezvladnu osemfinale ....neskusensot..chyba tam viac starsich hracov...Seedorf..

Reagovat
HOST*

Kde je Makaay?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je známo pár týdnů, že nepojede. Upřímně mi ta nominace připadá, že V.B. naschvál nevzal ty, který mu noviny poradili...

Reagovat
Marv

Ten utok je chabej... Meli hrat Makaay a Huntelaar

Reagovat
HOST*Kapřík

Ono se uvidí jestli tam ty lidi nebral z předvídavost, nebo z blbosti. Rád si počkám jak na MS dopadnou.

Reagovat
HOST*pete

Toto je velká chyba van Bastena, proč vzal Hesselinka vždyt v lize nedal ani 10 golů to opravdu nechápu. Místo Babela bych určitě nasadil Castelena ten je opravdu dobrý. Sestava se mi líbí a stál jsem za van Bastenem (mládí v před), ale tyto 2 rozhodnutí v útoku ho budou mrzet. Měli by fanoušci v Holandsku na Van Bastena zatlačit, aby do zítra rozhodnutí vzal zpět.

Reagovat
HOST*JOHN TERRY

Kde je Patrick Kluivert sice nemá formu ale stejně jako Seedorf,Davids a Makaay by tam měli být..Van Basten si asi myslí že s tímhle kádrem na MS něco dokáže a pozastavil bych se nad nominací Robbena,který se mi zdá jako nejsobečtější hráč na světě..No nevím Marco

Reagovat
HOST*hopkirck

davids, kluivert a makaay nemaju formu, tak preco? za zasluhy? ale seedorf? to nechapem!

Reagovat
HOST*DejvX

hmm... no newim mládí 4EER alebez zkušeností t asi nepůjde :D..

kde je Seedorf, Davids, Makay...

to bych chtěl vidět co na to říkaj nizozemští fanoušci v Nizozemsku

prostě LOL

Reagovat
Radin

všechno průměrné,skončí už ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vážně nic moc, přitom z toho Oranjes mohli vytřískat slušnej kádr... jsem rád za dodatečné nasazení Heitingy, mrzí mě absence Huntelaara, Maakaye, Seedorfa a ještě se mi líbil Opdam...

Reagovat
HOST*GATTUSO

ty woe Makaay, Davids, Huntelaar, Seedorf, De Jong, Ti mi tam nějak chybí...

Reagovat
HOST*Futre

Kde jsou Seedorf a De Jong?A místo Huntelaara dát Babela?To je trapný ...

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------------------Van Der Sar----------------------------------

-------------------Gio-------Boulahrouz------Kropkamp-----------------

------------------------Cocu--------------Bommel------------------------

-----------------------V.D.Vaart----------Sneyder-----------------------

Robben----------------------Van Nistelrooij-----------------------Persie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele