NOMINACE NĚMECKA NA MS

15.05.2006, 13:39
Aktuality
Dvě překvapení v nominaci na domácí šampionát udělal trenér německé reprezentace Jürgen Klinsmann. Do 23členného výběru trochu nečekaně zařadil také Jense Nowotnyho a především Davida Odonkora, který se do týmu dostal na úkor Kevina Kuranyiho...

Nejpočetnější zastoupení v nominaci má Werder Brémy, který dodal čtyři fotbalisty. O jednoho hráče méně mají ve výběru Bayern Mnichov a Borussia Dortmund. Z vestfálského klubu jsou v nominaci vedle již zmíněného Odonkora také Kehl a Metzelder, jejich start ale vzhledem ke zdravotním problémům ještě není jistý.

Brankáři: Jens Lehmann (Arsenal), Oliver Kahn (Bayern Mnichov), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart).

Obránci: Arne Friedrich (Hertha Berlín), Robert Huth (Chelsea), Marcell Jansen (Borussia Mönchengladbach), Philipp Lahm (Bayern Mnichov), Per Mertesacker (Hannover), Christoph Metzelder (Borussia Dortmund), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen).

Záložníci: Michael Ballack (Bayern Mnichov), Tim Borowski (Werder Brémy), Torsten Frings (Werder Brémy), Sebastian Kehl (Borussia Dortmund), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Mnichov), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart).

Útočníci: Gerald Asamoah (Schalke 04), Miroslav Klose (Werder Brémy), Oliver Neuville (Borussia Mönchengladbach), Lukas Podolski (1. FC Köln), Mike Hanke (Wolfsburg), David Odonkor (Borussia Dortmund)

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak jenom 2 hráči ze zahraničí

Reagovat
HOST*

ja vidim tri: traged Lehman, kterej si utrhne poradnou ostudu-stejne jako Huth, a pak jeste super Ballack-naše nova posila!!! Chelsea forever, England forever, Holland forever atd

Reagovat
Marv

Kuraniy tam neni jo?? Tak to nemaj zadnou sanci

Reagovat
Shevchenko

Píše se to Kuranyi jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak tady se neni o čem bavit... vypadnou v osmi maximálně ve čtvrtfinále, ať už s kymkoliv.

Reagovat
Marv

Kdyby meli ve skupine trochu silnejsi soupere tak by koncili hned tam....A mozna tam skonci i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

typický příklad člověka, co kouká jen na to, esli je to hvězda...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, jestli je Asamoah lepší...Sice je použitelnej i v záloze, ale podle mýho názoru - do čeho kopne to letí tak do sedmý řady, nebo v horším případě je to brejk. Ještě sem ho neviděl pořádně zahrát. Jinak mi nad tou nominací zůstává rozum malinko stát. Ten Nowotny se mi tam moc nelíbí (to rovnou mohl vzít Jürgen i Wörnse). A Shneider, Kehl a Neuville? Taky nic moc. Třeba Lauth, Trojowski , nebo Fritz mi připadají malinko perspektivnější a asi i kapánek lepší. Napsal bych, že i Rolfes - ten se mi moc líbí, ale u toho si nejsem na 100% jistej, že je to němec

Reagovat
HOST*mario

slabá obrana na druhé straně hodně dobrá záloha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele